• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar ne yazık ki aranızdan ayrılmaya karar verdim. :5:
Anlaşılan benim yarışmada şansım bir atışlıkmış. Daha önce de bir takıma gireyim demiştim, işlerden yetişememiştim, en fazla 2 hafta kalabilmiştim. Şimdi yine geleyim dedim ama olmuyor. Haftalık stres beni berbat ediyor. Aktif yarışmacı olduğum son dönemlerde de tartı stresinden kilo veremez olmuştum. Zaten asıl hedefim 2 haftada bir tartılmaktı ama bu takıma girince yine her gün tartılmaya başladım. Bu beni çok strese sokuyor. Zaten hayatım da şu an her açıdan darmadağın olmuş durumda, her yerden devasa sorunlar fışkırıyor. Belki de bu stres ve mutsuzluk yüzünden rejim+spora rağmen kilo alıyorum.
Uzun yazımın kısası, yine tek başıma devam edeceğim. Şu anki kadar dikkat etmeyeceğim belki ama daha az tartılacağım. Daha mutlu olmaya çalışacağım, umarım faydası olur. Kendinize iyi bakın, yarın tartıda başarılar.

:( bu kötü bir haber fundacım, üzülürüm çok... kendi başına daha mutlu sürdüreceksen sen bilirsin tabiki... ama burada yazışmalarımıza devam edelim derim.. olmaz mı?

Bugün daha disiplinli başlıyorum dshs iyi olacak hiç kaçamak yapmak yok.ewi toparlayıp yemek yapacağım gece kızım uyuyunca burdayımmmmmm öpüyorum hepinizi

kolay gelsin canııım, öptük seni :) bugün çiğ köftelere, keklere dikkat aman haaa, yarın tartı günü

Kalan yorumlarıma devam edeyim bari...

Toplight - Canım topiği okuduğum kadarıyla sen bu aralar fıstığa fena alışmışsın:1: Ama bence akşam öğünündekini kaldır biz de ailecek oturduğumuzda çerez niyetine fıstık yeriz ben hep 1 avuç yani 10-15 tane yerdim akşam yendiğinde pek hayırlı olmuyor:50: Hesaplamalarda yağ oranını yükseltmiyor mu?

Funda - Tatlım senin de menü güzel de o 3 dl ekmek çok olmamış mı acep???

Son düzenleme:
eşim memnun okuduğu bölümden severek yaptığı için işini kıskanıyorum belki de :)inşallah sende kendi işini yapma fırsatı bulursun. önemli olan hangi alanda yer almak istediğin çünkü çalışma alanınız oldukça geniş. şarap - turşu- baharat- süt ürünleri- hazır yemek vb. o kadar çok ki...

bizim şirkette 14 uzmanımız var her biri alanında uzman dış ticaret danışmanlığı, kalite sistemleri, satış-pazarlama, yatırım-risk yönetimi vb bir çok konuda danışmanlık hizmetimiz var... bir de kişisel gelişim eğitimleri nlp, diksiyon, markalaşma vb bir sürü eğitim...
Anladım - bi ara ben de kişisel gelişim ve koçluğa sarmıştım hala da istiyorum da çalıştığım için ve bulunduğum ilde bu tür koçluk eğitimleri olmadığı için şimdilik zor - bakalım belki yazın giderim şimdi günler kısa ya - yazın daha uzun günler olacağından komşu illere gidip gelebilirim
ben de mesleğimi severek okudum ve açıkçası mesleğimden atandım ama şu an başka bir kurumda başka bir işle uğraşıyorum yani asaletimi aldıktan ve birkaç sene çalıştıktan sonra belki tayin isteyebilirim - ben lab.ı da çok seviyorum denetimleri de çok sevmiştim stajda ama tekniker olduğumdan denetim hakkımız kalmadı artık birkaç sene önce en az 4 yıllık şartı getirdiler:50:

Son düzenleme:
Anlaşılan benim yarışmada şansım bir atışlıkmış. Daha önce de bir takıma gireyim demiştim, işlerden yetişememiştim, en fazla 2 hafta kalabilmiştim. Şimdi yine geleyim dedim ama olmuyor. Haftalık stres beni berbat ediyor. Aktif yarışmacı olduğum son dönemlerde de tartı stresinden kilo veremez olmuştum. Zaten asıl hedefim 2 haftada bir tartılmaktı ama bu takıma girince yine her gün tartılmaya başladım. Bu beni çok strese sokuyor. Zaten hayatım da şu an her açıdan darmadağın olmuş durumda, her yerden devasa sorunlar fışkırıyor. Belki de bu stres ve mutsuzluk yüzünden rejim+spora rağmen kilo alıyorum.
Uzun yazımın kısası, yine tek başıma devam edeceğim. Şu anki kadar dikkat etmeyeceğim belki ama daha az tartılacağım. Daha mutlu olmaya çalışacağım, umarım faydası olur. Kendinize iyi bakın, yarın tartıda başarılar.
Canım benimmmmmm:29: Gitmeni hiç istemem senin sayende bu grupla tanıştım ama sen gidiyorsun:5:
Tabii gerekçelerinde kendince haklısın stres seni yoruyor eğer ki ayrılmakla daha mutlu olacaksan sen bilirsin ama günlüğünü bırakma olur mu? Her zaman destekçinimmm:29:

Son düzenleme:
funda cım her gün tartıya çıkma tatlım yaaa hergün tartıya çıkmak insanı iyice strese sokar bi düzne girelim zaten tartı yasağı getireceğim ben haftada sadece ptesi ve cumaları tartılacağız o da haftasonu abartıldıysa onun verdiği zararı görmek için sen gene bi düşün tamam bu hafta girme takıma ama ne olur gel düzenli olarak buraya yaz takıma girmesende yanımızda ol

Benim verdiğim kilo geçen haftaydı güzel kilo verdim bu 4 günde verdiğim kiloyu ayırmama gerek yok değilmi?

elakerem cim senin listeye girdiğin kilon 83 onun üzerinden yarın işlem yapacağız tatlım

Benim de yemem psikolojik.senin kurduğun cümleleri ben de kuruyordum.alupunkturun bu konuda çok faydasını gördüm.

Selam kızlar :3:
Sabahtan beri fırsat buldukça neler yazmışsınız onları okudum öncelikle... Maşallah:nazar: kaç sayfa geri gidiyorum hala bitmiyor tam 8 sayfa okudum yorumları da alıntıyla uzatmak yerine kendimce notlar aldım onları paylaşacağım:34:

- Luci : Lahana çorbası + bol su ile yazmış olduğun menüne bakarsak bence tam detoks olmuş ve eminim ki yarın tartıda epey bir fark göreceksin inşallah
Kendini de tanıtmışsın valla hayran kaldım :16: Ne kadar yoğunsun öyle maşallah:nazar::nazar::nazar: Ben de kendi şirketimi kurmayı istedim hep ama iş tecrübem yok gelirim yok derken şimdi çalışıyorum inşallah emekli olunca yaparım artık:23:
Bu arada eşin meslektaşım sayılır yani ben gıda teknikeriyim o ise yüksek mühendis ama sonuçta aynı meslek dalındayız ah ah mesleğimi özledim:5:

- Gamze - Menün güzel ama sanki biraz az yemişsin yani normal yemen gerekenin yarısını yemiş izlenimi oluştu bende...
Kendini çok hoş anlatmışsın gerçekten de toplumda evlat - arkadaş - anne - kardeş - gelin gibi rollerimiz de mevcut ve senin yazında bunlara değinmen hoşuma gitti:16: Rabbim inşallah gönlüne göre evlat verir zaten öğretmenmişsin emin ol bir öğretmen bana göre hem anne hem baba hem arkadaş hem rehber kısaca herşey demek ve en az anne olmak kadar değerli:34:

- Durumda - canım yediklerin az, kalori olarak da zaten az beslenmişsin ama kek - çiğ köfte...:44: neyse artık olan oldu önüne bakman lazım bi de akşamı salatayla geçiştirmişsin acıkmadın mı? yanına yoğurt yeseydin keşke...

- Esmer - Sabah 3 dl ekmek olabilir de öğlenin az olmuş bu arada hamişsen de hayırlı olsun :49:
Sen de çok küçükmüşsün tatlım 21 ne ki? benim kardeşimden de küçüksünnnn:29: Allah eşinle ömür boyu mutlu etsin inşallah nice 14 Şubatlar geçirin:34:

- Elakerem - Börekli menü görünce bu ne dedim biraz ağır olmuştur ama dengelemeye çalıştığına eminim

Salata beni tok tutuyor canım dışarda olunca mecbur kaldım.şuana kadar 260 kalori aldım artı beş fındık:) lahana çorbası karın ağrısı yapan varmı.

diyete başlamadan önce düşünüyorum da önceden günde 3000-4000 kalori alıyormuşum neredeyse, şimdi günlük 300 kalorilere düştüm sürünüyorum ama kilolar gitmiyor, zor bir şeymiş şu kiloları atmak, bana faydalı oldu bu süreç, bilinçlendim resmen...

Benim kilom geçen ay 72 de kalılıydı biir aştım bu durumu detoksla 65 e kadar indim şimdi ne olur bilmiyorum regl olucsm şiş hissediyorum:( her regl de iki kilo fark ediyor bende.iştahımda açılıyor ama frenliyorum gece acıktım çok muz yedim bende napıyım

27-18 toğikta fazla sanırsam bende 28 oldum :):):)

en gencimiz sensin deme böyle :):) valla iki çocuktan sonra kalan kiloları çok iyi bilirim.. bende ilkinde ta vermiştim ikincide hoppp yine aynı... oyy oyyy :(:(

ya o kadar yeme aç gez sonunda bunu gör çok sinir bozucu :(:(
sen lahana yapıyormuydun??

Hamilelikle beraber inanılmaz çirkinleştım toparlanmaya çalışıyorum ama ben bana hala tam benzemiyorum sizde benim gibimiydiniz.şu güzel hamileleride kıskanıyorum yani

kızlarrr günaydınlarr herkese :)))) dün bayılacak gibi olmama rağmen kaçamaksız günü kapattım yalnız bu sabah eşimin ve annemin aşırı baskıları neticesinde azıcık protein alarak ve illaki elma sirkeli karışımım ile güne başladım, hepimize hayırlı, uğurlu bir gün olsunnn :)

kendimizden bahsedelim istemişsiniz ben de ufacık anlatayım kendimi daha iyi tanıyalım birbirimizi :) 36 yaşındayım marmara üniversitesinden mezunum(16 yaşımda girdim 20 yaşımda mezun oldum) halkla ilişkiler uzmanıyım. 14 yıl boyunca 5* otellerde halkla ilişkiler ve banket müdürü olarak çalıştım. son 2 yıldır da kendi şirketimi kurdum .kişisel gelişim, eğitim ve danışmanlık şirketim var... (zormuş bu arada kendi işini yapmak) 8 yıldır evliyim. biz de geç evlenenlerdeniz. eşim yüksek gıda mühendisi, annem aerobik ve step hocası ben de ikisine inat tombik bir zatım :) şu ana kadar çocuk düşünmedik, çünkü çok yoğun iş hayatlarımız vardı. 2 aydır çocuk istiyoruz, aslında kilo vermeyi istememinde sebebi budur. hamilelik sürecini(-ki Allah nasip ederse) rahat atlatabilmek.kısmet diyorum her şey... işte ben buyum, herkese tekrardan merhaba :)

Canım soğannsuyu iç çocuk için rahmin temizlensin olurmu çevremde çok faydasını gören oldu

canııım hamişsen tebriklerrr :) ÇILDIRDIN MI SEN? hamileyken yapılır mı o işkence, sakın! bebişi beslemen gerek vallahi bayılır gidersin yollarda, olmaz sakın... deneyimlemiş biri olarak sakın diyorum, protein almalısın hamileyken, aman haaa....

Balığı bile haşla hrrşeyi haşla aman hamileysen 9 ay ekmek yeme meyve ye ne bileyim sağlıklı bir diyet yap kilo alma.hamilemisin baktınmı:)

Bence de öyle yap. Tek başına yeterli değil. Hiçbir şey yemeyen insan zaten kilo verir, çorbanın bir mantığı olmaz bu durumda. Sen zaten ödemlerini daha gruba gelmeden atmışsın, çok fark da yaratmayabilir.

Çiğ köftenin peşine mi kek? :44:
Valla iyi dayanıyorsunuz o çorbayla kızlar. durumdacım bu liste hayatta 750 kalori etmez, onu da söyleyeyim. Tüm çorbayı bitirmiş olsan bile o kadar etmez. O çorba neredeyse 0 kalori. Çiğ köfteyi bilemem gerçi, salata da öyle... Kek desen, normal bir kalıpta 1 parmak kalınlığında ise iki birden herhalde anca 200-250 kalori ediyordur.

Regl olucamda aşeriyorum;) kalorileri sepete attım onun yalancısıyım.bugunde elmalı tart aldım kalorisini baktım boğazımda kaldı yiyemedim 265 kalori ya düşünsenize onun yerine yemek yerim be bu kalori hesaplamakmbence işe yarıyor.

Merhaba valla benim diyet iyi gidiyor.tam olarak diyet diyemem.ben moralim bozulunca yemeğe saldırıyorum.bunu aşmaya çalışıyorum iyi de gidiyor

Ben tam tersi moralim bozukken günlere bişey yemem ama kilo almaya devam :D nasıl bi iş çözemedim ama su içsem yarıyo derlerya benmde öyle

Kızlar menümü yazmayı unutmuşum - bu arada mesaj sayım 5i geçtiğinden yazmıyorum sayı

Sabah - 08:30
- 2 dl çavdar ekm. + 1 kk light peynir ile yapılmış tost (yağsız ve arasına azıcık salça sürdüm)

Ara - 10:30
- Yarım pkt süt

Öğle - 12:30
- 2 dl çavdar ekmeği
- 1 yumurtalı yağsız omlet
- 1 çay b. ayran
- yarım domates

Ara - 15:30
- 1 yerli muz

Akşam - 18:00
- 1 kase tavuklu şehriye çorbası
- 1 kase yoğurt

Ara - 20:00
- 1 dl çavdar ekm.
- 1 yk tahin-pekmez

Su - 2 lt
Spor - yok

Arkadaşlar akşam eve gidince hemen çorbayı hazırladım ne yazık ki şu hazır çabuk çorbalardan yaptım çünkü acayip açtım olmadık şeylere saldırmayayım dedim tabii sonrasında canım tatlı şeyler çekti ben de 2 tatlı kaşığı tahin ve 1 tk pekmezle 1 dl ekmek yiyeyim dedim ama kalori hesabını da yaptım 990lı bişeydi:44:
kilom sabah aynı çıktı ama sabahları kendimi balon gibi hissediyorum ayrıca da afedersinz wcye sabah gidemiyorum o yüzden şşiş oluyorum:15:

Regl olucamda aşeriyorum;) kalorileri sepete attım onun yalancısıyım.bugunde elmalı tart aldım kalorisini baktım boğazımda kaldı yiyemedim 265 kalori ya düşünsenize onun yerine yemek yerim be bu kalori hesaplamakmbence işe yarıyor.

evet bence de... ben kalori hesabı yapıyordum zaten de bazı şeyleri fazla hesaplıyormuşum:1:

Selam kızlar :3:
Sabahtan beri fırsat buldukça neler yazmışsınız onları okudum öncelikle... Maşallah:nazar: kaç sayfa geri gidiyorum hala bitmiyor tam 8 sayfa okudum yorumları da alıntıyla uzatmak yerine kendimce notlar aldım onları paylaşacağım:34:

- Luci : Lahana çorbası + bol su ile yazmış olduğun menüne bakarsak bence tam detoks olmuş ve eminim ki yarın tartıda epey bir fark göreceksin inşallah
Kendini de tanıtmışsın valla hayran kaldım :16: Ne kadar yoğunsun öyle maşallah:nazar::nazar::nazar: Ben de kendi şirketimi kurmayı istedim hep ama iş tecrübem yok gelirim yok derken şimdi çalışıyorum inşallah emekli olunca yaparım artık:23:
Bu arada eşin meslektaşım sayılır yani ben gıda teknikeriyim o ise yüksek mühendis ama sonuçta aynı meslek dalındayız ah ah mesleğimi özledim:5:

- Gamze - Menün güzel ama sanki biraz az yemişsin yani normal yemen gerekenin yarısını yemiş izlenimi oluştu bende...
Kendini çok hoş anlatmışsın gerçekten de toplumda evlat - arkadaş - anne - kardeş - gelin gibi rollerimiz de mevcut ve senin yazında bunlara değinmen hoşuma gitti:16: Rabbim inşallah gönlüne göre evlat verir zaten öğretmenmişsin emin ol bir öğretmen bana göre hem anne hem baba hem arkadaş hem rehber kısaca herşey demek ve en az anne olmak kadar değerli:34:

- Durumda - canım yediklerin az, kalori olarak da zaten az beslenmişsin ama kek - çiğ köfte...:44: neyse artık olan oldu önüne bakman lazım bi de akşamı salatayla geçiştirmişsin acıkmadın mı? yanına yoğurt yeseydin keşke...

- Esmer - Sabah 3 dl ekmek olabilir de öğlenin az olmuş bu arada hamişsen de hayırlı olsun :49:
Sen de çok küçükmüşsün tatlım 21 ne ki? benim kardeşimden de küçüksünnnn:29: Allah eşinle ömür boyu mutlu etsin inşallah nice 14 Şubatlar geçirin:34:

- Elakerem - Börekli menü görünce bu ne dedim biraz ağır olmuştur ama dengelemeye çalıştığına eminim

hamile olabilirimde olmayabilirim de inşallah vardır :) ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM :))

Back
X