• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Sevgili durumda
Blraz daha arastırdım bira mayası kapsulu gercekten faydalı gorunuyor fakat sanırım ancak internetten siparis ediliyor.bu hafta ici siparis vermeyi planlıyorum.
Sen ne zamandır kullanıyorsun?sut miktarın nasıl suan?ve gunde kac tablet kullanıyorsun ?

Bugunku menumu paylasıyorum kızlar ( hic basarılı degil idare edin bugunluk)
sabah bir acma biraz beyaz peynir ve sekersiz cay
Oglen mercimek corbası iki kasık pilav bir kasık patates ( bunlar cıktı yemekte mecburen)
aksam ızgara et iki dilim kızarmıs ekmek salata ayran
Saat 20.30 da bir bardak meyvesuyu ve sonra hicbirsey yiyip icmedim
Ama cok basarısızdım bugun.umarım bu hafta toparlarım durumu.yeni arkadaslar ve kaptanla daha da basarılı olacagımı umuyorum

İnşallah canım sen kaç kiloyla doğum yaptım düzenli regl oluyormusun

Sevgili durumda
Blraz daha arastırdım bira mayası kapsulu gercekten faydalı gorunuyor fakat sanırım ancak internetten siparis ediliyor.bu hafta ici siparis vermeyi planlıyorum.
Sen ne zamandır kullanıyorsun?sut miktarın nasıl suan?ve gunde kac tablet kullanıyorsun ?

Gerçekten işe yarayacak güven bana ben awm den aldım gnc var orda ama internette olur.tanesi 5 kalori 15 taneye kadar alınabiliyor ben 5-8 falqn içiyorum ve sütüm bitmiyor:) bu ara giremedim diş çıkarıyoruz çok zormuş yemek yemek yok ishal kusma sürekli bağırma başım ağırdı bende hastalandım şimdi daha iyiyim dinlenmeye ihtiyacım varmış.pasartesi yürüyüşe başlıayacaktım hasta oldum inşallah bu pazartesi.

Zor canım bizimki de daha cıkarmadı ama kusma istahsızlık bizdede var.
Dis icin krem verdi doktorumuz.dentinox diye.baya rahatlatıyor agrısı kasıntısını kesiyor.
Ben 86 kiloyla dogum yaptım canım.ikinci haftamda 72 kiloya dustum ama sut yetmiyor onu ye bunu ye dediler hoop sistim geri 82 oldum ama simdi 76 yım bunada sukur

Duzenli regl oluyorum evet.bu ay gec oldum bi.benlm 40 ım cıktı ertesi gun reglim basladı o derece yani..sen oluyor musun?

Kurallara sevindim 3 haftadır takımda 2 kişi paylaşıp durduk nerdeyse vazgeçecektim.şimdi daha iyi sabah başlıyorum yeni kurallarınızla.bu arada yeni bişiyler denemek istiyorum yağ yakan çorba tarifi öğrendimndim onumu denemeliyim yoksa bildiğiniz varmı

günaydın kızlarrr, günaydın durumda :)

yeni bir şeyler denemek istediğini belirtmişsin dün akşam arkadaşımdan aldığım yeni bir içecek-çay kahve niyetine- ben bu sabah içtim bile :) 1 bardak sıcak suya 1 tatlı kaşığı elma sirkesi 3 karanfil.... ön yargılı olmayın tadı hiç fena değil, çok faydasını görmüş arkadaşım, ben de denedim :) tavsiye ederim... herkese güzel bir gün dilerim...

Oglen mercimek corbası iki kasık pilav bir kasık patates ( bunlar cıktı yemekte mecburen)
Ama cok basarısızdım bugun.umarım bu hafta toparlarım durumu.yeni arkadaslar ve kaptanla daha da basarılı olacagımı umuyorum

Disarda kahvalti yapacaksan canim ve illada hamurisi olacaksa yarim simit yiyebilirsin acma kadar yagli birsey degil pastanr urunu acmalarin hamuru icindeki yagdan sonra birde yag ekleniyor icine (ozetle peceteye koydugubda yagi çıkıyor sa tuketme hele ki diyette asla)
Ogle menunu nasil ayarlamislar hepsi karbonhidrat senin sucun var doyemiycem boyle durumdafa mercimek ye ve yaninda tam bugday ekmegi gotur pilavdan daha iyi bu durumda ekmek en azindan yag yok
Aksam guzel canim

Menu yazarken saatlerinide yazardan ve ictigin su ve yaptigin sporu sizin takimda kural canim bunlar :34:

Kurallara sevindim 3 haftadır takımda 2 kişi paylaşıp durduk nerdeyse vazgeçecektim.şimdi daha iyi sabah başlıyorum yeni kurallarınızla.bu arada yeni bişiyler denemek istiyorum yağ yakan çorba tarifi öğrendimndim onumu denemeliyim yoksa bildiğiniz varmı

Doğru besinler bir araya geldiği zaman yeğ yakıcı oluyor gerçekten. Ama benim o şekilde özel bir formlüm yok. Sadece her gün süt ve yoğurt tüketmeye dikkat ediyorum. Ama senin tarifi duymayı isterim. :D

Çok kötü değil. Ama araları atlayınca kötü oluyor, onlara dikkat etmek lazım. ;)

Dünkü menüm

Sabah
2 dilim ekmek
1kk peynir
1 yumurta
6 zeytin

Ara
2 mandalina
1 kivi

Öğle
2 dilim ekmek
1 kk peynir

Ara
Nesfif+süt

Akşam
3 tabak çorba

Hadi kızlar, nerdesiniz bakayım?

Bu arada küçük bir öneri: Bence herkes dünkü kilosunun %0.3'ünü hesaplasın ki haftaya en az kaç kilo vermesi gerektiğini bilsin. Mesela benim 240 gr vermem gerekiyor. Tabi liste 100'er gramlar halinde inip çıktığı için, en az 300 gram vermem gerekiyor.

Bir de her gün tartılmayalım. Her gün tartılınca, onun stresinden hiç kilo verilmiyor maalesef... :50:

Zor canım bizimki de daha cıkarmadı ama kusma istahsızlık bizdede var.
Dis icin krem verdi doktorumuz.dentinox diye.baya rahatlatıyor agrısı kasıntısını kesiyor.
Ben 86 kiloyla dogum yaptım canım.ikinci haftamda 72 kiloya dustum ama sut yetmiyor onu ye bunu ye dediler hoop sistim geri 82 oldum ama simdi 76 yım bunada sukur

Regl olunca rahat vereceksin merak etme banada dediler qma dinlemedim sadece protein ve su önemli emzirme döneminde sabahları pekmezde dene şekerin düşmüycek.ben baya toparlandım25 Kilo verince biraz kendime benzedim çok çirkindim ya çatlağın oldumu ben süper bişiy buldum çatlaklar için
Bün vücudum derin derin yırtıldı görünce ağladım hergün bepanten sürdüm e vitamini vucut yenileciya şuan yalnızca karnımda kaldı sürmeye dewam amilyat yaramada dermoksil kullanıyorum oda çok düzeldi kaporta dağıldı toparlamakta zor muş

Son düzenleme:
Misafirlerim gelecek yazamıycam şimdiden meümü yazayım
Sabah; bir yumurta kahve bir dilim labne peynirli ekmek.
Öğlen; bir elma;
Aakşam; 4 kaşık karnıbahar iki dilim ekmek ve yoğurt.600 kalori
Ve bol koşturma :)

Arkadaşlar yeter bu kadar ara bastalığı bahane edip Yarın yağ yakan çorba karışımımı yapıyorum ve başlıyorum üç öğün yiyeceğim ayrıca bir gün sebze bir gün meyve bir gün protein

Doğru besinler bir araya geldiği zaman yeğ yakıcı oluyor gerçekten. Ama benim o şekilde özel bir formlüm yok. Sadece her gün süt ve yoğurt tüketmeye dikkat ediyorum. Ama senin tarifi duymayı isterim. :D

Çok kötü değil. Ama araları atlayınca kötü oluyor, onlara dikkat etmek lazım. ;)

Ara öğünler bana kilo yapıyor ne garip dimi diyetisyenle denedik herkesin sobası atınca yanıyornbenimki atınca biriktiriyor o yüzdende aç kalmadan kilo verme ihtimalim yok

Back
X