Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canim kulagin icin yapilacak en kotu seyi yapmissin sana tavsiyem asla kulagina temizleme cubugu sokma

canim isvec yipratmadi aslinda toparladi lakin sonraki hastalik beni benden etti :9: bayramdan sonra bomba gibi gelecegim ins Rabbim nasip ederse

gecmis olsun bir daha deneme ama kulak temizleme cubugunu.ben bir kere kulak zari delinmis bir insan olarak soyluyorum.onlar ne yazik ki enfeksiyonu bulastiriyor

kulak mevzusunda kesinlikle haklisin canim
diger mevzuya gelince eger bahsettigin bu pzt ise cumadan cok farkli olacagini sanmiyorum.Bayramda bayagi telasimiz olacak.kurban etleri dagitilacak koylere,yetimhanelere gidilecek,tr den gelen misafirler agirlanacak vs vs ugrayabilecegimi pek sanmiyorum

yok canımcım bahsettiğim bayramdan sonraki pazartesi 21. ekimde canım (tamda benim regl günüm oluyor :27:)

13 ekim pazar
.sabah
1 bardak seftali suyu

Oglen
2 uzum
Ceyrek peynirli tost

Yesil cay

Aksam
1 parca tavuk
Ispanakli yogurt

Yarim saat yuruyus
Bi bucuk litre su

bebişim merak etmemek değil malesef bayram tatiline erken girildiği için gelmeyen çok kişi vardı :9: mahcup olma canım benim başarılı ol yeter :16:
eriğim yazdığini okuyunca çok memnun oldum sizleri tanıdığım için kendimi çok nasipli hissediyorum
başarı devamli gelişen bir çabadır inş sizinle beraber olacağini hissediyorum

kızlar hepinizin bayramı mübarek olsun :16: rabbim bu güzel ve bereketli günlerin hürmetine tüm müslüman alemine huzur ve sağlık versin. Siz kardeşlerimin de gönlünden geçen her arzusu dileği gerçek olsun :16::16::16: hepinizi öpüyorum :54::54:

Merhaba canlarım,daha kimse gelmese bile ben başlıyorum İNŞAALLAH.menulerimi paylaşıcam.adetimin de 4.günü.sanırım spor yapa bilirim İNŞAALLAH
SUYU 3 l
Sporu 30 dk koşu bandı
15 dk egzersiz şeklinde yapıcam artık
Bitki çayını tamamen kaldırıyorum
Her gün yarım kg yoğurt tüketmeye özen göstericem İNŞAALLAH

Merhaba canlarım,daha kimse gelmese bile ben başlıyorum İNŞAALLAH.menulerimi paylaşıcam.adetimin de 4.günü.sanırım spor yapa bilirim İNŞAALLAH
SUYU 3 l
Sporu 30 dk koşu bandı
15 dk egzersiz şeklinde yapıcam artık
Bitki çayını tamamen kaldırıyorum
Her gün yarım kg yoğurt tüketmeye özen göstericem İNŞAALLAH

iyi canım tam vaktinde regl olmuşsun tartı gününe kadar şişlik filan kalmaz benimde reglime çok az kaldı tabi zamanında olursam :26: insanın bebiş beklentisi olursa böyle oluyor stresten gecikiyor bide bayram ki her gören tekrar düşünmüyormusunuz diyor :14: şapşallağa vurup ha deyince gelmiyor demek ki daha çok istemek gerek diyorum hayırlısı rabbimden :emir_bebek:o ol dediğinde olacak biliyorum ama ister istemez moreli bozuluyor insanın rüyalarıma bile giriyor. başım çok ağrıyor bunları sabah sabah sana neden anlatıyorum onu da bilmiyorum sanırım içimi dökmem gerekiyordu :14: bu arada kilo durumun ne alemde bayram neler getirdi neler götürdü . ben protein diyetini yapamadım normal diyete devam ediyorum protein gerçekten çok ağız kuruluğu yapıyormuş. ama baklava ve çikolatadan uzak durabildim :56:

Eki Görüntüle 831967 Eki Görüntüle 831966

erik model olmayacağım :)

kadın aynanın gösterdiği kilodadır:) Dün misafirliğe gittiğimiz sitede bi bayan gördüm eltimle ben bakakaldık fıstık gibi dedikleri cinsten bi gr fazlası olmazmı insanın hemde kucağındaki bebeği de düşünürsek eltiminde benimde fazla kiloları kalmadı aslında ama o bayan kadarda fit değiliz . Elticiğim gayri ihtiyarı ahh ahh biz bu işi beceremiycez galiba dediğinde yeniden başlamaya karar verdik biz bu işi becereceğiz arkadaş .

hazır siteye uğramışken diğer guruplarıda bir geziverdim bazı gruplar çok iyi kızlar sabah saatlerinde kalkıp sporlarını yapıyorlar hemde 4,5 km filan yani :( Neyse ama bazılarındada vasat bayramı tatil ilan etmişler ve ohh ye iç yat modundalar umarım sizlerde birinci moddasınızdır ikinciyi düşünmek istemiyorum bayram sonrası 1.cilik ve 3.culukten sonra bir sarı kartı kaldırmaz yüreciğim :18:

iyi canım tam vaktinde regl olmuşsun tartı gününe kadar şişlik filan kalmaz benimde reglime çok az kaldı tabi zamanında olursam :26: insanın bebiş beklentisi olursa böyle oluyor stresten gecikiyor bide bayram ki her gören tekrar düşünmüyormusunuz diyor :14: şapşallağa vurup ha deyince gelmiyor demek ki daha çok istemek gerek diyorum hayırlısı rabbimden :emir_bebek:o ol dediğinde olacak biliyorum ama ister istemez moreli bozuluyor insanın rüyalarıma bile giriyor. başım çok ağrıyor bunları sabah sabah sana neden anlatıyorum onu da bilmiyorum sanırım içimi dökmem gerekiyordu :14: bu arada kilo durumun ne alemde bayram neler getirdi neler götürdü . ben protein diyetini yapamadım normal diyete devam ediyorum protein gerçekten çok ağız kuruluğu yapıyormuş. ama baklava ve çikolatadan uzak durabildim :56:

:((canım yaa.kıyamam sana.üzülme lütfen .biliyorsun ki Rabbim istediği anda vere bilir onu sana.yeri göğü her şeyi yaradan RABBİM için zor değil ki.ama imtahan dünyasındayız.bi şekilde sınanmalıyız.herşey güllük gülüstan olsa neyle evilip çevriliriz.cennete nasıl layık oluruz?gafletde olmazmıyız.o kadarmı imanlıyız yani.dertler sıkıntılar dua ettiriyor çoğu zaman.haksızmıyım?
RABBİME HER ŞEY İÇİN SONSUZ ŞÜKÜRLER OLSUN.RABBİM SEVDİKLERİMİZLE,SAĞLIKLA İMTİHAN ETMESİN BİZİ.KİMSEYE MUHTAÇ ETMESİN.HER IKI DÜNYADA AFİYET NASIP ETSIN.AMİN.SÜBHANALLAH

Eki Görüntüle 831967 Eki Görüntüle 831966

erik model olmayacağım :)

kadın aynanın gösterdiği kilodadır:) Dün misafirliğe gittiğimiz sitede bi bayan gördüm eltimle ben bakakaldık fıstık gibi dedikleri cinsten bi gr fazlası olmazmı insanın hemde kucağındaki bebeği de düşünürsek eltiminde benimde fazla kiloları kalmadı aslında ama o bayan kadarda fit değiliz . Elticiğim gayri ihtiyarı ahh ahh biz bu işi beceremiycez galiba dediğinde yeniden başlamaya karar verdik biz bu işi becereceğiz arkadaş .

Ayyy harika resimler.bayıldımmmm

hazır siteye uğramışken diğer guruplarıda bir geziverdim bazı gruplar çok iyi kızlar sabah saatlerinde kalkıp sporlarını yapıyorlar hemde 4,5 km filan yani :( Neyse ama bazılarındada vasat bayramı tatil ilan etmişler ve ohh ye iç yat modundalar umarım sizlerde birinci moddasınızdır ikinciyi düşünmek istemiyorum bayram sonrası 1.cilik ve 3.culukten sonra bir sarı kartı kaldırmaz yüreciğim :18:

Her kes sssüperr olmalı.canınıza okurummmmmmmmmmmm.
Eriğim millet nezaman dönüyor

Bayram güzelleri neler yapıyorsunuz :)

Valla çok yorucuydu anca oturup yazıyorum. Bayram temizliğinden sonra 71,2 kilo gördüm ama bugün verdiğim 300 gr geri gelmiş tartıda bilmiyorum hergün tartılıp psikopata bağladım ama kendimi alamıyorum :(
Valla yürüyüşe çıkmak için can atıyorum ama tv görmüşsünüzdür. Heryeri sel götürüyor. Arabayla gidiyoruz heryere.
eve tıkılıp kalıyoruz hava durumu benden yana olmadı :(
Günler çok çabuk geçiyor ya yarın cuma tatilde hemen bitiyor sanki :(
Bu ara su içmeyi aksattım sanki yoğunluktan :)

pazar pazartesi temizlik yapmaktan dolayı sağ kolumu hissetmiyordum yemin ederim :)

Sizin nasıl gidiyor bayram ? Kilo veren varmı :)

Back
X