Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hoşgeldin önce kendimizi tanıtıyoruz arkadaşım benim 3. Günüm takımda

ayy böyle direk alıyonuz mu çok sevindim :52: ben zehra 20 yaşında vizelerden finallere sürüklenirken bi de kilolarıyla uğraşan gariban bi öğrenciyim :42: en son diyetisyene gittim 15 gün önce kadın beni çok aşağıladı ve kendimi çk kötü hissediyorum bi daha diyetisyene gitmem one minute dedim ve sizden destek almaya geldim :7: 99 kg 173 boy ama i sorunum var benim tartım yok tartılmasam olmazmı :18: diğer takım arkadaşlarıma da başarılar :16:

ayy böyle direk alıyonuz mu çok sevindim :52: ben zehra 20 yaşında vizelerden finallere sürüklenirken bi de kilolarıyla uğraşan gariban bi öğrenciyim :42: en son diyetisyene gittim 15 gün önce kadın beni çok aşağıladı ve kendimi çk kötü hissediyorum bi daha diyetisyene gitmem one minute dedim ve sizden destek almaya geldim :7: 99 kg 173 boy ama i sorunum var benim tartım yok tartılmasam olmazmı :18: diğer takım arkadaşlarıma da başarılar :16:

Ben üniversteye başladığımda 20 kilo verip incecik olmuştum darısı başına kilo insanı çok değiştiriyor.şimdi çocuk doğurdum 90 dan 68 e düştüm ama çakılı kaldım.

Ben sabah kucuk bi parca tost yedim.oglen ızgara ve salata ve ayran.aksamı da meyve ve sutle kapanmayı planlıyorum.su miktarım 3 litre ve 1 saat yuruyus

iyi akşamalr bayanlar nasılsınız
mşsafşr dolu bi hafta sonunu atlatmış bulunmaktayım
yarın yeni haftayla her şey daha düzenli olsun hayatımızda

ayy böyle direk alıyonuz mu çok sevindim :52: ben zehra 20 yaşında vizelerden finallere sürüklenirken bi de kilolarıyla uğraşan gariban bi öğrenciyim :42: en son diyetisyene gittim 15 gün önce kadın beni çok aşağıladı ve kendimi çk kötü hissediyorum bi daha diyetisyene gitmem one minute dedim ve sizden destek almaya geldim :7: 99 kg 173 boy ama i sorunum var benim tartım yok tartılmasam olmazmı :18: diğer takım arkadaşlarıma da başarılar :16:[aramıza hoşgeldin canım
1.mesajımızda kuralalrımz var kabul ediyosan deneme süre sonucunda listelere girebilirsin ama cuma öğlene kadar tartılmak şart canım benim

ayy böyle direk alıyonuz mu çok sevindim :52: ben zehra 20 yaşında vizelerden finallere sürüklenirken bi de kilolarıyla uğraşan gariban bi öğrenciyim :42: en son diyetisyene gittim 15 gün önce kadın beni çok aşağıladı ve kendimi çk kötü hissediyorum bi daha diyetisyene gitmem one minute dedim ve sizden destek almaya geldim :7: 99 kg 173 boy ama i sorunum var benim tartım yok tartılmasam olmazmı :18: diğer takım arkadaşlarıma da başarılar :16:[aramıza hoşgeldin canım
1.mesajımızda kuralalrımz var kabul ediyosan deneme süre sonucunda listelere girebilirsin ama cuma öğlene kadar tartılmak şart canım benim

yazık ayol tartısı yokmuş öğrenci napsın bi garip oldum okuyunca üzüldüm :)

eczanelerde tartılabilirsin yakında bi eczane varsa git cumaları tartıl orda olmaz mıo?

Peki ben sogan kurune bi baslayım o zaman.sizden ok bekledim.sabah kaynatayım bakalım.hem belki sutum de artar.son gunlerde o sıkıntım var sutum azaldı.o yuzden iki gundur meyve meyve suyu ve su tuketiyorum coklukla.yine kilo alıcam diye korkuyorum da

Bugun yediklerimi yazmıstım sanırım.en son 20.00 da yedim ama az once cok canım lstedi yarım bardak meyve suyu lctim.su miktarım 2 bucuk litre.1 saat yuruyusumu de yaptım.bir dilim baklava yedim esim almıs onu da 15 dk jimnastik yaptım yakmısmıyımdır ki

Farklı arkadaslar da katılıyor aramıza ne guzel hepiniz hosgeldinlz arkadaslar
Burada hepimiz bir sekilde kader arkadasıyız.bana kilolarımdan dolayı kimse birsey demiyor ama ben bedenimi tasıyamıyorum artık.biz merdiven cıksam yada kossam ihtiyar gibi yoruluyorum.artık kilolu olmaya son ! Cıtır annelik miiii eveeettttt :) :) :)

Koşu bantı süperr ama evde yer lazım onq.düzenli kullanınca işe ysrıyor

bende düzenli kullanıma inanlardanım... iş yerinde olduğu için 5 gün yapabiliyorum 2 günde bana dinlenme oluyor (ki evde hafta sonu işleri almış başını gitmiş oluyor pek dinlenme sayılmaz :( (

birde yemek ten sonra spor yaparsanız kas olur yemek yemeden spor yapmak gerek (dip not :) )
ben spordan sonra bir kase çorba ve salata yiyorum ...

Back
X