Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Çoook uzun yıllardır diyet yapıyorum. Sürekli kilo alan ve veren bir yapım var. Bu yüzden bir anım bile diyetsiz geçmedi ne yazık ki. :43:

Yıllar önce de diyet gruplarına katılıp çok güzel kilo vermiştim arkadaşlarla. Şimdi tekrar dönmek istedim. Çünkü insan kendini sorumlu hissediyor birilerine karşı ve yarışmaya karşı. :)

Spor yaptım, ilaç kullandım, aç yattım. Hep bir verdim bir aldım. Şimdi ise tam 54.1 kiloyum ve hedefim 48 kiloya kadar düşmek. :56:

Regl dönemi olduğu için siteden aldığım ve eskiden de uyguladığım pirinç lapası diyetini yapıyorum şu anda. Dün yaptım ve sadece lapa ile bol su içtim.

Bugün ikinci günüm lapada. Sadece yağsız tuzsuz, baharatlı pirinç lapası ile bol bol limonlu su içiyorum. :)

Limonlu suya da bugün başladım. Vücudun alkali dengesini düzenliyormuş ve daha kolay kilo verilmesini sağlıyormuş. :53:

çoook uzun yıllardır diyet yapıyorum. Sürekli kilo alan ve veren bir yapım var. Bu yüzden bir anım bile diyetsiz geçmedi ne yazık ki. :43:

Yıllar önce de diyet gruplarına katılıp çok güzel kilo vermiştim arkadaşlarla. şimdi tekrar dönmek istedim. çünkü insan kendini sorumlu hissediyor birilerine karşı ve yarışmaya karşı. :)

spor yaptım, ilaç kullandım, aç yattım. Hep bir verdim bir aldım. şimdi ise tam 54.1 kiloyum ve hedefim 48 kiloya kadar düşmek. :56:

Regl dönemi olduğu için siteden aldığım ve eskiden de uyguladığım pirinç lapası diyetini yapıyorum şu anda. Dün yaptım ve sadece lapa ile bol su içtim.

Bugün ikinci günüm lapada. Sadece yağsız tuzsuz, baharatlı pirinç lapası ile bol bol limonlu su içiyorum. :)

limonlu suya da bugün başladım. Vücudun alkali dengesini düzenliyormuş ve daha kolay kilo verilmesini sağlıyormuş. :53:

kilo çazelgeni yapmadığın için vucut kitle endeksini göremiyorum ama yaşın küçür fazlalığında öyle çok değil .. Yolun kısa hedefin kolay anlayacağın biraz dikkat ederek istediğine kavuşabilirsin

ben dondum kizlarr.nasilsiniz umarim hersey yolundadir..guzel bir tatil yaptim ailemi gordum gezdim alisveris yaptim vs vs.Memleket havasi iyi geliyor insana.Ancak herkes kendi coplugune donuyor yine :9:
Adi uzerinde tatil olunca yeme icme vs ooo..Giderken plan yapmistim ama ne yazik ki planlar bana ben planlara uyamadim.misafir oldugun yerde ne piserse onu yiyorsun kendine gore bi duzen tutturmak cok zor hele de yilda 30 gunlugune goruyorsan o nimetleri:27:
Neyse velhasili kelam kilo aldigimi farkediyordum ama bu kadarini beklemiyordum acikcasi tartida rakami gorunce sok oldum..pazar gunu 15 gibi eve vardim.ilk geldigim gun 80.5 idim bugun 79.4 .tam bir yil sonra yine 8 leri gordugume inanamiyorum.neyse hemen ev islerini biritip takima donmem lazim dedim.vee artik burdayim

ben dondum kizlarr.nasilsiniz umarim hersey yolundadir..guzel bir tatil yaptim ailemi gordum gezdim alisveris yaptim vs vs.memleket havasi iyi geliyor insana.ancak herkes kendi coplugune donuyor yine :9:
Adi uzerinde tatil olunca yeme icme vs ooo..giderken plan yapmistim ama ne yazik ki planlar bana ben planlara uyamadim.misafir oldugun yerde ne piserse onu yiyorsun kendine gore bi duzen tutturmak cok zor hele de yilda 30 gunlugune goruyorsan o nimetleri:27:
Neyse velhasili kelam kilo aldigimi farkediyordum ama bu kadarini beklemiyordum acikcasi tartida rakami gorunce sok oldum..pazar gunu 15 gibi eve vardim.ilk geldigim gun 80.5 idim bugun 79.4 .tam bir yil sonra yine 8 leri gordugume inanamiyorum.neyse hemen ev islerini biritip takima donmem lazim dedim.vee artik burdayim
oooooooooooo biz seni 75 le göndermiştik ama olmas ki böyle... Sende şahnur da baya baya almışsınız kuzum.. Ikinizin dönüşünü de birlikte mi yapsam ki..

Ee sen bu cuma mı dahil olmak istiyorsun takıma sonraki cuma mı ???

Haaa bu arada hoş geldin :9:
unutmuşum onu hemen yapıyorum. :1:

benim olmak istediğim değerlerin bile altındasın şuanda ....

Beslenme düzenin nasıl yada spor yapıyormusun...

oooooooooooo biz seni 75 le göndermiştik ama olmas ki böyle... Sende şahnur da baya baya almışsınız kuzum.. Ikinizin dönüşünü de birlikte mi yapsam ki..

Ee sen bu cuma mı dahil olmak istiyorsun takıma sonraki cuma mı ???

Haaa bu arada hoş geldin :9:

:53: once azar sonra hosgeldin kaptan dedigin boyle oluyor iste.
Valla jujucum mumkunse hemen donmek istiyorum ve senin icinde sakincasi yoksa isvec diyeti yapacam 13gun.Cunku hicbir kiyafetime sigamiyorum resmen eve hapsoldum.Okullarin acilmasina da az kaldi acilen toparlanmam lazim

evet kızlar eş özründen tayinim çıkmadı. hergün 55 km yol beni bekliyor artıkkk:43::43::43::43::43:

Gunaydin herkese :16:
Meltemcim kolay gelsin umarim alirsin ihaleyi .
Ben tartida 59, 7 olmusum aman ne buyuk basari :43: ustune birde grip oldum bugun sevgili kocam yilda bi kez hasta olur oda yaza denk geldi ve banada bulasti uff hastayken kendimi hic sevmiuorum elim kolum kalkmiyor sabahta uyansmadom kosusturmacayla ise geldim :36: hic calisasim yok umarim sizin motivasyonunuz yuksektir.

Bu arada sumelody nerelerde hic gorunmuyor sevdacim seninde guzel sporlarini bekliyorum

canm çok geçmiş olsun

bu ayı bi geçirelim daha verimli bi kaptan olucam bende.. Yediklerinizi irdelicem spora ağırlık verdiricem.. Ama sen sporunu da yapıyorsun ne güzel...
benimde toplanmama lazımmm

Merhabalar takım kaptanımız JUJU'nun daveti ile bende aranızda katıldım arkadaşlar. :16:

Başlangıç kilom 54.1
Hedef kilom 48

Şuan reglim o yüzden baya bir şişkinlik var bu sabah tartıldığım kilomu yazdım size. Yarın bitiyor reglim sanırım cuma gününe kilo vermiş olurum. :)

Kilo bildirimlerini cuma günü sabah yapıyoruz değil mi? :3:
hoşgeldin canımm :16::16::16::16:
ben dondum kizlarr.nasilsiniz umarim hersey yolundadir..guzel bir tatil yaptim ailemi gordum gezdim alisveris yaptim vs vs.Memleket havasi iyi geliyor insana.Ancak herkes kendi coplugune donuyor yine :9:
Adi uzerinde tatil olunca yeme icme vs ooo..Giderken plan yapmistim ama ne yazik ki planlar bana ben planlara uyamadim.misafir oldugun yerde ne piserse onu yiyorsun kendine gore bi duzen tutturmak cok zor hele de yilda 30 gunlugune goruyorsan o nimetleri:27:
hoşgeldin canımmm.allah içine sindirsinnn tatilini. bende aldım beraber vereceğiz başka yolu yokkk.

:53: Once azar sonra hosgeldin kaptan dedigin boyle oluyor iste.
Valla jujucum mumkunse hemen donmek istiyorum ve senin icinde sakincasi yoksa isvec diyeti yapacam 13gun.cunku hicbir kiyafetime sigamiyorum resmen eve hapsoldum.okullarin acilmasina da az kaldi acilen toparlanmam lazim

tamam canım seni bu hafta dahil edelim ozaman... şu aralar kimin ne diyet yaptığına müdahale edimoyurm onun için sana da bişi diyemeyeceğim ... Eylül ayı gibi daha aktif bir kaptan olarak aranızda olacağım inşallah

evet kızlar eş özründen tayinim çıkmadı. Hergün 55 km yol beni bekliyor artıkkk:43::43::43::43::43:

Canm çok geçmiş olsun

Hoşgeldin canımmm.allah içine sindirsinnn tatilini. Bende aldım beraber vereceğiz başka yolu yokkk.
hadi yaaaa nası çekiceksin okadar yolu hergün hemde...

pirinç lapası diyetini 2 gün yapmak ne zormuş. :43:

Bir şey yememek için limonlu su içiyorum habire. Yarım saatte bir wcye çıkıyorum. :53:
hiç lapa diyeti yapmadım valla öyle tek tür beslenme şekli bana karşı hiç olmadığım kadar acıkırım ben o dönemlerde

bu arada birisinin bizim takım listesini ben yaparım demesi lazım arkadaşlar... Ben cuma günü denizde olcam..:17: Bildirimi birisi yapmalı... Ve işin aksi bu cuma genel listeleri hazırlama sırası bizim takımda... Allahtan genel listelerin hazırlanması için cumartesi öğleye kadar zamanı var da ordan yırtıcam

evet kızlar eş özründen tayinim çıkmadı. hergün 55 km yol beni bekliyor artıkkk:43::43::43::43::43:

canm çok geçmiş olsun

hoşgeldin canımmm.allah içine sindirsinnn tatilini. bende aldım beraber vereceğiz başka yolu yokkk.
ins canim azmettim saatlerdir isvec diyetini okuyorum

hiç lapa diyeti yapmadım valla öyle tek tür beslenme şekli bana karşı hiç olmadığım kadar acıkırım ben o dönemlerde

bu arada birisinin bizim takım listesini ben yaparım demesi lazım arkadaşlar... Ben cuma günü denizde olcam..:17: Bildirimi birisi yapmalı... Ve işin aksi bu cuma genel listeleri hazırlama sırası bizim takımda... Allahtan genel listelerin hazırlanması için cumartesi öğleye kadar zamanı var da ordan yırtıcam

jujucum su an icin cuma bi programim yok.son ana kadar toplanti vs bisey konmazsa sende hesaplamayi hatirlatirsan ben yaparim

jujum el mahkum eşim merkeze geldi hem kız merkezde okusun istiyoz. ben yollardayım...
jujum cuma günü bende izmire gideceğimmm

Bugünü atlattım sayılır. 2.5 litreye yakın limonlu su içtim ve pirinç lapası.

Yarın regl de bitiyor normal yeme düzenime geçeceğim. ^^

Selam kizlar :16:

Donen arkadaslar olmus oh oh senlendi buralar:1: ben baya naya hastayim yazin ortasinda buldum gribi . Sadece yyarim saat yuruyus yapabildim baska yok malesef eve kendimi zor attim yatak dosek durumundayim. Yediklerime gelince malesef pek duzgun birsey yemedim yinede kabaca yaziyorum

Sabah:
Atom ekmek (182 cal)

Ogle:
1 kepce corba
4 yk yogurt
3 yk makarna

Aksam:
1 lahmacun
1 ayran (malesef mide bulantisiyla beni terk ettiler

Su: cok fazla
Spor: 30 dk yürüyüş

Herkes tekrar hosgelmis

günaydın arkadaşlarrr

Bugünü atlattım sayılır. 2.5 litreye yakın limonlu su içtim ve pirinç lapası.

Yarın regl de bitiyor normal yeme düzenime geçeceğim. ^^
ben hayatta yapamam .iyi azimliymişsin

Selam kizlar :16:

Donen arkadaslar olmus oh oh senlendi buralar:1: ben baya naya hastayim yazin ortasinda buldum gribi . Sadece yyarim saat yuruyus yapabildim baska yok malesef eve kendimi zor attim yatak dosek durumundayim. Yediklerime gelince malesef pek duzgun birsey yemedim yinede kabaca yaziyorum

Sabah:
Atom ekmek (182 cal)

Ogle:
1 kepce corba
4 yk yogurt
3 yk makarna

Aksam:
1 lahmacun
1 ayran (malesef mide bulantisiyla beni terk ettiler

Su: cok fazla
Spor: 30 dk yürüyüş

Herkes tekrar hosgelmis

canım yat dinlen dinlenmeden geçmez.. işten izin alaydın barii

günaydın kızlarr pc geldi sonunda hepinizi özledimm:16::16::16:

bende bugün tartılıcam yarın bildirim yaparım eşim evde bugün dışarı çıkıcaz belki kaçamak olabilir diye bugünden tartılıyım dedim geçmişe bakıyım birazcık:32::32::32:

Gunaydin kizlar

Ahh birsenim sagolda ben su yatamayan manyaklardanim yattikca hastaligim artiyo sanki ama yarin izinliyim yatcam oyle onikilere kadar bu arada kizlar kg bildirimimi bugun yapsam sakincasi olur mu yarin sabah kalkmayim 59.6 ydim bu sabah ama olmaz derseniz sabah kocisime soylerim kaldursin beni tartilip geri yatarim :9:

şöyle üstün körü baktım birsen şahnur gelmişşşş :16::16: yeni gelen arkadaşlarımız olmuş herkes hoşgelmiş hepimiz kilolarımızdan kurtuluruz inş:8::8::8::8:

jujum inş allah senindeistediğin gibi olur herşey bebişini kucağına alırsın

şimdi kahvaltı hazırlıyım tekrar gelirim:3::3:

günaydın kızlarr pc geldi sonunda hepinizi özledimm:16::16::16:

bende bugün tartılıcam yarın bildirim yaparım eşim evde bugün dışarı çıkıcaz belki kaçamak olabilir diye bugünden tartılıyım dedim geçmişe bakıyım birazcık:32::32::32:
hoş geldin canmm :16::16::16::16:
Gunaydin kizlar

Ahh birsenim sagolda ben su yatamayan manyaklardanim yattikca hastaligim artiyo sanki ama yarin izinliyim yatcam oyle onikilere kadar bu arada kizlar kg bildirimimi bugun yapsam sakincasi olur mu yarin sabah kalkmayim 59.6 ydim bu sabah ama olmaz derseniz sabah kocisime soylerim kaldursin beni tartilip geri yatarim :9:
ohh yatttt iyice dinlen canmm.
şöyle üstün körü baktım birsen şahnur gelmişşşş :16::16: yeni gelen arkadaşlarımız olmuş herkes hoşgelmiş hepimiz kilolarımızdan kurtuluruz inş:8::8::8::8:

jujum inş allah senindeistediğin gibi olur herşey bebişini kucağına alırsın

şimdi kahvaltı hazırlıyım tekrar gelirim:3::3:

bende gelebilirmiyim kahvaltıya çokkkkkkk acıktımm.:56::56::56:

Back
X