Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

günaydınlarr
kızlar sabah bir kalktım boğazım şişmiş yutkunamıyorum acaip halsizlik var şimdi dr a gideceğim kendimi çok kötü hissediyom
canımda bişey istemiyo kendinize iyi bakın

çok geçmş olsun... sımdı nasılsın?

ezo gelin
patlıcan kebabı
bulgur pilavı
komposto

bugünkü menü bu mesela bazen güzel çıkıyor bazen değil.

patlıcan kebaba bayılırım. sporumu yorgun olmazsam yapıyorum canım. yorumlar için ellerine sağlık.

kuzum nerden cıkardın bı durum oldugunu ne durumu olcak.gece gec saatte yazıyosun menulerını kımse gormuyo herkes gıtmıs oluyo o yuzden yanı yoksa kımse kasıtlı olarak yapmaz bunu.bızım takımımız bırbırı arasında polemık sorun ve hırs olmayan tek takım.dıgerlerıyle kıyaslanamaz bıle.sahsım adına ben sneı coks evıyorum :16::16::16:

geceden önce ne yiyeceğim çok belliolmuyor. son anda bir şey ekliyorum. cornicim seni yanlış anlamam. ama şimdi bir saat belirledin kendine demişsin. o haber verme idi. h.sonu misafirlerim var o yüzden gremeyeceğim anca akşam gelirim demiştim. yoksa öyle bir niyetim yok. sadece bazı şeyleri ihmal etmeye başladığımı farkettim. o yüzden de herkese nasıl idare ettiğini sordum. genel bir fikir edinebilmek adına.
ben menüme yorum yapmanızı ikinci bir BOZA vakası olmasın diye söylüyorum. boza ya cııısss demediği için kimse günlerce boza içmiştim. hani yediklerim cısssa bişi yapmayım diye. mesele sütlaç yedim ama kimse bir şey demediğinden yemeğe devam ediyorum

herkese gunaydınnnnnnnlar olsun efendım.gununuz aydın nesenız bol olsun vucut kıtle ındekslerınızde dusuk olsun.nabersınız nabarsınız nasılsınızzzzzz.
bugun cok neselıyım allah bozmasın.pek uykumuda alamadım habırede yıyorum hala nıye neselıyım cozemedım kendımı :37::37::37:

solemıcektım ama ıcımı kemırıyo sızden bısey saklamak rahat edemıyorum.
esım dun gece 12 gıbı acıktım dedı bende ona sandvıc hazırladım patates kızarttım ıcıne domates salatalık ve yesıllık koydum yedı yedı yedı sapur supur cnm cok cektı.yaklasık 4 parmak uzunlugunda olan kısmınıda ben yedım :43::43::43: ay kızlar ben cozuttum bırılerı bana dur desınnnnn
gecenın 12 sı patates kızartmalı sandvıc yedım ınanabılıyomusunuz:53::53::53:

dalllllllllllllliiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnn.. dövecem seni. istediğin kadar spor yap 5 dk lık göz dönmesi sonucunda saatlerce spor yapmaya değer mi. anca o aldığını eritmişsindir. geçen ne yazdım ben.. miden de olacağına aklında olsunnn

hoşbulduk cnm sağol........inşallah cnm bakalım artık olmazsa üzülmem zaten:34:

hayırlısıysa olsun

ben ekledımde sen kabul etmedınkı kuzumm

nereye ekleşiyorsunuz..

menümm

sabah

1dilim ekmek
3 zeytin,1 kk peynir
2 yumurtadan menemenn

ogle
1 armut
1 minik muz

aksam
2 kepce corba
haslanmıs karnıbahar uzerı yogurt
(esime yaptıgımın tadına baktım azıcık ondan)
salata

su:içiliyor...
spor:henüz yok

Harbii 2 yumurta azıcık abarmış sadece, ha benim çerezler, ha senin 2 yumurtalı menemenin :27::27:

.

sabah

1 dilim ekmek
3 4 kaşık yoğurt

öğlen

1 kase ezogelin çorbası
3 4 kaşık ıspanak

ara öğün

1 elma

akşam

1 dilim kaşar
3 4 zeytin
1 dilim ekmek

suuuuuuuuuu

içiyorum

spor

nbttttt

çok geçmş olsun... sımdı nasılsın?

patlıcan kebaba bayılırım. sporumu yorgun olmazsam yapıyorum canım. yorumlar için ellerine sağlık.

geceden önce ne yiyeceğim çok belliolmuyor. son anda bir şey ekliyorum. cornicim seni yanlış anlamam. ama şimdi bir saat belirledin kendine demişsin. o haber verme idi. h.sonu misafirlerim var o yüzden gremeyeceğim anca akşam gelirim demiştim. yoksa öyle bir niyetim yok. sadece bazı şeyleri ihmal etmeye başladığımı farkettim. o yüzden de herkese nasıl idare ettiğini sordum. genel bir fikir edinebilmek adına.
ben menüme yorum yapmanızı ikinci bir BOZA vakası olmasın diye söylüyorum. boza ya cııısss demediği için kimse günlerce boza içmiştim. hani yediklerim cısssa bişi yapmayım diye. mesele sütlaç yedim ama kimse bir şey demediğinden yemeğe devam ediyorum

dalllllllllllllliiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnn.. dövecem seni. istediğin kadar spor yap 5 dk lık göz dönmesi sonucunda saatlerce spor yapmaya değer mi. anca o aldığını eritmişsindir. geçen ne yazdım ben.. miden de olacağına aklında olsunnn

hayırlısıysa olsun

nereye ekleşiyorsunuz..

cnm benim bak; sütlaç yememen gerektıgını senın bılmen lazım nitekim biliyorsundur da .neden yıyorsun, buraya gelıp ben sütlaç yaptım yesem ne olur demedın ki sütlaç yedim! dedin....yedikten sonra bız sana ne desek boş.....kilo vermek isteyen birisi bir müddet şekerli gıdalar tüketmese iyi olur.....pirinç,beyaz un tüketmese iyi olur...sütlaç saglıklı bir tatlı gibi gözukse de sütlü oldugu için içerdiği pirinç,şeker den dolayı bence dıger tatlılardan cok da farklı değil sadece hafif.....bende bayılırım sütlaca bunu da söyleyım:56:

bozayı bilmeyebilirsin ona bişey diyemem ama sütlaç bu biraz senın o ankı dayanma gücünle alakalı sanırım..canın çok istiyor ve yenık düşüyorsun....verecegın kilo da cok olmadııgndan kendını aşırı sıkmıyorsun sankim? öyle mi?

sabah

1 dilim ekmek
3 4 kaşık yoğurt

öğlen

1 kase ezogelin çorbası
3 4 kaşık ıspanak

ara öğün

1 elma

akşam

1 dilim kaşar
3 4 zeytin
1 dilim ekmek

suuuuuuuuuu

içiyorum

spor

nbttttt

artık o kadar alıştık ki..senin en büyük sporun nöbetin :26::26: canım ALLAH yardımcın olsun..Menüne diyecek söz yok..bana göre şahane :46::46:

.

sabah

1 dilim ekmek
3 4 kaşık yoğurt

öğlen

1 kase ezogelin çorbası
3 4 kaşık ıspanak

ara öğün

1 elma

akşam

1 dilim kaşar
3 4 zeytin
1 dilim ekmek

suuuuuuuuuu

içiyorum

spor

nbttttt

akşam yemegın çok az.....ama genel olarak begendım hasretim:54:

kızlarr yumurtalar kucuktu ve sıfır yag ıle yaptımmm:56:
cıdden cokmu olmussss yaaa:26::26:

Rabişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş aşkım yaaa güldürdün beniii, bitanem sabah yemişsin zaten asla çok olamaz tatlım, hem küçükmüş yumurtalar :27::27::27:

.

bende menümü yazayimmm

sabah: yarım dilim ekmek bir dilim peynir kahve

öğlen: 3 kasık pilav 4 kaşık türlü ve turşu

akşam: bir elma bir kivi

su 2 litre

az olmuş ya da ara öğün yk falan demeyin ben bi suç işledim zatennn telafi edcem bide suçumu ıtıraf etmem lazım :14::14:
şimdi normaldee siz bana gecen dedınız ya sadece cuma tartıl falan.bende tamam dedimmm ve hafta ıcı hıc tartılmadım ama bu hastalıkta yedıgım diyet dışı yemeklerden sonra kılo aldıgımı dusundum ve yanılmamışım :14: tartıldım ve çok canım sıkıldı.adet olcam ondan çok göründüm sanırım yoksa 3 gunde 1 bucuk kılo almış olamam dimi :14::14::14: bu hafta kendime gelmem lazım yine cuma geldi çattı artı cıkmamam lazım böhöhöhö

afıyet olsun canım menün güzel hafif olmuş.ay hali olacağın zaman fazla geliyor insan evet bende öyle oluyorum.

sabah

1 dilim ekmek
3 4 kaşık yoğurt

öğlen

1 kase ezogelin çorbası
3 4 kaşık ıspanak

ara öğün

1 elma

akşam

1 dilim kaşar
3 4 zeytin
1 dilim ekmek

suuuuuuuuuu

içiyorum

spor

nbttttt
kıyamam ya yıne mı nobettt allah kolaylık versın canımm...:16::16::46::46::46:
bende menümü yazayimmm

sabah: yarım dilim ekmek bir dilim peynir kahve

öğlen: 3 kasık pilav 4 kaşık türlü ve turşu

akşam: bir elma bir kivi

su 2 litre

az olmuş ya da ara öğün yk falan demeyin ben bi suç işledim zatennn telafi edcem bide suçumu ıtıraf etmem lazım :14::14:
şimdi normaldee siz bana gecen dedınız ya sadece cuma tartıl falan.bende tamam dedimmm ve hafta ıcı hıc tartılmadım ama bu hastalıkta yedıgım diyet dışı yemeklerden sonra kılo aldıgımı dusundum ve yanılmamışım :14: tartıldım ve çok canım sıkıldı.adet olcam ondan çok göründüm sanırım yoksa 3 gunde 1 bucuk kılo almış olamam dimi :14::14::14: bu hafta kendime gelmem lazım yine cuma geldi çattı artı cıkmamam lazım böhöhöhö
cok azz kahvaltı hatta hıc yok nerdeyse kuzumm:20::20:
cız 2 yumurtadan yaptıgın menemenın hepsını sen mi yedın bakim:27::27::27::27::27:

menun güzel cnm.......:46: eşinin karnabaharları nasıl olmustu:27:
kızartmadım fırınladım onunkını benımkınden guzeldıı:9::9:
Menüm :56::56:
Sabah
1 dilim kepek ekmeği
1 k.k peynir
1 salatalık

Ara
5 fındık
5 badem

Öğle
3 kaşık yoğurt
1 domates
1 k.k kaşar
Yeşil salata

Ara
1 elma
Yarım avuç içi sarı leblebi

Akşam
1 porsiyon yeşil salata
2 kaşık yoğurt
2 adet ızgara köfte

Ara
2 kayısı
1 adet küçük sert şeker

Su: içiyorum hala
Spor: 100 mekik, yarım saat eliptik :8:

.
:46::46::46::46::46::46::46:
menüm.........

sabah:erken uyandık dışarı çıkmadan yarım armut yedim..........eve gelince;

saat 11 gibi.........
1 dilim çavdar ekmeği
2 çatal sucuk
3 zeytin
domates
1 kk peynir

öğle:
4 yemek kaşığı tavuklu bulgur pilavı(tavugu fazla,pilavı az)
3 yemek kaşığı yoğurt
1 küçük domates

akşam: 1 tabak yeşil mercimekli çorba

spor: henüz yok
su: içiliyor efemmmmmm....:42:
baravoooooo :46::46::46::46::46::46::46::46:

Son düzenleme:
bende menümü yazayım:
sabah:(12:00 gibi)
1.5 haşlanmış yumurta
2 dilim kaşar peyniri
2 dilim kepek ekmeği
2 siyah zeytin
4 yeşil zeytin
sabah geç kahvaltı yaptığım için öğle yok
akşam17:45 civarı)
1 tabak az zeytin yağında kıymalı karnabahar
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek

büşra; evet tartılmaman lazımdı bende regl olacagım bu hafta umarım tartya çok yansımaz.....bu arada akşamları meyve yemeyı kes yıyeceksen aralarda ye......çok sağlıksız beslenıyorsun:20::20: o yuzden hemen hastalandın bak:20::20:[/B]

Haklisin valla tugba abla :( insallah tartiya cok yansimaz dedgn gbi :(
Sabah
1 dilim kepek ekmeği
1 k.k peynir
1 salatalık

Ara
5 fındık
5 badem

Öğle
3 kaşık yoğurt
1 domates
1 k.k kaşar
Yeşil salata

Ara
1 elma

Akşam
1 porsiyon yeşil salata
2 kaşık yoğurt
2 adet ızgara köfte

Ara
2 kayısı
1 adet küçük sert şeker

.
Tebrik koydummm

sabah

1 dilim ekmek
3 4 kaşık yoğurt

öğlen

1 kase ezogelin çorbası
3 4 kaşık ıspanak

ara öğün

1 elma

akşam

1 dilim kaşar
3 4 zeytin
1 dilim ekmek

suuuuuuuuuu

içiyorum

spor

nbttttt

Guzeeeel

Rabişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş aşkım yaaa güldürdün beniii, bitanem sabah yemişsin zaten asla çok olamaz tatlım, hem küçükmüş yumurtalar :27::27::27:

.

yumurtalar minikdi demek:1::1::1::1: iyi tmm bu seferlık bişi olmaz:9: yok ya yagsızsa bişey olmaz.....

hadii size malzeme cıkardım aksam aksam gulun eglenın bacılarr:9::9::9::9::9:

bende menümü yazayım:
1.5 haşlanmış yumurta
2 dilim kaşar peyniri
2 dilim kepek ekmeği
2 siyah zeytin
4 yeşil zeytin
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek

Keşke sabah erken kahvaltı yapabilseydin de, öğle bu kadar ağır olmasaydı..güne yayarsak göze hoş geliyor :34::34:

.

Sabah
1 dilim kepek ekmeği
1 k.k peynir
1 salatalık

Ara
5 fındık
5 badem

Öğle
3 kaşık yoğurt
1 domates
1 k.k kaşar
Yeşil salata

Ara
1 elma

Akşam
1 porsiyon yeşil salata
2 kaşık yoğurt
2 adet ızgara köfte

Ara
2 kayısı
1 adet küçük sert şeker

.

menün gözümden kaçmıs arada kaynayacaktı nerdeyse o şeker:27::27::27::27: niye o sert şekeri yedın sert olunca ne oluyor agızda erimiyor mu?:1: bir daha olmasın akşam akşam :27::27::27:

bende menümü yazayım:
1.5 haşlanmış yumurta
2 dilim kaşar peyniri
2 dilim kepek ekmeği
2 siyah zeytin
4 yeşil zeytin
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek

zes im kırılmazsan sana çok ufak bir eleştirim var: ekmeğiiiiiii çok yıyorsunnn......eger acıksan, öğlen yemek yesen yıne ekmek olacaktı menunde.....ekmeklerini azalt bence.....onun dısında begendım......

selam kızlar nasılsınız ?bende menümü yazayım.

SABAH:
BİR DİLİM KEPEKLİ EKMEK
AZCIK PEYNİR
BİR TANE HASLANMIŞ YUMURTA
SEKERSİZ CAY

ARA ÖĞÜN
BİR TANE KÜCÜK MUZ

ÖĞLEN:
BİR KASE CORBA
BOL SOGANLI DOMATESLI SALATA
YARIM DİLİM KEPEKLİ EKMEK

AKŞAM: