Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Cumadan itibaren her aksam 1 önceki günün menu raporunu vericem.defterimde de yazıcam.menu bildirimini sıkı takipe alıcam İNŞAALLAH

Son düzenleme:
Maymuncugum,niklerine hastayım:) istersen sana bir nik düşünelim ne dersin;)yardıma ihtiyacın varsa eğer:))

olabilir maymun olayından sıkılmadım değil :D eski sevgilimin lakabıydı o bana ne desek bilemiyorum ki:D
öyle bi de ismim var ki google a aratsalar beni bulurlar okadar diyorum.ozel şeylerimi de burda anlatıyorum sonuç olarak bana ne desek bilemedim ki :1:

juju bugun hep dışardaydım tlfonum su çekti bir açılıp bir kapanıyor hayliyle eve girince int girebildim aklımdaydınız ben arada bir girenlerden miyim hergün yazıyorum ama bulunduğum saatlerde birileri olacak ki yazayım mesela şimdide kimse yok

dün menu bildirimde bulunmuştum kimse yorum yapmamış bu neyse de beğenilmemiş bile halbuki güzel bir menu böyle görünce üzüldüm çünkü 2 gündür yeni düzene girdim motivemi arttirin istiyorum

ebyar ve zagnabur çok geçmiş olsun
esrası bugun menunu göremedim dün ki sporun çok iyi

sabah

2d.kepekli ekmek
1 yumurta
3 zeytin
biraz melemen

ara

2 mandalina
çeyrek elma
öğlen
1 porsiyon çorba
1 porsiyon susuz yeşil fasulye
3 kaşik pirinç pilavı

ara

3 kayısı
3mısır gevreği

akşam 1 kase yoğurt içine 2 kaşik musli biraz elma ve keten tohumu
su 1 litreye tamamlayacağim boğazımdan dolayı az içiyorum
spor da yürüyüş 20 dk gibi

kızlar dün kabızlık giderici sakız almıştım eczaneden sankı normal sakız gibi içinde baskın keten yaği varmış zaten ben onun kendisini yiyorum birgün kullandım ama çok etkisini göremedim tavsiye eden varmı

kızlar dün kabızlık giderici sakız almıştım eczaneden sankı normal sakız gibi içinde baskın keten yaği varmış zaten ben onun kendisini yiyorum birgün kullandım ama çok etkisini göremedim tavsiye eden varmı
sakızı duymadım da cok iyi bi ilaç vardı kutu içinde ismini hatırlayamadım zaten doğru olmaz isim vermem.normal ilaçlar işini gorebilir
sabah

2d.kepekli ekmek
1 yumurta
3 zeytin
biraz melemen

ara

2 mandalina
çeyrek elma
öğlen
1 porsiyon çorba
3 kaşik pirinç pilavı

ara

3 kayısı
3mısır gevreği

bugünkü menunu cok begendim . boğazın bir an önce düzelsin de suyu arttırman daha iyi olur.
ben de suyu az içiyorum

sabah

2d.kepekli ekmek
1 yumurta
3 zeytin
biraz melemen

ara

2 mandalina
çeyrek elma
öğlen
1 porsiyon çorba
3 kaşik pirinç pilavı

ara

3 kayısı
3mısır gevreği

dagyolu canım ben ilk aranı biraz fazla buldum 1 tane mandalina kafiydi
ben diyetisyene gittiğim de öğünlerinde eğer çorba tüketeceksen ekmeği yada ekmek tarzı şeyleri yemeyeceksin demişti aklında bulunsun senin de
suyun az boğazın mı ağrıyor? geçmiş olsun
bu havalar herkesi hasta ediyor vallahi

kızlar yaaa ben bugün ve yarın ayran detoksu yapıyorum
bugün iyi geçti bakalım yarın ne olacak
vallahi kilo verme derdine bindim bir alamete gidiyorum kıyamete
eşime balık yaptım ondan bile yiyemedim:27:

juju bugun hep dışardaydım tlfonum su çekti bir açılıp bir kapanıyor hayliyle eve girince int girebildim aklımdaydınız ben arada bir girenlerden miyim hergün yazıyorum ama bulunduğum saatlerde birileri olacak ki yazayım mesela şimdide kimse yok

dün menu bildirimde bulunmuştum kimse yorum yapmamış bu neyse de beğenilmemiş bile halbuki güzel bir menu böyle görünce üzüldüm çünkü 2 gündür yeni düzene girdim motivemi arttirin istiyorum

ben hep bigün önceki menümü paylaşıyrum belli olmaz son dk kaza çıkar diye, belki yanlış yapıyorum bilmiyorum :)

Merhaba Kızlar dünkü menü
sabah 07.00
1 adet kepekli yağsız poğaça
1 kb peynir
şekersiz çay

ara 09.00
şekersiz kahve

ara 10.00
yeşil çay

öğle 12.00
yarım kase şehriye çorba
4 yk nohut yemeği
1 dilim çavdar ekmeği

akşam
1 kase yayla çorba
yağsız salata
1 dilim ekmek

2lt su, spor yok, dünkü spordan kaslarım ağırıyo hemde çok fena o yüzden kaslarımı yırtmamak adına riske atmadım kendimi

üşenmek yok :) bizde destek sonsuz.
:))pardon cikaramadimm:27::27:
olabilir maymun olayından sıkılmadım değil :D eski sevgilimin lakabıydı o bana ne desek bilemiyorum ki:D
öyle bi de ismim var ki google a aratsalar beni bulurlar okadar diyorum.ozel şeylerimi de burda anlatıyorum sonuç olarak bana ne desek bilemedim ki :1:
:))adini yazmak zorunda degilsin ki.zaten 99%uyduruk seler yaziyor

ayy canim benim yaa kiyamam ben sana .o benim gorevim ya.o yuzden yorumlanmamis

sabah

2d.kepekli ekmek
1 yumurta
3 zeytin
biraz melemen

ara

2 mandalina
çeyrek elma
öğlen
1 porsiyon çorba
3 kaşik pirinç pilavı

ara

3 kayısı
3mısır gevreği

spor ve su az ama digerleri mukemmmmmellllll
ben ilk defadir duyuyorum boyle bir sey
ben hep bigün önceki menümü paylaşıyrum belli olmaz son dk kaza çıkar diye, belki yanlış yapıyorum bilmiyorum :)
bence de ya uyurken yada diger gunun sabahi paylasmak en iyisi.kaza ola biliyor bazen:)

Merhaba Kızlar dünkü menü
sabah 07.00
1 adet kepekli yağsız poğaça
1 kb peynir
şekersiz çay

ara 09.00
şekersiz kahve

ara 10.00
yeşil çay

öğle 12.00
yarım kase şehriye çorba
4 yk nohut yemeği
1 dilim çavdar ekmeği

akşam
1 kase yayla çorba
yağsız salata
1 dilim ekmek

2lt su, spor yok, dünkü spordan kaslarım ağırıyo hemde çok fena o yüzden kaslarımı yırtmamak adına riske atmadım kendimi
sporla renklendirirsin INSAALLAH kaslarin normale dondukten sonra.
biraz protein az yalniz,meyve yok.genel olarak iyi

kıslaaaaaaaarrrrrrrrrrr,menulerı benden baska ıkı kısının daha yorumlamasını ıstıyorum.zıra kendı menumu de yorumlayacak degılım ya.esrarı ola bılır bırı,aktıf yarısmacı.baska kım ola bılır???

Son düzenleme:
SABAH
Yarım lavaş evde bu vardı
1 yumurta
2 zeytin
1 çay kaşiği pekmez
Konservede melemen ben yaptım yağı az
Ara
1 bardak sade nescafe 3 kuru kayısı
Öğlen
Yarım karnıyarık yarım kase yoğurt 1 porsiyon kuşbaşi et
Ara 50 gr köme
Akşam biraz süzme yoğurt 1 tatlı kaşiği keten tohumu çeyrek elma
1 lt su boğazım ağrıyor o yüzden
Spor gün içinde biraz yürüdüm 30 dk kadar
DUNKU MENUNU MERAK ETTIM.MEYVESI YOK.SU AZ ,GECMIS OLSUN.benim de oglumun bogazi agriyor,37.5 atesi var.

ebyar,demek yine ayran detoksu yapiyorsun:))bagilmi oldun galiba;)TOVBELIYDIN HANI.BEN DE kiraz detolsu manyagiyim ya.bu sene ramazana 3 gun kala detoks zamaniydi.1 gun yapa bildim.deger kirazlari da recel yaptik afiyetle yedik:)

günaydınlarrrrr

ben hiç duymadım kabıozlık giderici sakız
ben hergün fiks 2 adet karışık form çayı, içiyorum kabızlık için arada bir 2 şer tane bekunis kullanıyorum ama onlar bile etki etmiyor bazen

bu arada dağyolu ve ebyar menülerimiz güzel kızlar kolay gelsin

kıslaaaaaaaarrrrrrrrrrr,menulerı benden baska ıkı kısının daha yorumlamasını ıstıyorum.zıra kendı menumu de yorumlayacak degılım ya.esrarı ola bılır bırı,aktıf yarısmacı.baska kım ola bılır???
tamamdır yorumlarım ama başkasıda olabilir yani takım olarak karar verelimm
kimse yok gaaliba.ben de gidiyim bari.aksam gorusuruz INSAALLAH
gitmeseydin yaa işlerim vardı ondan bakamadım on dakika :(

Back
X