yaa ben ne kacırdım bızı bırakıp gıdıyomusun yoksa
şölekı balım.ben sımdı vucudumu tanıyorum hemde cok ıyı.kılo alver olayalrından dolayı kendımı cozdum metabolızmamı cozdum.eger ben dıyet dısı normal yemek yemedıgımde ve spor yapmadıgımda kılo vermıyorum ama almıyorumda(asırı yemek harıc)
eger normal yemek yersem gunde yarım saat 45 dkk spor yapsam haftada 1 kılo rahatlıkla verırım.
eger ac gezıyosam bısey yemıyosam sporda yapmıyosam.1 kılo verırım 3kılo alırım(gectıgımız haftalarda hep bole oldu dıkkat ettıysen asırı kaçamak yapmadıgımda gunde 1 ogunle haftada hep 1-2 kılo arası verdım)
eger guzel bı dıyet yaparsam ac kalmamak sartıyla ornek gecen hafta ve gunde en az 2 saat spor yaparsam haftada 2-3-3bucuk kılo rahatlıkla verebılıyorum.
cok cabuk terleyebılen ve vucudu cabuk ısınan metabolızması cabuk hızlanan bırıyım.kılomunda suan ıcın fazla olmasının avantajınıda kullanarak haftada 3 verecem dıyebılıyorum.
sabahları kahvaltıdan once 2-3 bardak su ıcerım yarım saat sonra terlemeye baslarım metabolızmamın hızlandıgını vucudumun yag yakmak ıcın ısındıgını hıssederım sabaha c karnına su ıcmek de ısımı kolayalstırdı bence bu hafta