Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ayyyyy
günlerden cuma olunca işlerden nefes alınamıyor vallaa
çok bakamadım diye üzülürken bi baktım ki
herkesler cuma hengamesini yaşıyor sanırsam :52:
hepinize iyi haftasonları
ben haftasonu nete giremiyorum
evde olmadığından
teknoloji özürlü olduğumdan da telefonumda da net falan yok :)

öpüyorum sizleriiii

Kahvaltı

1 dilim ekmek
1 krep
1 dilim kasar
Domates salatalık
Zeytin

Ara:1 elma 1 armut

Öğle :1 kase mercimek çorbası
1 dilim ekmek
2 kasık pilav

Ara;1dilim ekmek
2 kasık çökelek

Aksam :
1 dilim ekmek
1 patatesin kızarmışı

Su:2l
Spor daha yok
Bitki çayı içmiyorum ,midem bulanıyor

ayyyyy
günlerden cuma olunca işlerden nefes alınamıyor vallaa
çok bakamadım diye üzülürken bi baktım ki
herkesler cuma hengamesini yaşıyor sanırsam :52:
hepinize iyi haftasonları
ben haftasonu nete giremiyorum
evde olmadığından
teknoloji özürlü olduğumdan da telefonumda da net falan yok :)

öpüyorum sizleriiii
Bendede cuma hep koşturmacalı geçiyor:)
Haftasonu pek uğramıyor çoğu insan.menulerini bir deftere yaz,Cumartesi pazari ,Pazartesi paylas tamammı

yeni üyelerimiz demekki takıma girmek istemiyor.. kırmızı papuc hakkını zaten kaybetti yok ortada ama diğer arkadaşları haftaya ele alacağım....

kızlar ben kaçtım hafta sonu abartmak cozutmak yok bol hareket az yemek

evde yaptığınız spor alternatifleriniz hakkında önerilerinizi alabilirmiyim lütfeenn
16 aylık zıpırım çok izin vermiyor da bana
birde eşimin vardiyalı bir işte çalışıyor olması düzensizlik getiriyor hayatımıza :44:
canim ben disarida yuruyemedigim icin evde leslie yapiyordum ve bugun tekrar basliyorum.ciddi faydasinida goruyorum
Seninkilerin yanında :D:D:D:D:D:D:D :36::36::36::36::36:
Yazcam arkadaşım kızma sen bana :)
Ben dukana başlıcam + karatay yapcam öyle karışık bişiyler yapcam ortaya :D
valla kafan karisiksa gel beraber mevsimlerden romaya takilalim
Ipekyol menu paylaş menu
Tuğba ,sen de.
Zargarpur,sen de
Juju,sen de
tamam komutanim
ne güzeeelll
ben sigarayı hamilelikte bıraktım ohh kurtuldum ama dediğin durumlarda içiyor olmayı bende çok istiyorum : )
çok yakınımda var yahu elti kişisi şu anda 6 aylık hamile ve 51 kilo :44:
24 saat yiyor ama ilk 4 ay 6 kilo verdi şaka gibi
neyse ofiste de bir sürü var daha neolsun : ))
düşünmemeye çalışıyorummm :52:

oyy o nasil vermis oyle.midesimi bulandida biey mi yemedi.genelde oyle kilo verirler ilk zamanlar.acaba boyu kac o da onemli tabi

Aynen canım çalışınca öyle oluyor. Geçen akşam ben bulaşık makinasını boşaltıyorum.
Kocam sen napıyon dedi. Bende makinayı boşaltıyom dedim. Aşkım daha üstünde ceketin duruyor dedi :D
O kadar kaybetmişim kendimi. Eve girip çantayı elimden bıraktımmı hemen odalara dalıyorum toparlamaya :D
waaw bir an kendimi gordum sanki
Keske hokus pokus yapsam ev işim bitse.çesit çeşit yemek olsa sofrada.ütüm bitse.offf.hep hayal eder dururum:))
oyy bizim gibi tembellerin hayali hep bu
Kendin yiyorsun adama kızıyorsun :)
Benimkide dün akşam kocaman bir poşet abur cuburla eve girdi. Ben hemen poşetin ağzını bağlayıp buzdolabına attım malum hepsi çukulatalı :) Bu poşetden istediğini ye ambalajını çöpe at :)
Benden uzak olsunlar öyle şeyler :D

ya ben ne yapmaliyim evde koca 2 dolap abur cubur dolu ye ye dur

sabah:1 kase yalanci paca corbasi(unsuz),kizimdan kalan yarim aycoregi
saat 16 gibi 1 tabak etli patates yemegi ve 1 kase yogurt

Merhaba ben 8. Takımdan geliyorum ilk defa kilo aldım bu hafta ve kendimi çok kötü hissettim çok pişmanım ama 200 gr gitmeyecek pişmNda olsam ama bu ilk ve son olsun artık çok daha dikkatli olucam:50:

1 kasım cuma

Sabah
Nescafe

Oglen
Corba
Yarim tabak makarna

Aksam
Taze fasulye
2 dilim ekmek

Yarim saat yuruyus
1litre su

Günaydın kızlar,
Dünkü menüm,

sabah 07.00
1 dilim ekmek, peynir, şekersiz çay

ara 10.00
adaçayı

öğle 12.00
1 kase çorba
2 yk patates musakka
1 yk pilav
1 bardak ayran

ara 17.00
1 küçük kase kısır

akşam 19.00
1 kase çorba
küçük patlıcanla yapılmış karnı yarık 1 yk pilav

3 lt.su

Gunaydin kizlar

Esracim slim in 6

Ikinci seviye ramp it up
Ucuncu seviye burn up

Youtubede var burda linkleri calismiyorsa

Selam kizlar geçmişe pek bakamadim yeni uyler varsada bilmiyorum varsa hosgelmisler

Gelelim bana iki haftada dr gittik testler vs girdik bi yola iste bende enfeksiyon cikti onun icin ilaclar enfeksiyonu bobreklerim tetiklemis onun icin ilaclar icim disim ilac oldu . Kafami toparladim mi bilmiyorum ama bildigim bura olmadan olmuyor bu is dun bi guzel oturup agladiktan sonra cocuk icin ugrasmaktan vazgectim gelecekse gelir rabbim bilir . Sabah tartiya ciktim ve gordugum rakam iki haftada bsna ne oldu dedirtti 63, 7 bu rakamla araniza donup bildiriminizi etkilemrk istemiyorum ama byra olmadanda yapamiyorum kendimi size teslim ettim. Aa bide donusumu kabul ederseniz eger akşamlari giremem cunku esimden bile gizli basliyorum bu defa kimse yolumdan ceviremez

Selam kizlar geçmişe pek bakamadim yeni uyler varsada bilmiyorum varsa hosgelmisler

Gelelim bana iki haftada dr gittik testler vs girdik bi yola iste bende enfeksiyon cikti onun icin ilaclar enfeksiyonu bobreklerim tetiklemis onun icin ilaclar icim disim ilac oldu . Kafami toparladim mi bilmiyorum ama bildigim bura olmadan olmuyor bu is dun bi guzel oturup agladiktan sonra cocuk icin ugrasmaktan vazgectim gelecekse gelir rabbim bilir . Sabah tartiya ciktim ve gordugum rakam iki haftada bsna ne oldu dedirtti 63, 7 bu rakamla araniza donup bildiriminizi etkilemrk istemiyorum ama byra olmadanda yapamiyorum kendimi size teslim ettim. Aa bide donusumu kabul ederseniz eger akşamlari giremem cunku esimden bile gizli basliyorum bu defa kimse yolumdan ceviremez

Hoşgeldin yeniden, eriğim seninle daha başka güzel oluyo burası,, hiç üzme kendini en beklemediğin anda hayat en güzel süprizleriyle karşılıyor bizi,, o yüzden yine eskisi gibi neşe saç, mutlu ol ki şans senden yana olsun ;)

Back
X