• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Eda ve ben disardaniz kizlar gerisi icerden :9:

Brn uzun suredir takipteydim yoksa nerden bilcem emzirdiginizi biri vardi 300 cal diyet yapar ona da yazardimda yok galiba kendini hadtanede bulmak icin degil saglikli zayiflamak icin burdayiz.
Bugunde paylasima size yardim etmek istedigimi yazdim sagolsun takim arkadadda destek oldu geldik misafirlige

Dısarıda olanlar icin cozumleriniz neler ve emziren anneler icin kilo verdiren sut yapan iksiri gibi bi bilgiye cok ihtiyacım var.eczacım corek otu yagını tavsiye etti.kapsul seklinde satılıyor.ac karnına icersen kilo verdiriyor tok karnına icersen kilo aldırıyor .vucut salgılarını arttırdıgı icin de anne sutunu arttırıyormus.slz ne dersiniz kullanmalı mıyım?fiyatı 69 tl dedi.

Brn uzun suredir takipteydim yoksa nerden bilcem emzirdiginizi biri vardi 300 cal diyet yapar ona da yazardimda yok galiba kendini hadtanede bulmak icin degil saglikli zayiflamak icin burdayiz.
Bugunde paylasima size yardim etmek istedigimi yazdim sagolsun takim arkadadda destek oldu geldik misafirlige

Eda Usagi mi? :)
Hayatımın karakteri o benim, gerçi bizim neslin bir kısmının da öyle... Eda, kaç yaşındasın?

Şahnur diyorlar, bir de, o kim? :)

300 kcal'lik rejim yapan biri mi vardı? :53: Kilo veremiyordu tabii, değil mi? :)
eriğim, sen de nasıl da aktif takip ediyorsun başka takımları... İyi enerji buluyorsun valla... :)

Dısarıda olanlar icin cozumleriniz neler ve emziren anneler icin kilo verdiren sut yapan iksiri gibi bi bilgiye cok ihtiyacım var.eczacım corek otu yagını tavsiye etti.kapsul seklinde satılıyor.ac karnına icersen kilo verdiriyor tok karnına icersen kilo aldırıyor .vucut salgılarını arttırdıgı icin de anne sutunu arttırıyormus.slz ne dersiniz kullanmalı mıyım?fiyatı 69 tl dedi.

Çörek otu yağını alana kadar çörek otunun kendisini yemelisin. faydası o alacağından 100 kat fazladır. Hemde ucuzdur.
Çörek otu kullanan arkadaşlar var ama anne sütüne etkisini bilmiyorum maalesef.
Süt yapan doğal yiyecekleri diyetine koyarak bir taşla 2 kuşu vurabilirsin.

Canım hiçbir şey söyleyemeyeceğim ben kendi adıma... Annelik konusunda deneyimli değilim. :)

Merhabalarrr..bende 3.takim kaptaniyim..bizim kizlar destege gelmis,bende ugrayayim dedim:16:

Memnun oldum. :)

Ya şimdi kim bu takımda kim değil o işi bir çözeyim, belki yarın girerim. :D Anlayamadım, dışardan çok gelen var şu an.

Bence de takım içinden birinin kontrolü ele alması lazım. Deneyimin de var madem, sen ele al ipleri.
Canim valkyrie ve erigim 3.takimdan birde ben..diger arkadaslar burdan..zamanla tanisir kaynasirsiniz:34:

Plansız çıktım dışarı, düşünüp de önceden bir şey hazırlamadım o yüzden... Cebimde pek para da yoktu. Olsaydı elbet çözümüm olurdu. :)
Canim meyve,kuruyemis veya kuru meyve bulundur cenatanda..aciktigin zaman abartmadan yiyebilirsin..

canimsin 300 kalorimi.. canmi dayanir 300 kaloriye:19:
bütün kaslarini kaybetmistir heralde,yagli,sarkik bir vücudu olacak sonra:26:
Canim yukardada yazdigim gibi,zamanin varsa kepekli ve haslanmis tavukla bir sandvic yapabilirsin..zamanin yoksa meyve,kuru meyve ve kuruyemislerle gecitirebilirsin..kuruyemislerin kavrulmamis olmasi daha önemli:34:

beyaz leblebi en masum atistirmaliktir mesela..günde 1 cay bardagi kadar yiyebilirsin..

canimsin emzirirken ben cörekotu,rezene ve anason iciyordum..rezenenin istah actigi söyleniyor ama bende acmadi..ben zaten istahliydim
:60::60:

bu bitkileri cay seklinde tüketebilirsin..cörek otunuda yagi yerine kendisini kullan bencede..onuda cay gibi tüketebilirsin..tadini seviyorsan sabahlari cigne ac karinla,hem zayiflamaya yardimci olur,hemde süte faydasi olur:16:

kuru tut bana cok fayda etmisti..günde 1 avuc kadar yiyebilirsin mesela,,dedigim gibi fazla abartma,kilo alirsin sonra

vee tabiki bol su..
emzirirken dikkat edersen daha fazla kilo veririsin..emzirirkende kalori harciyoruz sonucta..

Son düzenleme:
Hayatımın karakteri o benim, gerçi bizim neslin bir kısmının da öyle... Eda, kaç yaşındasın?

300 kcal'lik rejim yapan biri mi vardı? :53: Kilo veremiyordu tabii, değil mi? :)
eriğim, sen de nasıl da aktif takip ediyorsun başka takımları... İyi enerji buluyorsun valla... :)

uşağı kısmını anlamadım. :18:

Ben 24 yaşındayım.İstanbuldanım. Muhasebeciyim iktisat okuyorum. Yarışamcı arkadaşlara başarılar dilerim.:23:
300 kcal diyetle zayıflıyorsa bile kendini mahvediyordur.

uşağı kısmını anlamadım. :18:

Ben 24 yaşındayım.İstanbuldanım. Muhasebeciyim iktisat okuyorum. Yarışamcı arkadaşlara başarılar dilerim.:23:
300 kcal diyetle zayıflıyorsa bile kendini mahvediyordur.

Uşağı değil, Usagi Tsukino... :) Yaşını da o yüzden sordum, bildiğim kadarıyla uzun yıllardır tv'lerde yayınlanmıyor.

Ben de bir ara bir rejim yaptım. 10 gün sürdü, her gün en fazla 100 kcal yedim ve yine her gün 3 saat yürüdüm.
O 10 günün sonunda da anca 3 kilo vermiştim. :60: Değmiyor çekilen açlığa ve acıya...

Takım kuralı için bir öneri ortaya atıyorum kızlar.
Herkesin kilo çizelgesi olması ve her bildirimden sonra güncellenmesi gerekli olsun.

Ne dersiniz? Birbirimizi daha kolay takip etmez miyim sizce de?

Takım kuralı için bir öneri ortaya atıyorum kızlar.
Herkesin kilo çizelgesi olması ve her bildirimden sonra güncellenmesi gerekli olsun.

Ne dersiniz? Birbirimizi daha kolay takip etmez miyim sizce de?

Şu anki kurallarda bu konuyu görmediğim için söyledim, yanlış anlaşılmasın. Bence olması gerekir.

Uşağı değil, Usagi Tsukino... :) Yaşını da o yüzden sordum, bildiğim kadarıyla uzun yıllardır tv'lerde yayınlanmıyor.

Ben de bir ara bir rejim yaptım. 10 gün sürdü, her gün en fazla 100 kcal yedim ve yine her gün 3 saat yürüdüm.
O 10 günün sonunda da anca 3 kilo vermiştim. :60: Değmiyor çekilen açlığa ve acıya...

Bilmediğimden :9::9:
Boşver öyle gerek yok zararlı diyetlere.
Aklında bir rejim şekli varmı şuan?

Canim benim gidicem diye partimi yaptin:20:
Biz seni duzene sokariz o cikolata olayi bendede vardi bir haftadir karatay yapiyotum 1, 6 kg verdim ve hic cikolataya bulasmadim yok karatay olmuyor dersende buluruz yontem merak etme :38:

Kızlar size kendimi tanıtayım ben bu hafta geleli 1 ay olacak ve 4 kilo verdim simdiye kadar.suan 76 kiloyum
Yasım 26 (bitmez uzere :) )
Boyum 170 ve kilom 76 ( nefret ediyoruumm sunu soylemekten)

Temmuz ayında dogum yaptım bebisim var ve emziriyorum.sutum az ama vazgecmiyorum.arada sut arttırıcı besin ve caylardan dolayı kilom artabiliyor yada kilo verme durumum etkilenebiliyor ama yine de mucadele edecegim

Kızlar bemce durum ne olursa olsun bu haftaya listeye girin bence.sonuncu dahi olsak beraber sonuncu olıruz.o listeyi kalabalık gormek istiyorummve haftaya listede giden kilolar yazacak bir anda zirveye ulasacagız beraber.
Lutfen listeye girin lutfeennnnn ben liste kalabalık olumca cok motive oluyoruumm

Kaptan ortada olmadığına göre geçici olarak dahi olsa yada düzen kurana kadar eski kurallarınızıda uygulayabiliriz. Kaptan yardımcısı yoksa kaptan itiraz etmezse kaptan yard. olarak devam etmelisin bence.

Hoş buldum. :)
Eyvah eyvah, herkesin durumu böyle değildir umarım. :D
Neyse o zaman, haftaya hayırlısı... :)

Valla sahnurcum kaptan en son 6 ocakta ugramis bi iki msj yazmis hssta ssnirim sen kidemlisin bence bu takimi goturursun eski kurallari cikar bizdeki degisik tek sey herkes kensi kilosunu hesapliyor ve her hafta paylasima biri tasiyor ogretiyor kaptan isi arti is yukude azaliyor digeride msj sayisini hrrkes kilosu ile bildiriyor

kızlar kusura bakmayın uzunn süredir görmediğim bir arkadaş gelmiş yukardaki mesajlara cevap yazacaktım ama onunla görüşünce zamanım kalmadı yarın ve ya fırsatım olursa akşam evden yazarım tekrar

Yaz ugras ucsun ufff :( canim evet eda o profil resminden ortusturdugun :9:
Sahnur toplight
Bende ayfer ve hepinizi opuyorum ii aksamlar kaptanimda gelmis :16: yarin sabahtan menuleri paylasin kilo bildirin emi fistiklar :16:

canım şahnur benim topligth yerine gerçek adımı kullanıyorum sen hangisini söylemek istiyorsan
o zaman yarın ki listeye sen kilo bildirecekmisin ben seni ve kendimşi aynı anda ekleyyim ki kilo artışı fazla takıma girmesin ne dersin sen yarın bildirelim dersen yarın değilse haftaya bildirelim

Evvet çikolatasız yaşayamamam diyen biri daha. BENDE YAŞAYAMAZDIM. Şimdi olay şu 3+3 besleneceksin. yada karatay deneyebilirsin.
Hangisi sana mantıklı gelirse onu uygula. Karatayı yapanlar artık tatlı krizine girmiyor. bende 3+3 uyguluyorum bende krize falan girmiyorum. bugün öğle yemeğinde brownimi arkadaşıma verdim mesela.20 gün kendine süre ver. sonra o kriz dediğin bağımlılık geçiyor. Bunu zamanla konuşalım.

sabahki yediklerin olmamış :20::20:
akşam bir çorbayla doymam demek yok.

bir kase mercimek çorbası 1 kase yoğurt
bol salata 1 dilim kepek ekmekler neler oluyor neler.
ÖNCE YAPMAN GEREKENLER
* sen diyet yapmıyorsun. Kendine ben sağlıklı ve zayıf olmak için SAĞLIKLI besleniyorum diyeceksin kendine. Bunu felsefen yapmalısın.
* olmuyor yapamıyorum diye bir şey yok. Yok illa diyorsan doktora gidiyorsun bakalım hastalık var mı hastalık yoksa olmuyor cevap olarak kabul edilmez.

ne güzel yazmışsın öyle :):)

hımm m o zaman sa şöyle yapayım ekmek arası domates peynir falan yapayım işe getireyım onu yiyeyim.. kahvaltımı ekmek arası yaparsam olur dimi???

öğlen zaten problem yok tutabiliyorum kendimi..

akşam içinde yemek yesem az yesem kendime söz versem oda tamam...

ama bu çukulata işi nasıl olcak?? canım çikolata istediğinde napıcam ben yaaaaaaaaaaa :(:(
nasıl kandırmalıyım beynimi
???

canım şahnur benim topligth yerine gerçek adımı kullanıyorum sen hangisini söylemek istiyorsan
o zaman yarın ki listeye sen kilo bildirecekmisin ben seni ve kendimşi aynı anda ekleyyim ki kilo artışı fazla takıma girmesin ne dersin sen yarın bildirelim dersen yarın değilse haftaya bildirelim

Tabiki gerçek adınla hitap etmek istiyorum Şahnurcum... :)
Yarın yazalım bence... Her hafta düşmesin. Bacadan inme girmiş olacağım listeye ama n'apalım artık... :9:
Sen mi hazırlıyorsun listeyi? Çıktığım etabı bulup yazayım mı sana?

S

Hopp dur bakalim ne gunde cisss larımi yiyeceksin yok ysaa:47: taktik su kendine mumkunse en az tabagi hazirla sevinme hemen yemek icin degil mis gibi yapmak icin zaten illa cayi biter sundanda yiyim fiyen olur kostur bol bol ama ciss yok o yogunlukta tabagi yok et sekersiz cayla eslik et biz sizin icin burdaysak sende pazartesi o tartida agliyacak sonuc yaratma bak pazartesi nasil guzel seyler soyler tarti sen hafta sonu cozutmazsan yok oyle pazarlik :41:

ya hoş diyon güzel diyon da şimdi gidecem kız döktürmüş allah ne verdiyse.. bide biz masa başı yapıyoruz ser servis... yemiyem mi?? ,:(:(
taaaa bi ay sonra gün var.. ona kadar bi daha yemem :(:(

hepsinden bi parça söz veriyorum.. hatta haftaya spor yapıp onuda telafi ederim :(:(

Back
X