Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

teşekkür ederim eriğim, nasılsın, özledik seni

Rica ederim canim gecmisi okuyamadim ne var ne yok dagyoluda bebrk yuzunden izne ayrilmis galiba allah sabir versin ve insallah tez zamanda toparlar bizde hicbir sorun yok ciddi anlamda sadece rabbime birakmak gerekiyor dun gece doktum son gozyasimi bugun sabah yerine hirslarim aldi

" Göc etme telasinda bir ağaçsaniz uzerinize konan kuşun yuva yapmasina izin vermeyin
Eğer ki baharda cicek acacaksaniz dallariniza konan kuşlara gulumseyin "

Selam kizlar geçmişe pek bakamadim yeni uyler varsada bilmiyorum varsa hosgelmisler

Gelelim bana iki haftada dr gittik testler vs girdik bi yola iste bende enfeksiyon cikti onun icin ilaclar enfeksiyonu bobreklerim tetiklemis onun icin ilaclar icim disim ilac oldu . Kafami toparladim mi bilmiyorum ama bildigim bura olmadan olmuyor bu is dun bi guzel oturup agladiktan sonra cocuk icin ugrasmaktan vazgectim gelecekse gelir rabbim bilir . Sabah tartiya ciktim ve gordugum rakam iki haftada bsna ne oldu dedirtti 63, 7 bu rakamla araniza donup bildiriminizi etkilemrk istemiyorum ama byra olmadanda yapamiyorum kendimi size teslim ettim. Aa bide donusumu kabul ederseniz eger akşamlari giremem cunku esimden bile gizli basliyorum bu defa kimse yolumdan ceviremez

canım selam o kiloyu hiç dert etme sen ilaçlardan almışsın ben bayramda almıştım ne zaman istersen gel canım bende bu arada dün öğlen kalamar ve patates tava yemiştim ama kalamar bayatmıydı anlamadım ya da uzun süredir kızartma yemediğimden dün 4 te çok şiddetli bir baş ağrısı ve mide bulantısı akşam istifra ettim bisürü akşam 8 de sızmışım başağrısından ne oldu anlamadım sabah kalktığımda 100 gr daha gitmişti bi daha kızartma mı tövbe dedim

canım selam o kiloyu hiç dert etme sen ilaçlardan almışsın ben bayramda almıştım ne zaman istersen gel canım bende bu arada dün öğlen kalamar ve patates tava yemiştim ama kalamar bayatmıydı anlamadım ya da uzun süredir kızartma yemediğimden dün 4 te çok şiddetli bir baş ağrısı ve mide bulantısı akşam istifra ettim bisürü akşam 8 de sızmışım başağrısından ne oldu anlamadım sabah kalktığımda 100 gr daha gitmişti bi daha kızartma mı tövbe dedim

çok geçmiş olsun canım kızartma ağır gelmiş olabilir maazallah bayat olsa daha ciddi zehirlerdi kızartma kolostrolünü yükseltmiş olabilir belki zaten vücut alışık değilse hemen tepki veriyor tekrar çok geçmiş olsun . ben burdayım artık bu hafta ki bilidrime kadar da elimden geleni yapacağım sizi eksiye çekmek başkalarının emeğini ziyan etmek istemiyorum .

açılış(06:45)
1/2 lt su

kahvaltı(09:00)
1 fincan şekersiz 1 kaşık kremalı kahve(27 cal)
2 dilim tam tahıllı ekmekten ve 1/2 yk labneden yapılmış tost(labne yağsız tost yağsızdı)
1 domates 1 salatalık

öğle(12:00)
1 kepçe ezogelin çorba(1/2 kaseye denk geliyor)
1 porsiyon karnabahar (6 yk kadar haşlanmışı kızartması değil)
3 yk yarım yağlı yoğurt

ara(15:00)
175ml çikolatalı süt(85 cal sade içemiyorum sütü maalesef midemi bulandırıyor)

ara(17:00)
1 mandalina

akşam(19:00)
1 kase domates çorbası (kremasız- kaşarsız)
4 adet kanat ızgara
salata

spor:1 saat yürüyüş
su:3 lt
bitki çayı:7 li çay

Hosgeldin canim ne okuyosun.sen de benim gibi gececisin :)
turizm öğretmenliği okuyorum canım. normalde 4.sınıf bitti ama +1 yıl uzattım okulu o sebeple bu sene tek başıma kalıyorum :) gece çalışıyorum da ondan gündüzleri ya dışarıdayım yada yatıyorum ( 10 da kalkıyorum sabah yatıyorum dediğime bakma :) ) gece 04.23 şuanda düşün yani :) kk nın ne güzel bi mobil uygulaması vardı android için ama artık açılmıyor program çok moralim bozuluyor :( öbür türlü sürekli aktif olurum ben :D

Hoş geldin canım aramıza :)

kilomuz yakınmış hepbirlikte ericez inşallah :)

hoşbulduk canım :) evet inşallah hep birlikte vericez. artık psikolojik olarak bunaldım daraldım :(

evet seni hatırlıyorum geri almana üzüldüm bende dukan mağduruyum... şuandada takımımızda dukan yapan bir arkadaşımız var birbirinize destek olursunuz iyi oldu seninde gelmen umarım paylaşımında bol olur...

mevcut kilon 74
hedef kilon???

şu an regl dönem,i canım kilo oynuyor o sebeple :) 73 çıktım mesela bu sabah. hedef şimdilik 59 ( bu rakamı gördüğüm ilk gün kendimi dövmeciye atacağım hedefimi ona göre koydum ) inşallah şu evimdeki eksikler bi gelse başlayıp hemencik vericem kilolarıda işte yani bi gelmediki :S :47:

açılış(06:45)
1/2 lt su

kahvaltı(09:00)
1 fincan şekersiz 1 kaşık kremalı kahve(27 cal)
2 dilim tam tahıllı ekmekten ve 1/2 yk labneden yapılmış tost(labne yağsız tost yağsızdı)
1 domates 1 salatalık

öğle(12:00)
1 kepçe ezogelin çorba(1/2 kaseye denk geliyor)
1 porsiyon karnabahar (6 yk kadar haşlanmışı kızartması değil)
3 yk yarım yağlı yoğurt

ara(15:00)
175ml çikolatalı süt(85 cal sade içemiyorum sütü maalesef midemi bulandırıyor)

ara(17:00)
1 mandalina

akşam(19:00)
1 kase domates çorbası (kremasız- kaşarsız)
4 adet kanat ızgara
salata

spor:1 saat yürüyüş
su:3 lt
bitki çayı:7 li çay
Bugunku menunu cok begendim canim
turizm öğretmenliği okuyorum canım. normalde 4.sınıf bitti ama +1 yıl uzattım okulu o sebeple bu sene tek başıma kalıyorum :) gece çalışıyorum da ondan gündüzleri ya dışarıdayım yada yatıyorum ( 10 da kalkıyorum sabah yatıyorum dediğime bakma :) ) gece 04.23 şuanda düşün yani :) kk nın ne güzel bi mobil uygulaması vardı android için ama artık açılmıyor program çok moralim bozuluyor :( öbür türlü sürekli aktif olurum ben :D

hoşbulduk canım :) evet inşallah hep birlikte vericez. artık psikolojik olarak bunaldım daraldım :(

şu an regl dönem,i canım kilo oynuyor o sebeple :) 73 çıktım mesela bu sabah. hedef şimdilik 59 ( bu rakamı gördüğüm ilk gün kendimi dövmeciye atacağım hedefimi ona göre koydum ) inşallah şu evimdeki eksikler bi gelse başlayıp hemencik vericem kilolarıda işte yani bi gelmediki :S :47:

Ben de dovmeciye koşucam :) ben de psikolojik olarak bunaldim olaylar olaylar :)

2 kasim cumartesi
Oglen
1 kupa karisik bitki cayi
1 elma
2 dilim ekmek
1 dilim peynir
5 zeytin

Aksam
Yarim tabak makarna
Bol salata

Gece
Salata

3 kasim pazar

Oglen
1 elma
1 bardak kahve
1 baklava
(Sabah sabah evet :( )

Aksam
5 sardalya
1dilim ekmek
Yesil salata

1 cay
1 kahve

Hadi herkese iyi akşamlar
Kırmızıpabuç nerdesin???????
Wisper nerdesin?????????

Merhaba arkadaşlar.çok mahçup oldum size.bir sürü laf et şöyle yapacağım böyle yapacağım diye ..ama yapamadım.önceden sık sık okusam da sizi takımın bir üyesi olmak ayrı bir şeymiş.

Kararsızlığının cezasını çektim bu hafta sonu.cuma okulda zorlanınca Dukanda bıraktım ben de.sonra kalori hesaplayayım dedim bir gün yaptım onu da bıraktım.

Kızlarım çocuk Korosu'na başlayınca diyet miyet çıktı kafadan.hiç bir şey hesaplamadan Allah ne verdiyse yedim.spor zaten yapmıyorum.dün aklımdaydınız girecektim topiğe ama bir arkadaşım kaza yaptı .apar topar kahvaltı masasını bıraktım eşime akşam döndüm eve.

Sonrada yemek yap kızları yıka evi topla derken akşamı ettim. Cuma bildirim de yapmadım özür dilerim.yani diyet modunda değilim ama böyle bir şey yapmamak da bana bir şey kazandırmıyor.elimden geleni yapacağım inşallah.bu hafta da başaramazsam artık takımdan çıkarım takdir sizin.tartılır kilomu yazarım şimdi

günaydınlar topikdaşlarım :16::16:
dün evime döndüm artık sık sık burdayım inşallah
regl olmamdan kaynaklı bi şişlik var ki ben de sormayın gitsin
bu sabah İstanbul da güneş yüzünü gösterdi tam yürüyüş havası
kahvaltımı yaptım bulaşıklarımı toplayıp çıkma niyetim var ama bakalım
erıgım tekrar dönmüşsün çok sevindim
yeni katılan arkadaşlarda var topik canlansın artık :52:

günaydınlarrrrrr

hoşgeldinb tekrar aramıza
kızlar haftasonu koşturmaca ile geçti dün de akşam yemekte misafirim vardı neyse hepsi bitti tatilde bitti gene ptesi gene işbaşındayız

wisper sana da kolay gelsin bayaa yoğun geçmiş anlaşılan arkadaşına geçmiş olsun

günaydınlar topikdaşlarım :16::16:
dün evime döndüm artık sık sık burdayım inşallah
regl olmamdan kaynaklı bi şişlik var ki ben de sormayın gitsin
bu sabah İstanbul da güneş yüzünü gösterdi tam yürüyüş havası
kahvaltımı yaptım bulaşıklarımı toplayıp çıkma niyetim var ama bakalım
erıgım tekrar dönmüşsün çok sevindim
yeni katılan arkadaşlarda var topik canlansın artık :52:

günaydın hafta içi sanırım daha da hareketli oluyor burası

günaydınlarrrrrr

hoşgeldinb tekrar aramıza
kızlar haftasonu koşturmaca ile geçti dün de akşam yemekte misafirim vardı neyse hepsi bitti tatilde bitti gene ptesi gene işbaşındayız

wisper sana da kolay gelsin bayaa yoğun geçmiş anlaşılan arkadaşına geçmiş olsun

teşekkürler senin de bayağı yoğun geçmiş hafta sonun.inşallah topikçe güzel bir hafta geçiririz.

günaydın arkadaşlar,
güzel bir hafta olsun inşallah
haftasonu menülerimi payaşıyorum ,

kahvaltı (08,30)
2 dilim kızarmış ekmek
domates
peynir
zeytin
yağsız tavada yumurta

ara (11,00)
mandalina

öğlen ( 13,00)
2 etli dolma

ara (15,00)
muz

akşam (18,00)
bol yeşil salata
ızgara köfte 5 adet (ctesi)
yarım dilim ekmek
ızgara et 3 parça (pazar)

1 saat egzersiz
hergün 3 litre su
günde 2 fincan yeşil çay

** bu sabah regl olmuşum ( nihayeettt)

Merhaba kızlar haftasonu nasıl geçti, ben dünkü menümü vereym hemen,

sabah 07.00
1 dilim ekmek, peynir, şekersiz çay

öğle 12.00
1 porsiyon tavuk döner

akşam 20.00
1 tabak çorba

30 dk. yürüyüş, slim 6

geçen hafta bildirim yaptığımda 75 idim.dukana başladım diye kaptan beni 74 yazmıştı.ama 1 gün yaptım dukanı.

şimdi 74,6 yım.yani 74.6 ile başlıyorum.

sizlerin menülerini inceledim ve bu şekilde beslenmek istiyorum.bugun tam buğday ekmeği alacağım.gerçi 0 grubuyum pek bu ekmekler bana gitmiyor ama ekmeksiz de pek yapamıyorum.sabah 2 öğle ve akşam birer tane toplam 4 dilim ekmek yiyeyim diyorum.arada sizin istediğiniz gibi meyve yiyeceğim.şöyle düşünüyorum.

sabah : 2 dilim ekmek ,peynir,zeytin,yumurta(bazen)

ara: 1 meyve,yarım bardak süt

öğle : sebze /et/tavuk yanına yoğurt yada salata

ara : 1 meyve ,yarım bardak süt

akşam :sebze /et/tavuk yanına yoğurt yada salata

gerçi 3 meyve de çok olabilir.bugün eksiklerimi tamamlayayım.yarın daha düzenli başlarım inşallah.bugün de dikkatli olmaya çalışacağım.yanlız öğlenciyim biliyorsunuz.sonra da koroya gideceğim.gece gelirim sizi ihmal ettiğimi düşünmeyin haber vereyim dedim.

herkese kolay gelsin

günaydın arkadaşlar,
güzel bir hafta olsun inşallah
haftasonu menülerimi payaşıyorum ,

kahvaltı (08,30)
2 dilim kızarmış ekmek
domates
peynir
zeytin
yağsız tavada yumurta

ara (11,00)
mandalina

öğlen ( 13,00)
2 etli dolma

ara (15,00)
muz

akşam (18,00)
bol yeşil salata
ızgara köfte 5 adet (ctesi)
yarım dilim ekmek
ızgara et 3 parça (pazar)

1 saat egzersiz
hergün 3 litre su
günde 2 fincan yeşil çay

** bu sabah regl olmuşum ( nihayeettt)
menü gayet dengeli, sağlıklı bi diyet olucak buna sevindim
geçen hafta bildirim yaptığımda 75 idim.dukana başladım diye kaptan beni 74 yazmıştı.ama 1 gün yaptım dukanı.

sizlerin menülerini inceledim ve bu şekilde beslenmek istiyorum.bugun tam buğday ekmeği alacağım.gerçi 0 grubuyum pek bu ekmekler bana gitmiyor ama ekmeksiz de pek yapamıyorum.sabah 2 öğle ve akşam birer tane toplam 4 dilim ekmek yiyeyim diyorum.arada sizin istediğiniz gibi meyve yiyeceğim.şöyle düşünüyorum.

gerçi 3 meyve de çok olabilir.bugün eksiklerimi tamamlayayım.yarın daha düzenli başlarım inşallah.bugün de dikkatli olmaya çalışacağım.yanlız öğlenciyim biliyorsunuz.sonra da koroya gideceğim.gece gelirim sizi ihmal ettiğimi düşünmeyin haber vereyim dedim.

herkese kolay gelsin

burdaki dengeyi sağlarsan zaten kesin başarılı olursun çünkü bende bayadır uğraşıyorum baktım dört temel öğenin dengesini sağlamayınca ne kadar az yesenizde, kilo verme falan olmuyor, sanırım vücut komplex beslenmemizi istiyor, ve egsersiz şart ne aç kalacaksın nede aşırı spor yapacaksın yani..

herkese kolay gelsin

canım bu daha mantıklı 3 meyve çok ıolmaz sonuçta hemm sağlıklı beslenme hem kilo verme dukandaki kadar hızlı gitmez kilolar bu şekilde ama hem sağlıklı hemde yavaş yavaş kilo kaybedersin

Selam kizlar geçmişe pek bakamadim yeni uyler varsada bilmiyorum varsa hosgelmisler

Gelelim bana iki haftada dr gittik testler vs girdik bi yola iste bende enfeksiyon cikti onun icin ilaclar enfeksiyonu bobreklerim tetiklemis onun icin ilaclar icim disim ilac oldu . Kafami toparladim mi bilmiyorum ama bildigim bura olmadan olmuyor bu is dun bi guzel oturup agladiktan sonra cocuk icin ugrasmaktan vazgectim gelecekse gelir rabbim bilir . Sabah tartiya ciktim ve gordugum rakam iki haftada bsna ne oldu dedirtti 63, 7 bu rakamla araniza donup bildiriminizi etkilemrk istemiyorum ama byra olmadanda yapamiyorum kendimi size teslim ettim. Aa bide donusumu kabul ederseniz eger akşamlari giremem cunku esimden bile gizli basliyorum bu defa kimse yolumdan ceviremez

Hoş geldin canım :)
Öncelikle sensiz burası çekilmiyor :) Ayrıca geçmiş olsun bendede çıktı banada fitil verdi. Bitsin tekrar gidicem kontrole.
Aynen takmamak en iyisi bu çocuk işini. Rabbim ol dedikten sonra olur. Kendini üzme ağlama bidaha.
Kilonuda takma vercez burda nasıl olsa. Gram gram olsada gitcek o pis yağlar :)

Günaydın güzellikler :)

Hayırlı haftalar olsun inşallah :)
Benimde bugün regli olmam gerekiyor bu sebepten şişim olursam cumaya kadar atarım şişliği.
Sabah harika bir kahvaltı yaptım

1 yumurta
3 dilim sucuk ( tost makinasında kızarttım yağsız olsun diye)
2 zeytin
yarım domates
2 dilim peynir
1 dilim ekmek
çay

uzun süre tok tutar beni bunlar. Yumurta çok uzun süre tok tutuyor çabuk acıkanlara şiddetle tavsiye ediyorum.
Tabi kayısı kıvamında kaynatın. Taş gibi değil :)

selam kizlar geçmişe pek bakamadim yeni uyler varsada bilmiyorum varsa hosgelmisler

gelelim bana iki haftada dr gittik testler vs girdik bi yola iste bende enfeksiyon cikti onun icin ilaclar enfeksiyonu bobreklerim tetiklemis onun icin ilaclar icim disim ilac oldu . Kafami toparladim mi bilmiyorum ama bildigim bura olmadan olmuyor bu is dun bi guzel oturup agladiktan sonra cocuk icin ugrasmaktan vazgectim gelecekse gelir rabbim bilir . Sabah tartiya ciktim ve gordugum rakam iki haftada bsna ne oldu dedirtti 63, 7 bu rakamla araniza donup bildiriminizi etkilemrk istemiyorum ama byra olmadanda yapamiyorum kendimi size teslim ettim. Aa bide donusumu kabul ederseniz eger akşamlari giremem cunku esimden bile gizli basliyorum bu defa kimse yolumdan ceviremez

geçtiğin yollardan geçtim biliyorum ne yaşadığını... Kendi kendine ağlayıp rahatladıysan bazı şeyleri rafa kaldırdıysan aramıza hoş geldin...

Allahtan ümit kesilmez elbette rabbim vereceğinin vaktini zamanını bilir...

merhaba arkadaşlar.çok mahçup oldum size.bir sürü laf et şöyle yapacağım böyle yapacağım diye ..ama yapamadım.önceden sık sık okusam da sizi takımın bir üyesi olmak ayrı bir şeymiş.

Kararsızlığının cezasını çektim bu hafta sonu.cuma okulda zorlanınca dukanda bıraktım ben de.sonra kalori hesaplayayım dedim bir gün yaptım onu da bıraktım.

Kızlarım çocuk korosu'na başlayınca diyet miyet çıktı kafadan.hiç bir şey hesaplamadan allah ne verdiyse yedim.spor zaten yapmıyorum.dün aklımdaydınız girecektim topiğe ama bir arkadaşım kaza yaptı .apar topar kahvaltı masasını bıraktım eşime akşam döndüm eve.

Sonrada yemek yap kızları yıka evi topla derken akşamı ettim. Cuma bildirim de yapmadım özür dilerim.yani diyet modunda değilim ama böyle bir şey yapmamak da bana bir şey kazandırmıyor.elimden geleni yapacağım inşallah.bu hafta da başaramazsam artık takımdan çıkarım takdir sizin.tartılır kilomu yazarım şimdi

ben demiştim demek istemiyorum ama dukana dönüş yapmak kolay değildir.... Zaten kitapta dukanı hayatınız boyunca bir yada iki kez yapabilirsiniz demişti doktor... Keşke sonuna kadar yapabilseydim ama ben dayanamadım... Dukanı geriye 5-6 bilemedin 10 kilom kalırsa yapacağım ... Ozaman evreleri daha kısa oluyor ve başarabilirim diye düyünüyorum...

Back
X