• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Oo baya yogun grcmis sahnurcum . Hic dinlwnememissin

Günaydın canim ama kizdim :19: cuma gunu hadi bu haftayi saymayalim dedikte bu ne haftasonu bol kacamak:47: butun hafta hafta sonu tikindiklarini mi eritsin vucut yoksa obceden kalmalarimi napsin iki gun tika basa besgun cezasini cek cixx olmaz takibimdesin bi ta yok soz mu :16: neyse pazartesiye iyi baslaman super valla bu hafta gecin ucuncu katimi takimca rakibiminiz haberiniz olsun :60:

cuma akşamı gün vardıu malumunuz 6 çeşit menü ve hepsinden yedim... ama valla çok abartmadım :S:S

c.tesi öğlen pizza yedim gerçi akşam zeytinyağlı falan yedim ama sonrasında çekirdek ve fıstık sanırım olayı bozdu :S:S

dün akşamda gayet güzel bir menü vardı balık salata ama işte yemeyecektim o kemalpaşayı :S:S

günaydım toplightcım, elma sirkesi karışımı yağ yakmaya ve metabolizmayı güçlendirmeye yarıyormuş ben 3 gündür içiyorum bakalım fayda görecek miyim bu arada çok da faydalı olduğu için tüketilmesini öneriyor uzmanlar :)

ilk haftadan sonra senden gelecek dönüşe göre bende başlayacağım.. tadının kötü olduğunu söylediler cesaret edemedim ama sen kızlar tamamdır için de bende başlayacağım :):)

kızlar merhabaaa, herkese günaydın, iyi çalışmalar, iyi haftalar dilerim :)

henüz takımda değilim ama önümüzdeki cuma alınacağım hevesiyle sizleri okumaya ve yazmaya devam ediyorum ;)

cumartesi menüm:
sabah uyanınca 1 bardak sıcak su içine 1 tatlı kaşığı elma sirkesi, 1 karanfil (1 tatlı kaşığı bal da koyun diyorlar ama ben koymuyorum)
2 yemek kaşığı yulaf ezmesi ve%0 yağ süt + 1/2 çay kaşığı bal

öğlen:
100 gr tavuk göğüs eti, haşlanmış

akşam:(saat 17:00 gibi)
1 kase tavuklu karnıbahar yemeği
3 kaşık light yoğurt
1/2 galeta
1 salatalık

tüm gün 2 litre su

pazar
sabah:
sabah uyanınca 1 bardak sıcak su içine 1 tatlı kaşığı elma sirkesi, 1 karanfil
1/2 sokak simidi
2 yumurtalı, bol biber ve domatesli yağsız omlet
1 domates+ 1 salatalık
1/2 dilim yağsız süzme peynir

akşam:
1 tabak nohut yemeği (yağsız-salçasız)
100 gr yoğurt
1 domates+ 1 salatalık

1 fincan yeşil çay- 2 litreye yakın su....

azimliyim ve vereceğim, bu sefer olacak. 6. günümdeyim 600 calori almaya çalışıyorum günde. Bazen 700 ü bulabiliyor. 6 gündür ekmek, pilav, makarna vb ağzıma sürmüyorum çok kontrollüyüm. Desteklerinizi bekliyorum. Bu arada her akşam 1 saat orta tempo yürüyüş.

hep destek tam destek :):):)

günaydınlarrr
kızlar hala yorgunluğum gitmedi bu arada benim ellerimde karpal tünel sendromu var sanırım kendimi çok fazla yorduğum için ellerimi doğru dürüst kullanamıyorum sürekli bir uyuşukluk hali var ki sormayın gitsin
luci cim bende sabhları ılık su içine limon sıkıp içiyordum bunu denerim olmadı

bende limon içeyim dedim ama tansiyon yerlerde... tansiyonum zaten düşük, benim gibi tansiyonu düşük olanlar içmesin derim..

Arkadaşlar %30 barajının altında kalmamamız için bu hafta vermemiz gereken kiloları yazıyorum en az bu kadar kilo vermemiz gerekiyor üstü de kabulümüzdür :27::27::27:

344. hafta
kadis 76,4 76,1 0,3 %0,20 (300 gr)
purmelal 76 75,7 0,3 %0,40 (300 gr)
nserin 75,5 75,2 0,3 %0,40 (300 gr)
durumda 65,3 65,1 0,2 %0,31 (200 gr)
toplight 74,3 74 0,3 %0,40 (300 gr)
Funda08 79,1 78,8 0,3 %0,38(300 gr)
luci221177 87 86,7 0,3 %0,34 (300 gr)
5. takım ortalaması %0,35 oluyor

ayıp ettin ya kesin veririz kesin :):)

İyiyim toplightcığım... Bizi düşündün, gözlerim doldu. :43:

Eyvah eyvah. :D
Haftasonu kimse girmeyip menü yazmayınca ben de yazmadım ama ne yediğimi aklımda da tutmadım ki... :D
Ben bugünden itibaren yazayım size, haftaya da haftasonu gününde yazarım.

Her dediğin doğru valla, ne diyeyim... :(
Sabah ya da öğlen açlık çekince akşam ne yapacağımı şaşırıyorum. Tatlı bir şey olsun kafasıyla nesfitle yedim, yoksa sadece sütü tat olarak da daha fazla seviyorum.

Günaydın. Bilek ağrısıyla olmuyor muydu o dediğin, emin değilim ama... :44:
Bir doktora görün hemen.
canım elde uyuşma gecen 6 ay kadar önce fizik tedavi ile biraz rahatlamıştı ama kurban bayramında çok zorlayınca ağrılar artmaya başladı bu haftasonu misafirlerle birlikte tavan yaptı ellerimin uyuşukluğu ve ağrısı ile 2 gecedir uyuyamıyorum sürekli ağrı var bileklerimde ve parmaklarımda canım yanıyor resmen
dr ameliyat dedi his kaybı çok fazlaymış ama evdeki 2 çocukla ameliyat olayı çok zor bir el 6 ayda kendine geliyormuş ben mümkün değil ameliyat yaptıramam
Gunaydın kızlar
Ben bu hafta izinli sayılabilir miyim?burada soylemek ne derece dogru bilmiyorum ama gorumcem evden kactımsevgilisiyle herkesten gizli nikah kıyıp evlenmisler.biz de kayınvalidemle aynı sehlrdeyiz.evde durum berbat.beslenmeme dikkat edemiyorum.buraya da girecek fırsatım pek olmuyor.zaten ya ne bulursam aclıgımı bastıracak kadar yiyorum ya da ac geziyorum.aclıktan gece gun hastanede bir paket biskuvi yedim yiyecek baska bisey olmadıgından.dun aksam da yrmek yiyemedim sadece yatarken meyve suyu icip yattım.yani belli degil ne zaman nerdeyim.napıorum.dua edin nolur.kayınpederim onları arıyor heryerde.bulsa ne yapabilir ki..ama arıyor istemumarım kotu bisi olmaz.millet sinir krizleri geciriyor bebegim gerginlikten etkileniyor.bem kafayı yicem zaten.lutfen bir hafta izinli sayın beni olur mu

canım benim kolay gelsin ne diyeyim çok zor bir durum izinli sayarız problem değil ama 1 hafta izinli olmuyor en az 2 hafta izin alabiliyorsun istiyorsan 2 haftalık izinli sayarız seni allah yardımcınız olsun

Menülerin güzelmiş.:46: Lakin 1000 kalorinin altında beslenmemen gerektiğini düşünüyorum.

ilk 2 hafta şoklama yapmak istiyorum kendime, aksi halde başarılı olamıyorum 2 hafta sonunda hareketimi arttırarak günlük kalorileri hafif hafif arttıracağım :( yoksa sonuç hüsran oluyor.

Gunaydın kızlar
Ben bu hafta izinli sayılabilir miyim?burada soylemek ne derece dogru bilmiyorum ama gorumcem evden kactımsevgilisiyle herkesten gizli nikah kıyıp evlenmisler.biz de kayınvalidemle aynı sehlrdeyiz.evde durum berbat.beslenmeme dikkat edemiyorum.buraya da girecek fırsatım pek olmuyor.zaten ya ne bulursam aclıgımı bastıracak kadar yiyorum ya da ac geziyorum.aclıktan gece gun hastanede bir paket biskuvi yedim yiyecek baska bisey olmadıgından.dun aksam da yrmek yiyemedim sadece yatarken meyve suyu icip yattım.yani belli degil ne zaman nerdeyim.napıorum.dua edin nolur.kayınpederim onları arıyor heryerde.bulsa ne yapabilir ki..ama arıyor istemumarım kotu bisi olmaz.millet sinir krizleri geciriyor bebegim gerginlikten etkileniyor.bem kafayı yicem zaten.lutfen bir hafta izinli sayın beni olur mu

Hay Allah... :(
Umarım en kısa zamanda sakin bir şekilde çözülür bu konu canım.

İyiyim toplightcığım... Bizi düşündün, gözlerim doldu. :43:

Her dediğin doğru valla, ne diyeyim... :(
Sabah ya da öğlen açlık çekince akşam ne yapacağımı şaşırıyorum. Tatlı bir şey olsun kafasıyla nesfitle yedim, yoksa sadece sütü tat olarak da daha fazla seviyorum.

İşte kendini tanıma evresine geçiyoruz. Açlık krizine dur diyemediğine göre ara öğün yapmalısın. Şu 1 activa +5 fındık
1 bardak light süt + 1 kepekli galete
1 elma veya 2 mandalina detoks yapıyorsan 2 dilim ananas vs. bu tarz aralar verirsen o açlık krizleri gelmez ana öğünlerde deli gibi yemezsin canım :16:
bu arada dışarıdayken çantana mutlaka bir meyve biraz kuruyemiş 10 tane kadar fındık veya 2 ceviz gibi bunları bulundur en kötüsü dışarıda açlık krizi geçirmek. Mazallah daha kötüsünü de yiyebilirdin.
Merak etme hepsi geçecek atlatacaksın. Ama 3+3 beslenmeyi bir düşün istersen :34:

nserincim, desteğin için çoook teşekkürler, sirkeli karışımı cumaya kadar sürdüreyim bakalım sonuçları sana da yazacağım evet tadı kötüydü başta ama içtikçe alışılıyor ve karanfil o kötü tadı ve kokuyu alıyor... hadi hayırlısı bakalım :)

Gunaydın kızlar

Allah yardımcınız olsun canım, görümcenin yaşı tutuyor ki evlenmiş, bu saatten sonra yapılacak bişiy yok, ama anne baba yüreği işte..
Onlarda ortaya çıkıp evlşendik burdayız deseler iki tarafta daha az hasarla kurtulur gibime geliyor.. haklarında hayırlısı...

ilk 2 hafta şoklama yapmak istiyorum kendime, aksi halde başarılı olamıyorum 2 hafta sonunda hareketimi arttırarak günlük kalorileri hafif hafif arttıracağım :( yoksa sonuç hüsran oluyor.

O zaman 2 haftanın sonunda verdiğini geri almamak adına kaçamak yapmadan iyi beslenmelisin. İnş hedeflediğin gibi olur. :16:

kızlar benmim çok çok acil akıla ihtiyacım var...

şimdik benim yemek saatim 13-14 arası bir ay böyle bir ay 12-13 çıkıyoruz 12 de çıktığımda gidip 45 dk spor yapıyorum sonra bi çorba salata yiyorum ama 13 çıktığımda karnım çok aç aluyor spor yapamıyorum, spordan sonra bi çorba içeyim desem çok geç oluyor... önce yemek sonra spor desem yetişemiyorum.. bana akıl verin ya nasıl yapayım... meyve ye önce derseniz oda tutmuyorki karnım resmen zil.. sabah 8 de yiyorum ekmek arası bi daha bişiy yok :( bugün yanıma ara öğünde almayı unutmuşum :(
hadi kızlar yardımlarınıza ihtiyacım var 15 gün sonra düzene gireceğim ama 15 gün spor yapmadan da geçirmek istemiyorum :(:( off off

bende limon içeyim dedim ama tansiyon yerlerde... tansiyonum zaten düşük, benim gibi tansiyonu düşük olanlar içmesin derim..

Ben de düşük tansiyonluyum. Bir kere 1,5 limon, biraz da bal yemiştim de her tarafı yemyeşil görmeye başlamıştım. Tansiyonumda 8/6 çıkmıştı. :D Ama ben limonu çok seviyorum, yiyorum yine de...

canım elde uyuşma gecen 6 ay kadar önce fizik tedavi ile biraz rahatlamıştı ama kurban bayramında çok zorlayınca ağrılar artmaya başladı bu haftasonu misafirlerle birlikte tavan yaptı ellerimin uyuşukluğu ve ağrısı ile 2 gecedir uyuyamıyorum sürekli ağrı var bileklerimde ve parmaklarımda canım yanıyor resmen
dr ameliyat dedi his kaybı çok fazlaymış ama evdeki 2 çocukla ameliyat olayı çok zor bir el 6 ayda kendine geliyormuş ben mümkün değil ameliyat yaptıramam

Şimdi yaptırmazsan ilerde çok daha kötü olur ama... :26: Bence bir formül, sana yardım edecek biri falan bul. Bak benim arkadaşımın 5 yıldır el bileğinde sorun vardı. Birkaç doktora gitti ama çok da ısrarcı olmadı. Daha iki hafta önce koydular teşhisi. Bilekte kemik ölümü olmuş ve ileri seviyede olduğu için (sonuçta ölmüş kemik, puding gibi bir şey olmuş neredeyse) düzelme olmayacak, büyük hareket kayıpları yaşayacak. Kireçlenme olacak... Belki de 1 yıl önce teşhis konulsaydı çok daha farklı olurdu.

O yüzden bir formül bulmaya çalış bence...

İşte kendini tanıma evresine geçiyoruz. Açlık krizine dur diyemediğine göre ara öğün yapmalısın. Şu 1 activa +5 fındık
1 bardak light süt + 1 kepekli galete
1 elma veya 2 mandalina detoks yapıyorsan 2 dilim ananas vs. bu tarz aralar verirsen o açlık krizleri gelmez ana öğünlerde deli gibi yemezsin canım :16:
bu arada dışarıdayken çantana mutlaka bir meyve biraz kuruyemiş 10 tane kadar fındık veya 2 ceviz gibi bunları bulundur en kötüsü dışarıda açlık krizi geçirmek. Mazallah daha kötüsünü de yiyebilirdin.
Merak etme hepsi geçecek atlatacaksın. Ama 3+3 beslenmeyi bir düşün istersen :34:

Zaten 3+3 ya da 3+4 yapmaya çalışıyorum canım. :)
Dışarı çıktığımda çantama bir şeyler almalıyım, haklısın o konuda...

şimdik benim yemek saatim 13-14 arası bir ay böyle bir ay 12-13 çıkıyoruz 12 de çıktığımda gidip 45 dk spor yapıyorum sonra bi çorba salata yiyorum ama 13 çıktığımda karnım çok aç aluyor spor yapamıyorum, spordan sonra bi çorba içeyim desem çok geç oluyor... önce yemek sonra spor desem yetişemiyorum.. bana akıl verin ya nasıl yapayım... meyve ye önce derseniz oda tutmuyorki karnım resmen zil.. sabah 8 de yiyorum ekmek arası bi daha bişiy yok :( bugün yanıma ara öğünde almayı unutmuşum :(
hadi kızlar yardımlarınıza ihtiyacım var 15 gün sonra düzene gireceğim ama 15 gün spor yapmadan da geçirmek istemiyorum :(:( off off

O günlerde kahvaltıdan sonra iki ara öğün yapsan nasıl olur?

8 kahvaltı
10 ara öğün
12 ara öğün
14 öğlen

Saat aralıkları sık olacağı için ara öğünleri 90-100 kcal ile sınırlandırabilirsin.
Benim aklıma gelen çözüm bu...

bu 2 hafta bence 2 ara öğün al evden çıkarken yanına 12 gibi atıştır 13 de sporunu yap dönüşte de yine bir ara öğün ya da bu hazır çorbalar var fincanda içilenlerden ya da spor çıkışı yiyebileceğim hafif bir yemeği yanında götür kısa sürede onu atıştır... ama öğleyi atlama, sporu da kaçırmak istemiyorum diyorsun... öncesi ve sonrası atıştırılmalı gibi... ama kızların da önerilerini bekleyelim bakalım akıl akıldan üstündür....

canım kızların dediği gibi bu süre içinde 2 ara öğün en mantıklısı

sanıyorum ki iki ara öğün yapmak iyi olcak.. ama ne yiyeceğim konusu hala belirsiz??

10 da meyve yerim de 12 de karnımı doyurmalık bişiy yemeliyim ki halsiz halsiz spor yapmıyım.. :(:(

kızlar valla süpersiniz derdime hemen çare oldunuz.. bide 12 yi çözdüm mü tamamdır benim işim :):)

hazır çorba yemek istemiyorum kızlar hem tadından hoşlanmıyom :( hemde kalorisi bol :(

sanıyorum ki iki ara öğün yapmak iyi olcak.. ama ne yiyeceğim konusu hala belirsiz??

10 da meyve yerim de 12 de karnımı doyurmalık bişiy yemeliyim ki halsiz halsiz spor yapmıyım.. :(:(

kızlar valla süpersiniz derdime hemen çare oldunuz.. bide 12 yi çözdüm mü tamamdır benim işim :):)

hazır çorba yemek istemiyorum kızlar hem tadından hoşlanmıyom :( hemde kalorisi bol :(

belki haşlanmış yumurta, domates,salatalık tarzı bir şeyler olabilir... hem yanında götürmen kolay olur, hem protein alırsın hem de oldukça tok tutar...

Leblebide yiyebilirsin tokta tutuyor

Back
X