Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ozellikle saatleri kabacada olsa belirtmelisin canim neden cunku aksam kacta yedigin onemli ve aralar arasindaki saatte 2, 5 dan az 4 saatten fazla olmamali . Gelelim patates kızartması na telafisi spor olarak yapilmamis be normal sporda yapilmamis :47: ayrica oglen ki ekmek fazla olmus menumuzde bakliyat varsa ekmek yememeye ozen gosterelim mercimek bakliyat corbasi eriste bakliyat ve bunlar zaten karbonhidratten bide ekmek fazla olur . Menunde karbonhidrat agirlikli olmus et ve sut eklenmeli yada yerine gecen diger yiyeceklerde olabilir veee gelelim cezamiza bu hafta baska kacamak luksun yok ve carsamba sporunu yarimvsaat artiracaksin bugun yapmadigin spor ve patates icin :34:

çok haklısınız ama bugün telafi edicem, öğreniyorum yavaş yavas :34:[/QUOTE]

Ben sanırım diyet yapmayı baya baya unutmuşum :( gerçekten hayatım hep karbonhidratlardan ibaret yaa :(

Üşengeçlik yakamızı bırakmıyor ki.ama spordan sonra bi duş aldınmı sanki Yeniden doğmuşsun.

aslında evet spor yapmaya bi kalksak gerisi geliyor, kaslar çalıştıkça gevşeyip rahatlıyor vucüt ve çok mutlu oluyor insan. Kendine olan güvenin artıyor.

Kızlar öğle yemeğindeki menüm

1 kase çorba
1 kase cacık
2 yemek kaşığı patlıcan
1 yemek kaşığı bulgur pilavı

MAlum fabrikada ne çıkıyorsa onla idare ediyom ama patlıcanın suyunu filan süzüp yedim. Akşama gene 1 saat spor yaparım.
Herşey kontrol altında :)

ÖĞLE YEMEĞİMİDE YEDİM
3 adet kadınbudu köfte
4 yk karnıbahar
1 bardak ayran
arkadaşlar öğünleri tek tek mi paylaşalım yoksa akşam toplu halde mi yazalım

Kızlar diyet yapıyorsanız hakkını vermeniz lazım.
Burada ekip olarak yarışıyoruz. Sizin yediğiniz kızartma yüzünden hepimiz mağdur oluruz. Bişiyler kaçamak yaparken bireysek değil takım olarak düşünün. Bizim günahımız ne :) birinci olcaz kırarım kafanızı bak :)

ÖĞLE YEMEĞİMİDE YEDİM
3 adet kadınbudu köfte
4 yk karnıbahar
1 bardak ayran

Toplu halde saati ve miktarıyla yazmak şart.
Ama aradada yazabilirsin :) Bu yazdıkların sayılmıyor ama :)

Yeni uyler kurallari az cok biliyorsunuz ;

hepiniz deneme surecindesiniz persembe gunu bildirecegimiz birkac kisi bu hafta listeye girebilir ama bazilariniz bugun basladi dieyete onlarin listeye girmesi haftaya olacak tabi ki duzenli paylasim sartiyla

Kilo veremeyen alan ceza aliyor eski mesajlarda var listeleri yorumlamak ve tablolamak ona ait

Yarin sabahtan cuma saat 11 e kadar bildirim vaktiniz var ama baya kalabalik olduk cumsa saat 11 de bitmis olmasi lazim ki yayinlayalim bu yuzden sabahtan herkez bildirurse sevinirim

Bu hafta takimimizdan birincilik bekliyoruz hepinizin uzerine dusenden fazlasini yapacaginiza eminim

Bebek dusunenler var aramizda bende dahil saglikli birer anne olmaniz dilegiyle

Dün diyetde değildim ki.bugun basladım.iyisi mi gidip 1 kase yoğurt içeyim .aslında ara yemeden zayıflarım ama.alışana kadar mecbur
önemli değil şekerim diyette olsan da olmasanda takımda iken menü paylaşımı esastır biz burda aslında diyet değil sağlıklı beslenmeyi öğrenmeye çalışmalıyız arkadaşlar diyet dediğiniz zaman psikolojik olarak kendinizi zorlarsınız ama sağlıklı beslenerek çok güzel kilo da verirsiniz ona göre

Ben sanırım diyet yapmayı baya baya unutmuşum :( gerçekten hayatım hep karbonhidratlardan ibaret yaa :(
canım az önce de dediğim gibi diyeti unutun sağlıklı beslenerek kilo vermek hedefimiz

Kızlar öğle yemeğindeki menüm

1 kase çorba
1 kase cacık
2 yemek kaşığı patlıcan
1 yemek kaşığı bulgur pilavı

MAlum fabrikada ne çıkıyorsa onla idare ediyom ama patlıcanın suyunu filan süzüp yedim. Akşama gene 1 saat spor yaparım.
Herşey kontrol altında :)
gayet güzel tugba cım yemek menünüz önceden belli oluyormu yoksa günlük mü değişiyor ona göre sana önerilerim olabilir

ÖĞLE YEMEĞİMİDE YEDİM
3 adet kadınbudu köfte
4 yk karnıbahar
1 bardak ayran
tugba nında dediği gibi istersen aralarda ne yediğini yazabilirsin ama gün sonunda veya ertesi gün öğlene kadar mutlaka menünü saati ile birlikte yaptığın spor içtiğin su ve yeşil çay miktarları yazılacak düzenli olarak bunları yazmayanlara ceza var ona göree:47::47::47::47:
Spor timeeeee!!!

hadi bakalım ne sporu yapacaksın kolay gelsin

bu arada öğleyin parkura gidemedim ama 45 dk oldukça tempolu olarak yürüdüm geldim 1 bardak ayranla ceviz büyüklüğünde haşlanmış tavuk göğsü yedim biraz az oldu biliyorum ama evde o kadar varmış bu hafta karbonhidrat almayacağım için aslında ben sağlıksız besleniyorum ama gecen hafta aldığım kilonun cezasını çıkarmak için böyle bir yol denedim kendimce

VALLA BEN BELLİ BİR SÜRE KİLO VERDİKTEN SONRA BAŞLAYACAM PORA ARADA YÜRÜÜŞ YAPICAM TABİKİDE YAZARIM ONUDA YAPAMAZSAMDA LESLEİ YAPICAM HAFTANIN 3 GÜNÜ SPOR YAPSAKTA yediyor zaten kusura bakmayın büyük harfle yazmışım :D

Back
X