Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

başka takıma geçmek için nasıl bir yol izlemeliyim yardımcı olur musunuz?
Biliyorum ki burdan kopunca kendi kendime bu işi beceremeyeceğim. Burda en azından hergün menümü yazdığımda sizler yorum yapsanız da yapmasanız da ben net bir şekilde görüyordum hatalarımı. Yapılan her hatanın , her kaçamağın hep bir bahanesi olduğu gibi benim de hep bahanelerim vardı. Ama şimdi daha fazla bahanem olacak. Dün akşam ve bu sabah çikolata yemem gibi. Neden, çünkü takım dağıldı ve menümü yazacak kimsem yok. Olsaydı yemeyecektim. Hep sizin yüzünüzden işte :47: Kimsesiz kaldım. Eşim bile çok desteklemişti bu hareketimi. Bu sefer istediğin olacak galiba demişti ama başlamadan bitsin istemiyorum. şayet başka takıma geçme şansım varsa yardım etmenizi rica ediyorum.
valla düzenli giriş olsaydı durum bu olmazdı zaten...

Canım başka bir takımda devam etmek istiyorsan diğer takımlara yazabilirsin 5. Takım kapandı ben devam etmek istiyorum diye...

8. Takım kardeş takımız seni kabul ederler diye düşünüyorum ama onlarda da durum karışıkmış sanırım...

Aslında sadece bizde değil diğer takılarda içler acısı şuanda dar bir boğazdan geçiyor yarışma anlaşılan

valla düzenli giriş olsaydı durum bu olmazdı zaten...

Canım başka bir takımda devam etmek istiyorsan diğer takımlara yazabilirsin 5. Takım kapandı ben devam etmek istiyorum diye...

8. Takım kardeş takımız seni kabul ederler diye düşünüyorum ama onlarda da durum karışıkmış sanırım...

Aslında sadece bizde değil diğer takılarda içler acısı şuanda dar bir boğazdan geçiyor yarışma anlaşılan

Biraz kendim takılayım. 2 hafta içinde bakarım ozaman biyerler

:(çok üzüldüm gerçekten:(
Bu aşamayı haketmedi 5.takım.
Juju malzemeye yüklenme artık:)
Hepimiz suçluyuz.ama basta da dedim kurallar,kurallar,kurallar.gözardı edilen ve "sözde " var olan kurallar.keşke taleb edilseydi,farklı olurdu hersey .

:(çok üzüldüm gerçekten:(
Bu aşamayı haketmedi 5.takım.
Juju malzemeye yüklenme artık:)
Hepimiz suçluyuz.ama basta da dedim kurallar,kurallar,kurallar.gözardı edilen ve "sözde " var olan kurallar.keşke taleb edilseydi,farklı olurdu hersey .

Cok dogru canim haklisin

kurallar devreye girse sanırım bir ben bir eriğim kalırdık... Neyse oldu bitti... Ne yapalım umarım herkes motivasyon kazanabileceği bir yol bulur

madem kuralları uymuyorduk o zaman zamanında çıkarsaydın
hem kusura bakma ama juju biz ilk topik ortamını burada görmedik
daha önce de dagyolu zargarın bulunduğu bir topikte bende epey kilo verdim
gerçekleri duymak bazen böyle insanı hırçınlaştırabiliyormuş demek ki

Her kesin aynı anda takımdan çıkması beni çok üzmüştü juju açısından,kendisini kötü ve yetersiz hissettirecek ,keşke böyle olmasaydı diyordum .zaten her kes gitmişti juju,keske basta oldugu gibi kabahatı paylaşsaydın.
Eriğim gittikden sonra hiçbişey eskisi gibi olmadı.eriğim bu takıma 1.lik getirdi.aradakı farkı göre biliyormusun.bu arada " malzeme"( o biZ oluyoruz) aynıydı.
Eriğim açtığı topiğe yarışmacılarımızın ilgisi sorunun temelini açıkça gösteriyor.
Eriğim ,bence sen harika kaptan olursun.

ben bu yarışmada ne ilkim ne de sonum... sizler benim takımıma gelen ne ilk insanlardınız nede son..

ne hırçınlaştım ne kırıcı konuştum en başından beri sorunu ona buna şuna yüklememek gerektiğini söyleyen de tek kişi bendim ... bu sonuç hepimizin ortak eseri diyen de bendim...

madem çok becerikliydiniz benim yetersizliğimi açığımı kapataydınız ...

madem çok hevesliydiniz sayfa sayfa mesaj yazaydınız da ben günlük 5 mesaj sayısı sayma durumuna düşmeseydim...

madem kilo vermeye istekliydiniz zamanında sorduğumda açık açık söyleseydiniz de beni kaptanlık yapmak zorunda bırakmasaydınız...

herkes kendi penceresinden kendi bakış açısından görürür derler... sizler kendi pencerenizden baktınız hep bense tam ortanızda hepinizin penceresini seyrettim...

bir kaç kişi faturayı direk bana kesince ve kendilerine hiç suç bulmayınca alıntıladığım bir mesaja ithafen kurduğum mecazı bile yanlış yorumlamışlar bakıyorum da... olsun ben hala sakinim hala gönlüm rahat....

kendi hatalarımı bildim itiraf ettim kendimle alakalı sorunları dile getirdim ama sorun tamamen bende değildi iş bunu anlamakta ...

bu güne kadar hiç kimse ile kırıcı bir diyalog kurmadım kırıcı tavır takınmadım... hiç kimse ilede kötü ayrılmadım... bundan sonrada olsun istemem kendi adıma ...

Kizlar takim kapandi ve guzel bitmeliydi kimin ne konuda hakli olduğunu olmadigini tartisma zamani degil herkes hatali ben dahil cani sikilan izin aldi bunlarda zaten gitmeyen gemiyi iyice karaya oturttu kimse birbirini kirmasin iyi kotu güzel gunlrrimiz oldu birbirimiz icin uzulduk sevindik herkes hakkini helal etsin gemi battiktan sonra yapilacak cok sey kalmamistir geckalmis konusmalarin bugune faydasi yok . Umutlarinizi ve kalbinizdeki sevgileri eksiltmeyin

bugün hastanedek,i 8. günümüz hemşirelerden pc yi gizli saklı açıp girrdim takım ne yaptı diye maalesef kapanmış neyse fazla uzatmayayım zaten 4 gün diye geldiğimiz hastaneden ne zaman çıkacağımız belli değil hakkımızda hayırlısı olsun

bugün hastanedek,i 8. günümüz hemşirelerden pc yi gizli saklı açıp girrdim takım ne yaptı diye maalesef kapanmış neyse fazla uzatmayayım zaten 4 gün diye geldiğimiz hastaneden ne zaman çıkacağımız belli değil hakkımızda hayırlısı olsun

Cok cok gecmis olsun canim.ALLAH ACIL SIFALAR VERSIN.oglunun durumu ne?

Kızlar yaışmada kalmak isteyenleri 14. takıma bekliyorum :13:

canim ya nedir ki durum boyle uzun suruyor.Rabbim acil sifalar versin cok uzuldum

bugün hastanedek,i 8. Günümüz hemşirelerden pc yi gizli saklı açıp girrdim takım ne yaptı diye maalesef kapanmış neyse fazla uzatmayayım zaten 4 gün diye geldiğimiz hastaneden ne zaman çıkacağımız belli değil hakkımızda hayırlısı olsun
şahnurcum durum ne peki ne diyor doktorlar neden bukadar uzun sürdü

takım kapansada ben buralardayım canım sen yaz okurum merak ettim

takımın kapanma durumu varmış sanırım
ben kapatılmasını istemem eski takımımın yardıma her şekilde hazırım
jujum durum nedir takımda canım

Back
X