- 19 Ocak 2013
- 4.518
- 75
- 93
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #83.821
ahahahaha bir daha söyleeee bir daha sööööööv ooooh oooooh rahatladımcok tatlısın yaaa
![]()
alex adı ahahaahah
hahahahah yalancı çoban seni

.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ahahahaha bir daha söyleeee bir daha sööööööv ooooh oooooh rahatladımcok tatlısın yaaa
![]()
alex adı ahahaahah
aynen işte bugun gazipaşadakine gittim.haftada iki gün gidcem.yess öyleymiş bugun bahsettiler biraz.güleryüzlü hizmete odaklanmıslar herkes gülüyordu![]()
Tatlım yaaa callende kadın diyor yaa bişiyini yukarı kaldır hahahah düşünsene şort giydin ve o şeyi diktin yukarı esniyorsun hahahahaha
.
Tatlım yaaa callende kadın diyor yaa bişiyini yukarı kaldır hahahah düşünsene şort giydin ve o şeyi diktin yukarı esniyorsun hahahahaha
.
büşracım bnmki galba gereksiz kıskançlıklar yapyo tmm bazen hosuma gidio bazen cileden çıktığımda oluyo msla ben hiç kıskandırıym die uğraşmam zaten kıskanıyooo
şimdi zayıflayım daha çok kıskancak böhöhöhöytttt sanıırm canıma susadım
bana guvenıo guvenmesinede erkekleri kendi çok iyi bildiğinden onlarla var sorunu
erkeğin cok gormesi bilmesi iyi değil bnce her halttan hbrleri oluo
gamze öldürdün beni şu amerikalı olayndaaa
büşş erkek arkın nereli
büşracım bnmki galba gereksiz kıskançlıklar yapyo tmm bazen hosuma gidio bazen cileden çıktığımda oluyo msla ben hiç kıskandırıym die uğraşmam zaten kıskanıyooo
bana guvenıo guvenmesinede erkekleri kendi çok iyi bildiğinden onlarla var sorunu
büşş erkek arkın nereli
Aaaaaaa erkek dediğin kıskanıcak kızım..sahiplenicek..arada höytt diyecek... kadında gerekirse erkeğine cariye olucak... offf bayılırım..böyle ipeksiii elbiselerr veee erkeğini deli etmek hahahahahah akşama daha çok varrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
.
Aaaaaaa erkek dediğin kıskanıcak kızım..sahiplenicek..arada höytt diyecek... kadında gerekirse erkeğine cariye olucak... offf bayılırım..böyle ipeksiii elbiselerr veee erkeğini deli etmek hahahahahah akşama daha çok varrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
.
büşş erkek arkın nereli
bebegimm kişiden kişiye değişiyor yaa bazı kızların çok hoşuna gidiyor mesela bu kıskanlma durumu ne bilim kıskanmıyor hiç ayrılcam diyeni bile duydumbu guven meselesinide kişisel anlama ha aman dyım genel konustum.hataylı canım erkek arkadasm
zaten benzıyor gara gaşlı gara gözlü![]()
bebegimm kişiden kişiye değişiyor yaa bazı kızların çok hoşuna gidiyor mesela bu kıskanlma durumu ne bilim kıskanmıyor hiç ayrılcam diyeni bile duydumbu guven meselesinide kişisel anlama ha aman dyım genel konustum.hataylı canım erkek arkadasm
zaten benzıyor gara gaşlı gara gözlü![]()
gösterrr kod adı geyşammm bnde sarışınımmmmmHarbi yaaaa, adamda hiç amerikalı tipi varmısarışın mavi gözlü vs hahaha
kızlar ben sarışınım olsun o kadar hahahahh bu arada size sarışın resmimi göstereyim miiiii, hemen kaldırırm hahahahah
![]()
Harbi yaaaa, adamda hiç amerikalı tipi varmısarışın mavi gözlü vs hahaha
kızlar ben sarışınım olsun o kadar hahahahh bu arada size sarışın resmimi göstereyim miiiii, hemen kaldırırm hahahahah
![]()
açık saçlı halını koy.......iyice bı süzek seni![]()
bacılar ben derse gecıorummmm kendnıze ıyı bakın hoscakalııııııııııııııın
tmm hadi akıllı ol ,kimseye karısma, derslerını iyi dinle tmm mı yafrimmmmmm![]()