Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Arzucuğum bu konuyu asla ve asla açmıyoruz artık olurmu canım..biz sadece 5. takımız ve eğer diğer arkadaşlarımız gelmek, selamlaşmak isterse de başımızın üstünde yerleri var..canım orada olanlar orada kaldı ve o sayfalar kapandı herşey bitti..rica ediyorum arkadaşım artık bu konular açılmasın..Kaptanımız jujunun da en hassas olduğu konudur bu..biz burda savaşmak istemiyoruz, zayıflama yolunda HUZUR istiyoruz ve burada sadece huzur var..lütfen arkadaşım bu konulara asla girmeyelim.sana özel birşey değil bu herkes için geçerli...:26:

.

tamam arkadasım sadece canım biraz sıkkındı buğün unuttum gitti bile.saygı ve sevgı olan yerde huzurda olur.tebrik ediyorum sizleri.

herkeseee kocaman gunaydınn canlarrr nasılsınızz?? bereketlı, saglıklı, huzurlu, mutlu, sevgı dolu bir gün olsun insallahh:16::16:
yalnızım ben bugunnnn:37::37:
cok fecı sancım var 2 aydan sonra sonunda regl olcam ınsallahh...bugun olursam yarın doktor yolu gornecekk...

Hepinize tavsiyeleriniz icin tesekkur ederim ilac doktor soguk dus falan daha iyiyim niye boyle uzun ve siddetli bi grip oldu anlamadim :(

Bu aradaa gamze abla konu kapanmis ama yinede soyleyim skma canini uzuldum valla sen boyle kotu olunca:( hem fatos hanim anlayisli bi bayana benziyor problem kalmamistir bile bence :)

Arzu abla sende hosgeldiiiiin aramizaa

Ha bu arada bana yemek yedrdiler corba meyve saatlerdir biseler yiyorum menumu yazdiktan sonra oldu hepsi.agzimda dilimde boyle yara falan ckmis sesimi ckaramadim yedim valla :( yrin telafi edcem iyi geceler

canımmmmm belliki bagısıklıgın dusmus agzında yara cıkmıs. sen dıyetı bı kenara koy sımdılık oncelıkle ıyılesss kuzumm zaten ıncecıksınnn halledersın sen :16::16:

herkeseee kocaman gunaydınn canlarrr nasılsınızz?? bereketlı, saglıklı, huzurlu, mutlu, sevgı dolu bir gün olsun insallahh:16::16:
yalnızım ben bugunnnn:37::37:
cok fecı sancım var 2 aydan sonra sonunda regl olcam ınsallahh...bugun olursam yarın doktor yolu gornecekk...

Günaydın canım, rabbim şifa versinn :26::26: bende yalnızım.

Günaydın canım, rabbim şifa versinn :26::26: bende yalnızım.

amin kuzummm tesekkurlerrr:16::16: ayy sende bendensın gamzem yakın olaydık keskeeee:6::6::6: bu arada dun esıme dedım ızmıte falan gıdersek sakaryayada gecelım askım dedım neden kı hayırdır gezecek bı yermı varmıs dedı:9::9: yok dedım benım kk den arkadasım var orda onu gorelım dedım ok dedııı:16::16::16:

amin kuzummm tesekkurlerrr:16::16: ayy sende bendensın gamzem yakın olaydık keskeeee:6::6::6: bu arada dun esıme dedım ızmıte falan gıdersek sakaryayada gecelım askım dedım neden kı hayırdır gezecek bı yermı varmıs dedı:9::9: yok dedım benım kk den arkadasım var orda onu gorelım dedım ok dedııı:16::16::16:

Olleyyyyyyyyyyyyyyyyy, yaşasınnnnnnnnnnn...yemin ederim dünden beri duyduğum en güzel haber bu..oh beee güzel şeyler olmaya başladıı :9::9::9:

.

herkese günaydınlar hanımlar... şükür bugün iyiyim herkes iyidir inşallah bi kahvaltı filan yapayım kendime geleyim...

rabişim,kızlarrrrrrrrrrr hepinize günaydın..........biraz gec oldu kusura bakmayın:27::27::27::27::27: bugünn evdesiniz galiba..hava da soguk ya güneş falan yok......ama evde duramam valla çıkacam dışarı.....yürüyüşümü yapmam lazım:26:

ben evdeyımmmm bugunnnnn cıkayım dıye nıyetlendım ama hava sogukkkk kuzummm:37::37:

Back
X