Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

17agustos 2013

Sabah
1Kase müsli
10 üzüm

Ögle
1Dilim karpuz
1Salatalık
1Kinder süt dilimi

Akşam
1 balık (levrek)
1Kaşık patates salatası
Çeyrek kase mercimek çorbası

2LITRE SU
SPORUM YOK AMA YOGUN IŞ TEMPOSU VAR

RAPOR
17 AGUSTOS -CUMARTESİ
SABAH(09:00)

1 kk kadar peynir
1 domates
1 salatalık
3 yeşil sivri biber

ARA(11:00)
1 kupa kahve

ÖĞLE(12:45)

1 kepçeden az ezogelin çorba
5 yk yağsız kabak yemeği
2 yk yogurt tepeleme
1 adet salatalık turşusu:20:

ARA(16:30)

3 adet erik
2 adet glisini

AKŞAM(20:00)
mangala gidildi :83:(kaçamağın alası)
bir bardak light cola(fark etmez içindeki tatlandırıcı yeter)
5-6 adet tavuk kanat mangalda
çay ve çikolata keyfi
1 dilim kavun

ARA(yuhh bide ara mı olcak daha ne yyiyim :20:)

4 lt yakın su

30dk sabah yürüyüş ve piknikteki hoplamalarım zıpalamalarım

kötü bir menü örneği isteyenler bakabilirler :18:

kızlar merhaba :3: uzun bir aramdan sonra dönüşümü yaptım. gerek 10. takımda olsun gerek burda son zamanlardır motivasyonum çok düşüktü. ta ki düne kadar. bu arada aramıza bayram dönüşü gelecek olanlar gelmiş. herkes ismini söyleyebilir mi sakıncası yoksa. daha rahat ve daha samimi hissediyorum ben kendimi öyle olunca. bir tek jujuda ismiyle fotosunu bütünleştirdiğimden olsa gerek hiç sıkıntım yok :1: şimdik gelelim benden haberlere.

Dün diyetisyenime başladım. çok memnunum aslında ilk kez erkek diyetisyene gittim. çekingenliğim vardı. ta ki o rahatlatıcı konuşmasını duyana kadar. ben ki kendimi duba gibi düşünerek oraya gittim o ki benim çok vahim bir durumda olmadığımı oraya ne hastaların geldiğini onlara göre sağlıklı sayılabilecek boyutlarda olduğumu söyleyince kendimi çok iyi hissettim çok rahat bir konuşmaydı. benim içinde en önemlisi bu zaten. neyse gelelim verdiği SAĞLIKLI BESLENME LİSTEME..
ARTIK DİYET DEMEK YASAK BANA.

Günde 8 öğün yiyeceğim. İnsülin direncim olduğundan. yiyeceklerde belli başlı şeyler yok yani aslında çoğu şey yok ama zenginleştirmek süslemek bana kalmış. Bugün yeni tartımı koydum evime. ve tartı değişikliği ve aldığım kilo falan filan derken 88,9 çıktım. Olsun. benim için dün daha güzel bir başlangıçtı. GERİ DÖNDÜM. Başaracağıma benim inancım vardı ama doktorum daha da inandırdı.

Günlük olarak paylaşmak istediğim şekil yazarak fotosunu çekeceğim. bakalım yapabilecek miyim. daha renkli olacak diye düşünüyorum.

SPOR hayatımın kaçınılmazı. YAŞAM ŞEKLİM olma yolunda.. Her gün spor yapmak istiyorum. zorundayım demeyeceğim zorundalıklar insan bünyesi olarak bize ağır ve sıkıcı geliyor.

Hepinize bu kötü evremde beni bırakmadığınız için teşekkür ediyorum. Özellikle bengicim sana.. :13:

VE TEKRARDAN BEN GELDİM KIZLAR. YENİ SAĞLIKLI MUTLU BİR HAYATA GÜNAYDIN DİYORUM..

18 Ağustos 2013

Sabah
2 dilim peynir
5 zeytin
1 bardak yeşil çay
1 dilim çavdar ekmeği
Bol salatalık

Öğlen

1 çay bardağı süt
Form peynirli çubuk kraker (Çok güzel öneririm :9: )

Akşam
1 büyük tabak semizotu yemeği
1 kase yoğurt
1 dilim kapuz
2 salatalık
10-15 tane kayısı :26:

**Sabah 1 saat 15 dakika yürüyüş
2500 ip atlama
100 mekik
Yatmadan önce de 100 mekik daha çekip bölgesel eritme hareketleri yapacağım.
2.5 litre su yatmadan önce 1 litre daha bitiririm

18 AĞUSTOS PAZAR

Sabah (10:00)
1 kupa kahve
2 yk Menemen
2-3 dilim sucukla yapilmis omlet
Domates salatalik
2 dilim cavdar ekmegi

Aksam 19:00
Karisik izgara (yine mangal vardi protein patlamasi yasadim uff)
Salata
3 lt su
1 saat yürüyüş

kızlar günaydın
inanılmaz yoğunum, ev bulduk galiba antalyada gidip bakmam lazım. ofisdeki eşyalarımı toparlamam lazım bir sürü iş var. daha sonra ayrıntılı yazmaya çalışacağım..
şura senin adına çok sevindim.

selam kızlar... Hafta sonu giremeyenlerdenim bende.. Mesai başladı ve bende buralardayım... Hala teftişimiz devam etmekte onun için sık uğrayamazsam kusuruma bakmayın...

öncelikle işleri bi toparlayım sonrasında geçmişi okuyup gelcem

I
kızlar merhaba :3: uzun bir aramdan sonra dönüşümü yaptım. gerek 10. takımda olsun gerek burda son zamanlardır motivasyonum çok düşüktü. ta ki düne kadar. bu arada aramıza bayram dönüşü gelecek olanlar gelmiş. herkes ismini söyleyebilir mi sakıncası yoksa. daha rahat ve daha samimi hissediyorum ben kendimi öyle olunca. bir tek jujuda ismiyle fotosunu bütünleştirdiğimden olsa gerek hiç sıkıntım yok :1: şimdik gelelim benden haberlere.

Dün diyetisyenime başladım. çok memnunum aslında ilk kez erkek diyetisyene gittim. çekingenliğim vardı. ta ki o rahatlatıcı konuşmasını duyana kadar. ben ki kendimi duba gibi düşünerek oraya gittim o ki benim çok vahim bir durumda olmadığımı oraya ne hastaların geldiğini onlara göre sağlıklı sayılabilecek boyutlarda olduğumu söyleyince kendimi çok iyi hissettim çok rahat bir konuşmaydı. benim içinde en önemlisi bu zaten. neyse gelelim verdiği SAĞLIKLI BESLENME LİSTEME..
ARTIK DİYET DEMEK YASAK BANA.

Günde 8 öğün yiyeceğim. İnsülin direncim olduğundan. yiyeceklerde belli başlı şeyler yok yani aslında çoğu şey yok ama zenginleştirmek süslemek bana kalmış. Bugün yeni tartımı koydum evime. ve tartı değişikliği ve aldığım kilo falan filan derken 88,9 çıktım. Olsun. benim için dün daha güzel bir başlangıçtı. GERİ DÖNDÜM. Başaracağıma benim inancım vardı ama doktorum daha da inandırdı.

Günlük olarak paylaşmak istediğim şekil yazarak fotosunu çekeceğim. bakalım yapabilecek miyim. daha renkli olacak diye düşünüyorum.

SPOR hayatımın kaçınılmazı. YAŞAM ŞEKLİM olma yolunda.. Her gün spor yapmak istiyorum. zorundayım demeyeceğim zorundalıklar insan bünyesi olarak bize ağır ve sıkıcı geliyor.

Hepinize bu kötü evremde beni bırakmadığınız için teşekkür ediyorum. Özellikle bengicim sana.. :13:

VE TEKRARDAN BEN GELDİM KIZLAR. YENİ SAĞLIKLI MUTLU BİR HAYATA GÜNAYDIN DİYORUM..

Umarim hedefine ulasirsin ben leslie ve slim in 6 yi eglenceli buluyirum spor yaparken eglenmek sart dene istersen :8:

kızlar nasılsınız ben erken kalktim inş taşinacağim evimden az birşeyler kaldı onu da temizliyip akşam düğüne gidecem yarında inş taşinacağiz
jujucim çok çalıştığım için inş kilo almam hepinize kolay gelsin
taşınma kolay iş değildir umarım cumaya kadar aramıza katılmış olursun yoksa takıma katılımını sağlamam zor olacak

unutmadan menumde neden bitki cayi yada yesil cay yok onu aciklayim cunku bebis istedigimden folik asit kullaniyorum ve bitki cayi ve yesil cay malesef foligin tum etkisini aliyormus bu yuzden sadece suya yukleniyorum aa bide gunde bir kupa kahve mutlaka icerim metalar garip calisiyor iste benim metada kahve ile calisiyor 1kasik sut tozuyla sekersiz iciyorum aslinda kahvenin meta hizlandirici etkisini herkes bilir bendeki ise daha basla kabiz olmami engelliyor biliyorum sut tozu yerine sut denemeliyim ama malesef iste pek mumkun olmuyor zira sut tozunun icinde agartici bulundugunu ve su ikisi ucu bir aradalarin kahve degil kahve benzeri olarak adlandirildigi bu yuzden calori degerlerinin cok yuksek oldugunu biliyorum. Ama dedim ya cok sik kabizlik sorunu yasiyorum ve kahvedende vazgecmeliyim bunun icin oneriniz var mi ? :26:
hımmmm kahvenin kabızlığa böyle bir etkisi olduğunu bilmiyordum bende günde iki fincan içerim nescafeyi süt tozuyla ve şekersiz

evet canim tadimlik olsun dedim :9: Ben biktim kurabiyeden sana gonderebilirim kendim gidaciyim kocam pastaci abisi tatlici dusunun ne zor sartlarda diyetteyim :56:
yok yok ben kendimi o ortamda düşünemedim sanırım şuanki halimin iki katı olurdum
kızlar merhaba :3: Uzun bir aramdan sonra dönüşümü yaptım. Gerek 10. Takımda olsun gerek burda son zamanlardır motivasyonum çok düşüktü. Ta ki düne kadar. Bu arada aramıza bayram dönüşü gelecek olanlar gelmiş. Herkes ismini söyleyebilir mi sakıncası yoksa. Daha rahat ve daha samimi hissediyorum ben kendimi öyle olunca. Bir tek jujuda ismiyle fotosunu bütünleştirdiğimden olsa gerek hiç sıkıntım yok :1: şimdik gelelim benden haberlere.

Dün diyetisyenime başladım. çok memnunum aslında ilk kez erkek diyetisyene gittim. çekingenliğim vardı. Ta ki o rahatlatıcı konuşmasını duyana kadar. Ben ki kendimi duba gibi düşünerek oraya gittim o ki benim çok vahim bir durumda olmadığımı oraya ne hastaların geldiğini onlara göre sağlıklı sayılabilecek boyutlarda olduğumu söyleyince kendimi çok iyi hissettim çok rahat bir konuşmaydı. Benim içinde en önemlisi bu zaten. Neyse gelelim verdiği sağlıklı beslenme listeme..
Artık diyet demek yasak bana.

Günde 8 öğün yiyeceğim. Insülin direncim olduğundan. Yiyeceklerde belli başlı şeyler yok yani aslında çoğu şey yok ama zenginleştirmek süslemek bana kalmış. Bugün yeni tartımı koydum evime. Ve tartı değişikliği ve aldığım kilo falan filan derken 88,9 çıktım. Olsun. Benim için dün daha güzel bir başlangıçtı. Geri döndüm. Başaracağıma benim inancım vardı ama doktorum daha da inandırdı.

Günlük olarak paylaşmak istediğim şekil yazarak fotosunu çekeceğim. Bakalım yapabilecek miyim. Daha renkli olacak diye düşünüyorum.

Spor hayatımın kaçınılmazı. Yaşam şeklim olma yolunda.. Her gün spor yapmak istiyorum. Zorundayım demeyeceğim zorundalıklar insan bünyesi olarak bize ağır ve sıkıcı geliyor.

Hepinize bu kötü evremde beni bırakmadığınız için teşekkür ediyorum. özellikle bengicim sana.. :13:

Ve tekrardan ben geldim kızlar. Yeni sağlıklı mutlu bir hayata günaydın diyorum..
seni böyle mutlu ve pozitif bir şekilde görmek ne güzel canım... Diyetisyenlerle bir türlü arası düzelmeyen bi benmiyim yaaa... Gittiğin diyetisyen özel mi devlete mi bağlı canım sakıncası yoksa bilgilendirirmisin...

Ve seninle paylaştığı sağlıklı olan bilgileride bizimle paylaş ki bizde yanlışlarımızı düzeltelim...

Bu arada seni geçen hafta izinli yazdık ve izinli olma süresi en az iki hafta bu nedenle sanırım bu cuma değil ondan sonraki cumaya geri dönüşünü sağlayacağız...

Bu arada tartı değişiminden kaynaklanan kilo farkını öğrenebilirmiyim artı yada eksi olarak

düzeldi durumlar bengim
kizlar sizde nasıl durumlar nasılsınız
mayman durum ne idi bilmiyorum ama düzelmesine sevindim

Ben o ortalama ragmen 10 kg verdim ortam olmasa kesin iki kati gitmisti ornegin bugun daha demincek iki catal calori aldim bi catal cheesecake bi catal cevizezmeli nokul :20: mecburiyetten ara sayiyorum artik oglen az yiyecegiz ve aksamda zaten hafta sonu mangallari erimemistir. Sende kahvecisin desene :1:

ben o ortalama ragmen 10 kg verdim ortam olmasa kesin iki kati gitmisti ornegin bugun daha demincek iki catal calori aldim bi catal cheesecake bi catal cevizezmeli nokul :20: Mecburiyetten ara sayiyorum artik oglen az yiyecegiz ve aksamda zaten hafta sonu mangallari erimemistir. Sende kahvecisin desene :1:
senin işi bizden daha sıkı tutman gerekecek canım.. Sendi durum daha zor iradeyi sarsacak unsurların içindesin sürekli...

ben gonullu olurdum ama henuz deneme asamasundayim :9: Caylakkk

yaparım diyorsan çaylaklık möhüm değil... Herkesin günlük sporunu denetliceksin spor yapmayan uyarı alacak neden yapmadığını açıklayacak vs gibisinden

senin işi bizden daha sıkı tutman gerekecek canım.. Sendi durum daha zor iradeyi sarsacak unsurların içindesin sürekli...

yaparım diyorsan çaylaklık möhüm değil... Herkesin günlük sporunu denetliceksin spor yapmayan uyarı alacak neden yapmadığını açıklayacak vs gibisinden

Tamam canim gruptaki herkesi bilmiyorum ama ben raporunu yazanlarin mi sporunu kontrol edecegim sadece yada isim listesi alabilir miyim senden

tamam canim gruptaki herkesi bilmiyorum ama ben raporunu yazanlarin mi sporunu kontrol edecegim sadece yada isim listesi alabilir miyim senden
ben sana liste vercem...ona göre çentik atarsın bakarız kimler ne spor yarıyor diye genel görmek sağlıklı olacaktır...

Senden ricam aşağıdaki örnek gibi ne tür spor yaptı kaç dk yaptı not etmen

örnek
*juju*
30 dk yürüyüş
30 dk kardiyo
50 mekik

ben sana liste vercem...ona göre çentik atarsın bakarız kimler ne spor yarıyor diye genel görmek sağlıklı olacaktır...

Senden ricam aşağıdaki örnek gibi ne tür spor yaptı kaç dk yaptı not etmen

örnek
*juju*
30 dk yürüyüş
30 dk kardiyo
50 mekik

Tamam canim surekli netteyim zaten hallederim :34:

[TABLE="width: 207"]
[TR]
[TD]
takımımız aşağıdaki gibi erigim

*JUJU*