- Emoji Skoru
- 1.311
- Puanlar
- 173
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #86.241
başkalarının beslenme düzenını vs . nı ben bılemem....ben takım arkadaslarımı bilirim....ya da bilirim değil de tahmın ederim dıyeyım.....senın için de bu şekilde düşündüm ve sana açıklama fırsatı sundum....sende açıkladın....içimde kalmasını istemedım...ben senı hiçbir kalıba sokmadım....ama sen zaten yorumlarınla benım aslında ne kadar haklı oldugumu bana dolaylı yoldan anlattın.....
diğer yorumlarını da okursan sende anlayacaksın....
hıı ben %100 haklıyım demıyorum bak belkı de ben saçmalıyorum ama ben % 80 böyle olduguna eminim....ayrıca ben durduk yere sana bu yorumu yapmam....yaklasık 3 aydır burdayız bırbırımızı az cok tanıdıgımızı düşünuyorum.....
eğer kalbini kırdıysam kusura bakma.....diğer ark larda benım etkım de kalacak değiller,herkesın kendı aklı var...o konuda müsterih ol bence.......
bu konu benım tarafımdan burada kapanmıştır.ben istediğim cevabı aldım....ayrıca sorularıma beni kırmadan yanıt verdiğin için tşk ler.....
ben bu karalama eylemı karsısında sakınlıgımı korumaya devam edıcem...sen ne dusunursen dusun ne soelrsen sole sadece soledıgınle kalırsın.senın ıcın ımkansız olan bısey bnm ıın ımkansız deıl hırslı ve azımlı bı ınsanım cunku kendıme kaftada 2-3 kılo hedef koyarım ve onu yapmak ıcınde delı gıbı ugrasırım.hakkında cok yanıldıgımıda bılmenı ısterım...hıc bole bıseyle karsı karsıya kalmamıstım cok cırkın bı suclama bu cok cırkın