Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

pişt eriğim nire gitti kız yeni üye.. Bende döktürmüşsünüzdür diyerekten geldim...

YENİ ÜYEMİZİN BUGÜN İTİBARİ İLE KİLOSUNU NOT EDELİM BU ARADA UNUTMADAN

Son düzenleme:
Hepimizin basinda olan sey cevrenin aman bosver tarzi :( calisiyorsun degil mi spor icin vaktin oluyor mu ve kural eger cevren engwlse birak bilmesinler herseyden az az ye tam on kg verdim kimse bilmeden isyerinde patronum bi defasinda o cikolatayi yiyeceksin gor em dedi cunku her ikrami kabul ediyor ya baskasina veriyor yada bahceye cikip kuslara veriyordum ben copluk degildim ki on kg verince anlamislardi ki ben diyetteydim ve hepsinin hayret veren bakislari kadar mutlu eden birsey yoktu dogru yerdesin yeter ki iste her konuda biz burdayiz

Katılıyorum, ben en son çalıştığım yerde aldığım on kiloyu sırf bu ikramlardan aldım. Çalıştığım arkadaşım kıskanıyordu zayıflığımı kendi obur gibi yiyordu benizde zorladı zorladı alıştırdı sonuç bu oldu. Ben oturarak çalışıyorum bu yüzden kilo alıyorum yediklerimi biraz düzelttim arada farketmeden ikramlardan aldığım için oluyo onuda bıraktım bugün itibariyle. Spor yapamayıyorum maalesef :( ama akşam yürüyüşüne çıkayım artık yaa demi ;)

Katılıyorum, ben en son çalıştığım yerde aldığım on kiloyu sırf bu ikramlardan aldım. Çalıştığım arkadaşım kıskanıyordu zayıflığımı kendi obur gibi yiyordu benizde zorladı zorladı alıştırdı sonuç bu oldu. Ben oturarak çalışıyorum bu yüzden kilo alıyorum yediklerimi biraz düzelttim arada farketmeden ikramlardan aldığım için oluyo onuda bıraktım bugün itibariyle. Spor yapamayıyorum maalesef :( ama akşam yürüyüşüne çıkayım artık yaa demi ;)

Evet canim yuruyuse cikamadigin zamanlarda da evde leslie yapabilirsin :16: bu arada suan tam olarak kac kg sun duzenli paylasim yaparsan seni cuma icin dahil edebilirizbir hafta beklemen gerekmez dimi juju :26:

Evet canim yuruyuse cikamadigin zamanlarda da evde leslie yapabilirsin :16: bu arada suan tam olarak kac kg sun duzenli paylasim yaparsan seni cuma icin dahil edebilirizbir hafta beklemen gerekmez dimi juju :26:

Kilom şu anda 68 :( Bel ölçüm 84 ufff :( Leslie nasıl bişey ki ?

Kilom şu anda 68 :( Bel ölçüm 84 ufff :( Leslie nasıl bişey ki ?

Tmmdir kg kayitlara alindi her persemveden baslamak uzere cuma sabah onbire kadar kilo bildirmen gerekli :) leslie 1 mile 3 mile ve 5 mile var 1 mil 27 dk ve 1 kara mili 1, 6 km ediyor yani heryerin hareket ediyor ve cok eglwnceli internetten indirebilirsin

Tmmdir kg kayitlara alindi her persemveden baslamak uzere cuma sabah onbire kadar kilo bildirmen gerekli :) leslie 1 mile 3 mile ve 5 mile var 1 mil 27 dk ve 1 kara mili 1, 6 km ediyor yani heryerin hareket ediyor ve cok eglwnceli internetten indirebilirsin

tamam şimdi toplantıya giricez, akşam üstü indirip bakarım, teşekkürler ;)

Merhaba,
Takıma yeni kabul edildim, hayırlı olur inşallah, zatende benim uğurlu sayım da beş, inşallah uğurlu gelir :D

hoşgeldin takıma esrasi bu arada merak ettim yaşın kaç çalışıyormusun
bende hemen konuya girdim ben kaptan yardımcısıyım çalışıyorum 2 erkek anasıyım kilolarım biraz ondan biraz da yemeği sevmemden kaynaklanıyor
kızlar oğlanın toplantısı geç bitti yeni geldim daha ofise yarın sabah gene gitmem gerekiyor şu yemek işini bir halledebilseydik iyi olacaktı ama hala halledemedik bakalım ne olacak
bu arada sabah yediğim 2 yumurta ile lor peyniri beni öyle tok tuttuki hala bişey yemedim şu saat oldu

hoşgeldin takıma esrasi bu arada merak ettim yaşın kaç çalışıyormusun
bende hemen konuya girdim ben kaptan yardımcısıyım çalışıyorum 2 erkek anasıyım kilolarım biraz ondan biraz da yemeği sevmemden kaynaklanıyor
kızlar oğlanın toplantısı geç bitti yeni geldim daha ofise yarın sabah gene gitmem gerekiyor şu yemek işini bir halledebilseydik iyi olacaktı ama hala halledemedik bakalım ne olacak
bu arada sabah yediğim 2 yumurta ile lor peyniri beni öyle tok tuttuki hala bişey yemedim şu saat oldu

Ya benim dahada kotusu arkadaslar surekli biseyler getiriyo aklinaza gelabilecek hersey var :((((((((((

Ya benim dahada kotusu arkadaslar surekli biseyler getiriyo aklinaza gelabilecek hersey var :((((((((((

Hicc yakinmayin biz o gelenlere karsi aciz degiliz bi imalathanenin ve satinalmanin icindeyim isterimde surekli oturuyorum servise kapinin onunden binip kapinin onunde iniyorum son aldigim kg bu yuzden onceden dolmusa binmeyip servise kadar sabah aksam yarim saat yururdum arti kocam pastaci muhtesem pastalardan her daim evimizde mevcut ve abisi tatlici dusunun. Ben yemiyor sam sizde arkadaslsriniza hayir diyrceksiniz yoksa soplarim sizi takimin delisi oldum artik sopam elimde pesinizdeyim ona gore :47:

Hicc yakinmayin biz o gelenlere karsi aciz degiliz bi imalathanenin ve satinalmanin icindeyim isterimde surekli oturuyorum servise kapinin onunden binip kapinin onunde iniyorum son aldigim kg bu yuzden onceden dolmusa binmeyip servise kadar sabah aksam yarim saat yururdum arti kocam pastaci muhtesem pastalardan her daim evimizde mevcut ve abisi tatlici dusunun. Ben yemiyor sam sizde arkadaslsriniza hayir diyrceksiniz yoksa soplarim sizi takimin delisi oldum artik sopam elimde pesinizdeyim ona gore :47:

yeme birsen canım istemiyor de sabah kahvesinde arkadaşlar çikotala verdiler o an canım istedi ama canım istemiyo dedim hakkaten 2 dk onra istemnedi canım sen de öyle yap

yokkk uslandımmm yermiyim hiççç :19::19::19:

ceviz -domates vb şeylerden alıyorum sadece

merhaba arkadaşlar

menüm
sabah6:30 yarım elma 2 ceviz

ara1-1 bardak sütlü kahve
ara2-2 dilim kepekli ekmek domat çökelek

öğle 1 kase barbunya 2 dilim kk ekmek domat çökelek salatası

ara 1 incir 1 ceviz
ara2 bir avuç antep fıstığı

akşam balık salata 2 dilim çavdar ekmeği

ara activa yoğurt

su tamamlanmak üzere

veeeeeee spor lesli ile 1 millll. ya uzun süredir böyle terlememiştimmm. duşumu aldım ve çokkkkk rahatladım .

ama menüm çok dağınık ve çok ekmek varrr

merhaba arkadaşlar

menüm
sabah6:30 yarım elma 2 ceviz

ara1-1 bardak sütlü kahve
ara2-2 dilim kepekli ekmek domat çökelek

öğle 1 kase barbunya 2 dilim kk ekmek domat çökelek salatası

ara 1 incir 1 ceviz
ara2 bir avuç antep fıstığı

akşam balık salata 2 dilim çavdar ekmeği

ara activa yoğurt

su tamamlanmak üzere

veeeeeee spor lesli ile 1 millll. ya uzun süredir böyle terlememiştimmm. duşumu aldım ve çokkkkk rahatladım .

ama menüm çok dağınık ve çok ekmek varrr

Sonucta zararlı seyler yememissin ama evet ekmek fazla olmus biraz ve leslie yapilmis :8:

Back
X