Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

cok gecmis olsun bitanemmm.canim kendine cok dikkar et.siyah turpun icini oy,icine bal dok bir kac kasik,BIRKAC SAATE SUYUNU SALICAK,ic onu,biseycigin kalmiycak INSAALLAH.ben de bitkiyle tedavi tarafdariyim,bide dualarla tabiki,SIFA VEREN ALLAH,digerleri vesile.
bu arada cocuk yokken zamanini iyi degerlendir.kpss yi kazan INSAALLAH

sağol canım benim bu turpu oyup bal koymayı annemde söyledi onu yapayım bari
inşallah canım bu yıl kazanmalıyım yoksa çocuk mocuk derken hayal olur herhalde kazanmak :27:

ben kurallara uyarım elimden geldiğince sizlerle sohbet etmek isterim fakat zamanım oldukça
evliyim haliyle evi çekip çevirme sorumluluğum var, okulum var ve aynı zamanda kpss ye hazırlanıyorum
zaten takıma katıldığımda da çarşamba ve perşembe günleri bazen hiç bazen de nadir girebileceğimi söylemiştim çünkü bu iki gün dersim var
bu durum öncesin de bir sıkıntı yaratmadı ama şu an sizler için sıkıntı ise ben anlayışla karşılarım
kpss önemli tabi hayati bişey bence sen komple kendini oraya vermelisin bişey diyemem ama sorun şu ki bir değil, iki değil takım komple yok sanki

kuzum valla ben geldiğimden beri ses olmasına gayret ediyorum ama bende bi yere kadar yetebilirim.... sabah 8 akşam 5 buradayım ben hep...

size bize bağlı buradaki motivasyon...

yeni üye almaya çalışıyorum bu aralar ama kıtlık var bulamıyorum... sayıyı artırsak daha bi şenlikli olur ama şuanki durumda fena değil yeterki iletişimi sağlayabilelim

canım hani zorunlu haller olur anlayış gösterilir... ama bu süreklilik arzederse takımda bulunmanın mantığı kalmıyor... bir iki gün yokluk aranmaz ama bu hergüne takabül ediyorsa gerçekten de bu takımda olmak ne kişiye ne takıma bi fayda sağlamıyor demektir...

yukarıda yaptığım 3 günlük bi gözlemdi .. bunu iki hafta sürdürmeyi planlıyorum bukadar kısa sürede bir bilgi sahibi olunmaz en az iki hafta gözlemleyip ona göre yorumlama yapacağım sadece ön bilgi geçtim sizleri bilgi amaçlı
belkide bayramda kilo aldılar ondan gelmiyolar :D

elsie en son 7 ekimde yazmis.
bide ipekyol simdi geldi sanirim,sen de pek fazla ugramiyorsun.pek sohpet edip tanisma firsatimiz bile olmadi.kilo bildirim gununde rastliyoruz.

sağol canım benim bu turpu oyup bal koymayı annemde söyledi onu yapayım bari
inşallah canım bu yıl kazanmalıyım yoksa çocuk mocuk derken hayal olur herhalde kazanmak :27:

kazanirsin tabiki canim.her kes kazanyor.INSAALLAH sen de kazanirsin,gecen yil sanirim sorularda bir sorun vardi,o yuzden kazanamamistin,yalnis hatirlamiyorum degilmi

kazanirsin tabiki canim.her kes kazanyor.INSAALLAH sen de kazanirsin,gecen yil sanirim sorularda bir sorun vardi,o yuzden kazanamamistin,yalnis hatirlamiyorum degilmi
kuzum işte o zamanda koşuşturmacalardan birazda tembelliğimden olmadı :27: hem işe girmiştim çalışıyordum vaktim olmuyordu çalışmaya

JUJU,ELSIE COK UZUN ZAMANDIR YOK SANIRIM.umarim yanilmiyorumdur

cumaya kadar bekleyelim bakalım ne diyecekler... özellikle yeni üyelerin devamsızlığı pek hayra alamat olmaz...

kpss önemli tabi hayati bişey bence sen komple kendini oraya vermelisin bişey diyemem ama sorun şu ki bir değil, iki değil takım komple yok sanki

belkide bayramda kilo aldılar ondan gelmiyolar :D

kaç kaç nereye kadar ama cuma günü bildirimde görcem ben onları...

cumaya kadar bekleyelim bakalım ne diyecekler... özellikle yeni üyelerin devamsızlığı pek hayra alamat olmaz...

kaç kaç nereye kadar ama cuma günü bildirimde görcem ben onları...

bu kadar kaçarlarsa olmaz tabiikide takım ruhu şarttt!!!!

bu sefer basarirsin INSAALLAH,dugun,cehiz telasiyla,hem zor isin de vardi,sosyal hizmetlerde,o kadar anca olur,kendine haksizlik etme,cok zor bi donem o donem.simdi corbani yap,otur dersinin basina,bir yil da kocacigin idare etsin canim,nolucak.

$image.webpbından daha fazla sis sımdı

bu sefer basarirsin INSAALLAH,dugun,cehiz telasiyla,hem zor isin de vardi,sosyal hizmetlerde,o kadar anca olur,kendine haksizlik etme,cok zor bi donem o donem.simdi corbani yap,otur dersinin basina,bir yil da kocacigin idare etsin canim,nolucak.
inşallah kuzum
öyle canım birazda o idare etsin :1:

ayyy canım yaaa çok geçmiş olsun nasıl da şişmiş Rabbim şifa versin

zargar yaa nedir bu senin çektiğin ne derler amma şanssız hatunmuşsun bi kulağı deldin şimdi de dişin şişti tatlım dikkat et kendine sağlık önemlidir geçmiş olsun

jujum bu arada bende yoklamada azar yiyenlerdenim :26::26::26: maalesef
elsia yanlış hatırlamıyorsam son bildirimde de bulunmamıştı karıştırdım mı acaba bi bakimmm

Back
X