Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

menüm.........

sabah:erken uyandık dışarı çıkmadan yarım armut yedim..........eve gelince;

saat 11 gibi.........
1 dilim çavdar ekmeği
2 çatal sucuk
3 zeytin
domates
1 kk peynir

öğle:
4 yemek kaşığı tavuklu bulgur pilavı(tavugu fazla,pilavı az)
3 yemek kaşığı yoğurt
1 küçük domates

akşam: 1 tabak yeşil mercimekli çorba

Cornella kk dan azcık gözünü ayır spor yap bak nasıl gdıo kılolarn hahaha

kafanı kırdıtma git sen topiğine:33::33::33::33:

camdan atlamana gerek yok kuzum.....sizlrın vücudu benımkıne göre daha sıkı olur.daha ince görünürsünüz....bende bel fıtıgı var ya ondan yapamadım bir süre.şimdi de yavaş yavaş yapıyorum......

saglıgın daha onemli cnm spor yapmasanda vereblyosun şimdi spora başladn yavaştan vcudunda sekle gircektir

menumu yazamıorm cnku akşam yemegı yemedım henuz aslında ac gbiyim tok gbiymde napcamkı tokkende yemek istemiyorum boşuna kalori almayım:1::1:

saglıgın daha onemli cnm spor yapmasanda vereblyosun şimdi spora başladn yavaştan vcudunda sekle gircektir

menumu yazamıorm cnku akşam yemegı yemedım henuz aslında ac gbiyim tok gbiymde napcamkı tokkende yemek istemiyorum boşuna kalori almayım:1::1:

bende öle oluyorum bazen acıkmıyorum saatlerde ilerliyor o yuzden cok gec olmadan az da olsa yıyorum bişeyler.....

ayy yatmak bana göre değilmiş cok sıkıcı bir durum allah kımseyı yataga muhtac etmesınnnn.uyuyom uyanıyom aklım burda arkadaslar. çok üşüyorum doktora giderkende o kadar soğuk geldıkı hava bana güneş olmasına rahmen.essek donduran var dedım.dyetde olmam ay durumu olmam grıp olmam hepsi birden üstüme geldi tir tir titriyom kızlar.:43::43:
amanııın gecmiş olsun :54:
menüm.........

saat 11 gibi.........
1 dilim çavdar ekmeği
2 çatal sucuk
3 zeytin
domates
1 kk peynir

öğle:
3 yemek kaşığı yoğurt
1 küçük domates

spor: henüz yok
su: içiliyor efemmmmmm....:42:
:46::46: çok begendimm

bu arada ben dünkü menümü yazmamıştım şimdi yazayım

sabah :1 dilim kepek ekmeği
1k.k peynir
3 zetin
şekersiz çay

öğle:1 tabak yoğurtlu ıspanak
1 dilim kepek ekmeği
salata

ara: bir avuç içi kadar çerez

akşam:kahvaltı :1 haşlanmış yumurta
1 parça peynir
1 tatlı kaşığı reçel
1 dilim kepek ekmeği
şekersiz çay
4 tane petibör bisküvi

yarım saat eliptik su 1.5 litre

.

bsküviler biraz gereksiz olmus sankiiiiiii :1:

gamzeyle kahve içecez şimdi haydi sizlerde gelin...:54::54::54::54::54::54:

.

Bu çok iyi geldi :7:

menüm.........

saat 11 gibi.........
1 dilim çavdar ekmeği
2 çatal sucuk
3 zeytin
domates
1 kk peynir

öğle:
3 yemek kaşığı yoğurt
1 küçük domates

spor: henüz yok
su: içiliyor efemmmmmm....:42:

Her gün değişik şeyler yemene bayılıyorum senin :46::46::46:

menüm.........

saat 11 gibi.........
1 dilim çavdar ekmeği
2 çatal sucuk
3 zeytin
domates
1 kk peynir

öğle:
3 yemek kaşığı yoğurt
1 küçük domates

Cornella kk dan azcık gözünü ayır spor yap bak nasıl gdıo kılolarn hahaha

:47::47::47::47::47::47: :9::9::9::9::9::9::9:

Evet cornii bu konuda çok zor durumda ama bunuda aşıyor yaa helal olsunn :46::46:

.

bende menümü yazayimmm

sabah: yarım dilim ekmek bir dilim peynir kahve

öğlen: 3 kasık pilav 4 kaşık türlü ve turşu

akşam: bir elma bir kivi

su 2 litre

az olmuş ya da ara öğün yk falan demeyin ben bi suç işledim zatennn telafi edcem bide suçumu ıtıraf etmem lazım :14::14:
şimdi normaldee siz bana gecen dedınız ya sadece cuma tartıl falan.bende tamam dedimmm ve hafta ıcı hıc tartılmadım ama bu hastalıkta yedıgım diyet dışı yemeklerden sonra kılo aldıgımı dusundum ve yanılmamışım :14: tartıldım ve çok canım sıkıldı.adet olcam ondan çok göründüm sanırım yoksa 3 gunde 1 bucuk kılo almış olamam dimi :14::14::14: bu hafta kendime gelmem lazım yine cuma geldi çattı artı cıkmamam lazım böhöhöhö

bende menümü yazayimmm

su 2 litre

az olmuş ya da ara öğün yk falan demeyin ben bi suç işledim zatennn telafi edcem bide suçumu ıtıraf etmem lazım :14::14:
şimdi normaldee siz bana gecen dedınız ya sadece cuma tartıl falan.bende tamam dedimmm ve hafta ıcı hıc tartılmadım ama bu hastalıkta yedıgım diyet dışı yemeklerden sonra kılo aldıgımı dusundum ve yanılmamışım :14: tartıldım ve çok canım sıkıldı.adet olcam ondan çok göründüm sanırım yoksa 3 gunde 1 bucuk kılo almış olamam dimi :14::14::14: bu hafta kendime gelmem lazım yine cuma geldi çattı artı cıkmamam lazım böhöhöhö

:26::26::26::26::26::26::26::26:

menümm

sabah

1dilim ekmek
3 zeytin,1 kk peynir
2 yumurtadan menemenn

ogle
1 armut
1 minik muz

aksam
2 kepce corba
haslanmıs karnıbahar uzerı yogurt
(esime yaptıgımın tadına baktım azıcık ondan)
salata

su:içiliyor...
spor:henüz yok

:47::47::47::47::47::47: :9::9::9::9::9::9::9:

Evet cornii bu konuda çok zor durumda ama bunuda aşıyor yaa helal olsunn :46::46:

bende menümü yazayimmm

su 2 litre

gamze; dünle aynı şeyı yedım cnm ya:17: yemekler 2 günlükmüş bugün tukendı......ayrıca o dyg01 benim kardeşim:1::1::1: ortancamız yanii.....:27::27::27:

büşra; evet tartılmaman lazımdı bende regl olacagım bu hafta umarım tartya çok yansımaz.....bu arada akşamları meyve yemeyı kes yıyeceksen aralarda ye......çok sağlıksız beslenıyorsun:20::20: o yuzden hemen hastalandın bak:20::20:

menümm

sabah

1dilim ekmek
3 zeytin,1 kk peynir
2 yumurtadan menemenn

ogle
1 armut
1 minik muz

aksam
2 kepce corba
haslanmıs karnıbahar uzerı yogurt
(esime yaptıgımın tadına baktım azıcık ondan)
salata

su:içiliyor...
spor:henüz yok

cız 2 yumurtadan yaptıgın menemenın hepsını sen mi yedın bakim:27::27::27::27::27:

menun güzel cnm.......:46: eşinin karnabaharları nasıl olmustu:27:

Menüm :56::56:
Sabah
1 dilim kepek ekmeği
1 k.k peynir
1 salatalık

Ara
5 fındık
5 badem

Öğle
3 kaşık yoğurt
1 domates
1 k.k kaşar
Yeşil salata

Ara
1 elma
Yarım avuç içi sarı leblebi

Akşam
1 porsiyon yeşil salata
2 kaşık yoğurt
2 adet ızgara köfte

Ara
2 kayısı
1 adet küçük sert şeker

Su: içiyorum hala
Spor: 100 mekik, yarım saat eliptik :8:

.

Şu beni affet te olmasa ne yapardım bilmiyorum :27::27: bu kadar saçma ama bir o kadar sürükleyen dizi hiç görmedim :27::27: belkide arada senaryoyu yazana kaydırıyorum, deşarj oluyorumdur :27::27:

.

bende izliyordum da son zamanlarda izleyemedım eşimde ne buluyorsun dıyor bu sacma sapan dizilerde:44:

gamze; dünle aynı şeyı yedım cnm ya:17: yemekler 2 günlükmüş bugün tukendı......ayrıca o dyg01 benim kardeşim:1::1::1: ortancamız yanii.....:27::27::27:

büşra; evet tartılmaman lazımdı bende regl olacagım bu hafta umarım tartya çok yansımaz.....bu arada akşamları meyve yemeyı kes yıyeceksen aralarda ye......çok sağlıksız beslenıyorsun:20::20: o yuzden hemen hastalandın bak:20::20:

aaaa ne güzelll..o zaman bizimde kardeşimiz tuğbmmm :46::46::46:

.

Back
X