- 27 Mayıs 2011
- 6.949
- 12.556
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #83.181
günaydınlarr
kızlar sabah bir kalktım boğazım şişmiş yutkunamıyorum acaip halsizlik var şimdi dr a gideceğim kendimi çok kötü hissediyom
canımda bişey istemiyo kendinize iyi bakın
çok geçmş olsun... sımdı nasılsın?
ezo gelin
patlıcan kebabı
bulgur pilavı
komposto
bugünkü menü bu mesela bazen güzel çıkıyor bazen değil.
patlıcan kebaba bayılırım. sporumu yorgun olmazsam yapıyorum canım. yorumlar için ellerine sağlık.
kuzum nerden cıkardın bı durum oldugunu ne durumu olcak.gece gec saatte yazıyosun menulerını kımse gormuyo herkes gıtmıs oluyo o yuzden yanı yoksa kımse kasıtlı olarak yapmaz bunu.bızım takımımız bırbırı arasında polemık sorun ve hırs olmayan tek takım.dıgerlerıyle kıyaslanamaz bıle.sahsım adına ben sneı coks evıyorum![]()
geceden önce ne yiyeceğim çok belliolmuyor. son anda bir şey ekliyorum. cornicim seni yanlış anlamam. ama şimdi bir saat belirledin kendine demişsin. o haber verme idi. h.sonu misafirlerim var o yüzden gremeyeceğim anca akşam gelirim demiştim. yoksa öyle bir niyetim yok. sadece bazı şeyleri ihmal etmeye başladığımı farkettim. o yüzden de herkese nasıl idare ettiğini sordum. genel bir fikir edinebilmek adına.
ben menüme yorum yapmanızı ikinci bir BOZA vakası olmasın diye söylüyorum. boza ya cııısss demediği için kimse günlerce boza içmiştim. hani yediklerim cısssa bişi yapmayım diye. mesele sütlaç yedim ama kimse bir şey demediğinden yemeğe devam ediyorum
herkese gunaydınnnnnnnlar olsun efendım.gununuz aydın nesenız bol olsun vucut kıtle ındekslerınızde dusuk olsun.nabersınız nabarsınız nasılsınızzzzzz.
bugun cok neselıyım allah bozmasın.pek uykumuda alamadım habırede yıyorum hala nıye neselıyım cozemedım kendımı
solemıcektım ama ıcımı kemırıyo sızden bısey saklamak rahat edemıyorum.
esım dun gece 12 gıbı acıktım dedı bende ona sandvıc hazırladım patates kızarttım ıcıne domates salatalık ve yesıllık koydum yedı yedı yedı sapur supur cnm cok cektı.yaklasık 4 parmak uzunlugunda olan kısmınıda ben yedımay kızlar ben cozuttum bırılerı bana dur desınnnnn
gecenın 12 sı patates kızartmalı sandvıc yedım ınanabılıyomusunuz![]()
dalllllllllllllliiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnn.. dövecem seni. istediğin kadar spor yap 5 dk lık göz dönmesi sonucunda saatlerce spor yapmaya değer mi. anca o aldığını eritmişsindir. geçen ne yazdım ben.. miden de olacağına aklında olsunnn
hoşbulduk cnm sağol........inşallah cnm bakalım artık olmazsa üzülmem zaten![]()
hayırlısıysa olsun
ben ekledımde sen kabul etmedınkı kuzumm
nereye ekleşiyorsunuz..