Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

şu ana kadar takım yüzdeleri

1,14
0,80
0,90
0,42
0,91
0,71
0,96

ve bizimki

0,19:19:

Herkes bu hafta kendine hedef belirlesin bi haftafa 63, 7-62, 6 : 1.1verdiysem bu haftada en az 800 gr vermek benim hedefim :52:

Menulerinizi takip edecegim donuyorum artik toparlanma zamani

valla eriğim ben 1 kilo verilmesini bi kenara bırak %0,30 barajında kendi üstlerine düyeni yapsınlar başkada bişey istemem...

buna bende dahil....

valla eriğim ben 1 kilo verilmesini bi kenara bırak %0,30 barajında kendi üstlerine düyeni yapsınlar başkada bişey istemem...

buna bende dahil....

Haklisin canim ama % 30 takim icin ya kendilerine olan sorumluluklarkmiz bedenimize sirumlulugumuz var mecbyr mu bu ayaklar bu yaglari tasimaya bunun icin herkes kendini de takimida dusunmeli ki guzel olsun sonuclarda. Kizlar aynadaki bedenden memnun olsak burda olmazdik kendinize degil cevrenizdekilere yalan soyleyin az yiyorum ama olmuyor diye kendiniz bilin neleri asirdiginizi itiraf edin ve vazgecin

Haklisin canim ama % 30 takim icin ya kendilerine olan sorumluluklarkmiz bedenimize sirumlulugumuz var mecbyr mu bu ayaklar bu yaglari tasimaya bunun icin herkes kendini de takimida dusunmeli ki guzel olsun sonuclarda. Kizlar aynadaki bedenden memnun olsak burda olmazdik kendinize degil cevrenizdekilere yalan soyleyin az yiyorum ama olmuyor diye kendiniz bilin neleri asirdiginizi itiraf edin ve vazgecin
Kesinlikle tarçın ve bal

Arkadaşlar bu yazımı mutlaka okuyun..ben bi yakınımdan tarçın ve balın kilo verdirdiğini duydum .kendisi 21 günde 4 kg vermiş ve ben de hemen uygulamaya başladım.5 günde 1 kg vermişim :)

hazırlanışını yazıyorum;
-1 tarçın kabuğunu 1 bardak su ile beraber kaynatın
-bardağınıza 2 çay kaşığı bal koyun
-kaynamış tarçınlı suyu bardağa boşaltın
-sabahları aç karnına ve yatmadan önce olmak üzere,günde 2 kez tüketin.
-1 tarçın kabuğunu sabah yaptıktan sonra akşam da aynısını kullanabilirsiniz.
(yani günde 1 tarçın kabuğunu idare edin)
balın içerisindeki antioksidan tarçın ile birleşince metabolizmayı hızlandırıyor..
Denemenizde yarar var,yarın 6.günüm ve devam ediyorum..
Herkese bol şans.

bakın ne buldum... ben tarçını severim de içerimde... bu hafta bunu deneyelim mi.. metabolizmamız hızlanır canımız tatlı çekmez... ben düşünüyorum evde tarçınım yok temin eder etmez başlıcam

bakın ne buldum... ben tarçını severim de içerimde... bu hafta bunu deneyelim mi.. metabolizmamız hızlanır canımız tatlı çekmez... ben düşünüyorum evde tarçınım yok temin eder etmez başlıcam

aa süpermiş
tarçın çok lezzetli bir baharat
ben yapacak olanlardanım şeker:21:
çubuk tarçını hiç eksik etmem benn
normal çayıma arada çubuk tarçın koyarım kaşık gibi
müthiş lezzet veriyor

Son düzenleme:
aa süpermiş
tarçın çok lezzetli bir baharat
ben yapacak olanlardanım şeker:21:
çubuk tarçını hiç eksik etmem benn
normal çayıma arada çubuk tarçın koyarım kaşık gibi
müthiş lezzet veriyor

Ben size demistim hastayim su icemiyorum diye 1-2 gün gunde 1 lt tarcin zencefil zerdecal karisimini ictim balsiz sekersiz, hep bundan icsem mi acaba demistim . Belki de bu sayede bu kadar cok kg verdim. Deli gibi de yurudum tabi.
Hergün mutlaka en az 1 ogunden sonra cikolata yerdim ben ve tarcin tatli ihtiyacimi giderdi resmen.
Yapalim yapalim bunu yapalim

Ben yeni oldugum icin sanirim walla ne yesem yazdim :( sadece itiraf ediyorum. Gece uyuduktan sonra esim guzel bir haber vermek icin uyandirdi. Sonra uykum kacti midem kazindi ve gece 01:00 sularinda 1 mandalina yedim :))))

hepinize iyi haftasonları
ben malesef evde neti olmayan biri olduğumdan
ptesi görüşmek üzeree
öptüm sizlerii
kaçamak yookkk:20::20::20:

görüşürüzzz:52:

Herkes bu hafta kendine hedef belirlesin bi haftafa 63, 7-62, 6 : 1.1verdiysem bu haftada en az 800 gr vermek benim hedefim :52:

Menulerinizi takip edecegim donuyorum artik toparlanma zamani

Diger takimlarin ortalamalari nasil bu kadar yüksek ayrintili incelemek lazim. Sadece tarcinla olacak is degil.
Bir düzen bir disiplin olmali bu isin altinda.
Hadi kizlar kendimizi disipline sokmanim vaktidir simdi.
Bükemedigimiz bilegi öpelim. Tüyolar alip uygulayalim. Her nekadar bir yaris olsa da tatli bir yaris. Amac ayni kilo vermek. Herkes kendisi icin burada. Aynada kendini daha güzel görmek daha hos ve güvenli hissetmek icin
Önümüzdeki hafta ortalamamiz neden 0,50 olmasin
Buarada su durumu da sonuna kadar kabul ediyorum. Vücut belirli kilolarda direnc gösteriyor cok zor oluyor o kg nun altina inmek ama daha fazla cabayla bu da basarilabiliyor. Direnc olan kg nun altina inince gerisi kendiliginden gidiyor. Bir kere yapmistim. Ve ben bunu tekrar basaricam. Eminim siz de basarabilirsiniz

Ben size demistim hastayim su icemiyorum diye 1-2 gün gunde 1 lt tarcin zencefil zerdecal karisimini ictim balsiz sekersiz, hep bundan icsem mi acaba demistim . Belki de bu sayede bu kadar cok kg verdim. Deli gibi de yurudum tabi.
Hergün mutlaka en az 1 ogunden sonra cikolata yerdim ben ve tarcin tatli ihtiyacimi giderdi resmen.
Yapalim yapalim bunu yapalim

Tarçının Zararları Var mı?
• Bitkisel drogların herhangi bir rahatsızlık için kullanımı tıbbi onay olması halinde sözkonusu olmalıdır.
• Kan inceltici veya şeker hastalığı için ilaç tedavisi gören kişiler doktora danışmadan kullanmamalıdır.
• Hamilelik ve emzirme devresinde kullanılmamalıdır.
• Yüksek dozları karaciğer için olumsuz etki gösterebilir.
• Tarçınlı diş macunu kullanan bazı kişilerde dudaklarda şişme, diş etinde ve dilde kızarıklık ve şişkinlik gibi alerjik reaksiyonlar görülmüştür.

Gunde 2 bardak ve haftada 2-3 gun onerilen

Diger takimlarin ortalamalari nasil bu kadar yüksek ayrintili incelemek lazim. Sadece tarcinla olacak is degil.
Bir düzen bir disiplin olmali bu isin altinda.
Hadi kizlar kendimizi disipline sokmanim vaktidir simdi.
Bükemedigimiz bilegi öpelim. Tüyolar alip uygulayalim. Her nekadar bir yaris olsa da tatli bir yaris. Amac ayni kilo vermek. Herkes kendisi icin burada. Aynada kendini daha güzel görmek daha hos ve güvenli hissetmek icin
Önümüzdeki hafta ortalamamiz neden 0,50 olmasin
Buarada su durumu da sonuna kadar kabul ediyorum. Vücut belirli kilolarda direnc gösteriyor cok zor oluyor o kg nun altina inmek ama daha fazla cabayla bu da basarilabiliyor. Direnc olan kg nun altina inince gerisi kendiliginden gidiyor. Bir kere yapmistim. Ve ben bunu tekrar basaricam. Eminim siz de basarabilirsiniz

Canim ben izne ayrilmadan once yeni uywlerle birincilik ve ucunculuk aldik onemli olan axim ve kararlilik gazi kesmenek gerek hep motive yukaek olunca oluyo bu is

iyi geceler kızlar :) sabah çıktım ancak geldim bu arada platesimi yaptım yaklaşık 25 dk yüryüş yaptım :) ama yemek kahvaltıda dahil olmak üzere ancak akşam 7 30 8 gibi yedim :( ve acıkmak bir yana iştahsızım resmen :(

menüm:

sabah ve öğlen yok :S

akşam:
zeytin yağlı taze fasülye
dana eti ( kavurma )
1 bardak light gazoz

2 saat sonra:
dukanella

3 saat sonra:
tonbalığı

su:
2 litre

spor:
45 dk plates ve 25 dk yüryüş

Kızlar ben çok yoğunum. Bugün bile işe geldim. Hepinizin haberi olsun. Pek giremiyorum muhabbete.
Sonra nerede diye aranmayın. Umarım bu yoğunluk beni zayıflatır :D
Hepinizi çok seviyorum çok öpüyorum .....

Kızlar ben çok yoğunum. Bugün bile işe geldim. Hepinizin haberi olsun. Pek giremiyorum muhabbete.
Sonra nerede diye aranmayın. Umarım bu yoğunluk beni zayıflatır :D
Hepinizi çok seviyorum çok öpüyorum .....

Sizi gebertecem sacinizi basinizi yolcam:47: eski azimli tugbayi istiyorum bi kere o yogunluktada bize laf yetistirirdi mazeretim var asabiyim ben havalarini kabul etmiyorim :20: bende calisiyom hemde full:43: canlanacak bu grup goxum ustunde :27: ona gore sekerim:32:

iyi geceler kızlar :) sabah çıktım ancak geldim bu arada platesimi yaptım yaklaşık 25 dk yüryüş yaptım :) ama yemek kahvaltıda dahil olmak üzere ancak akşam 7 30 8 gibi yedim :( ve acıkmak bir yana iştahsızım resmen :(

menüm:

sabah ve öğlen yok :S

akşam:
zeytin yağlı taze fasülye
dana eti ( kavurma )
1 bardak light gazoz

2 saat sonra:
dukanella

3 saat sonra:
tonbalığı

su:
2 litre

spor:
45 dk plates ve 25 dk yüryüş

:52: ne aksam yedibucukta yemek yedin sonrada iki saat sonra dukenalla (ki bu ne hic bilmiyorum anlatirmisin) sonrada ton mu yedin dukanda doyana kadar felsefesini biliyorum ama sen en son onikide yemeyi biraksan yazik degil mi organlarina ki onlari sindirmekle mi ugrassin hucrelerini yenilemeklemi :26: ben bi daha ogun atladigini gormek istemiyorum hanim efendi :22: sahsi fikrimde yemegi daha erken sonlandirmalisin zira vucudun kendini yebilemek icin kullandigi en ideal saat 23:00-03:00 arasi senin vucut dun yediklerin icin ugrasti yenilemedi ve bugune metan yorgun basladi

Arkadaşlar dün akşam uyuyakalmışım. Dünkü menüm ;

08.11.2013

Sabah 09:00

1 dilim tam tahıllı ekmek
1 kk peynir
5 siyah zeytin
3 bardak şekersiz cay

Öğle 14:30

5 yk nohut yemeği

Ara 17:00

2 kuru incir

Akşam 19:30

3 yk sebzeli et yemeği
2 yk makarna

Ara 21:30

1 mandalina

1,5 lt su, 2 fincan ot çayı
40 dk tempolu yürüyüş ( 4 km )

:52: ne aksam yedibucukta yemek yedin sonrada iki saat sonra dukenalla (ki bu ne hic bilmiyorum anlatirmisin) sonrada ton mu yedin dukanda doyana kadar felsefesini biliyorum ama sen en son onikide yemeyi biraksan yazik degil mi organlarina ki onlari sindirmekle mi ugrassin hucrelerini yenilemeklemi :26: ben bi daha ogun atladigini gormek istemiyorum hanim efendi :22: sahsi fikrimde yemegi daha erken sonlandirmalisin zira vucudun kendini yebilemek icin kullandigi en ideal saat 23:00-03:00 arasi senin vucut dun yediklerin icin ugrasti yenilemedi ve bugune metan yorgun basladi

Ben de bu menüyü ve dukanella yı anlayamadım. Ama çok sağlıksız olduğu kesin. Buarada uzun süre vücudumuza yiyecek girmediğinde vücut bir daha ne zaman besin gelecek bilemediği için yediğini hemen stok olarak saklıyor. Bilgin olsun canım. Bence de öğün atlamamalısın.

Arkadaşlar dün akşam uyuyakalmışım. Dünkü menüm ;

08.11.2013

Sabah 09:00

1 kk peynir
5 siyah zeytin
3 bardak şekersiz cay

Öğle 14:30

5 yk nohut yemeği

Ara 17:00

2 kuru incir

Akşam 19:30

3 yk sebzeli et yemeği
2 yk makarna

Ara 21:30

1 mandalina

1,5 lt su, 2 fincan ot çayı
40 dk tempolu yürüyüş ( 4 km )

Menun guzel yuruyusun daha fa guzel :38: protein karbonhidrat meyve aa bisi eksik sut grubu yok yedigin peynir protein sayilir canim oglene ve aksama yogurt eklersen metan daha hixlicalisir :34: :nazar:

Menun guzel yuruyusun daha fa guzel :38: protein karbonhidrat meyve aa bisi eksik sut grubu yok yedigin peynir protein sayilir canim oglene ve aksama yogurt eklersen metan daha hixlicalisir :34: :nazar:

Evet canım haklısın. Şirkette öğle yemeğine gecikince yogurt kalmamıştı.

Akşam da evde az vardı yogurt üşendim almaya çocuk yesin diye yemedim. :)

Back
X