- Konu Sahibi Cherry Mom
- #82.941
kızlar bu saatlerde yada 1 2 saat snra fln acıkymusunuzzzz:26:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Diyetimin 4. günündeyim, 2. gün dayanamadım 1 tane eti browni intense vardı ucundan 1 lokma aldım ağzımda erittim,yedimdün boş geçti,bugün yani az önce kalan intense'i de yedim....kötü mü ettim şimdi ben
((
iyi akşamlar kızlar
öncelikle menümü yazayım sabah
aç karna 2 gün kurusu 2 bardak su
kahvaltı 1/2 dilim börek 1/2 kk peynir
öğle 1 ayran salata tavuk şiş
akşam
1/2 kepçe çorba
1,5 kaşık kısır
2 pazı sarma
2 kaşık yoğurt
ara 1 porsiyon karışık meyve
(2 dilim portakal 1 dilim kivi 1 çilek)
spor henüz yapamadım biraz bacak hareketleri yapcam şimdi fırsat bulursam geçmişi okuyacağım
bi benmıyım ya callen yapmayann nerden ındırıyorsunuzz uleynnnnnnnnnnnnn![]()
jujum kaç dk sürüyor bu callen bendeki video 1 saat......
50-55 dk. canim
dün saat 19:00 dan sonra bişey yemedim saat 01:00 de yattım ama midem kazındı,sabahı zor ettimsabah uyandığımda elim ayağım titriyordu
acıktıkça sıcak su içiorum...
bende yapmıyorum cnm......yapsam güzel olur ama :26:![]()
saolasın canım aslında ben çok kötü çıkmışım ama kilolu halimle pek foto çektirmeyince elimde olanları koydumçok güzel çıkmışsınız rabbim sana bağişlasın çocuğunuda ilk ben baktım sanırım
ahh gamze cim ben evlendiğimde 52 kiloydum şimdi bırak 52 kg 65 olsam yeter diyorum düğün resimlerimle alakam yokCanım çok beğendim resimlerini, herşey tamam..güzellik, çocuklar, gülümsemeler çok hoş..biraz kilo vermek kalmış geriye, bunu da burda başaracağız inşaallah
.
saolasın cornella cım ilk fırsatta yapacağımcnm normalde ben bu çorbayı yaptıgım zaman eşim begenmezdı o yuzden sana kendı tarifimi vermemiştim......o zamanlar yeşil mercimeği ayrı biyerde haşlar çorbayyı öyle yapardım bugün taktık değiştirdim eşim bayıldı.......tarifini verebiliir artık gönül rahatlıgı ile dene pişman olmazsın.......biz 2 kişiyiz ama yaptıgım yemekle 6 kişi rahat doyardı...
-------ıspanak başlı yeşil mercimek çorbası--------
yarım kg ıspanagın başı
1 çay bardağı yeşil mercimek
1 soğan
1 diş sarımsak
1 avuç erişte(tercih meselesi istersen nohut koyabilirsin)
zeytınyagı
1 yk domates salçası
1 yk biber salçası
karabiber
pulbiber
gerekirse tuz(ben atmadım salçam tuzlu benım)
istersen tavuk suyu
önce ıspanak başların hazır olmalı....önceden kesersin baş kısmında sert bir yer varya orayıda cok az kes bazıları tek tek ayrılır...iyice yıka bunlar kenarda dursun....soğanları ,sarımsagı yemeklık doğra zeytınyagında kavur...salçanı ekle kavurmaya devam et...daha sonra 1 çay bardagı erişteyı yıkadıktan sonra ekle 1-2 kere karıstır.....sıcak suyu ekle göz karraı ekleyebılırsın ama çok abartma (benım tavuk suyum yoktu istersen tavuk suyu ekleyebilirsin)...mercimekler orta kararda pişince 5-10 dk sonra ıspanak başlarını ekle.(suyunu kontol et eger suyu azalmıssa sıcak su ilavesi yap)...pişmeye devam etsınler bu sırada baharatlarını da atabılırsın....ıspanak başları da kendını bırakında (kendını belli edıyor zaten) erişte veya nohutunu ekle erişteler piştikten sonra ocagın altını kapat demlenmeye bırak......afiyet olsunyerken mutlaka limon sıkın....
valla intense çok kalorili yemesen iyi imiş ben takımlara girmeden önce kendim diyete başladığımda bugün çikolata yarın lokum diye bi türlü abur cuburu kesememiştim şimdi kestim hepsini eğer ciddi olarak kg vermek istiyorsan lütfen kes bunları yemeyi ben ilk oğlumun doğumundan sonra gittiğim diyetisyene o kadar uyuyordum ki 3 ay gece rüyama yer fıstığı girmişti 3 ay sonra 2 tane yedim de rahatladım şimdi gerçi o kadar sıkı yapamıyorum diyet o zaman 6 ayda 25 kg vermiştim bi de yaşım gençti şimdi gitmiyo kilolarrDiyetimin 4. günündeyim, 2. gün dayanamadım 1 tane eti browni intense vardı ucundan 1 lokma aldım ağzımda erittim,yedimdün boş geçti,bugün yani az önce kalan intense'i de yedim....kötü mü ettim şimdi ben
((
bende acıktım bi portakal yicem şimdi...
bnmde akşam açlık cok fena vuruyooo :26:
nerden ındırcemm yaa bı yardımcı ol tugbammmmmm
kızlar tam okuyamadım geçmişi menülerede bakamadım yarın sabah yorumlucam kusuruma bakmayın nolur...
bu arada ben dalinin verdiği linkten indirmiştim ama gamze bi topik söledi ordada linkler var ama bizim yaptığımız dalininki
nerden ındırcemm yaa bı yardımcı ol tugbammmmmm
link hatırlıyormusun canım peki??
link hatırlıyormusun canım peki??
bnmde akşam açlık cok fena vuruyooo :26:
bırak çalışsın ders çalışana saygmız sonsuzzz bizimkıde grcek ydsyeoffffff pc basında bizimkine laf verıyorum benı tınlayan yok.......yds çalısıyor![]()
kızlar tam okuyamadım geçmişi menülerede bakamadım yarın sabah yorumlucam kusuruma bakmayın nolur...
bu arada ben dalinin verdiği linkten indirmiştim ama gamze bi topik söledi ordada linkler var ama bizim yaptığımız dalininki
yanlış yere bakıyorsun bu sayfaya bakacaksın....................
cnm linkler burada bir bak bakalım.....
http://www.kadinlarkulubu.com/egzers...ar-buraya.html (Callanetics egzersizleri yapanlar buraya)