• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bence 3-4 ten fazla ıcıyorsun busraaa bak sabah ıcmısın sımdı yıne ıcıyorsun okul cıkısı yemekten sonra falan devam eder:9::9: bende sen yaslarda baslamıstımm 1. sınıfın sonlarındaa hey gıdı gunler heyy...

hahaha yok yok sabah7de uyandım işte şimdiye kadar iki tane içtim.bir öğlen birde aksam al sana 4 hıh :ssz::ssz::ssz:

canım akşamları içmiyorum ama işyerine gelince sanki içmem gerekiyormuş gibi geliyor 4 sene bıraktıktan sonra tekrar başlamak hiç akıl karı değil ama lanet olsun bağımlısıyım işte bunun eşim aslında biliyor işyerinde içtiğimi ama bilmezden geliyor arada laf çarpıyo içme şu zıkkımı diye eşimle biz aynı anda bıraktık daha sonra ben sedef geçirince tekrardan başladım eşim sadece alkol alınan durumlarda puro içer arada o kadar bana da içeceksen puro iç onu her zaman bulamazsın diyo

bende okulda oyle hıssedıyorum anlıyorum seni :1: bide puro konusunda aslında haklı hem daha yogun cabuk kesıyor bıdeeee aklıma yenı geldıııı ben dun aksam light bira içtim yazmayı unuttum :1::1: cok kalorili degildi zaten :17::17: sulu gibi ya tam şu otellerdeki sınırsız biralar gibiydi :1:

o değildeee iyice keş oldum ha muhabbetııme bak alkol sıgara karı kız hepsı var ahahah

Az önce bu güne kadar kim kaç kilo verdi çizelgesinide yaptım....

Tebrik ediyorum dalin yine açık ara önde ...
Geçen haftalara nazaran bu hafta ara sırada da olsa normal menülerle geldi ve sağlığı açısından bizi memnun etti...Kendinin de belirttiği gibi aşırı hareketli bir hafta geçirmesi ve geçen hafta yaptığı aşırılık sonucunda güzel bir kilo verdi ... Hedefine iki basamak birden hoplayarak daha bi yaklaştı ... :54:

listede kendi sırasını takip edenler farkedecektir bazılarınız ani bir atak yaparak yükseldi bazılarınız sırasını başkasına verip geriledi... 2. lik kürsüsünde olan gamze gibi :9: belinde sorun olan hiç spor yapamayan cornellaya kahtırdı yerini :41: ama bunu sindiremedi gitti savdanın 3. lük kürsüsünü aldı:22:sevdaya çekil ordan ben senden eskiyim dedi ve onu dördüncülüğe attı ... hal böyle olunca diğerleride birer sıra kaydı gibi ama biricikoglumertug çoğumuzun sabit yada 500 gr altında verdiğimiz bu haftada 800 gr vererek atak yaptı ve bi kaç kişiyi solladı...

takımın kaptanı ve yüz karası sonunculuk kürsüsüne aday olarak şahnurun hemen önünde yerini aldı :27: şahnur sonunculuk bayrağını devredeceğinin sevinci ile bu hafta elinden geleni yapıp sona kalan dona kalır:27: diyerek bayrağı kaptana devredecek gibi görünüyor

evet efenim durum bundan ibaret haberleri dinlediniz:42:

jujum durumu çok güzel özetlemişsin ama sende bu hafta dr a gideceksin endokrine ihmal etmeyeceksin lütfen sonuçlarına göre de lütfen diyetisyene git bu arada ben sonunculuk bayrağını artık haftaya kesin devredecem de sana mı olur başkasına mı olur bilmiyom bu hafta iyice hırs yapacam haftaya 73 ü görmek istyorum o zamana kadar iyileşip spor yapmaya da başlayacam 73,9 da olsa 73 ü görecem ben haftaya

Geçen haftalara nazaran bu hafta ara sırada da olsa normal menülerle geldi ve sağlığı açısından bizi memnun etti...Kendinin de belirttiği gibi aşırı hareketli bir hafta geçirmesi ve geçen hafta yaptığı aşırılık sonucunda güzel bir kilo verdi ... Hedefine iki basamak birden hoplayarak daha bi yaklaştı ... :54:

listede kendi sırasını takip edenler farkedecektir bazılarınız ani bir atak yaparak yükseldi bazılarınız sırasını başkasına verip geriledi... 2. lik kürsüsünde olan gamze gibi :9: belinde sorun olan hiç spor yapamayan cornellaya kahtırdı yerini :41: ama bunu sindiremedi gitti savdanın 3. lük kürsüsünü aldı:22:sevdaya çekil ordan ben senden eskiyim dedi ve onu dördüncülüğe attı ... hal böyle olunca diğerleride birer sıra kaydı gibi ama biricikoglumertug çoğumuzun sabit yada 500 gr altında verdiğimiz bu haftada 800 gr vererek atak yaptı ve bi kaç kişiyi solladı...

takımın kaptanı ve yüz karası sonunculuk kürsüsüne aday olarak şahnurun hemen önünde yerini aldı :27: şahnur sonunculuk bayrağını devredeceğinin sevinci ile bu hafta elinden geleni yapıp sona kalan dona kalır:27: diyerek bayrağı kaptana devredecek gibi görünüyor

uzulme kaptanı deryamm yuz karası dedıgın sey nedırkı bı yıkarsın akar gıderr.en buyuk kaptan bızım kapatannnn:72:

hahah benımkıde bana oyle dıyor dalga gecme be dıye çemkrdim bugun yok kız mınıcık oldun dıyor ama hiç inanmıyorum :1::1:
sen mınıcık oldunda ben ben bennn:43::43::43::43:

jujum ben arap atı bigi acılcam snradan hatta haftya alcam dalinin anahtarını sessiz atın çiftesi sert olur wuhuu laf arasındada kendıme at gbi hatun dedimmm:1::1::1::1::1::1:

aaaaaaaaa ben dalini tebrik etmeyi unuttm tebrikler kızz :119::119::119:aferim sana azmettin valla hayranım azmine ama haftaya grscez senleee:33::33::33:

jujuuum ozaetlemen super bide oyle deme beee en buyuk kaptan bızım kaptan :16::16:

esra sende bunalıma girme hemen kız ıkımızde mınıcıgız :1::1:

gel juju derleşelim senle kozmik odaya kapatalım kendimiiz of off ben 11 marta kadar 60 olcaktım sözde bırak martı nısana kdr bıle olmama:26:

yok cnm duzeltmedim hala bahtsız bedeviyim duzeltırım brazdan:1:

gitsin büsram gtsn yoksa ben gtcem biizmkıı sabah napyon mınık die mesaj atmıs ne mınığiii yazarken ne duusndu kımı dusundu acaba acaba:1::1::1:

cok ıcıyomusun canım sen ben o kadar ıcmıyorum gunde max 10 oluyo oda max yanı....

kız nasıl kıyarım evladımaa:9::9: o kadar bio okuduk yaniii o kadar da degıl bebegımmm:9::9:

demek sigara kabzlığa iyi gelio bndemı baslasam:1::1:
kabzlığı bılmemde sinire iyi geldığı kesın:1:

hahah benımkıde bana oyle dıyor dalga gecme be dıye çemkrdim bugun yok kız mınıcık oldun dıyor ama hiç inanmıyorum :1::1:

garfi,büşra; mink derken hafiften dalga geçmişler bende demedi:27::27::27: eşim de bazen bana öyle der:27::27::27: halbu ki miniğin m sini bile hak etmeyen bır vücudum var......

garfi; başla bacım başla da oraya gelıp o sigaraları totinde söndüreyım:9::9::9:

rabiş:okumaz olaydık :26::26:pofff

jujum durumu çok güzel özetlemişsin ama sende bu hafta dr a gideceksin endokrine ihmal etmeyeceksin lütfen sonuçlarına göre de lütfen diyetisyene git bu arada ben sonunculuk bayrağını artık haftaya kesin devredecem de sana mı olur başkasına mı olur bilmiyom bu hafta iyice hırs yapacam haftaya 73 ü görmek istyorum o zamana kadar iyileşip spor yapmaya da başlayacam 73,9 da olsa 73 ü görecem ben haftaya
canım endokronoloji ber tek kadındoğum hast. varmış mersinde.. onlarda randevulu sistemle çalışmıyo 7,30 dan önce gelip sıra alacaksınız dedi.. ben hayatta bulamam o hastanenin yerini ancak eşimin uygun olduğu bir gün gideceğim ama aklımda bende gitmeye karar verdim

süperdiiiiiiiiiiii:46::46::46::46:

değiştirdim çizelgemi yakalayamazkiiiiiiiiiiiiiii:33::33::33::33::33:

kız aramızda 300 gr kalmıs senı sobelıycem bu hafta:27::27::27: kaç benden......

garfi,büşra; mink derken hafiften dalga geçmişler bende demedi:27::27::27: eşim de bazen bana öyle der:27::27::27: halbu ki miniğin m sini bile hak etmeyen bır vücudum var......

garfi; başla bacım başla da oraya gelıp o sigaraları totinde söndüreyım:9::9::9:

rabiş:okumaz olaydık :26::26:pofff

yazdığın herşeye sonuna köküne kadar katılıorm bacm:129::129::129:

kalk hadi ders çalışalım şayet ben gdıorm calışmaya malum cumada gecti kiloları öğrendik heycanda bitti sıra derse geldi rabiş sende cabk cabkkk:47::47:

sen mınıcık oldunda ben ben bennn:43::43::43::43:

jujum ben arap atı bigi acılcam snradan hatta haftya alcam dalinin anahtarını sessiz atın çiftesi sert olur wuhuu laf arasındada kendıme at gbi hatun dedimmm:1::1::1::1::1::1:

aaaaaaaaa ben dalini tebrik etmeyi unuttm tebrikler kızz :119::119::119:aferim sana azmettin valla hayranım azmine ama haftaya grscez senleee:33::33::33:

goruselım bebegımmmmmmmmmmm :16::16::16:

bi soru sryumda ole gidim içimde kalmasın:1:

bu senenin modası üstü dar gelip dizden bollasan pantolonlar varya topukluyla fln gzl duruo onlardan bana nasıl olur yanı dobiş bacaklarla olmaz dimi almak için zayflamayımı beklemelıyım
bide renk olarak kotmu alsam canvas turu renklılerdenmı renk olarak tavsiyede alabılırım grupte gzl dediğinizzz

kalk hadi ders çalışalım şayet ben gdıorm calışmaya malum cumada gecti kiloları öğrendik heycanda bitti sıra derse geldi rabiş sende cabk cabkkk:47::47:

tmm şimdi pc yı kapıyorum ve 1 saat ders çalısıyorum....rabiş bacım bız bu sınava gırmıcez mı acebe:27::27::27: yok yanı serin sulardan daha serın gıbıyız de:27::27:

bi soru sryumda ole gidim içimde kalmasın:1:

bu senenin modası üstü dar gelip dizden bollasan pantolonlar varya topukluyla fln gzl duruo onlardan bana nasıl olur yanı dobiş bacaklarla olmaz dimi almak için zayflamayımı beklemelıyım
bide renk olarak kotmu alsam canvas turu renklılerdenmı renk olarak tavsiyede alabılırım grupte gzl dediğinizzz

şahsen ben sevmıyorum onları...tv da neydı kadının adı ya hıı deniz ugur çok gıyıyor.altta topuklu ıle..sankı merdıvenın ustune cıkmıs gıbı duruyor...ayrıca dıkkat!!! eger ust bacakların kalınsa alt taraf genısledıgı ıcın oldugundan daha geniş görünursun benım fıkrım bu!

en büyük kaptan bizim kaptan:72: sıkma canını kaptanımmm

dalincimmm tebrik tebrik tebrik ediyorumm:46::46: ve kilo veren herkesiiii:16::16:

benim bu hafta kaçamaklarım annemlerdeyken oldu ama çok yürüyüş yaptım onun faydası galiba onlarda olmasa 1 kilonun üstünde olurdu herhalde verdiğim kilo ama bunada şükür bugün itibariyle diyete başladığımdan beri 10 kiloyu verdim allah devamını versin bütün takım arkadaşlarım içinde tabiiiii:54::54:

şahsen ben sevmıyorum onları...tv da neydı kadının adı ya hıı deniz ugur çok gıyıyor.altta topuklu ıle..sankı merdıvenın ustune cıkmıs gıbı duruyor...ayrıca dıkkat!!! eger ust bacakların kalınsa alt taraf genısledıgı ıcın oldugundan daha geniş görünursun benım fıkrım bu!

üst bacaklarım kalın olmazmı off offff:1:
bnde sıkıldım dar paçadan ya zaten demıstım dızlerımı degsklık olsun dedım en ıyısı 55 olana kdr almayım zaten 1 aya olurum ben 55:1::1:

üst bacaklarım kalın olmazmı off offff:1:
bnde sıkıldım dar paçadan ya zaten demıstım dızlerımı degsklık olsun dedım en ıyısı 55 olana kdr almayım zaten 1 aya olurum ben 55:1::1:

tabı yıne sen bılırsın bak bunu bulabıldım........ $542_adini_feriha_koydum_sanemin_mavi_siyah_kazagi_dizisponsorlari.com_2.webp

Back
X