Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

valla sırf takımın şeysini bozmayayım diye tutuyorum kendimi:52::29:

tek başıma olsa idim kötüydü halım:27::27:

:125::125::125::125::125:

:52::52::52:

işte buranın faydası burada başlıyor... bende son bir yolda kaç kere kilo verim diye bayladım ama kaçamaklar önüme geldikçe aman bunuda yiyim sonra başlarım dedim sonuç veremedim üstüne aldım bile... ama burada cuma günü tartıya çıkmanın verdiği stres ile kaçamağı canım bile istemiyor....

bu arada alıntı yaparken birden fazla alıntı yaparsak geriye dönük okumak isteyenler ve sayfa düzeni için daha sağlıklı olur... tek tek alıntı yapmamaya çalışalım ...

hıkkk evde çubuk tarçın varmı ???? yoksa temin edin hemen ben sabahtan beri 2 kupa tarçın çayı içtim...

içtiğim tarçın çayından sonra ..... tatlımı oda ne???

bana da öyle geliyor motivasyon tam.. herkes kaçamak yapmamak için gayret ediyor bazılarımızda beyinde işi bitirdiği için gayrete gerek kalmadan yemiyor

yok juju evde değilimki ben..
nöbetçiyim okuldayım dersim yok..

burda net çok yavaş yetişemiyorum size:1:.

tarçınım yok ama yanıma kuru kayısı almıştım ondan yidim şmdi..kesti azıcık:39:

gamzemmm hosgeldın askıtom.bende öğlen için yemeğimi yapıyordum.hep sebze türü karnıbahar brokoli haslama her gün pırasa ispanak artık yeşillenecem:1::1::1:

hımmmmmmmmmmmmmmmmmmm hımmmmmmmmmmmmmm hımmmmmmmmmmmmm.....

diyorum başka bişi demiyorum.... bi yerlere gittim geldim .....................

içeriği bende kalsın...

işte buranın faydası burada başlıyor... bende son bir yolda kaç kere kilo verim diye bayladım ama kaçamaklar önüme geldikçe aman bunuda yiyim sonra başlarım dedim sonuç veremedim üstüne aldım bile... ama burada cuma günü tartıya çıkmanın verdiği stres ile kaçamağı canım bile istemiyor....

bu arada alıntı yaparken birden fazla alıntı yaparsak geriye dönük okumak isteyenler ve sayfa düzeni için daha sağlıklı olur... tek tek alıntı yapmamaya çalışalım ...

jujum bende aynı şeyi yaptım ya diyetisyene gidip para bayılacaktım ayda 300 tl yada burda takıma girecektim şimdi eşim bile bazen diyo sen diyetisyene giderken daha çok yiyordun ne bu böyle bazen kızıyo çok az yiyosun diye bende yarın tartı günü az yemem lazım tartıda az çıkmam lazım diye :)

içeriği bende kalsın...

Jujum :26: o kadar adaletli birisin ki, sadece hımmmmmmmmmm diyorsun :9: ama işte anlayana bu bile yeter :9::9:

.

jujum bende aynı şeyi yaptım ya diyetisyene gidip para bayılacaktım ayda 300 tl yada burda takıma girecektim şimdi eşim bile bazen diyo sen diyetisyene giderken daha çok yiyordun ne bu böyle bazen kızıyo çok az yiyosun diye bende yarın tartı günü az yemem lazım tartıda az çıkmam lazım diye :)

diyetisyeni düşünmedim değil... ama gidenlere sordum ettim benim bildiğimin dışında bişi yapmıcak ki bana .. ben zaten biliyorum 3+3 beslenmeyi su içmeyi sporu her besin grubundanda yenmesi gerektiğini... üstüne 300 verirsem içime oturur... o 300 le gider lazer yaptırırım valla tüm vucut.. bu aralarda aklımda o var gidim bir yıl ömür boyu uğraşmayayım diyorum

kesin bişeyler yedi,n sennnnnn
yok yemedim... okudum
Jujum :26: o kadar adaletli birisin ki, sadece hımmmmmmmmmm diyorsun :9: ama işte anlayana bu bile yeter :9::9:

.

anladın mı kız... neyse sus saklı kalsın merakımdan gittim baktım

Son düzenleme:
Günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :27::27: ben geldimmm...Süper başladım pazartesiye :46::46: sizi çok seviyorum..

Bu arada doktorumda ki çocuğun öyküsü iç burkuyor :26::26:

günaydın cnmmmmmmm

.

içeriği bende kalsın...

juju yapılır mı bu şimdi nereye gittin onu söle bari:27::27::27:

diyetisyeni düşünmedim değil... ama gidenlere sordum ettim benim bildiğimin dışında bişi yapmıcak ki bana .. ben zaten biliyorum 3+3 beslenmeyi su içmeyi sporu her besin grubundanda yenmesi gerektiğini... üstüne 300 verirsem içime oturur... o 300 le gider lazer yaptırırım valla tüm vucut.. bu aralarda aklımda o var gidim bir yıl ömür boyu uğraşmayayım diyorum

yok yemedim... okudum

anladın mı kız... neyse sus saklı kalsın merakımdan gittim baktım

çatlarım ben ......gamzeeeeeeeeeeeeeeeeee bana da söle..gecen gunkü olay mı yoksamm

bn sözde ders çalışcaktm çalışamadm netten bişeye bakıyım dedim snra gene kk da buldm kendımı bı kpss sayfalarıda daldm cıkamadm:1::1::1::1:

bana da soleınn juju nereye gtmıs ne grmus okumus yaaa bu sekılde dıyete adapte olamam:26::26:

bn sözde ders çalışcaktm çalışamadm netten bişeye bakıyım dedim snra gene kk da buldm kendımı bı kpss sayfalarıda daldm cıkamadm:1::1::1::1:

bana da soleınn juju nereye gtmıs ne grmus okumus yaaa bu sekılde dıyete adapte olamam:26::26:

Hani sevda gelmişti de juju konuyu kapattırmuştı yaa, aynen o konunun aynısı tatlım :9: bir kez daha yaşandı aynısı :9:

.

:54::54::54:

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr meleği acın zayıflatan makarna tarifi varrrrrrrrrrrrr:52::52::52::52::52::52:

Back
X