• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bugun 527 kalori almısım.normalde 1200 almam gerekiyor.sanırım eksik kalan kısım icin yaglarımın yanması gerek tühh :)))

Kızlar tebrikler 4.olmusuz :) ama bu hafta 1.biziz degil mi?hadi cıtır anneler fıstık gibi hatunlar olalımmm :))

1.mesajda kuralalrımız yazılı canım sana uyarsa takımda yerimiz var
ben takım kaptanıyım bu aralar yogunum malesef gelemiyorum
ama takım arkadaşlarım sana yardımcı olacaktır. günlük menü yazmanı ve paylaşımda bulunman yeterli
Kadişciğim ya elimden geldiğince paylaşım yapmaya çalışıyorum diğer arkadaşlarda öyle ama bizim bir zayıflama koçuna ihtiyacımız var :) desteklerini bekliyoruz haftaya birinci olalım

hoşgeldin canım,tabiki alırız:16:
biraz kendinden bahsedermisin,hedef kilon nedir?
1.sayfada takım kuralları yazıyor tatlım.bol bol paylaşım bekliyoruz.takım kaptanı kadis,işlerinin yoğunluğundan bu ara fazla giremiyor.takım arkadaşların sana gerekli olanları zaten yazar:54:

Hoşgeldin umarım hepberaber zayıflarız

kızlar tebrikler bu hafta 4. olduk haftaya aynı tempoyla devam edelim ve kurtullaım
ben sarımsak çayı yapacaiım bu hafta tarifi bulup paylaşırım sizlerle umarım işe yarar çünkü kilo almaya başladım ve bunu durdurmak çok zor

İşe yarıyormu kadişciğim ben iki üç gün denedim ama hiç tartı oynamayınca bıraktım

günaydın kızlar acelem vardı ilaç için kahvaltıda kepekli tost yedim hiç sevmediğim bişe ama neyse aranızda yaş hurma yiyen var mı canım istedi de:)

bugun temizlik yaptım misafirimde vardı malesef istediğim gibi beslenemedim
sarımsak çayına yarın başlarım zencefil alacağım ilk iş

haftaya 1.yi zkim tutar bizi herkez hedefleri yazsın bakalım

ben bugün sabah tost yedim ara da bir hurma öğlen ton balık salatası öksürük krizi tuttukça ballı limon içiyorum maalesef akşam tavuk göğüs ve bulgur pilavı aralarda da 2 bardak şalgam suyu içtim beni tok tutuyor ya:)spor 1 saat yürüyüş salona gitmedim hava güzeldi. ay bu cuma 78i görmek istiyorum yaa

Dün düğün vardı yazamadım kusura bakmayın, dün sabah 2 dilim yumurtalı ekmek yedim öğlen annem akıtma yapmıştı 2 dilim yedim düğünde de patates püresi yedim düğündn snra halamlara geçtik orda da birazcık turta ve yoğurtlu meze yedm bir günm böyle geçti şimddide kahvaltı hazırlıcam :3: :52:

500 600 kaloriler çok saglıksız ya yapmayın yag kaybedemezsiniz öyle. ben sabah 1 dlm cavdar ekmeği 3 4 zeytın biraz peynir ve bir çay kasığı bal yedim öğlen 1 simit 1 kase menemen

bende sabah menemen birazda patates kızartması öğlen bir tane mandalina akşamda pırasa yemeği birazcık yoğurtlu mantı 2 3 tanede sarma yedim hafta sonu diyeti unutuyorum resmen inş yarın tam olarak başlarım şimdide spor yapıcam :9:

Ben de sabah menemen yedim :)) anlassak bu kadar denk gelmez :)
Oglen mercimek corbası bir mandalina
ikindi vakti yarım pogaca kucucuk bi parca brovni
Aksam et suyu&sebze corbası salata 2 dilim ekmek

Aralarda bol su,bir fincan anne cayı

İyi gidiyorum bakalım simdilik insallah duzeni bozmam

Hosgeldin canım
Cogunlukla dogum kilosunu veremeyenleriz zaten.ilk 6 ay hicbir sekilde diyet onerilmiyor bize.bende diyet yapmıyorum aburcuburu hamur isi ve ekmegi kestim sadece.ama canım cok isterse arada odul olarak veriyorum kendime.bugun mesela cok canım istedi.yarım dilim browni yedim.150 kalori.kalori takibi cok isime yaradı.telefonuma noom die bir program var onu yukledim.gunluk ne kadar sebze meyve yemelisin ne kadar ptotein n kadar karbonhidrat onu gosteriyor yedikce ekliyorsun.su ve adım takibi de yapıyor ben cok memnunum imkanı olanlar kullansın dedim.android icin googleplay de ucretsiz surumu var.ben suan ucretsiz surumu kullanıyorum

bende sabah menemen birazda patates kızartması öğlen bir tane mandalina akşamda pırasa yemeği birazcık yoğurtlu mantı 2 3 tanede sarma yedim hafta sonu diyeti unutuyorum resmen inş yarın tam olarak başlarım şimdide spor yapıcam :9:

Ben de sabah menemen yedim :)) anlassak bu kadar denk gelmez :)
Oglen mercimek corbası bir mandalina
ikindi vakti yarım pogaca kucucuk bi parca brovni
Aksam et suyu&sebze corbası salata 2 dilim ekmek

Aralarda bol su,bir fincan anne cayı

İyi gidiyorum bakalım simdilik insallah duzeni bozmam

haha menemen güzelleri olduk:)

kızlarr regli döneminde kilonuzda değişiklik oluyor mu? ben 600 gram fazla çıktım çok kötü çikolata krizindeyim ve kocaman bir sivilcem var nefret ediyorum şu günlerden

Back
X