• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

luci cim maşallah tatlım yaa sen pek bi erken kapatıyon mutfağı bende yarın ayran detoksu yapacam allah izin verirse bakalım

canım, geçe kalırsam hiç kapatamıyorum :) merak ediyorum ayran detoksunu ben de.. bi sen uygula da önerilerini alayım canım

Bugun yine iş görüşmesine gittim sonra haber veririz dediler qma hiç sanmıyorum.bugunki menüm
2 kahve 2 kase çorba öğlen ve akşam bir dilim ekmek biber dolması bir tane 600 kalori:) lahana kaynatıp içicem yarın itibariyle

canım seni ev işi topiğimize de bekleriz :34:madem ev işini seviyorsun:21::21::21:
inş inş geceğim
canım kaba taslak hesaplarıma göre 1300 kcal ama diyetisyenlere göre 1400 de olabilir :1: Ayrıca yukarıda verdiğin faydalı bilgiler için de teşekkür ederim kendi adıma ben pek öyle sorun yaşamıyorum ama yine de faydalı bilgiler...
bu arada benm elimdeki listelere benziyor gerçi ben beslenmemi bu tür listelere benzetmeye çalışıyorum elimden geldiğince, çok yapamasam da ... bundan sonra daha da dikkat edeceğim

idyetisyene göre 1600kcal lik bir diyet ben daha az kcal alıyorum bu diyetler sık az yeme prensibine dayanıyor hem kan şekerini dengelemek hem metobolizmayı hızlandırmak ben faydasını görüyorum sende elinden geldiği kadar benzetmeye çalış ben şimdiye kadar çok diyet yaptım bu şekilde beslenmek iyi geldi asıl ben teşekkür ederim

O kadar yazıyorum bi menü yazmayı unutuyorum:1:

Sabah - 08:30
- Yarım simit
- 1 kk light peynir
- 1 fincan limonlu yeşilçay (Lipton'un- demleme değil)

Ara - 10:30
- 2 tane ceviz

Öğlen - 12:30
- Yarım simit
- 1 kk light peynir
- 1 bardak çay

Ara - 16:00
- 1 fincan sütlü Türk kahvesi - şekersiz (hazır tek içimlik paketten)

Akşam - 18:30
- 6 yk mantı (salçalı suda yağsız haşladım)
- 3-4 yk yoğurt

Su - 1,5 lt (az oldu)
Spor - yok

sabah peyniri kaba koydum geç kalmayayım diye vaktim olsa tost yapacaktım öğlene de yemeğim olmadığından ya 2 tost yapmış olacaktım ama simit alınca yarımşar simit yedim
ben şimdilik simit tarzı şeyler yiyemiyorum ama genel olarak güzel

Menüme gelince :56:

Sabah
Çeyrek simit
1 tatlı kaşığı kadar beyaz peynir (krem peynir gibiydi)

Ara 1 adet eti burçak

Öğle
3 kaşık nohut
1,5 kaşık pilav
3 kaşık yoğurt

Ara 3 badem, 2 fındık, 5 sarı leblebi (üşenmedim saydım) :27:

Akşam
1 kuru ve minik ekmek
1 kase çorba
1 yeşil biber ve üzerine yoğurt (biber hafif yağda kızarmış)

Spor 45 dk. yürüme
3 saat oyuncak yapımı (geberdim ama)

Su: durmak yok, içmeye devam :27:
menun güzel hamaratlı kız kolay gelsin

benim mutfak bugünlük kapandı... menüm:

uyanınca elma sirkeli karışım
sabah:
1/2 simit
1 kk süzme peynir
1 domates
2 acı biber

öğle:
büyük kase lahana çorba
haşlanmış pancar nar ekşisi ile

ara:
lahana çorbası

akşam:
lahana çorbası
haşlanmış pancar nar ekşisi ile

yeşil çay+ 3,5 litre su
20 dakika leslie 1 mil

akşama 1,5 saat açık havada yürüyüş

herkese iyi akşamlar şimdidennnn... kolay gelsin hepimize
menun de güzel sporun ayrı güzel

menum biraz yazmak geç oldu farkımdayım ama yorgunluğa yenik düştüm

Kalkış 500lt su

10.00= 2.5d.buğday ekmek 4 zeytin civil peynir salata

12.00=1 çay bardaği süt 6 hurma 3 fındık

14.00=3 kaşık yoğurt 1 kepçe çorba 4 kaşık susuz nohut 2 kaşık et salata

16.00 1 çay bardaği süt 3 hurma

18.00 1 kepçe çorba 2 kaşik yoğurt 1kaşik et

20.00 1 çay bardaği süt

2lt su
Spor ev temizliği

Son düzenleme:
anlaşilan herkes mışıl mışıl uyuyor hadi hadi devam edin bende gidiyorum hor hora

idyetisyene göre 1600kcal lik bir diyet ben daha az kcal alıyorum bu diyetler sık az yeme prensibine dayanıyor hem kan şekerini dengelemek hem metobolizmayı hızlandırmak ben faydasını görüyorum sende elinden geldiği kadar benzetmeye çalış ben şimdiye kadar çok diyet yaptım bu şekilde beslenmek iyi geldi asıl ben teşekkür ederim

ben şimdilik simit tarzı şeyler yiyemiyorum ama genel olarak güzel

menun güzel hamaratlı kız kolay gelsin

menun de güzel sporun ayrı güzel

:1::1::1::1::1: teşekkür ederim canım benim :54:

Kalkış 500lt su

20.00 1 çay bardaği süt

2lt su
Spor ev temizliği

Ev temizliğinden alaa spor mu olur yahu, adamın anası ağlıyor :27:

günaydın kızlar, geçen haftaki hareket yok bu hafta burada :( nerelerdesiniz? nasıl gidiyor beslenmeler?

Günaydın arkadaşlarrrrrrrr :16::16::16::16:

Dün akşam tam girdim, yazılanlara yorum yapacaktım :26: sitede sorun var diye bir yazı çıktı önüme. Aman allahım çok kokrtummmmmmmmmm :30::30::30::30:

Çok şükür ki sabah düzelmiş, artık daha az yoğun olucam malum tatil geliyor, kendi okulum tatil yaptı dün akşam, şükürler olsun :27::27::27:

Bir kaç gün toparlanırım ve bu arada işim olan okulda tatil olur, sonrasında daha rahat sohbetlerimiz olurrr :16::16:

Yine çıkmalıyım, günaydın demek istedim :54::54:

Dün akşam tam girdim, yazılanlara yorum yapacaktım :26: sitede sorun var diye bir yazı çıktı önüme. Aman allahım çok kokrtummmmmmmmmm :30::30::30::30:

Çok şükür ki sabah düzelmiş, artık daha az yoğun olucam malum tatil geliyor, kendi okulum tatil yaptı dün akşam, şükürler olsun :27::27::27:

Bir kaç gün toparlanırım ve bu arada işim olan okulda tatil olur, sonrasında daha rahat sohbetlerimiz olurrr :16::16:

günaydın canım
ben de gece girdim telefondan eror dedi çıktım :)
çok yoğun ya site sanırım o yüzden hata veriyor server lar
ben dershaneciyim bizim bu hafta sonu hızlandırma programı başlıyor.ooo asıl maraton şimdi.ama sonra tam doğum günümde tatil başlıyor 5 şubaaaattttt :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

günaydınlarrrrr

Bugun yine iş görüşmesine gittim sonra haber veririz dediler qma hiç sanmıyorum.bugunki menüm
2 kahve 2 kase çorba öğlen ve akşam bir dilim ekmek biber dolması bir tane 600 kalori:) lahana kaynatıp içicem yarın itibariyle
hayırlısı olsun durumda cım senin için en uygun iş hangisi ise o olsun

Kalkış 500lt su

20.00 1 çay bardaği süt

2lt su
Spor ev temizliği
dağyolu canım sen hurmaya sardırmışsın arada başka meyvelerde ye tatlım gayet güzel

günaydın gamze cim hadi bakalım okulun tatil olmuş daha bir rahatlarsın şimdi kreş de tatile girince az kaldı

günaydın canım
ben dershaneciyim bizim bu hafta sonu hızlandırma programı başlıyor.ooo asıl maraton şimdi.ama sonra tam doğum günümde tatil başlıyor 5 şubaaaattttt :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

günaydınlarr
bende akşam mesaj yazacaktım error verince yazamadım sitede geçici olarak bakım var yazısı çıktı şimdiden doğum günün kutlu olsun

kızlar bu sabah itibari ile ayran detoksuna başladım sabahleyin tartıldım maalesef 600 gr fazlalık çıktı deli oldum ayran detoksuna güveniyorum bakalım cumaya sonucu ne çıkacak sabah gayet güzel kahvaltımı yaptım ayranımı da hazırladım akşamdan işyerine getirdim artık 2 saatte bir içecem inşallah faydası olur diye ümit ediyorum

dünkü menümü yazayım ben de

8.30
simit,az yağlı beyaz peynir
10.30
şekersiz çay,eti form limon lifli bisküvi yarım paket
12.30
tost,meyve suyu
15.00
küçük bi parça bitter çikolata
17.30
bir lokma kurabiye
19.30
4 adet yaprak sarması,yarım kase yoğurt

su : 3 litre
spor: 1 saat yürüyüş+bel egzersizi

almam gereken kalori:1600
aldığım kalori:1237
sporla yaktığım kalori:479

yemek saatleri ve ara öğün sayısı/saatleri program benim metabolizmama göre ayarladı.ben de uymaya çalışıyorum.programda bir gün yürüyüş bir gün yürüyüş+egzersiz var.dün kendim yaptım egzersizi ama bugün programıma uyacağım.gerçekten iyi hissediyorum kendimi.kasmıyorum da istediğimi de yiyorum çünkü günlük almam gerekenden fazla yağ-karbonhidrat yada protein alırsam da uyarıyor beni program.
ben çok aniden kilo veremesem de sağlığımın ve vücudumun sizinle ve bu programla yoluna gireceğine inanıyorum kızlar.uzun sürede kilo vereceğim belki ama kalıcı olacak.bir anda geri almayacağım.en güzeli de ben diyet yapmıyorum sağlıklı besleniyorum sağlıklı yaşıyorum diyorum kendime.mesela dün akşam ziyarete gittik bir dostumuzu.ikramlardan almadım bir lokma kurabiyeden aldım.çay içtim şekersiz.sağlığıma dikkat ediyorum dedim.aaa ne güzel dediler.diyetteyim deseydim aaa lütfen burda ye sonra istediğin kadar diyet yaparsın derlerdi kesin :)

işte en kısa sürede bi tartı almalıyım kendime.bu böyle olmuyor eczanedeki tartıya her kiloda insan çıkıyor gerçek kilom kaç emin olamıyorum.du bakim bu akşam eşime diyim de gidelim bi :)

işte en kısa sürede bi tartı almalıyım kendime.bu böyle olmuyor eczanedeki tartıya her kiloda insan çıkıyor gerçek kilom kaç emin olamıyorum.du bakim bu akşam eşime diyim de gidelim bi :)

canım morfiyo da sitenin gerçek adı buna yakın sinbo digital tartılar 23,90 tl sanırım 25 tl üstüne kargo ücreti yok bişeyler daha eklersin gelir sana hiç alışverişe çıkmaya gerek yok aklında olsun

canım morfiyo da sitenin gerçek adı buna yakın sinbo digital tartılar 23,90 tl sanırım 25 tl üstüne kargo ücreti yok bişeyler daha eklersin gelir sana hiç alışverişe çıkmaya gerek yok aklında olsun

sinbo almıştım ben digital tartı 1 yıla varmadan bozuldu :(((( üstüste 5 kez çıkıyorsun birinde 100 çekerken diğerinde 50 çıkarıyor :((( evde eski tip baskül vardı onu kullanıyorum ben de... bi araştırın isterseniz

:1::1::1::1::1: teşekkür ederim canım benim :54:

Ev temizliğinden alaa spor mu olur yahu, adamın anası ağlıyor :27:
hele ki cam balkon mutfak ve bütün evin temizliği ah bi erken bitirseydimde spora rahat gideydim şimdi kara kara düşünüyorum gidim mi gitmim mi yorgunluktan cılgın çıkıyor diye adeta biri fısıldıyor ama bilirim ki faydalı konuşmaz

günaydın kızlar, geçen haftaki hareket yok bu hafta burada :( nerelerdesiniz? nasıl gidiyor beslenmeler?
geçen haftayı bilmiyorum belki bir başarıdan sonra dinlenme hali olabilir ama bu diyet çok vefasız dinlenmeyi kabul etmiyor devam da devam sonrada hedefine ulaşinca koruda koru diyor

günaydınlarrrrr

hayırlısı olsun durumda cım senin için en uygun iş hangisi ise o olsun

dağyolu canım sen hurmaya sardırmışsın arada başka meyvelerde ye tatlım gayet güzel

günaydın gamze cim hadi bakalım okulun tatil olmuş daha bir rahatlarsın şimdi kreş de tatile girince az kaldı

günaydınlarr
bende akşam mesaj yazacaktım error verince yazamadım sitede geçici olarak bakım var yazısı çıktı şimdiden doğum günün kutlu olsun

kızlar bu sabah itibari ile ayran detoksuna başladım sabahleyin tartıldım maalesef 600 gr fazlalık çıktı deli oldum ayran detoksuna güveniyorum bakalım cumaya sonucu ne çıkacak sabah gayet güzel kahvaltımı yaptım ayranımı da hazırladım akşamdan işyerine getirdim artık 2 saatte bir içecem inşallah faydası olur diye ümit ediyorum
topliğht cığım diyet kitapçığında 1 porsiyon meyve olarak mesela 1 küçük elma orta boy mandalina 1 incir 3 kayısı 5 hurma yazarsa sence hangisine saldırmam gerekir birde çay ı boş içemem asla hurma çok eyi gidiyor tavsiye ederim hem çok faydalı

günaydın canım
ah ah sabah sabah yaramı deştin zaten hep kanıyor hiç durmadı ki dersaneciligin ne demek olduğunu ben bilirim nedeni ise eşimden bilirim o hem dersane de öğretmen hemde ortaklarından sen beni iyi anlarsın benim için yanlızlık onun için durmak yok Rabbim iyiki fıtratlarımıza uykuyu koymuş yoksa nerde yüzünü görmek ama inş seneye böyle olmayacak

dünkü menümü yazayım ben de

8.30
simit,az yağlı beyaz peynir
10.30
şekersiz çay,eti form limon lifli bisküvi yarım paket
12.30
tost,meyve suyu
15.00
küçük bi parça bitter çikolata
17.30
bir lokma kurabiye
19.30
4 adet yaprak sarması,yarım kase yoğurt

su : 3 litre
spor: 1 saat yürüyüş+bel egzersizi

almam gereken kalori:1600
aldığım kalori:1237
sporla yaktığım kalori:479

yemek saatleri ve ara öğün sayısı/saatleri program benim metabolizmama göre ayarladı.ben de uymaya çalışıyorum.programda bir gün yürüyüş bir gün yürüyüş+egzersiz var.dün kendim yaptım egzersizi ama bugün programıma uyacağım.gerçekten iyi hissediyorum kendimi.kasmıyorum da istediğimi de yiyorum çünkü günlük almam gerekenden fazla yağ-karbonhidrat yada protein alırsam da uyarıyor beni program.
ben çok aniden kilo veremesem de sağlığımın ve vücudumun sizinle ve bu programla yoluna gireceğine inanıyorum kızlar.uzun sürede kilo vereceğim belki ama kalıcı olacak.bir anda geri almayacağım.en güzeli de ben diyet yapmıyorum sağlıklı besleniyorum sağlıklı yaşıyorum diyorum kendime.mesela dün akşam ziyarete gittik bir dostumuzu.ikramlardan almadım bir lokma kurabiyeden aldım.çay içtim şekersiz.sağlığıma dikkat ediyorum dedim.aaa ne güzel dediler.diyetteyim deseydim aaa lütfen burda ye sonra istediğin kadar diyet yaparsın derlerdi kesin :)

spora bayıldım ayıltın beni kızlar gerçekten çok iyi
menun de sanki bana biraz protein az geldi dikkat et sonra verdiğin kilolar kas dan gitmesin benim öyle olmuştu ondan dedim diyetisyende proteini artırdı bu hafta bakalım nerden ne gitmiş inş kas kütlem artmıştır

sinbo almıştım ben digital tartı 1 yıla varmadan bozuldu :(((( üstüste 5 kez çıkıyorsun birinde 100 çekerken diğerinde 50 çıkarıyor :((( evde eski tip baskül vardı onu kullanıyorum ben de... bi araştırın isterseniz
bende sinboya güvenmiyorum çok çabuk bozuluyor
küçük ev eşyalarında arzum fakir arçelik

bu hurmaları ben lezzetle yiyorum ama tepkiler günden güne artıryor sizede gönderebilirim neyse işin şakası da kızlar bunlar arabistanın şu küçük kahverengi hurmaları yoksa bizim bildiğimiz turuncu büyük olanlardan değil

Back
X