- Konu Sahibi Cherry Mom
- #100.141
valla düzenli giriş olsaydı durum bu olmazdı zaten...başka takıma geçmek için nasıl bir yol izlemeliyim yardımcı olur musunuz?
Biliyorum ki burdan kopunca kendi kendime bu işi beceremeyeceğim. Burda en azından hergün menümü yazdığımda sizler yorum yapsanız da yapmasanız da ben net bir şekilde görüyordum hatalarımı. Yapılan her hatanın , her kaçamağın hep bir bahanesi olduğu gibi benim de hep bahanelerim vardı. Ama şimdi daha fazla bahanem olacak. Dün akşam ve bu sabah çikolata yemem gibi. Neden, çünkü takım dağıldı ve menümü yazacak kimsem yok. Olsaydı yemeyecektim. Hep sizin yüzünüzden işteKimsesiz kaldım. Eşim bile çok desteklemişti bu hareketimi. Bu sefer istediğin olacak galiba demişti ama başlamadan bitsin istemiyorum. şayet başka takıma geçme şansım varsa yardım etmenizi rica ediyorum.
Canım başka bir takımda devam etmek istiyorsan diğer takımlara yazabilirsin 5. Takım kapandı ben devam etmek istiyorum diye...
8. Takım kardeş takımız seni kabul ederler diye düşünüyorum ama onlarda da durum karışıkmış sanırım...
Aslında sadece bizde değil diğer takılarda içler acısı şuanda dar bir boğazdan geçiyor yarışma anlaşılan