Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

5.Takım 299. Etap
*JUJU* 65,00 ------>64,00
aysunayy 60,00
dalin26 55,00------>55,00(hedef kilo aynı)
biricikoglumertug 65,00
ZES 64,00------>64,00(hedef kilo aynı)
garfield06 50,00------>55,00
birsen-deniz 60,00------>60,00(hedef kilo aynı)
cornella 65,00------>60,00
ukyo 65,00
Gamze_M 64,00------>60,00
busramnmn 59,00
chentiq 57,00
rabyas 70,00------>68,00
toplight 65,00
Sevda_M 70,00------>65,00

bugün herkeste ufak ufak kaçamaklar var ama dengelemişiz:46::46:

dün bi işe başvurdum bugün aradılar yarın gel grüşelim dediler ayy bir sevindirik oldumm inş hayırlısı olur yeride çok gzl hemen önünde ankaranın en büyük 2 tane avmsi var:1::1::1:

havelsan falan mı garfiedl anladığım kadarıyla cepa ve kentparktan bahsediyon :)

benim menüme gelirsek
aç karnına 2 kuru kayısı
sabah 1,5 dilim ekmek
2-3 çatal sucuklu yumurta
1/2 armut (yarısını oğlum yedi :( )
öğle 3 kaşık pilav 2 kaşık haşlama tavuk
ara 1 kivi 1 kuş lokumu
akşam 1 kepçe çorba
1 kaşık pilav 1 kaşık tavuk ve 1 lokma ekmek
bu arada hala toparlanamadım yarın akşama da çiğköfteye misafir gelecek bakalım nasıl olacak bi taraftan tatlı vs hazırla bi tarfatan bebeler biraz koşturmaca olacak

ben hedefimi değiştirmeyeceğim aslında 55 benim için iyi olur boya göre ama bu yaşta zor 55 e inmem makul ve mantıklı olan 65

heeee:27: ben menümü yazayım:17::17::17::17:
sabah
haşlanmış yumurtanın beyazı
yeşil çay
öğle
yarım kase mercimek çorbası
beyaz lahana yemeği yarım tabaktan biraz fazla 3/4 kadar
1 kase yoğurt
ara
browni mouse
yeşil çay
akşam
kumpir büyük boy patatesten:18::18::18::18:
şimdilik 1,5 saat spor oldu geceye kadar bakalım allah bereket versin ne kadar olrsa

ben beğendim kumpiri 1.5 saat spor yok etmiştir bence ....browni de ödülün olsun ...:46::46::46::46:

.

yok şekerim benimkini kutlamadı:50::50::50::50:

tahmin ettim canım cepanın oralardır diyecektim:16::16::16::16:

sen önceden ankarada yaşıyodun dimi cnm ankaralımıısn yoksa

eşleri kutlayanların eşlerni bende kutluorm kutlamayanlarada merdaneyle uçuorm:37:
bnmde kutlanmadı henuz aslında hatırlatır cok pis üste cıkardmda 3 gun snra bnm dgum gunum şimdi onu hatırlatmak ıstemıorm bugun 8 mart desem bnm dgm gnumu hatırlar bırak hatrlamasınkı pazartesiii burnundan getiriym gecen yıl hatırlamamıştııııı 1 hafta surundu:1::1:

5.Takım 299. Etap
*JUJU* 65,00 ------>64,00
aysunayy 60,00
dalin26 55,00------>55,00(hedef kilo aynı)
biricikoglumertug 65,00
ZES 64,00------>64,00(hedef kilo aynı)
garfield06 50,00------>55,00
birsen-deniz 60,00------>60,00(hedef kilo aynı)
cornella 65,00------>60,00
ukyo 65,00
Gamze_M 64,00------>60,00
busramnmn 59,00
chentiq 57,00
rabyas 70,00------>68,00
toplight 65,00------->65 (hedef kilo aynı
Sevda_M 70,00------>65,00

havelsan falan mı garfiedl anladığım kadarıyla cepa ve kentparktan bahsediyon :)

benim menüme gelirsek
aç karnına 2 kuru kayısı
sabah 1,5 dilim ekmek
ara 1 kivi 1 kuş lokumu
akşam 1 kepçe çorba
bu arada hala toparlanamadım yarın akşama da çiğköfteye misafir gelecek bakalım nasıl olacak bi taraftan tatlı vs hazırla bi tarfatan bebeler biraz koşturmaca olacak

ben hedefimi değiştirmeyeceğim aslında 55 benim için iyi olur boya göre ama bu yaşta zor 55 e inmem makul ve mantıklı olan 65

afiyet olsun canım ...yarın için de kolay gelsin canım....

.

benim menüme gelirsek
aç karnına 2 kuru kayısı
sabah 1,5 dilim ekmek
ara 1 kivi 1 kuş lokumu
akşam 1 kepçe çorba

evet cnm tam orası hatta o caddede dsi lojmanları var ordamı otruon kıs yoksa:1::1::1:

eşleri kutlayanların eşlerni bende kutluorm kutlamayanlarada merdaneyle uçuorm:37:
bnmde kutlanmadı henuz aslında hatırlatır cok pis üste cıkardmda 3 gun snra bnm dgum gunum şimdi onu hatırlatmak ıstemıorm bugun 8 mart desem bnm dgm gnumu hatırlar bırak hatrlamasınkı pazartesiii burnundan getiriym gecen yıl hatırlamamıştııııı 1 hafta surundu:1::1:

:9::9::9::9::9::9::9::9:

afiyet olsun canım ...yarın için de kolay gelsin canım....

.

saol canım bu arada ben hasta olunca bu hafta hiç spor yapamadım toparlanmadan da yapamayacam sanırım aslında biraz spor olaydı bu hafta 1,5 kg nun üstüne çıkardı hastalık sebebiyle doğru dürüst yiyemedim derken aklıma geldi dünki menümü yazdıktan sonra 3 tane hurma ve 1 parmak kalınlığında dondurma da ben yemiştim bu haftaki tek kaçamağım oydu

benim menüm de şöyle

sabah:1.5 dilim kepek ekmeği
yarım k.k peynir
3 tane zeytin

öğle:3 y.k pilav
2 y.k nohut
1 bardak ayran

akşam: saat 5 gibi 2 tane poğaça
1 bardak ayran

spor:1 saate yakın yürüyüş,100 mekik
su:1,5 litre

.

ankaralıyım canım :27::27::27::27:

saol canım bu arada ben hasta olunca bu hafta hiç spor yapamadım toparlanmadan da yapamayacam sanırım aslında biraz spor olaydı bu hafta 1,5 kg nun üstüne çıkardı hastalık sebebiyle doğru dürüst yiyemedim derken aklıma geldi dünki menümü yazdıktan sonra 3 tane hurma ve 1 parmak kalınlığında dondurma da ben yemiştim bu haftaki tek kaçamağım oydu

canım ya kilo vermek tabiki de önemli ama herşeyden önemli olan sağlık...sıkma canını yine de güzel vermişsin sende ,yani bende fazla veremedim ama olsun yavaş ve sağlıklı gitsin....hurma ve dondurma da fazla deil bence çünkü vücudun onlara da ihtiyacı var.....çok geçmiş olsun

.

evet cnm tam orası hatta o caddede dsi lojmanları var ordamı otruon kıs yoksa:1::1::1:

yok canım yaa bekarken orda oturmuştum şimdi cevizliderede oturuyorum ama benim oğlan orda okuyo hergün gelip gidiyoruz canım inşallah olur havelsan yaa çok sevinirim senin adına

akıl almak istedim.....objektıf olamıyorum.......

şimdi bız bu eve yenı taşındık...burada maalesef öle komsuluk falan yok.....eski evımızde ki komsularım bana 1 ay sonra hosgeldıne gelmıslerdi.....alt komsum da adanalıydı.....eşi de apt nın altında market işletıyordu.......32 yasındaydı....
sıcak kanlı bır kadındı...neyse 1 yıl gectı ama hoşgeldın dıısnda gelme gıtme olmadı karsılıklı tabi.......benı her gördugunde derdı buyur gel falan dıye ama ben ne bılım yaşım 27 ama ruhum hala çocuk yanı evlilik psikolojısıne gırememiştim o zamanlar...öle ben günlere gıdeyım falan sevmem böyle seyler...neyse ben hastalandım ama çok kötu hastalandım 1 ay yattım ama 1 hafta hıc ayaga kalkamadım.....ben bu kadar kötuyken bu kadın aşagıdan bır kere olsun gecmiş olsuna yukarı cıkmadı.....hasta oldugumu da biliyorlardı yanı kapıdan 5 dk ugramadı....ne bılım ben olsam en azından 1 tabak yemek götururdum.....

bu sırada baska bır komsum geldı Allah razı olsun eşime yemek getırmıs ben kalkamadıgım için....kadın kaç gere geldı ....ama aşagıda ki samımı dediğim komsu gelmedi.....bu sırada hamıleydı....marketle ılgılı sorunları vardı işler iyi gıtmıyormus falan..ev sahıbı de kıraya zam yapmak ıstıyormus ..sonradan haberım oldu........ben ayaklandım yavas yavas asagıda benı gördu kusura bakma gelemedım dedi...bende yuz vermedım önemlı değil dedim....

bu kadın doğum yaptı aralık sonunda eşim bana sordu gıdecek mısın hayırlı olsuna dedi.....ben de hayır dedim o geldı mı 1 kere yukarı cıkıp kapıdan bıle bakmadı dedim...tmm dedi......ama yıne sordu gecenlerde bebek kıyafetı al hayırlı olsuna gidelim dedi...sesimi çıkarmadım......

sizce napsam....hatalı mı davranıyorum?(bir derdım var topiği gibi oldu):27: yanı bunca ay geçmiş ne bılım bız tasınalı nerdeyse 5 ay oldu o zamandan berı görmedım.tasınırken de hoşcakal falan da demedim.....tuhaf olmaz mı?

GÖBEK ERİTMEK İÇİN EGZERSİZ HAREKETLERİ

Göbek eritmek için yapılması gereken şeylerden biri de göbek masajıdır. Bebe yağıyla ya da kaygan bir kremle banyodan sonra yapılan göbek masajı, göbek bölgesindeki yağları hareket ettirecek,ve ısı yayarak yağların erimesine neden olacaktır.
Göbek bölgesinden sayılan belimizin yanları için, ayaktayken bacaklarımızı bitiştirip kollarımızı iki bacağımıza yapıştırıp bir sağa bir sola belimizi bükmeden eğilerek ve bu hareketin miktarını her gün artırarak yanlarımızdan kurtulabiliriz. Oturmak zorunda kaldığınız bir zamanda da boş boş oturmayın, göbeğinizi ara ara kasarak oradaki kasların hareket etmesini sağlayın. Günlük hayatınızda ise hareket ederken belinizden değil, göbeğinizden destek almaya çalışın hem belinizin sağlını koruyun hem de göbeğinizi eritin.

Mekik Hareketi
Sabah ve akşam 50şer defa mekik çekmek gerekli. Mekik çekmek, karın bölgesindeki kasları güçlendireceği için bu bölgedeki yağların hızlı yanmasını sağlayacaktır.

Bel Kasları İçin Mekik Hareketi:
Bir taraftaki kolumuzu, bükülmüş olan diğer taraftaki dizimize doğru hafifçe, sık sık ve seri hareketlerle yakınlaştırmaya çalışın. Bu hareketi de birkaç dakika kadar yapmaya gayret edin. Daha sonra diğer taraftaki ayağımızı ve kolumuzu değiştiriyoruz. Bu hareket karnın yan tarafına doğru olan kasları çalıştırmak ve yağları yakmak için yararlıdır.

Yan Mekik Hareketi:
Sağınıza doğru uzanın, sağ elinizi sağ kulak üzerine değecek şekilde getirin ve sol elinizi belin soluna, sol dirseğe gelecek şekilde yaklaştırın. Sol el ile belin sağını hafif şekilde tutun. Hızla sağ kolu ve sağ ayağı birbirine yaklaştırın. 60-70 defa bunu tekrarlayın.

Bel İnceltme Hareketi:
Ayakta dimdik pozisyonda durun ve dikliğinizi bozmadan sağınıza ve solunuza doğru hızlı bir şekilde esneyebildiğiniz kadar esneyin. Bu hareketi en az 3-4 dakika tekrarlayın. Yanlara esneme hareketi ile belinizi inceltebilirsiniz. Belinizi inceltmek için günde yarım saat bu egzersizi tekrarlayın.

Kalça Hareketi:
Sol dizin üstüne yatın, ayakları dik koyun ve kaldırabildiğiniz kadar yukarı kaldırdıktan sonra aşağı indirin. Dizinizi fazla bükmemeye çalışın. Sonra aynı hareketi öbür tarafınızda yapın. Bu hareketin en az 20-30 defa yapın.Kalça ve çevresinde oluşan yağlanmayı azaltır ve kalçayı sıkılaştırır.

Back
X