Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar selam, eskiden bende çok düzenli ve çok paylaşımda bulunuyordum.. Ama kızlar beni maruz görün.. Hayatımı bastan aşağıya değiştiren bir evlilik olayını yasıyorum.. Her gün programım değişiyor..yarın aksam üzeri Antalya'ya gidecekken su an yoldayim.. Simdiki evinde yavaş yavaş toplamaya başladım.. Düzenli düzenli giderken zaman azaldıkta bem gibi çok programlı birinin bile hayatı birbirine girmeye başladım. JUJUcum beni izinli yazma burası her seye rağmen kendimi kontrol etmemi sağlıyor.. Çünkü kilo alırsam takıma karşı sorumluluğum var.. Fakat cuma gunu bildirimde bulunamayacağım.. Çünkü annemde dijital tartı yok.. İzinli değilde bildirimde bulunmadı yaz benim icin.. Antalya'da fırsat buldukça yazacağım.. Menüleri tutamadığım icim üzgünüm..

sanırım 3 kilocuk ilee sahalara dönüyomm :9::9::9::9::9::9: 66 ama yarın sabah tartılayım net olsun korkumdan tartılara çıkmıyordum :)))
ahhh birsen naptın anam yaktın biziiiiiiiiii... eksi değerlere düşücez desene... cumaya kadar verebildiğin kadarını ver anam....x

Kızlar selam, eskiden bende çok düzenli ve çok paylaşımda bulunuyordum.. Ama kızlar beni maruz görün.. Hayatımı bastan aşağıya değiştiren bir evlilik olayını yasıyorum.. Her gün programım değişiyor..yarın aksam üzeri Antalya'ya gidecekken su an yoldayim.. Simdiki evinde yavaş yavaş toplamaya başladım.. Düzenli düzenli giderken zaman azaldıkta bem gibi çok programlı birinin bile hayatı birbirine girmeye başladım. JUJUcum beni izinli yazma burası her seye rağmen kendimi kontrol etmemi sağlıyor.. Çünkü kilo alırsam takıma karşı sorumluluğum var.. Fakat cuma gunu bildirimde bulunamayacağım.. Çünkü annemde dijital tartı yok.. İzinli değilde bildirimde bulunmadı yaz benim icin.. Antalya'da fırsat buldukça yazacağım.. Menüleri tutamadığım icim üzgünüm..

bengicim elbette anlayışla karşılıyoruz senin mazeretini... cumadan cumaya bildirimini sağlıklı yaptığın sürece benim açımdan sıkıntı olmaz

selam kızlar yorucu bir günün ardından bugün 5 makina çamaşır yıkadım evi sildim süpürdüm sonrasında 2 de evden çıktım dersaneye gittim 6 da dersaneden çıkıp hastaneye acile gittim (öğlene doğru evde koştururken ayağımı vurmuştum ayak parmağım şişmiş ve morarmış yürümekte zorlanınca dersi ekip acile gittim ordan da eve geçtim allahtan kırkık yokmuş sadece yuömuşak doku zedelenmesi imiş

Sabirla bekliyorum canim :16:
şu düzenimi oturtayım bomba gibi gelecem canım merak etme

canım geçen hafta geç bildirim yaptığın için listeye yetişememişti ...

hoş geldin şahnurcum tüh baya baya kilo almışsın şahnur ne ettin güzelim

hafta sonu giremiyorum malsef genelde yaz aylarında olduğumuzdan olsa gerek pek giren de olmuyor...

şahnurcum listelere dönüşün ne zaman olacak kesin belli mi

bu arada geçen hafta 3. olmuşuz bu sıralamada en büyük pay Sumelody arkadaşımıza ait... bireyselde birinci olduğu ve aldığı yüzde ile de bizi ücüncülüğe taşıdı...arkadaşımızı tebrik ediyorum

sumelody canım senin perşembe gününe kadar cuma yarışması paylaşım alanına geçen hafta nasıl bir beslenme programı uyguladın ne yaptın ne ettin de bu kiloyu verdin gibisinden bir başarı mesajı yazman gerekmekte aksi halde cesa alırız

evettttttttttttt kızlar haftaya nasıl başladınız bakalım... ben tartıldım sabit geldim ne almışım ne vermişim.. kötünün iyisi yani.. sizlerde durum ne ????
jujum sabah wc ye çıkamayınca tartıya da çıkmadım aynadaki görüntünün bana söylediği bu bakalım yarın sabah wc yeçıkarsam kaç kilo aldım belli olacak valla ben biraz buralarda takılayım da en azından 1 kilo falan ya da eski kiloöa gelince takıma gireyim diyorum takımdaymışım gibi yazarım ama sizi zora sokmak istemem

somelody arkadaşımızı tebrik ederim 3. olunca sarı kartımız siliniyormuydu jujum bi daha sarı akrty cezalısı olmayalım benim yüzümden

Merhabaa arkadaşlarr...sizleri özledimmm :32::32: şahnurcuğum hoş geldin hayatım :54: Jujum ve diğer arkadaşlar nasılsınız?

Epeydir gelemedim..Yeni bir işe başladım :16: çok şükürler olsun evde sıkılmaya son :27:

Tuğba hala tatilde mi? geçmişi biraz okuyasım var, kim nerelerde ve neler yapmış merak ediyorum :44:

Aysunayım tam gaz devam galiba, Ra.bbim sonuna kadar böyle huzurlu ve sağlıklı ulaşmayı nasip etsin.. :16:

gamzem hayırlı olsun şekerim çok sevindim enin adına

birsen sana da hayırlı olsun evi taşımışsın ama hergün 55 km git gel zor olacak senin için allah kolaylık versin

selam kızlar yorucu bir günün ardından bugün 5 makina çamaşır yıkadım evi sildim süpürdüm sonrasında 2 de evden çıktım dersaneye gittim 6 da dersaneden çıkıp hastaneye acile gittim (öğlene doğru evde koştururken ayağımı vurmuştum ayak parmağım şişmiş ve morarmış yürümekte zorlanınca dersi ekip acile gittim ordan da eve geçtim allahtan kırkık yokmuş sadece yuömuşak doku zedelenmesi imiş

jujum sabah wc ye çıkamayınca tartıya da çıkmadım aynadaki görüntünün bana söylediği bu bakalım yarın sabah wc yeçıkarsam kaç kilo aldım belli olacak valla ben biraz buralarda takılayım da en azından 1 kilo falan ya da eski kiloöa gelince takıma gireyim diyorum takımdaymışım gibi yazarım ama sizi zora sokmak istemem

somelody arkadaşımızı tebrik ederim 3. olunca sarı kartımız siliniyormuydu jujum bi daha sarı akrty cezalısı olmayalım benim yüzümden

birsen sana da hayırlı olsun evi taşımışsın ama hergün 55 km git gel zor olacak senin için allah kolaylık versin

Gecmis olsun canim :38:

RApor 26 ağustos pazartesi

Sabah (09:00)
1 simit
Sekersiz cay

Ara (11:00)
1 kupa kahve

Öğle (13:00)
1 kase ezogelin (cok pirincliydi)
100gr yogurt
3 yk salata

Ara (17:00)
1 dilim cavdar ekmegi
1 kupa kahve

Aksam (19:00)
ton balikli salata yagsiz eksili
1 dilim ekmek

Su; 3 lt
Spor: 1 saat yürüyüş:8:

Herkese tekrar tekrar merhaba :3: Yaklaşık 3 gündür paylaşımda bulunamıyorum maalesef her şey o kadar üst üste geldi ki bilgisiyarı açtığım gibi hemen buu yazmak istedim.Şimdi geriye dönüp mesajlara bakacağım.anırım Perşembeyle alakalı bir şey var sanırım.Birazdan ilgileneceğim onunla birde 3 günlük beslenme listemi tam hatırlamasamda hatırladığım kadarıyla hepsini yazacağım :52:

Son düzenleme:
Gunaydin fistiklarrr suan servisteyim ise. gidiyorum. toplihyt. haklisin cok zorrrrr ama katlanmak zorundayim bide yardim icin kayinvaldem bu yil bizimle.
jujum kaptanlarin guzeli kilom. kem. kum. 66.3

bu arada geçen hafta 3. olmuşuz bu sıralamada en büyük pay Sumelody arkadaşımıza ait... bireyselde birinci olduğu ve aldığı yüzde ile de bizi ücüncülüğe taşıdı...arkadaşımızı tebrik ediyorum

sumelody canım senin perşembe gününe kadar cuma yarışması paylaşım alanına geçen hafta nasıl bir beslenme programı uyguladın ne yaptın ne ettin de bu kiloyu verdin gibisinden bir başarı mesajı yazman gerekmekte aksi halde cesa alırız

Öncelikle tebrik eden herkese teşekkür ediyorum :16: Görünce çok şaşırdım hiç zannetmezdim öyle bir şeyi :53: Tam tamına 3 gündür paylaşım yapamadığım için özür diliyorum.Demin ki mesajımda dediğim gibi üst üste geldi :25: Paylaşım alanına geçde olsa yazdım :1: Görev tamamlandı kaptanım :42:

Son düzenleme:
RApor 26 ağustos pazartesi

Sabah (09:00)
1 simit
Sekersiz cay

Ara (11:00)
1 kupa kahve

Öğle (13:00)
1 kase ezogelin (cok pirincliydi)
100gr yogurt
3 yk salata

Ara (17:00)
1 dilim cavdar ekmegi
1 kupa kahve

Aksam (19:00)
ton balikli salata yagsiz eksili
1 dilim ekmek

Su; 3 lt
Spor: 1 saat yürüyüş:8:

çok süperrr :46::46:

Gunaydin fistiklarrr suan servisteyim ise. gidiyorum. toplihyt. haklisin cok zorrrrr ama katlanmak zorundayim bide yardim icin kayinvaldem bu yil bizimle.

Gunaydin canim giderken kac kg idin ? Neyse bi gayret verirsin umarim .

Jujum su spor listesini herkes duzene oturunca mi yapsam cunku suan bombos liste :9:

Jujum su spor listesini herkes duzene oturunca mi yapsam cunku suan bombos liste :9:

CANIM 63 TÜM HEDEFİME ULAŞMAMA 3 KİLO KALMIŞTI inşallah veririz. ama bu dönemde spor yapamayacağım gibi okulum uzak olduğu için akşam eve geç gidiyorum. inşallah sporsuzda verebilirim.

CANIM 63 TÜM HEDEFİME ULAŞMAMA 3 KİLO KALMIŞTI inşallah veririz. ama bu dönemde spor yapamayacağım gibi okulum uzak olduğu için akşam eve geç gidiyorum. inşallah sporsuzda verebilirim.

Neysw hedefimiz ayni benimde hidecek alti kilom var . Hergun 40dk apor yapamiyirsan terine haftada uc gun ikiser saat yapabilirsin yada 1, 5 cuma cumartesi pazari spora ayirirsin az az baslarsin sende canim sporsuz gitae bile pek birincwlme saaglamiyor malwsef

ooooooo şahnur gene bir koşturmaca içine girmişsin... tamam canım sen izin dönüşü rehavetini atlat öyle dönüşünü yaparız ama cuma günü kilo bildirimine devam et ben bi ara eklerim seni listeye
ah birsen ahhhh artık sıkı tutmaya başlasan iyi olur yediklerini

haklısın bu haftayı da geçirelim bakalım...

ben cumartesi ve pazartesi günü yürüyüşümü yaptım ...

Yinede yapanlari not aliyorum cumartesi pazar ki yuruyuslerin kacar dk jujum ? Birde dagyolu ciktimi hic bildirimi yok surayi ve yeni donenleri ekliyormuyuz listeye bu cumada gecsin belli olacak galiba kim var kim yok

Yinede yapanlari not aliyorum cumartesi pazar ki yuruyuslerin kacar dk jujum ? Birde dagyolu ciktimi hic bildirimi yok surayi ve yeni donenleri ekliyormuyuz listeye bu cumada gecsin belli olacak galiba kim var kim yok

hımmmm cumartesi ne kadar yürüdüm bilmiyorum bir saati kesin geçti ama net emin değilim...
dünkü yürüyüşümde bir saati geçkindi saate bakmadım...

dagyolu malesef uğramıyor ve takıma almayacağım sanırım...

sura gelcem listeye ekle dedi ama yok ortada bilemiyorum cumaya kadar belli olur onun durumu

ooooooo şahnur gene bir koşturmaca içine girmişsin... tamam canım sen izin dönüşü rehavetini atlat öyle dönüşünü yaparız ama cuma günü kilo bildirimine devam et ben bi ara eklerim seni listeye

ah birsen ahhhh artık sıkı tutmaya başlasan iyi olur yediklerini

haklısın bu haftayı da geçirelim bakalım...

ben cumartesi ve pazartesi günü yürüyüşümü yaptım ...

:17::17::17::17::17:

Neysw hedefimiz ayni benimde hidecek alti kilom var . Hergun 40dk apor yapamiyirsan terine haftada uc gun ikiser saat yapabilirsin yada 1, 5 cuma cumartesi pazari spora ayirirsin az az baslarsin sende canim sporsuz gitae bile pek birincwlme saaglamiyor malwsef

canım inşallah diyorum bende hafta sonu yürürüm diye düşünüyorum ama bakalım ev çocuk nasıl olacak.

benim boyum 155 seninki ne kadar

Kaptanım, kızlar
Farkettiğiniz üzere foruma giremiyorum.üstüne bir de kilo alıyorum.yediklerime dikkat edemiyorum düzenim bozuldu çok.Bana bir süre izin vermenizi rica ediyorum.Çünkü bu şekilde size ayıp ettiğimi hissediyorum.iyice motivasyonum düştü diyet yapamıyorum.2 hafta sonra izmire dönüyorum oraya gittigimde yeniden başlamak istiyorum herşeye.
Yeni bir hayat
Yeni bir ev
Hem sezon kapanır bizim işler biter hem
Taşınma işlerim bittiğinde daha güzel ilgilenebilirim hem kendimle hem forumla.

Back
X