• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ben de dun oglen hafif bi yemek yedim aksam yemedim ac yattım.ama bebis uslu durmadıgı icin yiyemedim gece perisan oldum.sabah kahvaltıda bir yumurta,pogaca,4 zeytin biraz peynir ve bal yedim.oglen taze fasulye bulgur pilavı cacık ve yogurt corbası cıktı onları yedim.aksama da kahvaltılık bisilerle yatıstırdım midemi.yemeyi kestim simdi ama birazdan esimle sinemaya gidicez.mısır yesem ne olurr

Blr de bugun kacc aylaaarrrdır icine giremedigim etegimi giydim :))) cok mutluyum cok ..slzde ne tur degisiklikler var kızlar?paylasalım motive olalım hadii.esim de diyor sende ilerleme var diyor basta gguluyordu.bosver ugrasma biraz da tombik seveyim seni diyordu ama ben inat ettim kilo vericem diye.hatta note 3 alacaktı bana cok istiyorum diye.dedim ki alma.ben kilo vereyim o zaman al.sen bilirsin dedi.simdi hedefime dogru emin adımlarla ilerliyoruummm vee yazın belkl yurtdısına cıkarız tatilee :)))

benim için yogun ve düzensiz beslendiğim bi gün oldu
sabah bi dilim ekmekle kahvaltı
akşam çorba 1 dilim ekmek ara bi puaça

Bu sabah peynir yumurta zeytin bal tereyag guzel bi kahvaltı yaptım.aksamları cok az yiyorum gece acıkıyorum ama yapcak bisi yok.oglen icin blr kase kuru meyveli yulaf yiyecegim sutle.aksamı yine hafif seylerle midemi yatıstırmayı dusunuyorum.bebek emzirdigim icin arada meyve yada meyvesuyu tuketiyorum.vucudum incelmeye basladı farkındayım ama daha kararlı olmam ve bu durumu bozmamam lazım

İyi pazarlar minik kuşlar.bugunki menumde güzel bir kahvaltı iki dilim ekmek bol su akşam bir dilim ekmek 4 kaşık bamya zeytinyağlı tatlı olarakta 6 tane bebe bisküvisi:) yarın yağ yakan çorbamı yapıyorum ve üç öğün onunla besleniyorum ayrıca bir mp3 alıyorum ve yürüyüşe çıkıyorum salıdan itibaren.bu arada şu başta kararlı sonradan vazgeçen arkadaşlara çok kızıyorum kötü örnek onlarrrrrr

Blr de bugun kacc aylaaarrrdır icine giremedigim etegimi giydim :))) cok mutluyum cok ..slzde ne tur degisiklikler var kızlar?paylasalım motive olalım hadii.esim de diyor sende ilerleme var diyor basta gguluyordu.bosver ugrasma biraz da tombik seveyim seni diyordu ama ben inat ettim kilo vericem diye.hatta note 3 alacaktı bana cok istiyorum diye.dedim ki alma.ben kilo vereyim o zaman al.sen bilirsin dedi.simdi hedefime dogru emin adımlarla ilerliyoruummm vee yazın belkl yurtdısına cıkarız tatilee :)))
Seni en iyi ben anlıyorum arkadaşım bende başladım dar olsada sığıyorum 24 kilo berdim 6 ayda düzenli regl oluyorum ve emziriyorum onunda etkisi var kaldı 16 kilom.bol su iç şekersiz kompostoda içebilirsin rezenede

Ben ederim canım ama ictigim corba bebisi de zayıflatır mı?

Hayır canım ya beyaz lahanq soğan maydanoz kaynatıp içiyosun blendırdan geçirilirçip.bence süt artırır çünkü içinde 6 soğan var:) bir gün meyve ve çorba.bir gün et çorba birdün sebze çorba tam iki hafta ne dersin.eğer istersen ben sana emzirme dönemindemi için diyette yazarım bana iyi bir diyetisyen hazırladı kilo vermeye öyle başladım.kilon bölgeselmi bütün vücutmu

benim için yogun ve düzensiz beslendiğim bi gün oldu
sabah bi dilim ekmekle kahvaltı
akşam çorba 1 dilim ekmek ara bi puaça

Sevgili kaptanımız sen gelmeden toparlanamıycak buralar toparlanamayıncada eksiliyoruz çünkü insanlaröistedikleri mıtivasyonu bulamıyor ne dersin ne yapabiliriz.yani birbirimize destek olarak zayıflamak varken kaç kişiyiz ikimi üçmü anlayamadım

Bu sabah peynir yumurta zeytin bal tereyag guzel bi kahvaltı yaptım.aksamları cok az yiyorum gece acıkıyorum ama yapcak bisi yok.oglen icin blr kase kuru meyveli yulaf yiyecegim sutle.aksamı yine hafif seylerle midemi yatıstırmayı dusunuyorum.bebek emzirdigim icin arada meyve yada meyvesuyu tuketiyorum.vucudum incelmeye basladı farkındayım ama daha kararlı olmam ve bu durumu bozmamam lazım

Gece açoığına çözüm söyleyeyim bu meyveli yoğurtlar var sindirim düzenleyici onun içine 2 tatlı kaşığı yulaf hem iyi süt hem tok sen mutlu bebe mutlu:)

Sevgili kaptanımız sen gelmeden toparlanamıycak buralar toparlanamayıncada eksiliyoruz çünkü insanlaröistedikleri mıtivasyonu bulamıyor ne dersin ne yapabiliriz.yani birbirimize destek olarak zayıflamak varken kaç kişiyiz ikimi üçmü anlayamadım

kadis ( 75,2/ 76,4/ -1,2/ %- 1,60)
gejicash (64,9/ 0/0 /%0) izinli
purmelal(77,0/ 76,0/1 /%1,30)
nserin(76,0/0 / 0/%0 )kilo bildirmedi
durumda(67,0/ 66,1/ 0,9/% 1,34)

durum bu yani 5 kişiyiz biri izinli 4,

Durumda nserin nerelerdesiniz kızlar
Hadi bildirim yapın da degerlendirmeyi gorelim

Merhaba,

malesef geçen hafta giremedim öyle böyle değil çok hasta oldum ateş boğaz şişmesi falan.. daha yeni toparlandım o yüzden giremedim siteye... ama bu haftaya burdayım :):)

hadi bakalım gelsin cuma bildirimi :):)

Olmadığım zamanlarda ki tüm yazıları okudum, ve en büyük eksiğimizin motivasyon olduğunu gördüm...

keşke yemeklerle birlikte motavisyonda alabilsek ama malesef öyle olmuyor.. denenip bırakılan bir çok diyet ve spor (buna bende dahil) motivasyon düşüklüğüne neden oluyor :(:(

ama böylemi devam edeceğiz tabiki HAYIR kızlar..
hadi bakalım hep birlikte silkinip kendimize gelelim...

2 gün hastalıktan yemeyince 2 kilo verdim ama sonrasında yine açıldı boğaz ve korkuyorum o tartıda ki rakkamı tekrar göremeyeceğim diye bir yandan da korkunun ecele faydası yok..ç hepimiz bi söz verdik ve sözümüzü tutacağız... :):)

evet kimler neler yapıyor nasıl diyetler uygulanıyor mucizevi formüller hatta haftalık hedefler işte bizim istediğimiz bu...

sizlerden de dönüş bekliyorum yılmak yok yola devam :):)

Gecmis olsun canım ve tekrar hosgeldin
Benim de bebisim hastalandı usutmus kuzum daha yenl toparlıyor.ben aksamları baya az yemeye basladım ama tam cok guzel gidiyor derken pazartesi gunu aileme gittik.kardeslerimle dısarda yemekler yedik ve waffle yedim :( butun bi haftanın kalorisini bi gunde aldım.o yuzden cumaya kadar yulaf sut agırlıklı beslenip aksamı hafif yemeklerle araları meyve ve bitki cayıyla gecistirmeyi planlıyorum.bakalım molcak bu hafta vermem imkansız :(

Arkadaşlar,
ekip diye birşey olmadığını görüyorum kimse yazı yazmıyor günlük bir mesaj falan bu şekilde motive olamayız ki!!

malesef ben aranızdan ayrılıyorum... aktif bir ekibe ihtiyacım var...

belki başka sayfalarda tekrar görüşürüz...

hoşçakalın...

65 kiloolmuşummmm artık süper şişman hissetmiyorum.hala kendimi beğenmiyorum sebei e bakımsız olmam o yüzden karar verdim daha dikkat edicem saçlarımı boyatabilirim mesela oje sürebilirim küçük bişiyler bile iyi gelebilir

Kixlar yeni uyeye ihtiyaciniz var kurallara uymaya ihtiyaciniz var gunluk bes mesaj zorunlulugu olmali vb kadiscim yogunsun galiba eski 5 takim uyesi olarak burayi boyle girmek uzuyor beni isterseniz size yardimci olabilirim bu takim boyle olmamaliydi :(

Son düzenleyen: Moderatör:
65 kiloolmuşummmm artık süper şişman hissetmiyorum.hala kendimi beğenmiyorum sebei e bakımsız olmam o yüzden karar verdim daha dikkat edicem saçlarımı boyatabilirim mesela oje sürebilirim küçük bişiyler bile iyi gelebilir

Bu biz kadinlarin dogasinda var begenilmek isteriz iltifat duymak isteriz ama once kendimizi aynafa begenmrk isteriz kilon cok degil ama sporla cok fit bir vucuda sahip olabilirsin kim istemez ki bunu aynaya baktuginda yanlardan firtlayan yaglar yerine kiyafetinin nasil yakistigini gormeyi

En onemlisi karar vermek den kendini bu kadar kilolu hissrtmedigine gore karatli ilrrliyorsun demektir evet kendine bak boyatmasan bile sac kesimini degistir :29:

Arkadaşlar,
ekip diye birşey olmadığını görüyorum kimse yazı yazmıyor günlük bir mesaj falan bu şekilde motive olamayız ki!!

malesef ben aranızdan ayrılıyorum... aktif bir ekibe ihtiyacım var...

belki başka sayfalarda tekrar görüşürüz...

hoşçakalın...

En kolayi cikip gitmek mi yanliz anlama seni sorgulama yada yargilamak degil amacim ama sen bildirim yapmamissin gecen hafta ve ceza almamissin datakimin seni anlayisla karsilsmissa sende sabretmelisin gidiyorum demeden once arkadaslarinin yazdiklarina cvp verdin mi hergun menu paylasip spor yaptin mi yeni uye aradin mi :26:
Bence kal bak ben baska takimda olmama ragmen sizin icin ugrasmak istiyorsam sizde kendiniz icin ugrasmalisiniz bunu kendi bedeninixe mecbursunuz

Back
X