Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

aynen işte bugun gazipaşadakine gittim.haftada iki gün gidcem.yess öyleymiş bugun bahsettiler biraz.güleryüzlü hizmete odaklanmıslar herkes gülüyordu :1::1:

:1::1::1::1: evet gercekten cok güler yuzlu personelı var.....ben cok memnundum.....adana da olsam tereddütsüz gıdecegım tek yer.....yalnız kenan evrende ki küçükdü yetmıyordu millete...yıllık abone oluyordu kadınlar....bir de hep elit insanlar doktorlar avukatlar bankacılar takılıyordu........bankacı kadınlar öğlen arasında gelıyordu..plateslerını yapıp işlerıne gidiyorlardı......bende öleeeeeee onlara bakıyordum......ne kadınlar vardı yaa :27::27::27::27:

büşracım bnmki galba gereksiz kıskançlıklar yapyo tmm bazen hosuma gidio bazen cileden çıktığımda oluyo msla ben hiç kıskandırıym die uğraşmam zaten kıskanıyooo
şimdi zayıflayım daha çok kıskancak böhöhöhöytttt sanıırm canıma susadım:1::1::1:

bana guvenıo guvenmesinede erkekleri kendi çok iyi bildiğinden onlarla var sorunu
erkeğin cok gormesi bilmesi iyi değil bnce her halttan hbrleri oluo :1:

gamze öldürdün beni şu amerikalı olayndaaa:1::1:

büşş erkek arkın nereli

Aaaaaaa erkek dediğin kıskanıcak kızım..sahiplenicek..arada höytt diyecek... kadında gerekirse erkeğine cariye olucak... offf bayılırım..böyle ipeksiii elbiselerr veee erkeğini deli etmek hahahahahah akşama daha çok varrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :27::27::27::27::27:

.

büşracım bnmki galba gereksiz kıskançlıklar yapyo tmm bazen hosuma gidio bazen cileden çıktığımda oluyo msla ben hiç kıskandırıym die uğraşmam zaten kıskanıyooo
şimdi zayıflayım daha çok kıskancak böhöhöhöytttt sanıırm canıma susadım:1::1::1:

bana guvenıo guvenmesinede erkekleri kendi çok iyi bildiğinden onlarla var sorunu

büşş erkek arkın nereli

venezuellalıymışşşşşş:9::9::9::9::9::9::9:

Aaaaaaa erkek dediğin kıskanıcak kızım..sahiplenicek..arada höytt diyecek... kadında gerekirse erkeğine cariye olucak... offf bayılırım..böyle ipeksiii elbiselerr veee erkeğini deli etmek hahahahahah akşama daha çok varrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :27::27::27::27::27:

.

ateşli geyşam bnm :1::1::1::1:

büşş erkek arkın nereli

bebegimm kişiden kişiye değişiyor yaa bazı kızların çok hoşuna gidiyor mesela bu kıskanlma durumu ne bilim kıskanmıyor hiç ayrılcam diyeni bile duydum :1: bu guven meselesinide kişisel anlama ha aman dyım genel konustum.hataylı canım erkek arkadasm

bebegimm kişiden kişiye değişiyor yaa bazı kızların çok hoşuna gidiyor mesela bu kıskanlma durumu ne bilim kıskanmıyor hiç ayrılcam diyeni bile duydum :1: bu guven meselesinide kişisel anlama ha aman dyım genel konustum.hataylı canım erkek arkadasm

zaten benzıyor gara gaşlı gara gözlü:ssz::ssz:

zaten benzıyor gara gaşlı gara gözlü:ssz::ssz:

Harbi yaaaa, adamda hiç amerikalı tipi varmı :27: sarışın mavi gözlü vs hahaha :27::27:kızlar ben sarışınım olsun o kadar hahahahh bu arada size sarışın resmimi göstereyim miiiii, hemen kaldırırm hahahahah :27::27:

yakınmış kız memleketlerniz:1:
demekki Allah ona gore veryo cnm ben kıskanılmak ısterım ona gre bırnı vermıss sen istemıomuusn ona gore vermıs alan memnun satan memnun gbi olmuşşş:1::1::1:

Harbi yaaaa, adamda hiç amerikalı tipi varmı :27: sarışın mavi gözlü vs hahaha :27::27:kızlar ben sarışınım olsun o kadar hahahahh bu arada size sarışın resmimi göstereyim miiiii, hemen kaldırırm hahahahah :27::27:

açık saçlı halını koy.......iyice bı süzek seni:1::1::1:

herkese gunaydınnn masallah herkes kılo vermıs.az yada cok eksılerdesınız tebrık koydum.
canım sıkkın cok uzgunum artı cıktım :43: ama olsun bu haftada bole oldu ama varya onumuz cumaya bomba gıbı gelıyorum sımdıden soleyım sıze gunde 2-3 saat spor yapmayı planlıyorum bu hafta ıns vakıtte bulursam yapacam gelelım kıloma
,
gecen hafta :78.2
bu hafta :79.4

:43::43::43::43::43::43: hakettım ama dun yedıklerımden aldım bunu hala mıdemler heralde.ayak yolunada gıdemedık sonuc bole oldu affedın kızlar

Back
X