- 17 Ocak 2013
- 2.754
- 3.348
- 133
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #99.861
eee o zaman annem yapsın hep beraber yiyelim
Bizde yokkiiiii.restorabda yemistim Ben .turk restoraninda.zor ama.40 cesit malzeme topla,offf

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eee o zaman annem yapsın hep beraber yiyelim
Bizde yokkiiiii.restorabda yemistim Ben .turk restoraninda.zor ama.40 cesit malzeme topla,offf
merhabalar ben daha once 13. takım cuma yarısmasında yarıstım ama bazı nedenlerden dolayı 3 hafta bıldırım yapamadım ve gruptan cıkarıldım ama cok uzuldum... zayıflamak ıstıyorum kk nun cok buyuk etkısı oluyor buna..
buraya katılma sansım var mı acaba aranıza katılabılır mıyım?
canım takıma yeni arkadaş bulmaya çalışıyorlardı aslında ama şimdi daha önce başka bir gruptan çıkarılmışın yaa ona ne derler bilmem
canım takıma yeni arkadaş bulmaya çalışıyorlardı aslında ama şimdi daha önce başka bir gruptan çıkarılmışın yaa ona ne derler bilmem
inşallah :) takıma yeni yeni üyelerin gelmesi iyi oluyorolur ınsallah yaa gercekten cok motıve oluyorum burada...![]()
merhabalar ben daha once 13. takım cuma yarısmasında yarıstım ama bazı nedenlerden dolayı 3 hafta bıldırım yapamadım ve gruptan cıkarıldım ama cok uzuldum... zayıflamak ıstıyorum kk nun cok buyuk etkısı oluyor buna..
buraya katılma sansım var mı acaba aranıza katılabılır mıyım?
Arkadaslar bugün biraz yazilarinizi okudum, menülerinizi inceledim, gelen kritikleri inceledim vs vs
Gelelim bugunku yemek ve faaliyetlerime
08:00 4 km yürüyüs
Sabah: 09:00
1 kk peynir
5 adt siyah zeytin
1 dilim ekmek
Ara : 11:00
1 kücük yesil elma
Ögle : 12:30
1/2 kase corba
4 yk sebze
2 yk yogurt
Yarim demet maydonoz
Ara:
2 adt cikolata tanesi
2 km yürüyüs
Aksam : 20:00
2 kase corba
1/2 dilim ekmek
Ayrica gün icerisinde 1,5 lt su ictim bunun 1 lt si tarcinli, zencefilli, zerdecalli ( grip olacak gibiyim de ) ilk defa bu malzemeleri kaynatmadan direk sicak suya attim ve demlendi cok da süper oldu. Bütün gün bu sicak sudan icsem olur mu arkadaslar ?
Canim kurallari biliyorsun diskalifiye olan uye tekrar takima alinamaz ancak kaptan kabul eder ve diger takimlarin kaptanlarida buna itiraz etmezse takima alinabilir ayrica sen 333.etapta diskalifiye edilmissin yanilmiyorsam bi takimin bunu goze alabilmesi icin gecmisinide bilmesi gerekir paylasim yok 3 hafta bildirim yok izne ayrilmak isteyebilirdin mazeret bildirerek neden diskakifiye oldugunuda ayrintili bilmek gerekir ben kaptan yardimcisi yarin kaptan juju da sana ayrintili bilgi verir .
Maşallah canım Allah azmini arttırsın.su için her diyetisyen farklı bişey söylüyorkızlar ben bu hafta çok çok kararlı ve istikrarlıyım yediğim her şeyin kalori hesabını yapıyorum
ayrıca yemek yedikten sonra 2 saat su içmiyorum bunu alışkanlık haline getirmeye çalışıyorum işe yarayacağına inanıyorum
bu şekilde kabızlık sorunum bile kalmadı
Gündüzleri masabaşı işim olmadığı için sürekli nette olamıyorum canım akşamlarında saat farkımızdan dolayı ben evdeki işleri bitirip cocuğu uyutana kadar tr de gece yarısı oluyor.gerçi şimdi saatleriniz değişti eskiye göre daha iyi en azındancanım seninle hiç karşılaşamıyoruz gün içinde o yüzden öyle dedim evet senin netin oldukça sen yazıyorsun amabazen bakıyorum benim için çok geç olan saatler o yüzden öyle dedim ben kaçıncı uykumdayken sen yazıyorsun tatlım
?
hakkaten te süper olmuş.. Eliptiğin yürüyüş sonrasında daha faydalı olduğunu duymuştum
tatlım akşamı neden geçiştirdin öyle sağlıksız olmuş o öğünMenum
Kahvalti;
Simit
Cokelek 2 kasik
Zeytun ezmesi
Recel yag tadimluk
Ara
Badem
Kuru kayisi
Ogle
Balik
2 dilim ekmek
2 kasik cokelek
Ara;taze hurma
Aksam:1avuc Badem
1 avuc misir
Spor ;1.5 saat yuruyus
3 l su
canım suyun az sade su tüketmelisin benceArkadaslar bugün biraz yazilarinizi okudum, menülerinizi inceledim, gelen kritikleri inceledim vs vs
1 kk peynir
5 adt siyah zeytin
1 dilim ekmek
1 kücük yesil elma
1/2 kase corba
4 yk sebze
2 yk yogurt
Yarim demet maydonoz
Ara:
2 adt cikolata tanesi
2 km yürüyüs
2 kase corba
1/2 dilim ekmek
Ayrica gün icerisinde 1,5 lt su ictim bunun 1 lt si tarcinli, zencefilli, zerdecalli ( grip olacak gibiyim de ) ilk defa bu malzemeleri kaynatmadan direk sicak suya attim ve demlendi cok da süper oldu. Bütün gün bu sicak sudan icsem olur mu arkadaslar ?
helva mıSabah (10:00)
2 dilim ekmek
1 dilim peynir
Domates salatalik
Ogle (12:30)
1 dilim ekmek
Domates salatalik
1 kk peynir
1kk helva
Ara (17:00)
200ml sut
1 mandalina
Aksam (19:00)
1 kase corba
Su:2 lt
Spor:45dk oglen ki yuruyus baska yok
7 li bitki cayi
valla kahvaltına özendim hatta canım çekti o derece yaniMenum
Kahvalti;
Simit
Cokelek 2 kasik
Zeytun ezmesi
Recel yag tadimluk
Ara
Badem
Kuru kayisi
Ogle
Balik
2 dilim ekmek
2 kasik cokelek
Ara;taze hurma
Aksam:1avuc Badem
1 avuc misir
Spor ;1.5 saat yuruyus
3 l su
vuvvvvv süpersin menün harika, diyetisyen gibi olmuş vallahiArkadaslar bugün biraz yazilarinizi okudum, menülerinizi inceledim, gelen kritikleri inceledim vs vs
1 kk peynir
5 adt siyah zeytin
1 dilim ekmek
1 kücük yesil elma
1/2 kase corba
4 yk sebze
2 yk yogurt
Yarim demet maydonoz
Ara:
2 adt cikolata tanesi
2 km yürüyüs
2 kase corba
1/2 dilim ekmek
erikk sende iyisin maşallahın var, bi tek helva kaçmış, helvanın şeker ve yağdan oluştuğunu hatta baktığınız şeyin direk margarin olduğunu hayal edebilirsiniz, kalorilerine aldanmayın dikkat edin.Sabah (10:00)
2 dilim ekmek
1 dilim peynir
Domates salatalik
Ogle (12:30)
1 dilim ekmek
Domates salatalik
1 kk peynir
1kk helva
Ara (17:00)
200ml sut
1 mandalina
Aksam (19:00)