Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kizlar zayifliyinca ne yapmak istiyorsuniz .ben soyle dar paca kot ustune bembeyaz bir badi belimi ortaya cikaran ucusan bir elbise istiyirummmm
Ben dolabımı yenilemek ve şimdi giyemediğim güzel elbiseleri giymek istiyorum.
günaydınlar bayanlar
kapalı havalara alışmamız lazım sanırım artık bu hafta hep yağmurlu
tartılmayı unuttum tartılmak bana motive veriyor artık yarına gerçi pek umutlu değilim verdiğime de işte:32::32::32::32:
Aslında kış aylarında diyet yapmak daha kolay geliyo bana,hava kötüyken canım fazla bişey istemiyo ve yaza zayıf olarak çıkacağımı düşünmek beni çok heyecanlandırıyor.Hergün tartılmak beni de motive ediyor.

3 kilo az mı canım
ben 3 kiloyu bi versem üstüne 10 kilo daha verecek şevki bulurum kendimdeeee

ne güzel değil mi kilo verdin denmesi

ben kilo vermişsin çok güzel olmuşsun demelerine bayılıyorum
verdikçe veresim geliyo
başkalrından güzel söz duymak güzelllll
Hele birde kışın kilo verdiğini pek kimse anlamıyoda yazın şaşırıyorlarya o çok güzel oluyo işte:52:.

selam 5. takımın yeni ve güzel hatunları ben takım kapanmadan önce oğlumun hastane işleri sebebiyle izne ayrılmıştım kendimi henüz hazır hissetmiyorum diyet moduna girmeye maalesef 9 gün hastanede kalmak beni tamamen diyet modundan çıkardı ama burası olmadan da kilo vermek çok zor bu cuma değilde haftaya cuma sanırım bende listelere gireceğim fırsat buldukça da ara ara uğrarım

hoşgeldin canım bol bol kilo vermeler ve paylaşımlar diliyorum.

26/11/2013 bugünkü menüm

Sabah 10:30

1 adt damla çikolatalı cookie

Öğle 13:30

8 adet sarma
2 yk yoğurt

Ara 17:00

10 adt kavrulmamış fındık
5 yk salata

Akşam 19:00

ızgara balık
salata
( salatanın üzerine haşlanmış brokoli de koyuyorum bu şekilde daha çok hoşuma gidiyor)
yarım ev yapımı yağsız ıspanaklı peynirli börek

şimdilik 2 lt su

şuaralar sadece boyun fıtığı egzersizleri yapabiliyorum. Şiddetli ağrım olduğu için. Haftaya leslie ye başlama planım var biraz daha iyi olursam

sabah dışında güzel bi menü bence ,sabah zeytin ,peynir,yumurta gibi şeyler ye bence hem daha doyurucu olur hem de daha sağlıklı olur.

Bugünkü menüm

SABAH(7.30)
1 haşlanmış yumurta
yarım kk peynir
domates
2 dilim tb ekmeği
şekersiz çay

ARA(10.00)
10 çubuk kraker

ÖĞLE(12.30)
1 porsiyon et kavurma
4 kaşık pilav
1 kase cacık

ARA(4.30)
1 elma
1 avuç leblebi

AKŞAM(7.30)
1 kase mercimek çorbası
2 dilim ekmek.

Sağol canım ,menülerimi genelde diyetisyen menüsündeki ölçülerden esinlenerek oluşturmaya çalışıyorum,ekmek yersem pilav yemiyorum,pilav veya makarna yersem ekmek yemiyorum,işte böyleee:56::56:.

Çok güzel kilo vermişsin,ne kadar oldu diyete başlayalı?

ayın ikisinde basladım ama bol kacamaklı oldu muharrem ayı orucunu tuttum 3 gun ıftarda gozum donuyodu kacamaksız olaydı 5 kılo vermıstım sımdıye

Bugünkü menüm

SABAH(7.30)
1 haşlanmış yumurta
yarım kk peynir
domates
2 dilim tb ekmeği
şekersiz çay

ARA(10.00)
10 çubuk kraker

ÖĞLE(12.30)
1 porsiyon et kavurma
4 kaşık pilav
1 kase cacık

ARA(4.30)
1 elma
1 avuç leblebi

AKŞAM(7.30)
1 kase mercimek çorbası
2 dilim ekmek.
:nazar: guzel menu ama spor su ?

Aslında kış aylarında diyet yapmak daha kolay geliyo bana,hava kötüyken canım fazla bişey istemiyo ve yaza zayıf olarak çıkacağımı düşünmek beni çok heyecanlandırıyor.Hergün tartılmak beni de motive ediyor.

ben genelde kısın dıyet yaparım yazın kızartma karpuz tatıl pıknıkler derken yazın yapmak zor kısın daha rahat

bende yazın tatil derkn kilo alanlardanım tabi kışın diyet yapmazsam hak getireee

Bugünkü menüm

SABAH(7.30)
1 haşlanmış yumurta
yarım kk peynir
domates
2 dilim tb ekmeği
şekersiz çay

ARA(10.00)
10 çubuk kraker

ÖĞLE(12.30)
1 porsiyon et kavurma
4 kaşık pilav
1 kase cacık

ARA(4.30)
1 elma
1 avuç leblebi

AKŞAM(7.30)
1 kase mercimek çorbası
2 dilim ekmek.
doyurucu kaçamaksız tadında bi mönü:46::46::46:

26/11/2013 bugünkü menüm

Sabah 10:30

1 adt damla çikolatalı cookie

Öğle 13:30

8 adet sarma
2 yk yoğurt

Ara 17:00

10 adt kavrulmamış fındık
5 yk salata

Akşam 19:00

ızgara balık
salata
( salatanın üzerine haşlanmış brokoli de koyuyorum bu şekilde daha çok hoşuma gidiyor)
yarım ev yapımı yağsız ıspanaklı peynirli börek

şimdilik 2 lt su

şuaralar sadece boyun fıtığı egzersizleri yapabiliyorum. Şiddetli ağrım olduğu için. Haftaya leslie ye başlama planım var biraz daha iyi olursam
borekler cıkolat olmasa ıyı kan sekerını dosurduklerı ıcın ıstahını kontrol edemıyebılırsın .cok gecmıs olsun bendede boyun fıtıgı duzlesmesı var gecen sene fızık gordum fıtıgın bır sınırlerdeymıs tutulup kalıyodum ama busene daha ıyıyım yuruyus yapıyorum dıyete basladıgımdan berı yuruyusmı ıyı geldı yoksa esım habıre krem getırır durur bıtkısel ılaclar onlarmı fayda ettı bılmıyorum RABBIM ACIL SIFA VERSIN okadar ıyı anlıyorumkı senı

olsun caım Allah kabul etsin orucunu
önemli olan vermiş olmak
bende başlamalıyım oruç tutmaya borcum çok

bendede 2 bebeden 60 gun ramazanda tutamadıgım sevalde tutmaya calısıyorum 6,7 gun ama bu borclar ne olacak kısın haftada 3 gun 3 gun tutuyum dıyorum ama nefse agır gelıyorum :47:

bızım aramızda ogretmen varmıydı bır kısı vardı zannedersem ogretmen varsa soruyorum neden bu performans odevlerı okulda yaptırmıyorsunuz:( şimdi kalıkıcım 1cm 1 cm kareler kesıp elısı kagıdından resım defterıne sekıller yapıcam daha yapmadım ıçıme sıkıntılar gırdı etkınlıgın amacıda karesel bolge dıkdortgensel bolge olayı pekınlestırmek zaten bebe kalemle cızıncede anlıyo bu revamıdır bız anneler (tabıı ben bunlar kendı ogretmenımıze soyleyemıyınce burdakı ogretmenlere seslenıyorum duyun bız cevakar annelerın sesını:50:

Sinrden agliyacam off ya canim biseyler yemek istiypr bebeler cikolata yiyor kocam kuruyemis ikiside zafim olan seyler uc besten aldim kuruyemisten ama ben bir kase yemek istiyorum ondan sonrada cayla birlikte halley kek yemek istiyorummm offfff

Dilek' cim sakın haaaa bu saatte kaçamak yapma. Bizim takımda fotoğraflarımı paylaştım öncesi sonrası onlara bak. Belki iştahın kapanır :34:

borekler cıkolat olmasa ıyı kan sekerını dosurduklerı ıcın ıstahını kontrol edemıyebılırsın .cok gecmıs olsun bendede boyun fıtıgı duzlesmesı var gecen sene fızık gordum fıtıgın bır sınırlerdeymıs tutulup kalıyodum ama busene daha ıyıyım yuruyus yapıyorum dıyete basladıgımdan berı yuruyusmı ıyı geldı yoksa esım habıre krem getırır durur bıtkısel ılaclar onlarmı fayda ettı bılmıyorum RABBIM ACIL SIFA VERSIN okadar ıyı anlıyorumkı senı

Canim nasil da hakli ciktin saat 20:30 gibi 1 adet gofret yedim tutamadim kendimi

Ben foruma ilk basladigimda havalar iyiydi. Is yerine 4 km yuruyerek geliyordum. Terliyordum ne kadar uzerimi degistirsem de dus almayinca olmuyor. Bu yuzden sanirim Boyun fitigi nuksetti . Duzenli ilac ve krem kullaniyorum. Fizik tedaviye gidebilecek vaktim yok suara yogun isler. Insallah en kisa zamanda biraz daha normale donerim. Sadece diyetle gitmeyecek bu kilolar

Gunaydin arkadaslar 70 dakika yurudum kahvalti yapiyorum az yemeyi dusunuyorum mevlud var gelinde oraya sakliyim kendimi

Dilek' cim sakın haaaa bu saatte kaçamak yapma. Bizim takımda fotoğraflarımı paylaştım öncesi sonrası onlara bak. Belki iştahın kapanır :34:

Askim baktim bakmazmiyim yorum yapamadim sarzim bitti nasil guzel zayiflamissin tebrikler yemedim kizdim kendime zamaninda homingirtlak yemeseydim her aksam cayin yaninda bir paket biskuvu bazen iji paket midem bulana kadar kuruyemisyemeseydim boyle olmayacakti canim istedigi zaman haftada bir iki gonul rahatligiyla yiyecektim cikilatami sinirim olsaydi:(

Back
X