Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Iki saattir ara mi :27: ayy ben yoguugun arasinda bi muz indirdim mideye pek saglikli kahvalti edemedim bi kahve 4 adet vanilyali hosbes acaba kac calori :56:

canım sadece bugün mutfağa gelenleri yazıyorum
sabah tarhana çorbası ve kızartılmış ekmek -kek-kepekli ekmek zeytin peynir ceviz:1::1::1::1: sen buraya gel sıkıntı olmaz kahvaltı :1:

günaydınlarr sabah sabah gene oğlanın okuldaydım yemek işi inşallah düzene girecek onunla uğraıyorum 2 gündür

evet eriğim aşılacak o baraj şekerim dün akşamı da gayet güzel bitirdim bakalım bu hafta sonuç ne olacak yalnız dün kendimi çok yorgun hissettiğim için yürüyüş yapamadım bugün inşallah fazlasıyla yapacağım

hoşgeldin zargarpur kendinden bahsedermisin biraz cık
bende menümü yazayım

sabah
2 yumurta
1 kaşık lor peyniri

akşam

3 köfte
salata

su
3 lt
spor koşturmaca (spordan sayılmaz)

canım çokk az olmamışmı dicem ama koşturmadan fırsat olmamıştır

az önce veli aradı hususi öğlen yemeğine çağırıyorrr :18::18::18:

tuğba hoş geldin canım

Sahnur gunaydin :)
Sevda persembeden sonra hic paylasimda bulunmadi
Ipek yok cuma bildirimdede yoktu
Biricigi izne ayirdik zaten
Sebnem yok tipki sevda gibi
Maymun sadece menu paylasiminda bulunuyor
Birsen inanilmaz derecede aktif :16:
Esrasi ve zangarpur yeni uye durum bu
:26: :26: :26:

:1::1::1::1: canım okulda işlerim yavaş yavaş azalıyooo şuan toplantı tutanakları yazıyorummm artık çoğunlukla pc başındayım :nazar::nazar: ama bi etkinlik vb olursa giremem bide müdür oldu mu :nazar::nazar: müdürüm biraz yaşlıca söyleniyo bu sitelere giriyon bi soruşturma olcak diye :1::1::1::1::1:

:1::1::1::1: canım okulda işlerim yavaş yavaş azalıyooo şuan toplantı tutanakları yazıyorummm artık çoğunlukla pc başındayım :nazar::nazar: ama bi etkinlik vb olursa giremem bide müdür oldu mu :nazar::nazar: müdürüm biraz yaşlıca söyleniyo bu sitelere giriyon bi soruşturma olcak diye :1::1::1::1::1:

Aman Aman dilini issir :9: :9: naptin birsen saclarini boyattin mi kazasiz belasiz :16: mutfakta masallah yani kiz sen yararli seylerden ye sen incel o pasta borekciler sissin :9:

canım sadece bugün mutfağa gelenleri yazıyorum
sabah tarhana çorbası ve kızartılmış ekmek -kek-kepekli ekmek zeytin peynir ceviz:1::1::1::1: sen buraya gel sıkıntı olmaz kahvaltı :1:

canım çokk az olmamışmı dicem ama koşturmadan fırsat olmamıştır

az önce veli aradı hususi öğlen yemeğine çağırıyorrr :18::18::18:

tuğba hoş geldin canım
canım evet biraz az oldu ama canım istemedi bi de o kadar çok koşturmaca vardı ki canım çıktı akşam spor yapacaktım güya ama koltukta 9 da uyuyakalmışım ufaklığı bile babası uyutmuş düşün yani o kadar yoruldum şimdi bu hafta biraz fazla gitsin diye ekmeği kestim kendi yapmaya çaıştığım diyeti anlatayım accık dukan tarzı ama bişeyler ekledim mesela dukan ın atak evresinde hiç sebze yok ama yapanlar hep kabız oluyormuş benim zaten kabızlık problemim kronik o yüzden salata ekledim bu hafta meyve yememeye çalışacağım vücudu biraz şaşırtma amaçlı olarak salata et yoğurt ve sütle beslenmeyi düşünüyorum
bu arada eğer dışarda yiyeceksen ızgara tarzı olabilir evde ise yemek ona göre hamurişi yemeden uygun bişeyler olur diye düşünüyorum

Sahnur gunaydin :)
Sevda persembeden sonra hic paylasimda bulunmadi
Ipek yok cuma bildirimdede yoktu
Biricigi izne ayirdik zaten
Sebnem yok tipki sevda gibi
Maymun sadece menu paylasiminda bulunuyor
Birsen inanilmaz derecede aktif :16:
Esrasi ve zangarpur veee tugba_serdarr yeni uye durum bu
:26: :26: :26:
evet canım bende farkındayım sevda dan hiç ses çıkmadı eğer ipek ve sevda bu hafta da aynı şekilde davranırsa onları da izinli olarak ayırırız bize aktif olacak üyeler lazım harekete geçmemiz lazım yeter artık bu kadar uzun süre sabırla milleti bekledik eğer gerçekten kilo vermek isteyen arkadaşlar varsa onlar bizimle birlikte olurlar şebnem için bişey demiyorum bi ara aktif di ama şu aralar onda da hareket yok
bu arada maymunarmut dediğin gibi hergün menü yazıyor ama onun dışında bir paylaşımı olmuyor arkadaşlar paylaşım yapmayacaksanız eğer lütfen takımda yer tutmayın kilo vermek isteyen arkadaşlarımız var onların sırasını almayalım boş yere

Ben fabrikada planlamacıyım. Bu sebepten sürekli yazışabiliriz. Akşamları evden vakit buldukça girerim.

hoşgeldin tuğba diyebilirim sanırım sürwekli yazabilecek olman çok güzl ben mesela hafta içi çok aktif olarak yazıyorum ama haftasonları pek fırsatım olmuyor ama takımı da bnoş bırakmamak gerekşiyor tabikii

Şimdi öğle yemeği yedim arkadaşlar ,

1 kepçe çorba
1 kepçe yoğurt
1 tane büyük dalyan köfte

Dışarda yağmur yağıyor. Yanımda şemsiyede yok.
Yoksa fabrikanın etrafında 1-2 tur atcaktım. Ofise tıkıldım kaldım :(

Ohh ohh gayet guzel bizim cogumuzda ayni durumda masa basi is :( bizede katilimi yuksek kararli uyeler lazimdi hosgeldin tekrar

Hoşbuldum :) Valla birlikten kuvvet doğar yoksa 2 gün sonra diyet uçup gidiyo aklımızdan. Böyle temcit pilavı gibi birbirimizin önüne koyup aklımızdan çıkarmamak gerekiyor :)

hoşgeldin tuğba diyebilirim sanırım sürwekli yazabilecek olman çok güzl ben mesela hafta içi çok aktif olarak yazıyorum ama haftasonları pek fırsatım olmuyor ama takımı da bnoş bırakmamak gerekşiyor tabikii

Hoşbuldum :) Doğru söylüyorsun işyerinde aktif olunuyorda eve girdinmi işler sana bakıyo bazen üstümdeki ceketi çıkarmayı unutuyom :) Tabi işten kendimi kaybettiğim durumlarda bende çok yazamayabilirim özellikle haftasonu hele hele bayram temizliği beni beklerken :):)

arkadaşlar yeni katılan arkadaşlar hariç diğerlerimiz için geçerli olacak bu özellikle birsen eriğim ve ben için
minimum 300 gr vermemiz gerekiyor haberiniz olsun
barajı aşabilmemiz için o yüzden lütfen bu konuya dikkat edelim ipek eğer haftasonuna kadar yazmazsa ve de sevda o ikisini de izinli yazacağımız için bu hafta + kilo lüksümüz yok lütfen bunu dikkate alın
aktif olan arkadaşlar tekrar ediyorum en az 300 gr vermelisiniz ki barajı aşabilelim tabii fazlasına kimse hayır demez
tuğba fabrika dışına çıkamıyormuşsun yağmurdan kolay gelsin ama eğer odan müsaitse tek başınaysan bacak hareketleri vs yapabilirsin

Kizlar tabi ki omrumuz burda gecmeyecek ama elimizden geldigince destek olup burdan mezun olacagiz :16: vee ben biraz ogle molama geceyim birbuxuktan sonra ugrarim opuldunuz

Kizlar tabi ki omrumuz burda gecmeyecek ama elimizden geldigince destek olup burdan mezun olacagiz :16: vee ben biraz ogle molama geceyim birbuxuktan sonra ugrarim opuldunuz

bende hiç açlık hissetmiyorum şu anda kalkıp biraz uyürüyüş yapayım hazır ankarada hava güzelken bende 1,30 dan sonra buralarda olurum

Rica ederim canim hosgeldin . Biraz kendinden bahsedermisin ve net kac kgsun not alacagim

Cumartesi tartıldığımda 73,7 idim bugün sabah aç karnına tartıldım Tam NET 73,00 Kiloyum.

Kendimden bahsedeyim, Hafta içi 8-6 çalışıyorum. Sürekli masa başındayım. Hareket yok tahmin ettiğiniz gibi. Su içme alışkanlığı kazanmaya çalışıyorum :) 86 doğumluyum. 3 yıllık evliyim. Kocam abur cubur , kola , baklava hastasıdır. Bu konuda çok hırslıyım hep direnişteyim. O kola içiyorsa ben portakal suyu :) Haftasonları malum ev temizliği, alışveriş, 2-3 çeşit yemek yapar dolaba koyarım. Hafta içi pratik oluyo. Gezmeyi seven bir aileyiz. Ama kocacım tuvalete bile arabayla gidecek durumda :) Pek yürüyüş yok. Ama çok kararlıyım. Hemen yürüyüşlere başlıyorum.

Bu arada çok kararlı bir tipim. Umarım bu gruplarda birinciliği alırız. Sadece bunun için bile kilo verebilirim :) hahahahha
Destek çok önemli , motivasyon, hız kesmememiz lazım. Daha aklıma bişiy gelmiyor :)

arkadaşlar yeni katılan arkadaşlar hariç diğerlerimiz için geçerli olacak bu özellikle birsen eriğim ve ben için
barajı aşabilmemiz için o yüzden lütfen bu konuya dikkat edelim ipek eğer haftasonuna kadar yazmazsa ve de sevda o ikisini de izinli yazacağımız için bu hafta + kilo lüksümüz yok lütfen bunu dikkate alın
aktif olan arkadaşlar tekrar ediyorum en az 300 gr vermelisiniz ki barajı aşabilelim tabii fazlasına kimse hayır demez
tuğba fabrika dışına çıkamıyormuşsun yağmurdan kolay gelsin ama eğer odan müsaitse tek başınaysan bacak hareketleri vs yapabilirsin

Canim yeni arkadaslar cumaya kadar aktif olurlarsa cuma kg bildirimine alalim derim onlarida zira buna ihtiyacimiz var hem onlarda aktif olurlar bu arada ben soz veriyorjm ki fazlasini yapacagim :9:

Cumartesi tartıldığımda 73,7 idim bugün sabah aç karnına tartıldım Tam NET 73,00 Kiloyum.

Kendimden bahsedeyim, Hafta içi 8-6 çalışıyorum. Sürekli masa başındayım. Hareket yok tahmin ettiğiniz gibi. Su içme alışkanlığı kazanmaya çalışıyorum :) 86 doğumluyum. 3 yıllık evliyim. Kocam abur cubur , kola , baklava hastasıdır. Bu konuda çok hırslıyım hep direnişteyim. O kola içiyorsa ben portakal suyu :) Haftasonları malum ev temizliği, alışveriş, 2-3 çeşit yemek yapar dolaba koyarım. Hafta içi pratik oluyo. Gezmeyi seven bir aileyiz. Ama kocacım tuvalete bile arabayla gidecek durumda :) Pek yürüyüş yok. Ama çok kararlıyım. Hemen yürüyüşlere başlıyorum.

Bu arada çok kararlı bir tipim. Umarım bu gruplarda birinciliği alırız. Sadece bunun için bile kilo verebilirim :) hahahahha
Destek çok önemli , motivasyon, hız kesmememiz lazım. Daha aklıma bişiy gelmiyor :)

Oo hirsliyiz ve bu cok guzel. Ayni yastayiz bende yeni evli sayılır im 2 yil olcak ayni aliskanliklar kocamdada var ve o kilo almiyor :( onun sayesinde 54 den 67 ye ciktim ve suan 60, 7 yim on kg vermistim kg geri gelince burda buldum kendimi . Spor sart on kg verdigimde daha fazla vermis gobiydim cunku spor inanilmaz bi etki yapiyor . Seni tam 73 olarak kaydediyorum o halde

Yok canım oda müsait değil. Üretimci , kaliteci , sevkiyatçı ipini koparan benim odaya geliyor :) Akşama telafi edicem artık.
Yada yağmur dinerse çıkar turlarım :)

Oo hirsliyiz ve bu cok guzel. Ayni yastayiz bende yeni evli sayılır im 2 yil olcak ayni aliskanliklar kocamdada var ve o kilo almiyor :( onun sayesinde 54 den 67 ye ciktim ve suan 60, 7 yim on kg vermistim kg geri gelince burda buldum kendimi . Spor sart on kg verdigimde daha fazla vermis gobiydim cunku spor inanilmaz bi etki yapiyor . Seni tam 73 olarak kaydediyorum o halde

Maalesef tam 73 :) Kaydet gitsin ... :)
Evet ya 15 dk spor bile etkiliyo. Sıkılaşıyorsun. Hele o bacak hareketleri gram selülit bırakmıyor.

Back
X