Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kaptanım, kızlar
farkettiğiniz üzere foruma giremiyorum.üstüne bir de kilo alıyorum.yediklerime dikkat edemiyorum düzenim bozuldu çok.bana bir süre izin vermenizi rica ediyorum.çünkü bu şekilde size ayıp ettiğimi hissediyorum.iyice motivasyonum düştü diyet yapamıyorum.2 hafta sonra izmire dönüyorum oraya gittigimde yeniden başlamak istiyorum herşeye.
Yeni bir hayat
yeni bir ev
hem sezon kapanır bizim işler biter hem
taşınma işlerim bittiğinde daha güzel ilgilenebilirim hem kendimle hem forumla.
sen bilirsin canım nasıl istersen

selam kızlar, iyi haftalar. ben de dün ve hafta sonu pek giremedim ....dün çarşıda biraz işlerim vardı sabahtan akşama kadar koşturdum eve gelince de haşat olmuşum ...bir yattım 2 saat kadar uyumuşum...

günaydınlarrr sonunda evime döndüm ama çamaşır temizlik ütü daha işlere yeni başladım malum 3 hafta olmayınca fırsat buldukça yazmaya çalışırım
eriğim emin ol arkadaşlar yoğun tempodan kurtulsun gelirler bende bu hafta arada sırada uğrayacağım sanırım önümüzdeki hafta tam verimli olarak dönerim sahalarraaaa

şahnurum sende hoşgeldin balım...bizim takım yavaş yavaş toparlanıyor artık ....

Merhabaa arkadaşlarr...sizleri özledimmm :32::32: şahnurcuğum hoş geldin hayatım :54: Jujum ve diğer arkadaşlar nasılsınız?

Epeydir gelemedim..Yeni bir işe başladım :16: çok şükürler olsun evde sıkılmaya son :27:

Tuğba hala tatilde mi? geçmişi biraz okuyasım var, kim nerelerde ve neler yapmış merak ediyorum :44:

Aysunayım tam gaz devam galiba, Rabbim sonuna kadar böyle huzurlu ve sağlıklı ulaşmayı nasip etsin.. :16:

gamzecik sen de hoşgeldin ...

Merhaba arkadaşlarrr:3::3::3::3::3:

evi taşıdım yerleştim tatilimi yaptım kilo aldım dükkana döndümm :9::9::9::9::9::9::9::9:

artık işe servisle gelip gidiyom . 55 km git gel yorucu bir sürece başladım.

topliht tatildeymişsin hoş geldin
gamzem yeni işin hayırlı olsun

yeni katılan arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz :16::16::16::16::16:

kaptanım sen nasılsın iyi misin. milas örene gelmişsin orası benim en favori yerimdir.

biraz geçmişe bakayım yeni arkadaşları tanıyayım.

kaptanım ben yarın sabah tartılıp son kilomu bildireyim mi

birsencim seni de tekrar burda görmek çok güzel tatlım...

ben sanırım 83 rakamları yeniden terkettim. Bu sabah 82,9 çıktım .. Bakalım cumaya kadar daha da altına inebilecekmiyim...

meltem çok sevindim canım...eminim ki cumaya kadar 300 -400 daha inersin bence...hafta sonu bişey olmadıysa hafta içi daha verimli olur eminim...

.

cumartesi pazar yarım saatlik yürüyüş...dün spor yapmadım ama çarşıda ki 6 saatlik koşturmacam spora bedel oldu ...he bu arada suyuda listeliycen mi ?

.

.

:9:
ben sanırım 83 rakamları yeniden terkettim. Bu sabah 82,9 çıktım .. Bakalım cumaya kadar daha da altına inebilecekmiyim...
:46::46::46::46::46::46: kaptanım harika bir haber çok sevindim senin adına :nazar::nazar:
Benim boyum 158 canim hemen hemen ayniyiz desene ama bende cocuj yok bekliyiruz gelmesini kismet bakalim
canım hayırlısıyla kucağına alırsın inşallahhh.allah tüm isteyenlere nasip eder inşallah.:nazar::nazar:
oy oy oyy boylarımızda aynııı :40::40: bak şimdi sen benden çok verirsen bozulurum :9: :9::9: tühhh yaa öğleyinde kaçırmıştım pişman oldumm :9::9::9::9:
selam kızlar, iyi haftalar. ben de dün ve hafta sonu pek giremedim ....dün çarşıda biraz işlerim vardı sabahtan akşama kadar koşturdum eve gelince de haşat olmuşum ...bir yattım 2 saat kadar uyumuşum...

şahnurum sende hoşgeldin balım...bizim takım yavaş yavaş toparlanıyor artık ....

gamzecik sen de hoşgeldin ...

birsencim seni de tekrar burda görmek çok güzel tatlım...

meltem çok sevindim canım...eminim ki cumaya kadar 300 -400 daha inersin bence...hafta sonu bişey olmadıysa hafta içi daha verimli olur eminim...

.

teşekkür ederim canımmmm

:9:
:46::46::46::46::46::46: kaptanım harika bir haber çok sevindim senin adına :nazar::nazar:

canım hayırlısıyla kucağına alırsın inşallahhh.allah tüm isteyenlere nasip eder inşallah.:nazar::nazar:
oy oy oyy boylarımızda aynııı :40::40: bak şimdi sen benden çok verirsen bozulurum :9: :9::9: tühhh yaa öğleyinde kaçırmıştım pişman oldumm :9::9::9::9:

teşekkür ederim canımmmm

Hahayy birbirimizi gaza getirmemiz lazim ezeli rakibinim :9: biran ince gitmeli bu kglar

valla cumaya kadar inş. 82.9 değilde direk 82 leri görürüm eylülde tüp ebbek denicem inş verebildiğim kadar vermeliyim

Hadi bakalim hayirli sonuc bulur insallah benimde bebek bi gelseydi nerde acep bi yerlerde zamanini bekliyo canim tez zamanda kglarimiz gitsin bebisler gelsin kg aldigim icin muu olmacagim gunler gelsin :emir_bebek:

cumartesi pazar yarım saatlik yürüyüş...dün spor yapmadım ama çarşıda ki 6 saatlik koşturmacam spora bedel oldu ...he bu arada suyuda listeliycen mi ?

.

.

Tamam sevdacim yazdim sporlarini suyu listeleyecektim ama bu haftada duzeniniz oturmadi haftaya artik bu cums bi gecsin malum donen arkadaslar var inlarda gelsinler haftaya kesin syda sporda sonrasi ceza isi jujuya kalmis :9:

kızlar cumaya kadar kilo kontrolü yapın... Birsen sen zaten artısın mümkün olduğunca azaltmaya bak...

Erigim son durumun ne bilmiyorum ama eksi değerlerde gel cuma günü...

Maymun izne ayrılıyor zaten...

Biricik bilgisayar sorunu vardı

bengi evlilik telaşında

sura gelcekti ama ses yok

somelody canım senden neden ses yok nerelerdesin bakalım

kızlar cumaya kadar kilo kontrolü yapın... Birsen sen zaten artısın mümkün olduğunca azaltmaya bak...

Erigim son durumun ne bilmiyorum ama eksi değerlerde gel cuma günü...

Maymun izne ayrılıyor zaten...

Biricik bilgisayar sorunu vardı

bengi evlilik telaşında

sura gelcekti ama ses yok

somelody canım senden neden ses yok nerelerdesin bakalım

Meltemcim 59, 5 i gormem sart oldu gorsemsem cikarin beni gruptan :18: saka saka siz yinede cikarmayin ama ekailerle gelicem :12::34:

valla cumaya kadar inş. 82.9 değilde direk 82 leri görürüm eylülde tüp ebbek denicem inş verebildiğim kadar vermeliyim

jujum hayırlısı olsun inşallah..eylüle kadar görürsün 81 leri 82 leri eylülde de bebişin müjdesini alırız inşallah...

inşallah hayırlısı olur kaptanım. 82 leri görürsün.. bebişinide kucağına alırsın :16::16::16::16::16::16::16:

amin canım inşallah..

Tamam sevdacim yazdim sporlarini suyu listeleyecektim ama bu haftada duzeniniz oturmadi haftaya artik bu cums bi gecsin malum donen arkadaslar var inlarda gelsinler haftaya kesin syda sporda sonrasi ceza isi jujuya kalmis :9:

yani bu hafta da serbestiz haftaya sıkı yönetim geliyor demektir ....:1::1::1:

Verirsin verir ben baska bi sitede 10kg verdim burdada gozum bi on kg daha vermekte gidim gidim gitti ama super gitti herkes fark ediuor

darısı başımıza inşallah bacım yaaa....ben göremiyorum şöyle bi 6 lı rakamları yaw...

.

Back
X