• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

canım 3. takımın kuralları neler aslında ben eski üye olarak bu takımın kurallarının da gayet iyi oldupğunu düşünüyorum ama maalesef kaptan olmayınca kaptan yardımcısı da yok ? aslında söylemek istediğim şeyler var ama yeni gelen arkadaşları tanımadığım için bişey diyemeyeceğim

Kaptan ortada olmadığına göre geçici olarak dahi olsa yada düzen kurana kadar eski kurallarınızıda uygulayabiliriz. Kaptan yardımcısı yoksa kaptan itiraz etmezse kaptan yard. olarak devam etmelisin bence.

Kızlar size kendimi tanıtayım ben bu hafta geleli 1 ay olacak ve 4 kilo verdim simdiye kadar.suan 76 kiloyum
Yasım 26 (bitmez uzere :) )
Boyum 170 ve kilom 76 ( nefret ediyoruumm sunu soylemekten)

Temmuz ayında dogum yaptım bebisim var ve emziriyorum.sutum az ama vazgecmiyorum.arada sut arttırıcı besin ve caylardan dolayı kilom artabiliyor yada kilo verme durumum etkilenebiliyor ama yine de mucadele edecegim

merhaba hoşgeldin...

sanırım bu hafta sonuncu bile olamayacağız :(:( bende de senden aşağı bir durum yok çünkü bol kalorili yemekler falan vardı listemde bu hafta :(:(
bu cumayı kötü cuma ilan edip haftaya pembe cumayı görebiliriz sanırım :):)

Hoş buldum. :)
Eyvah eyvah, herkesin durumu böyle değildir umarım. :D
Neyse o zaman, haftaya hayırlısı... :)

Kızlar bemce durum ne olursa olsun bu haftaya listeye girin bence.sonuncu dahi olsak beraber sonuncu olıruz.o listeyi kalabalık gormek istiyorummve haftaya listede giden kilolar yazacak bir anda zirveye ulasacagız beraber.
Lutfen listeye girin lutfeennnnn ben liste kalabalık olumca cok motive oluyoruumm

canım 3. takımın kuralları neler aslında ben eski üye olarak bu takımın kurallarının da gayet iyi oldupğunu düşünüyorum ama maalesef kaptan olmayınca kaptan yardımcısı da yok ? aslında söylemek istediğim şeyler var ama yeni gelen arkadaşları tanımadığım için bişey diyemeyeceğim

Valla sahnurcum kaptan en son 6 ocakta ugramis bi iki msj yazmis hssta ssnirim sen kidemlisin bence bu takimi goturursun eski kurallari cikar bizdeki degisik tek sey herkes kensi kilosunu hesapliyor ve her hafta paylasima biri tasiyor ogretiyor kaptan isi arti is yukude azaliyor digeride msj sayisini hrrkes kilosu ile bildiriyor

Canim benim gidicem diye partimi yaptin:20:
Biz seni duzene sokariz o cikolata olayi bendede vardi bir haftadir karatay yapiyotum 1, 6 kg verdim ve hic cikolataya bulasmadim yok karatay olmuyor dersende buluruz yontem merak etme :38:

süperrsiniz yaa :): valla sanırım nasıl olsa bana kızan yok deyip saldım gitti :):)

haaa bide yarın akşam günüm var sakın c.tesi bana liste sormayın:(:( direkt sayfadan atılrıım :(:( :):)

bu arada c.tesi ve pazar sieteye giremeyeceğim çünkü evde int. problemi var p.tesi geldiğimde size bildirim yaparım ağlaya ağlaya :(:(

aslında karataya söyle bir baktım ama sanırım kitabı okumak lazım.. birde evdeki ahaliyle birlikte yapmak zor olabilir diye düşündüm.. (sanıyorum bol bahanem oldu :):) )

başka ne yapabilirim ki?
birde benim sabah kahvaltım yok ufak çocuğum var gece uyandırıyo bi kaç kere 5 dk uykuya hasretim öyle olunca form kepekli (benim tabirimle sunta :)) her sabah ondan yiyorum (160) kalori ve fix evde yapımı bitki çayı yarım litre...
bana göre nasıl bir yöntem olacak bilmiyorum :( tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum :):)

Bu arada dershanede geometri ogretmeniyim.hergun oglen kayınvalidemin evine gidiyorum yuruyerek bebisi emzirmek icin.baska ne var..hmm..mekik cekemiyorum sezeryanlıyım canım acıyor.simdilik bu kadar.bir dee KİLO VERMEK İSTİYORRUUUUMMMMM

Hedef yazamam. İlk girişimde yazmıştım zaten hedefimi. :) Püsküüt'te kayıtlı. Yeni üyeler yazıyor sadece...
Bir de takım batmışken diyoruz ama yeni bir sistem gelmiş %0.3 ün altına inildiğinde ceza alınıyormuş, devamı sarı kart, ordan 4 hafta sonuç listesi... :18: Sürekli batmıyor değil mi bu takım? :D Kilo veriliyor, değil mi?

Merhaba. :) Püsküüt zaten sormuş kaptana, cevabını paylaşım alanına yazar. Senin bir daha sormana gerek yok. :) Vakit bulamıyor herhalde... Okuruz artık.

İşte ben de onu düşünüyorum, acaba girsem mi? Ortalamaya kritik bir etki yapacaksam belki de beklemek lazım, bilemiyorum.

Bence girmelisin. Erigimle ben takım düzelene kadar buradayız. Motivasyon düşmez. Yeni üyelerle kan gelir can gelir.
Herkes bu hafta - girse en azından 1 hafta - olur. ayrı ayrı olursa bir kaç hafta hep - olur takım ...

Besinci takima ziyaretci bile gelmis daha ne olsun sagnurcum sen yaparsin daha once yaptik hatirla birincilikleri olur neden olmasin her zaman yanindayim ben

Kızlar size kendimi tanıtayım ben bu hafta geleli 1 ay olacak ve 4 kilo verdim simdiye kadar.suan 76 kiloyum

Temmuz ayında dogum yaptım bebisim var ve emziriyorum.sutum az ama vazgecmiyorum.arada sut arttırıcı besin ve caylardan dolayı kilom artabiliyor yada kilo verme durumum etkilenebiliyor ama yine de mucadele edecegim

Memnun oldum. :)

Kızlar bemce durum ne olursa olsun bu haftaya listeye girin bence.sonuncu dahi olsak beraber sonuncu olıruz.o listeyi kalabalık gormek istiyorummve haftaya listede giden kilolar yazacak bir anda zirveye ulasacagız beraber.
Lutfen listeye girin lutfeennnnn ben liste kalabalık olumca cok motive oluyoruumm

Ya şimdi kim bu takımda kim değil o işi bir çözeyim, belki yarın girerim. :D Anlayamadım, dışardan çok gelen var şu an.

Valla sahnurcum kaptan en son 6 ocakta ugramis bi iki msj yazmis hssta ssnirim sen kidemlisin bence bu takimi goturursun eski kurallari cikar bizdeki degisik tek sey herkes kensi kilosunu hesapliyor ve her hafta paylasima biri tasiyor ogretiyor kaptan isi arti is yukude azaliyor digeride msj sayisini hrrkes kilosu ile bildiriyor

Bence de takım içinden birinin kontrolü ele alması lazım. Deneyimin de var madem, sen ele al ipleri.

tamam o zamansa madem herkes burda bende bi yerlere gitmiyorum :):)

ama bugünki yediklerimi yazmakta utnıyorum :( baya abarttım çünkü :(:(

sabah evde volke yapmıştım ondan getirdim bir dilim kadar sonrada yarım poğaça yedim ve 1 oldu..
öğlen yemeği çok kötüydü.. az mercimek çorbası, az cacık,az salata,az kapuska ile yemeği bitirdim.. hemen sonrası bişiy içtim ama diyet yapan biri için söylenemeyecek bişiy (süttlüü çikolatttaaa :(:( )

onun harici elma krom (bütkü çayı) ve su içiyorum ...

birde benim problemim akşamları yemek.. şöyle bi çorba bi dilim ekm ekle geçiştiremiyorum mutlaka yemek yiyorum mesala bu akşam kurufasülye var susuzda olsa yarım tabak yiyorum :(:(

ve son yaptığım hata nasıl oluyorsa engel olamıyorum yemekten hemen sonra bir kaç kaşık çikolata.. inanın kan şekerim düşüyo sanki onu yemezsem aklım hep orda :(:(

bunları engellemek için ne yapmam lazım.. beynimi nasıl yönetmeliyim bilmiyorum :(:(

kızlar yarıma ihtiyacımm var işte en yakındığım şey motive problemi sanıyoprum burda devreye giriyor...

nasıl motive olcam ben yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :(:(

Evvet çikolatasız yaşayamamam diyen biri daha. BENDE YAŞAYAMAZDIM. Şimdi olay şu 3+3 besleneceksin. yada karatay deneyebilirsin.
Hangisi sana mantıklı gelirse onu uygula. Karatayı yapanlar artık tatlı krizine girmiyor. bende 3+3 uyguluyorum bende krize falan girmiyorum. bugün öğle yemeğinde brownimi arkadaşıma verdim mesela.20 gün kendine süre ver. sonra o kriz dediğin bağımlılık geçiyor. Bunu zamanla konuşalım.

sabahki yediklerin olmamış :20::20:
akşam bir çorbayla doymam demek yok.

bir kase mercimek çorbası 1 kase yoğurt
bol salata 1 dilim kepek ekmekler neler oluyor neler.
ÖNCE YAPMAN GEREKENLER
* sen diyet yapmıyorsun. Kendine ben sağlıklı ve zayıf olmak için SAĞLIKLI besleniyorum diyeceksin kendine. Bunu felsefen yapmalısın.
* olmuyor yapamıyorum diye bir şey yok. Yok illa diyorsan doktora gidiyorsun bakalım hastalık var mı hastalık yoksa olmuyor cevap olarak kabul edilmez.

Hedef yazmıyorum ben. İlk girişimde yazdım zaten.
Ben biraz beklemekten yanayım kendi açımdan. Şu an çok karışık geldi bana takım. En azından haftaya cumayı bir göreyim diyorum.

Yardımcı sensin herhalde şu an, belli olank urallar varsa yaz.

Sürekli yemiyorum onları zaten, dışardaysım ondan öyle oldu. :)

Yeni gelenlerle nasıl bir alakası var ki? Bence ne söylemek istiyorsan söyle. :)

Aaa, çok güzel fikirmiş menüye puan vermek. Bence güzel olur. :52:

Dışarı içinde çözümlerimiz var. dışarı da olmak bahane değilllllllll :16::16:

allah bağışlasın.
Eğer sağlıklı beslenirsen emzirirken daha hızlı kilo veriliyormuş. Merak etme dönem dönem herkes herşeyden etkilenir.
Bir ayda 4 kilo vermekte gayet güzel ve yeterli. Tebrikler devamı da olacaktır.:46::46:

S
süperrsiniz yaa :): valla sanırım nasıl olsa bana kızan yok deyip saldım gitti :):)

haaa bide yarın akşam günüm var sakın c.tesi bana liste sormayın:(:( direkt sayfadan atılrıım :(:( :):)

bu arada c.tesi ve pazar sieteye giremeyeceğim çünkü evde int. problemi var p.tesi geldiğimde size bildirim yaparım ağlaya ağlaya :(:(

aslında karataya söyle bir baktım ama sanırım kitabı okumak lazım.. birde evdeki ahaliyle birlikte yapmak zor olabilir diye düşündüm.. (sanıyorum bol bahanem oldu :):) )

başka ne yapabilirim ki?
birde benim sabah kahvaltım yok ufak çocuğum var gece uyandırıyo bi kaç kere 5 dk uykuya hasretim öyle olunca form kepekli (benim tabirimle sunta :)) her sabah ondan yiyorum (160) kalori ve fix evde yapımı bitki çayı yarım litre...
bana göre nasıl bir yöntem olacak bilmiyorum :( tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum :):)

Hopp dur bakalim ne gunde cisss larımi yiyeceksin yok ysaa:47: taktik su kendine mumkunse en az tabagi hazirla sevinme hemen yemek icin degil mis gibi yapmak icin zaten illa cayi biter sundanda yiyim fiyen olur kostur bol bol ama ciss yok o yogunlukta tabagi yok et sekersiz cayla eslik et biz sizin icin burdaysak sende pazartesi o tartida agliyacak sonuc yaratma bak pazartesi nasil guzel seyler soyler tarti sen hafta sonu cozutmazsan yok oyle pazarlik :41:

Plansız çıktım dışarı, düşünüp de önceden bir şey hazırlamadım o yüzden... Cebimde pek para da yoktu. Olsaydı elbet çözümüm olurdu. :)

Hımm. O zaman çantana mutlaka kuruyemiş yada kuru meyve yada meyve bulundurmaya bak.
En güzeli 10 tane fındık üstüne bir bardak su en güzel geçiştirmeler.
Zamanla oturur dediğin gibi hazırlamadan plansız olmuş ondandır. :16:

Bu arada dershanede geometri ogretmeniyim.hergun oglen kayınvalidemin evine gidiyorum yuruyerek bebisi emzirmek icin.baska ne var..hmm..mekik cekemiyorum sezeryanlıyım canım acıyor.simdilik bu kadar.bir dee KİLO VERMEK İSTİYORRUUUUMMMMM

Canım ben 3+3 öğün beslenerek kilo veriyorum ve spor yapmıyorum. doğru beslenirsen yeteri kadar sıvı alırsan korkma hiç bir şey olmaz. Spor yapmak önemli ama yapmadanda verilebilir.

Son düzenleyen: Moderatör:

başka ne yapabilirim ki?

Ohooo bize böyle bahaneler sökmez.
Günün varsa var yap misafirine yanıan sağlıklı salatalardan da yap. Sen yemeyi ver. Evdekilerle birlikte diyorsun ama evdekilere uyacaksan olmaz. Diyet özel bir dönem. Sen evdekilere değil evdekiler sana uyacak.
Ve yaptığın en büyük hata KAHVALTI YAPMAMAK.
öyle bir büyük bir hata ki...
Kahvaltıda yumurta+ peynir + zeytin+ dilediğince domates-salata yeşillik+1 bir dilim ekmek yemeye başlamalısın. Kahvaltı sağlam olursa günün daha kolay geçer
Eski alışkanlıkları bırakmak zorundasn.

Back
X