Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ayyyyyy ne kadar güzel olur, dalinle yazın görüşürüz büyük ihtimalle, eşimin teyzesinin oğlu var orada..gidiyoruz ara sıra :21::21:

.

gel tabı kuzum ın sabıha gokcene hoopp ben alırım senıı:9::9:

Aynennnnnnnnnnnnnn :46::46::46::46:

.

inşallah Allahtan bir mani olmazsa görüşürüz kuzular...........kızlar bizim tüpçü geldi,ben şu bulasıkları bi halledeyım hoppppppp yürüyüşe......görüşürüz :3::3::3::3::3::3:

Kızlar ara öğünüm, çokmu sizce? :26::26: yani ben 1 öğünlük bu kadar yapıyorum genelde..:56:

.​

selam kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr

sabah geç kalktık kahvaltı evi bi toparla çamaşır yıka as oğlanın ödevlerine bak derken birazdan da dışarı çıkıcaz ama çıkmadan bi okim dedim anca bitirdim atlayarak okudum

1. dalinim 6. takım olayı kapanmış gibi görünüyor sevindim bir ara korktum uzayacak diye ama neyseki bitmiş... yanlış anlaşılmanın bukadar uzamasını bile istemezdim ya neyse...

2 chentiq canım haklısın sonuna kadar ... önceliğin evin eşin çocuğun herkes 2 saat sağlıklı bir şekilde gelse zaten yeterde artar bile ... geçmişi okurken bende atlayarak okuyorum göz gezdiriyorum takibi zor oluyor çünkü.. geçmişi okumak bile süreni dolduruyor sohpete zaman kalmıyor ... ama gün içerisinde ara ara da olsa geçmişi okumadan dalabilirsin aramıza..

3 kimse birinci olan arkadaşın manüsü gibi besleneyim demesin... o menü o kişinin kilosuna göre hazırlanmış sizlerin çoğu 60 küsürlü rakamlarda onun için ordan ders alacağınız şey sporunu hiçç aksatmaması.. suyunu içmesi.. öğün atlamaması . ve sağlıklı beslenmesi..

ben kaçar öpüldünüzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

yok yaa ne güzeli işi de ne sölimmi :ssz::ssz::ssz: börek poğaça su böreği kendileri yapıp kendileri satıyolar...sabah kahvaltı şeklinde işte en geç 11 gibi bitiyor sonra biraz da ertesi güne hazırlık yapıyolar saat 12 gibi de evde yani dükkandaki satışa bağlı erken biterse daha erken 10:30 giibi geldiği bile oluyor offff offff....:1::1::1::1::1:

.
ne gzl ya ohhh pogaca borek ufffff ben ole bııryle evlensem 150 kılo oluurm kız sen iyi dayanmıssın:1::1:
Sen bidaha vadi falan izleme be gamze abla hihihi direk rolune bürünmüssün :))

Bu arada hepinize gunaydiiiin bugun pilatese gitmek istiyorum ama burnumdan nefes alamiyrum adam nefes al ver dicek ben tikancam orda :)) vay benim dertli basim :)
plates hocası erkekmı ben hıc grmedım platescı erkek genelde bayanlar oluoya bole sexi vucutlu erkegı nasıl olur acaba:16::16::27::27::27:

Kızlar ara öğünüm, çokmu sizce? :26::26: yani ben 1 öğünlük bu kadar yapıyorum genelde..:56:

.​
yok cnm bnce cok cok cok cok cok cokk guzel:52::52:

tünaydınnn 5. takım tünaydınnnn okumakla bitmeyen birikmiş sayfalarım:52::52::52:
tünaydınn ben gelene kadar muhabbet edipte ben gelince yok olan takım arkadaşlarım:16::16::16::16:
tünaydın ankara(sakaryanın reklamı yapılmış kıskandım):1::1::1::1:

ne gzl ya ohhh pogaca borek ufffff ben ole bııryle evlensem 150 kılo oluurm kız sen iyi dayanmıssın:1::1:

plates hocası erkekmı ben hıc grmedım platescı erkek genelde bayanlar oluoya bole sexi vucutlu erkegı nasıl olur acaba:16::16::27::27::27:

yok cnm bnce cok cok cok cok cok cokk guzel:52::52:

:16::16::16::16::16::16::16::16::16: cansın sennnn

.

kızlarrrrrrrrrrrrrr yürüyüşümü yaptım geldim....ohh tirledim ha:1::1::1::1::1: sanırım 1 saat yürüdüm fazlası var mı bilmıyorum saate bakmadık......

gamze senın ara öğününü yerim ben........benim de şu kablom olsa yedıklerımı cekmeyı istiyorum hep.....ama olanagı olan yapsın eğlenceli bence.....söylemekle görmek bir degil sonucta:21::21::21:

karatayda gül diye bir ark vardı her öğününü çekerdi:6::6::6: çok hoşuma giderdi benım de:16:

rabişim akşam menüne bayıldım:56::56::56::56::56:

akşama:ıspanagım var onu yapacagım normalde bulgurlu yapardım ama bu sefer normal yapacagım,üstüne de sarımsaklı yoğurt......off acıktım ya:56::56::56::56:

kızlarrrrrrrrrrrrrr yürüyüşümü yaptım geldim....ohh tirledim ha:1::1::1::1::1: sanırım 1 saat yürüdüm fazlası var mı bilmıyorum saate bakmadık......

gamze senın ara öğününü yerim ben........benim de şu kablom olsa yedıklerımı cekmeyı istiyorum hep.....ama olanagı olan yapsın eğlenceli bence.....söylemekle görmek bir degil sonucta:21::21::21:

karatayda gül diye bir ark vardı her öğününü çekerdi:6::6::6: çok hoşuma giderdi benım de:16:

akşama:ıspanagım var onu yapacagım normalde bulgurlu yapardım ama bu sefer normal yapacagım,üstüne de sarımsaklı yoğurt......off acıktım ya:56::56::56::56:

ohh yurudun geldın superrr:8:
senınde aksam menun super kuzummm sebzelerden gıdelım bu haftaaaa:56:
dun okudum gunde 7 kg sebze yersen sadece 1200 kalorı alıyormusun (cıg sebze olacak tabıı yanlıs anlasılmasın)... dun aksam ben 1 kase salata yedım delı gıbı doydumm hem yararlı hem doyurucu hem az kaloriliiii:56::56:

Son düzenleme:
ohh yurudun geldın superrr:8:
senınde aksam menun super kuzummm sebzelerden gıdelım bu haftaaaa:56:
dun okudum gunde 7 kg sebze yersen sadece 1200 kalorı alıyormusun (cıg sebze olacak tabıı yanlıs anlasılmasın)... dun aksam ben 1 kase salata yedım delı gıbı doydumm hem yararlı hem doyurucu hem az kaloriliiii:56::56:

yürüdük valla çektik eşofmanları attık kendımızı sokaga....napim ya tek cekılmıyor...zorla sürüklüyorum ama ona da iyi oluyor.....aslında erkeklerınde dikkat etmesı lazım belli yastan sonra göbek oluyor onlarda da

aynen tatlımmmm, bende düşünmüştümm bunu...:16::16::16::16:yaparım bazen bunu :9::9::9:

yürüdük valla çektik eşofmanları attık kendımızı sokaga....napim ya tek cekılmıyor...zorla sürüklüyorum ama ona da iyi oluyor.....aslında erkeklerınde dikkat etmesı lazım belli yastan sonra göbek oluyor onlarda da

:46::46::46::46::46::46::46::46: süpersinizzzz :42::42::42:

.

Back
X