Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

:D:D:D çok pisssssssssssinnnnnn:P:P şeyy kem kümmm bugün ben biraz cozuttum ama yarına söz telafi etcem:D kızartma yedim bugün itiraf edıyorum:// bu arada kardesımın mesaj kısmında smiller yok yüz ifademi belırtemıyorum.....(pişman bir surat:S :))

aaaaaaaa ooooooooooooo hımmmmmmmmmmmm kızartma demekkkk ohh yarasınnnn:9::9:

kahvaltıya gitmıyorum......aradım ben gelmeyecegım dedim......bu arada cezam 3 günmüş......ne yaptıysam anlamadım......konu dışı mesaj mış....!
cornimmmmmmm seni seviyorum ♥ ayyyyyy insan eksikliği çok xor derdi babaannem. bitsin su ceza.. kir dizini otur surda :)
hee yaa sorma valla gamzemm esım dıyokı bugun deterjan sınmıs uzerıne deterjan kokuyosun dedi bende benım ten kokum o dedımm:9::9::9: nıe bole oldum anlamadım bahar gelmeden bahar temızlıgı yapıyorum daha bıtmedı ama koltuklar perdeler halılar camlar vaarrr:9::9: sız olmayınca kendımı temızlıge verdımmmm sıkıntıdann:9::9:
wuuuuuuu cok sert..ivana sert bu :D
vallaa aglarımmmm yaa hakaret yok kufur yok olumsuz bı durum yok kii:14::14: neyse kuzumm cezamsa cekerım dıcen duygu olarak gelcenn...
ha bu arada hazır gelmısken menunu yazsanaaa:9::9::9::9::9:

heee vala yazda ibreti aleme ders olsun :D

aaaaaaaa ooooooooooooo hımmmmmmmmmmmm kızartma demekkkk ohh yarasınnnn:9::9:

ohh be ayarladım sonunda.....:27::27::27::27: yaramasın ya.......dışardaydık bugün.....misafirliğe gittik...kız marketten hazır börek almış hanı su dondurulmus olanlardan,fırını da yok bende açlıktan geberıyorum bu sırada(sabah kahvaltı etmedım..çavdar ekmeğim yok dıye) 3tane börek yedım ufakdı ama kibrit kutusu kadar her biri...

off kız inş bozulmamıştır yarın gitmıyorum diye:44::44: yarın cezalıyım:43: her türlü cezalıyım:43:

gamzeeeeeeeeeeeeeeeeee kim geldi kız yatıya:27::27::27:

dalin; çok geçmiş olsun cnm:26:

:D:D:D çok pisssssssssssinnnnnn:P:P şeyy kem kümmm bugün ben biraz cozuttum ama yarına söz telafi etcem:D kızartma yedim bugün itiraf edıyorum:// bu arada kardesımın mesaj kısmında smiller yok yüz ifademi belırtemıyorum.....(pişman bir surat:S :))

oo duyguda bir duygu eksikli var gibiydi. . hey yareppimmm bundanmis garibim benim yaaaa :P

cornimmmmmmm seni seviyorum ♥ ayyyyyy insan eksikliği çok xor derdi babaannem. bitsin su ceza.. kir dizini otur surda :)

wuuuuuuu cok sert..ivana sert bu :D

heee vala yazda ibreti aleme ders olsun :D

oo duyguda bir duygu eksikli var gibiydi. . hey yareppimmm bundanmis garibim benim yaaaa :P

bence ben menü falan yazmayım oy birliği ile bır daha takımlara almazlar beni.....:9::9::9::9::9: hıııııııııı bende seni seviyom yafrimmmmmmm:52::52::52:

bugün gittiğimiz arkadas daha ilk dakkadan dedi ki; valla sayende gaza geldım bende yedıklerıme dikkat edıyorum dedi.....
bende: sen söylemesen ben söyleyecektım zaten dedim...zayıflamışsın sanki dedim......
halbu ki yalan sadece gaz veriyorum:27: çok kötüyüm sanırsam,galiba:27::27: ama napim yani hevesını mı kırayım de mi:53:
o da benım kadar börek yedı ama üstüne tam 3,5 bardak kola içti oldu mu şimdi :44::44::44: ben içmedim bu arada....şeker atacam dıye çay bilem içmedim:32:

ohh be ayarladım sonunda.....:27::27::27::27: yaramasın ya.......dışardaydık bugün.....misafirliğe gittik...kız marketten hazır börek almış hanı su dondurulmus olanlardan,fırını da yok bende açlıktan geberıyorum bu sırada(sabah kahvaltı etmedım..çavdar ekmeğim yok dıye) 3tane börek yedım ufakdı ama kibrit kutusu kadar her biri...

off kız inş bozulmamıştır yarın gitmıyorum diye:44::44: yarın cezalıyım:43: her türlü cezalıyım:43:

gamzeeeeeeeeeeeeeeeeee kim geldi kız yatıya:27::27::27:

dalin; çok geçmiş olsun cnm:26:

kocamin dayisinin gelini geldi tatlimmm.. yasit sayiliriz... hatta eltii diyoruz :D amannn sorunlu biraz kayinpederleriyle 4 te uyufuk..biz konuşuyoruz kocası pofluyorrr ...babasını snlattikca :D derken bizde costukmuuu.. esimle karar verdik, birbirimizin hatalarini sirasiyla not alacagiz.. o bende gördüğü hatalari. ben onda :) gelen kizin afi hilal.. hilal diyorki esime.. mesela gamze sevdigin yemekleri yapmıyor mu.. onu yaz diyor.. esimde hic yemek yapmiyorki diyorrrr... hahaha haha ... serefin varmiiiii oglummmm dedim :D

kocamin dayisinin gelini geldi tatlimmm.. yasit sayiliriz... hatta eltii diyoruz :D amannn sorunlu biraz kayinpederleriyle 4 te uyufuk..biz konuşuyoruz kocası pofluyorrr ...babasını snlattikca :D derken bizde costukmuuu.. esimle karar verdik, birbirimizin hatalarini sirasiyla not alacagiz.. o bende gördüğü hatalari. ben onda :) gelen kizin afi hilal.. hilal diyorki esime.. mesela gamze sevdigin yemekleri yapmıyor mu.. onu yaz diyor.. esimde hic yemek yapmiyorki diyorrrr... hahaha haha ... serefin varmiiiii oglummmm dedim :D

haklı cızım ...ne zaman yemek sorsam lahana var dıyon.sen ne yemek yapıyon bu adamcagıza:27::27::27:

o yuzden bende ceza yedım 3 gun konu dısı mesaj yazmısım.cezalar cok abartılı aklım ermıyorr

ya cnm daha önce de ceza aldım bu yuzden ama sadece 24 saatti bu seferki çok abartılı olmus...........bır konuda ark dedi ki bana aa sende mi burdasın dedi bende evet kambersiz düğün olur mu yazdım hepsi bu..........

ya cnm daha önce de ceza aldım bu yuzden ama sadece 24 saatti bu seferki çok abartılı olmus...........bır konuda ark dedi ki bana aa sende mi burdasın dedi bende evet kambersiz düğün olur mu yazdım hepsi bu..........

haaa evett okudum ben o mesajı hatta yengesıyle erkek arkadası ılıskı yasamıs konusunda demı.bende bugun senı epey arastırdım yazdıgın msjlara baktım bu kızcagızım neden ceza aldı dıye epey kafa yordum bıseyde bulamadım allah allah ne olduya dıye solenıyodum ınan.o mesajınıda okudum heralde bu konuda aldı ceza dedım kavgamı cıktı noldu dıye tum sayfalarıda okudum altı ustu 2 msj yazmıssın
1) gazeteye ver rezıl et
2)kambersız dugun olmaz

gulsemmı aglasammı yarab :33:

haaa evett okudum ben o mesajı hatta yengesıyle erkek arkadası ılıskı yasamıs konusunda demı.bende bugun senı epey arastırdım yazdıgın msjlara baktım bu kızcagızım neden ceza aldı dıye epey kafa yordum bıseyde bulamadım allah allah ne olduya dıye solenıyodum ınan.o mesajınıda okudum heralde bu konuda aldı ceza dedım kavgamı cıktı noldu dıye tum sayfalarıda okudum altı ustu 2 msj yazmıssın
1) gazeteye ver rezıl et
2)kambersız dugun olmaz

gulsemmı aglasammı yarab :33:

maşallah dedektif gibisinnnn:27::27::27::27::27:............işte bu yüzden canım 2. şık yüzden..ne kadar saçma değil mi? demek ki başka konuda biri bir şey sorsa cevap veremeyecegız,konu dışı olacak.......çok şaşırdım....ama üyeliğim aktif olsun editörlere mesaj atacagım......

acılden gelen heyet kucuk bı abartı yapıp bana telde zature oldugunu soledıler zaturre deılmıs yanı soledkı zaturre baslangıcıymıs daha zaturre deılmıs tam olarak bu ıyı bısey bır suru ılac vermıs doktor vede ıgne sımdı uyuyo rengı hala sapsarı

bende kaçayım artık esım ıstıyo pc yı optum yarın gorusuruzzz

tubısım bızı boslama canoo gel sık sık

maşallah dedektif gibisinnnn:27::27::27::27::27:............işte bu yüzden canım 2. şık yüzden..ne kadar saçma değil mi? demek ki başka konuda biri bir şey sorsa cevap veremeyecegız,konu dışı olacak.......çok şaşırdım....ama üyeliğim aktif olsun editörlere mesaj atacagım......

atma bence msj canım ıkıncı bı ceza daha yeme tecrubeyle sabıt :27:
bosver ne dersen de bak ne soelrsen sole asla degıstıremezsınnn uzerıne basa basa soluyorum.aksıne ıkna edemezsın yonetım katı bıraz bu konuda
deme bısey

5.Takım 299. Etap
*JUJU* 65,00 ------>64,00
aysunayy 60,00------>60,00(hedef kilo aynı)
dalin26 55,00------>55,00(hedef kilo aynı)
biricikoglumertug 65,00------>65,00(hedef kilo aynı)
ZES 64,00------>64,00(hedef kilo aynı)
garfield06 50,00------>55,00
birsen-deniz 60,00------>60,00(hedef kilo aynı)
cornella 65,00------>60,00
ukyo 65,00------>65,00(hedef kilo aynı)
Gamze_M 64,00------>60,00
busramnmn 59,00------>57,00
chentiq 57,00------>57,00(hedef kilo aynı)
rabyas 70,00------>68,00
toplight 65,00------>65,00(hedef kilo aynı)
Sevda_M 70,00------>65,00

jujum; takım da şahnur ve aysunay hariç herkes herkes hedef kilosunu bildirdi....sanırım şahnurun aynı hedef kilosu o yüzden yenı bildirim yapmadı ....aysunun da ne zaman gelecegı belli değil...ben şimdilik aynı olarak kaydettim....yarın gelirse listeyi görüp haber verir belki......eğer değiştirmezlerse liste bu şekilde.....:42::42::42::42:

acılden gelen heyet kucuk bı abartı yapıp bana telde zature oldugunu soledıler zaturre deılmıs yanı soledkı zaturre baslangıcıymıs daha zaturre deılmıs tam olarak bu ıyı bısey bır suru ılac vermıs doktor vede ıgne sımdı uyuyo rengı hala sapsarı

atma bence msj canım ıkıncı bı ceza daha yeme tecrubeyle sabıt :27:
bosver ne dersen de bak ne soelrsen sole asla degıstıremezsınnn uzerıne basa basa soluyorum.aksıne ıkna edemezsın yonetım katı bıraz bu konuda
deme bısey

tmm cnm atmayım o zaman..sende bebişine iyi bak,dikkat et çocuklara.......görüşürüz.......

haklı cızım ...ne zaman yemek sorsam lahana var dıyon.sen ne yemek yapıyon bu adamcagıza:27::27::27:

Yemek kültürüm daraldı onun yüzünden, etli yemez sütlü yemez..Zıkkım ye diyesi geliyor adamın :27::27::27::27: Ben zavallı ot mot hiç bakmam yerim bkz lahana :27: tecrübeyle sabit...ama artık alıştık sanırım birbirimize..Sonuç itibarıyla karnı kesin doyuyor :33:

Ayşenurum çok sevindim tatlım, hep der doktorlar..klasiktir yani :26: .... başlangıcı..inşaallah ilaçlarla tedavisi olur ve yavrum da çok acı çekmez...

Kızlar hepinizi çok öperim, ALLAH rahatlık versin...Yarın görüşürüz..Kocişimle 1 Erkek 1 Kadını izleyelim :73::73::73:

:3::3::3::3::3::3::3::3::3::3::3::3:

.

kızlarya sahnur kım saflıgımın kusuruna bakmayın da kımdı sahnur cıkaramadım:26:

toplight canım.........:ssz::ssz::ssz::ssz:

Allahtan ben ceza aldım haaaaaaa:27::27::27::27::27: tükanı açmak bana düştü:6::6::6:
günaydınlarrrrrr yurdumun güzel insanları:16: size kahvaltı hazırlayayım.......
$diyet_kahvalti_tabagi_h427.webp yiyin gariiiiiiiiii........:56::56:

Back
X