- Konu Sahibi Cherry Mom
- #94.361
coorniiiiiiiiiiiiiiiii bisden kopya çekiyolar kıssssssss telif hakkı mı istesekbırsoo bugun menu hazırlamadım gec oldu dıye keske dunden hazırlasaydım neyse bugun lısten yok ama kacamakta yok ona gore oyarım.bak bnm solememe gerek yok cornının jujuya onerdıgı caylardan kopya cek onlardanda ıc :) ozellıkle kıraz sapı cayını ıcmenı rıca etmıyorum emredıyorumAktarlarda var 100 grm al dene bakalım kıraz sapı metobolızma hızlandırıyo ve yag yakıcı etkısı var yogurdunda ole acıktıkca kucuk kaselerle tatlandırdıgın yogurtlardan ye.sporunuda unutma bugun basla spora
şuanki halim değil o resim canım 69-70 arası halimdi sanırım ... Resimleri karıştırırken buldum keşke şuan böyle olsamcucuu bgendım profıl resmını yaldır yaldırsın masallah![]()
![]()
sağol ipek uzun zamandır veremediğim içib benimkisi bayram havasında oldujujum tebrik ederim tatlim
evet 51 var canim
tuyolar harika ama bisey merak ediyorum neden ananas almasini istedin corni
er meltem emir ve görüşlerinize hazırdır komutanım ...1. Sen bilirsin jujum ben sana bir gün için izin verdim![]()
2.limonlu hazırlamak ne kadar zor olabilir......bardağa doldurduğun suyun içine bıraz limon sıkacaksın hepsi bu......
3.bunda sorun yok
4. Olmaz cnm olmaz.....maydonoz kadar kötü değil merak etme
5.salata yemeyı sevıyorsun tmm da arada değişiklik fena mı bari salatanı çeşitlendirelim....arada tavuk haşla ya da ton balığı koy....
Hımmmmm öğlenlerı zaten çorba ıcıyorsun o yüzden ıstemedın
6. Bu hafta erteleme bari topu topu 3-4 gun yapacaksın......
unutmadım canım lafın gelişi söyledim öyle.. Seni tebrik ederim kilo veren nadir kişilerden biriydin...jujum askolsun beni gormedin galiba kilo verenlerin arasinda.
Ama gercekten paylasimlari okuyunca cok sasirdim.nasil olurda herkes neredeyse arti cikar.o kadar paylasim oluyor vs vs cok garipsedim.bu hafta takimda ciddi kilo verilecegini dusunuyordum ama hevesim kursagimda kaldi.eve bir heyecanla geldim ve hemen laptobu acip yakima baktim cidden cok sairdim.herkes toparlanmali![]()
![]()
![]()
Bu hafta en çok dalin le ben verdik ama bizim 1,20 kilo vermemiz bile gelen ortalamamıza bir fayda sağlamadı