Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Teşekkür ederim inşallah işe yarar.insan kalorisinin fazla olduğunu görünce yiyemez yani:)

bugün iki küçük çikolata yedim sonra siteye girip ekliyim dedim valla görseydim o kadar kalorili olduğunu yemezdim :(:(

öğlende bir brokoli çorbası ve havuç/trup salatası 3km yürüyüş (250 kalori) ve şu zamana kadar bir mandalina ve armut.. toplam 297 kalori aldım.. bakalım akşam ne olcak???

Teşekkür ederim inşallah işe yarar.insan kalorisinin fazla olduğunu görünce yiyemez yani:)

ben çok sevdim bu siteyi süper çok çok sağol canım yaaa
şimdiye kadar 836 kalori almışım.
Hedefime istediğim zamanda ulaşmak için günlük 1247 kalori almalıymışım. Kaldı akşama 400 kalori ne yerim naparım ben :((

Hedefime istediğim zamanda ulaşmak için günlük 1247 kalori almalıymışım. Kaldı akşama 400 kalori ne yerim naparım ben :((

bak ne yiyebileceğine ona göre ye derim mesala tavuk haşlama yiyebilirsin.. yada köfte falan...

ama sakın nohut fasülye yeme bi tabak 450 kalori :(:(

Buharrda haşlama sebze bokoli karnıbahar yanına yağsız tavada 100 gr tavuk göğsü ve salata hem doyurucuda.

bugün iki küçük çikolata yedim sonra siteye girip ekliyim dedim valla görseydim o kadar kalorili olduğunu yemezdim :(:(

öğlende bir brokoli çorbası ve havuç/trup salatası 3km yürüyüş (250 kalori) ve şu zamana kadar bir mandalina ve armut.. toplam 297 kalori aldım.. bakalım akşam ne olcak???

Yürüyüş süper ya bacaklara en iyi gelen egzersizmiş ama hava çok soğuk hasta olucam diye korkuyorum arkadaşım yürürken poşet sarsan daha güzel terletmezmi

Sabah kahve öğlen patates haşlama akşam tavuk haşlmam 30 dk yürüyüş 662 kalori oh bugun iyi geçti.dişlerimide beyazlattım sırada saçlarım var hamilelik sonrası imaj değiştirmek lazım:)

Yürüyüş süper ya bacaklara en iyi gelen egzersizmiş ama hava çok soğuk hasta olucam diye korkuyorum arkadaşım yürürken poşet sarsan daha güzel terletmezmi

Aslında iyi olur da bi türlü yapamdım amma fena terliyorum sırtım su gibi oluyor :)

bende koşu bandı olmasa yapamam bu soğukta çünkü terliyorsun tam hastalık olur:(:(

kadis ciğim bu topiğe geldiğim gün 80 kiloydum.bugün sabah tartıldım 77 kiloyum.hedef kilom 60.şubat yada marta kadar versem iyi olacak.doğumdan kaldı kilolarım

20.12.2013 bugünkü menüm

Sabah 08:00
1 dilim kepekli ekmek
1 kk beyaz peynir

Öğle 12:30

4 yk sebze yemeği
3 yk sade makarna
2 yk yoğurt

Akşam 19:00
2 dilim kepek ekmeği
1 kk beyaz peynir

Gün boyu 2 fincan tarçın çayı + 1,5 lt su + birkaç bardak şekersiz çay

Akşam yemeği kahvaltı oldu ama sadece bunlar vardı iş yerinde ayak üstü atıştırdık arkadaşlarla

Bugunku menum
Sabah: ceyrek simit,beyaz peynir,3 zeytin,domates,salatalık bir fincan sekersiz cay
Oglen: corba,sebze yemegi(2kasık),ayran
İkindi:yarım tost,anne cayı
Aksam:corba,kapuska,salata,yarım dilim ekmek
Spor:20dk merdivem inip cıkma,yarım saat yuruyus
Su: 2 litre
bugun son ogunumu 20 00 de yedim.su miktarımı 3 litre yapmaya calısıyorum.Sabah bir parca bitter cikolata yedim aksama 20 dk jimnastik yaptım yakmak icin.umarım telafi etmistir

Bugunku menum
Sabah: ceyrek simit,beyaz peynir,3 zeytin,domates,salatalık bir fincan sekersiz cay
Oglen: corba,sebze yemegi(2kasık),ayran
İkindi:yarım tost,anne cayı
Aksam:corba,kapuska,salata,yarım dilim ekmek
Spor:20dk merdivem inip cıkma,yarım saat yuruyus
Su: 2 litre
bugun son ogunumu 20 00 de yedim.su miktarımı 3 litre yapmaya calısıyorum.Sabah bir parca bitter cikolata yedim aksama 20 dk jimnastik yaptım yakmak icin.umarım telafi etmistir

Simidi çok seviyorum ama 4 dilim ekmekmiş:( bence tostta kalorili ama emzirdiğim için banada vermişti diyetisyen

Mrb 73 kiloyum iki yil once dogum yaptim ve hala kilolarimin bir kismini veremedim buda beni cok mutsuz ediyor kendimi taniyamiyorum artik kendime olan guvenimm gitti k3ndimi geri istiyoruuummmm,

Mrb 73 kiloyum iki yil once dogum yaptim ve hala kilolarimin bir kismini veremedim buda beni cok mutsuz ediyor kendimi taniyamiyorum artik kendime olan guvenimm gitti k3ndimi geri istiyoruuummmm,
Hos geldin canim..elbette aliriz..düzenli paylasim simdilik ilk kuralimiz...:16:

Ya dun cok yemisim degil mi :( bugun daha az yiyeyim bari.sutum azalıyor iste o yuzden yeme ihtiyacı hissediyorum

Arkadaşım bende süt veriyorum yemek süt yapmıyor bol bol sıvı AL.şekersiz komposto rezene çayı birde yulaf ye süt en çok süt yapan.ve yumurta.hiç kilo almadım emzirme döneminde kimseyi değil doktoru dinledim birde pekmez sabahları.ek gıdays başladınmı bebeğine

Back
X