- Konu Sahibi Cherry Mom
- #101.361
Oo baya yogun grcmis sahnurcum . Hic dinlwnememissin
Günaydın canim ama kizdimcuma gunu hadi bu haftayi saymayalim dedikte bu ne haftasonu bol kacamak
butun hafta hafta sonu tikindiklarini mi eritsin vucut yoksa obceden kalmalarimi napsin iki gun tika basa besgun cezasini cek cixx olmaz takibimdesin bi ta yok soz mu
neyse pazartesiye iyi baslaman super valla bu hafta gecin ucuncu katimi takimca rakibiminiz haberiniz olsun
![]()
cuma akşamı gün vardıu malumunuz 6 çeşit menü ve hepsinden yedim... ama valla çok abartmadım :S:S
c.tesi öğlen pizza yedim gerçi akşam zeytinyağlı falan yedim ama sonrasında çekirdek ve fıstık sanırım olayı bozdu :S:S
dün akşamda gayet güzel bir menü vardı balık salata ama işte yemeyecektim o kemalpaşayı :S:S
günaydım toplightcım, elma sirkesi karışımı yağ yakmaya ve metabolizmayı güçlendirmeye yarıyormuş ben 3 gündür içiyorum bakalım fayda görecek miyim bu arada çok da faydalı olduğu için tüketilmesini öneriyor uzmanlar :)
ilk haftadan sonra senden gelecek dönüşe göre bende başlayacağım.. tadının kötü olduğunu söylediler cesaret edemedim ama sen kızlar tamamdır için de bende başlayacağım :):)
kızlar merhabaaa, herkese günaydın, iyi çalışmalar, iyi haftalar dilerim :)
henüz takımda değilim ama önümüzdeki cuma alınacağım hevesiyle sizleri okumaya ve yazmaya devam ediyorum
cumartesi menüm:
sabah uyanınca 1 bardak sıcak su içine 1 tatlı kaşığı elma sirkesi, 1 karanfil (1 tatlı kaşığı bal da koyun diyorlar ama ben koymuyorum)
2 yemek kaşığı yulaf ezmesi ve%0 yağ süt + 1/2 çay kaşığı bal
öğlen:
100 gr tavuk göğüs eti, haşlanmış
akşamsaat 17:00 gibi)
1 kase tavuklu karnıbahar yemeği
3 kaşık light yoğurt
1/2 galeta
1 salatalık
tüm gün 2 litre su
pazar
sabah:
sabah uyanınca 1 bardak sıcak su içine 1 tatlı kaşığı elma sirkesi, 1 karanfil
1/2 sokak simidi
2 yumurtalı, bol biber ve domatesli yağsız omlet
1 domates+ 1 salatalık
1/2 dilim yağsız süzme peynir
akşam:
1 tabak nohut yemeği (yağsız-salçasız)
100 gr yoğurt
1 domates+ 1 salatalık
1 fincan yeşil çay- 2 litreye yakın su....
azimliyim ve vereceğim, bu sefer olacak. 6. günümdeyim 600 calori almaya çalışıyorum günde. Bazen 700 ü bulabiliyor. 6 gündür ekmek, pilav, makarna vb ağzıma sürmüyorum çok kontrollüyüm. Desteklerinizi bekliyorum. Bu arada her akşam 1 saat orta tempo yürüyüş.
hep destek tam destek :):):)
günaydınlarrr
kızlar hala yorgunluğum gitmedi bu arada benim ellerimde karpal tünel sendromu var sanırım kendimi çok fazla yorduğum için ellerimi doğru dürüst kullanamıyorum sürekli bir uyuşukluk hali var ki sormayın gitsin
luci cim bende sabhları ılık su içine limon sıkıp içiyordum bunu denerim olmadı
bende limon içeyim dedim ama tansiyon yerlerde... tansiyonum zaten düşük, benim gibi tansiyonu düşük olanlar içmesin derim..
Arkadaşlar %30 barajının altında kalmamamız için bu hafta vermemiz gereken kiloları yazıyorum en az bu kadar kilo vermemiz gerekiyor üstü de kabulümüzdür
344. hafta
kadis 76,4 76,1 0,3 %0,20 (300 gr)
purmelal 76 75,7 0,3 %0,40 (300 gr)
nserin 75,5 75,2 0,3 %0,40 (300 gr)
durumda 65,3 65,1 0,2 %0,31 (200 gr)
toplight 74,3 74 0,3 %0,40 (300 gr)
Funda08 79,1 78,8 0,3 %0,38(300 gr)
luci221177 87 86,7 0,3 %0,34 (300 gr)
5. takım ortalaması %0,35 oluyor
ayıp ettin ya kesin veririz kesin :):)