• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

hadi bakalım dağyolu canım sen ne kadar çok verirsen o kadar iyi çünkü listedki son kilon 65 civarı idi ama sen diyetisyen kontrolünde gayet güzel gidiyorsun

esmer cim senin menüğnüğ de fena değil ama öğlen o kek olmamış keşke onun yerine 1 tabak sebze yemeği yeseydin hem daha fazla doymuş olurdun biraz az ama kalorili

canım ya çok sevindim yazdığına motive oldum evet istikrarlı gitmek hedefim yoksa ne az kalorili diyetler yapmışım ama sonuç başa tekrar dönme oldu

boyuma göre en fazla 64 olmam lazım çünkü boy 1.64 o yüzden hedef kiloma az kaldı inş

topliğht cım diyetimin bu cuma 28 inci günü olacak diyetisyende kontrolum var bakalım toplam kaç kilo verdim aynı zamanda burdada

bildirim yapacağim ama 65 den çok yukarlara çıktım diyetisyenin tartısında 70 küsür benim tartımda 71 kusurdu ama şimdi

toparlandım yahu görenler farkadiyor birde spor yapınca bu kilolar Allahın izniyle niye yerinde kalsın değilmi hep kendimden

yazdım senin ayran detoksu ne alemde bende bir ara denemek isterim

Son düzenleme:
yarın sessiz olmasında öğlene kadar bütün bildirimler gelsin dün başlamaya niyetlenen arkadş ta bugün gelmedineden acaba üstüne basa basa günde 5 mesaj zorunluluğu var diyoruz ama dinleyen yok senle ben çalıp oynuyoruz:37::37:

daha bende bende burdayım beni neye görmizsiz hep beraber çalıyoruz işte

topliğht cım evet şekerli çay meselesinde haklısın sadece bazen kahvaltıda istediyor eşim sayesinde şeker çayda kullanmıyorum e bide nasıl olsa yanında huuurrrmaaalaaarım var değilmi yani
zaten dün içtim uzun zaman sonra inan midem bulandı

canım ya çok sevindim yazdığına motive oldum evet istikrarlı gitmek hedefim yoksa ne az kalorili diyetler yapmışım ama sonuç başa tekrar dönme oldu

boyuma göre en fazla 64 olmam lazım çünkü boy 1.64 o yüzden hedef kiloma az kaldı inş

topliğht cım diyetimin bu cuma 28 inci günü olacak diyetisyende kontrolum var bakalım toplam kaç kilo verdim aynı zamanda burdada

bildirim yapacağim ama 65 den çok yukarlara çıktım diyetisyenin tartısında 70 küsür benim tartımda 71 kusurdu ama şimdi

toparlandım yahu bunu görenler farkadiyor birde spor yapınca bu kilolar Allahın izniyle niye yerinde kalsın değilmi hep kendimden

canım bir sıkıntı yok benim ayran detoksunda ama bakalım 1,5-2 kg verebilecekmiyim haftaya aslında lahana diyeti de yapacaktım ama çocuklar için izin aldım 3 gün ziyaretlerde bulunacağız sıpalarla gezmelere gideceğiz bakalım ne olur inşallah çok abartmadan haftayı tamamlarım
açıkcası zorlamadı beni bu detoks detoks gibi de değil sabah kahvaltıyı normal yapıyorsun sonrası soğuk bugday çorbası gibi düşün
sen sabah diyetisyene gitmeden tartılda kilonu bildir canım ben de merak ediyorum
ben de öğlen çıkıp biraz yürüyüş yapayım işe yarar diye düşünüyorum bu hafta hiç yürüyemedim

canım bir sıkıntı yok benim ayran detoksunda ama bakalım 1,5-2 kg verebilecekmiyim haftaya aslında lahana diyeti de yapacaktım ama çocuklar için izin aldım 3 gün ziyaretlerde bulunacağız sıpalarla gezmelere gideceğiz bakalım ne olur inşallah çok abartmadan haftayı tamamlarım
açıkcası zorlamadı beni bu detoks detoks gibi de değil sabah kahvaltıyı normal yapıyorsun sonrası soğuk bugday çorbası gibi düşün
sen sabah diyetisyene gitmeden tartılda kilonu bildir canım ben de merak ediyorum
ben de öğlen çıkıp biraz yürüyüş yapayım işe yarar diye düşünüyorum bu hafta hiç yürüyemedim

hmm korkunç gezmelerden olası diyet yaptığım sürece kaçtım ama senin kurtuluşun yok sende ne kadar az yersen o kadar karlısın ben genelde bu dönem yanlız yaşiyorum malesef millet le olunca zafiyetim var ama senin uşaklar heç seni yanlızlığa düçar eder mi kolay gelsin
evet evet spor a her zaman evet yarın bildirim yapacağim inş erkenden
benim işler bana bakar ben kk bakar en iyisi işleri daha fazla baktırmayayım hadi size kolay gelsin

yarın sessiz olmasında öğlene kadar bütün bildirimler gelsin dün başlamaya niyetlenen arkadş ta bugün gelmedineden acaba üstüne basa basa günde 5 mesaj zorunluluğu var diyoruz ama dinleyen yok senle ben çalıp oynuyoruz:37::37:

ayneeen:) hele ben cumartesi pazar demeden çaldım oynadım :) baktım olmuyor ara ara giriyorum artık :/

lilycim çok teşekkürler tatlım yaa, sen ve toplight rahatlattınız içimi... 15 gündür yok denecek kadar az beslendiğim için sanki bir anda çok yemişim gibi geldi bana
Canım sorun da bu zaten - yani az yedin tamam ama artık yavaştan dengeli bir beslenme tarzına geçiş yapman lazım çünkü sen de biliyorsun ki ömür boyu lahana diyeti yapılmaz:34:

Ayyy tatlım yaaaaa, kıyamam ben sanaaaa.. Nasılda sadık diyetine ve takımına yaa :16::16::16::16: evet diğer arkadaşlarıma o kadar katılıyorum ki, zaten söylenecek herşeyi söylemişler..hahahahah biz sevdayla bir keresinde 11 yemiştik ve buraya yazdığımızda topa tutlmuştuk taa nedeninin anlayamamıştım :27: şimdi anladım :27: hahahahhahahaha

11 mi? Azmış:52: valla ben bi ara tencere dibine gelene kadar 20 falan yemiştim 1 tanecik daha yiyeyim derken:17: o yüzden sarma mı?:19: benden uzak olsun yoksa dayanamam...:37:

İşte benim Menüm :56:

Sabah
1 kk ya yakın peynir
2 zeytin
1 yumurta beyazı

Ara: minik bir mandalina

Öğle
1 kase mercimek çorbası
3 kaşık bulgur pilavı
3 kaşık yoğurt

Ara: 30 gr. karışık çerez (140 kalori)

Akşam
1 kase çorba
1 porsiyon yoğurtlu ıspanak (yağsız haşlanmış ıspanakla yapıldı)
1 küçük dilim kuru ekmek

Su: içiyorum
Spor 45 dk. yürüyüş
14:00'dan beri ev işi (yoğun tempoda)

Mutfak kapanmıştır :27::27::27:
canım menün de sporun da harika:46: sadece kahvaltında ekmek göremedim sanki?:44:

şimdilik kendimi frenliyorum ama ilerisi için ne olur bilinmez
evet o fazladan dı gözündende birşey kaçmıyor maşallah

senin menünü yazmadan önce de az çok tahmin etmiştim yazınca emin oldum - bazı diyetisyenler ara öğünde süt+meyve verir kimi de sadece meyve verir haliyle fındık göze çarpıyordu:1:

Kalkış 500 lt su

10.00 2 d.buğday ekmeği 2 zeytin peynir(bir avuç kadar) salata 1 kesme şekerli çay

12.00 3 hurma 1 çay bardaği süt

14.00 2 köfte 3 kaşik nohut(susuz etsiz) 1 lokma ekmek 2 kaşik yoğurt salata(yağsız)

16.00 çay 3 hurma

18.00 1 köfte 2 kaşık yoğurt salata

20.00 1 su bardaği süt

2.5lt su

1 saat plates s.salonunda
benim de dikkatimi çeken sabahki şekerli çay oldu tabii 500lt suyu ben 500ml olarak algıladığım için bir arkadaş farkedip yazmış ya onu görünce ben de aaa hakkaten öyleymiş dedim :)

Bugunki menüm;
Sabah kahve sade
Öğlen çorba 2 dilim ekmek
Aakşam; dayanamadım kalamar yedim 64,8 olmuşum tok karnına.yarın temizlik günü çılgınlar gibi temizlik yapcek bennnn;)
Sen İsveç diyeti falan mı yapıyorsun? Menülerin çok az ve o diyete benziyor:44:
Tekrardan merhaba arkadaşlar. Bugünkü menümü yazayım
SABAH
1kkpeynir
5zeytin
1haşlanmış yumurta
şekersiz açık çay
2dilim kepek ekmeği
1dilim salam

ARA
1elma
1kase nestle nesfit

ÖĞLEN
1kase yoğurt
1domates
1salatalık
1dilim kepek ekmeği
1dilimin yarısı kadar kek

ARA
1muz
1mandalina

AKŞAM
3yemek kaşığı pilav
biraz tavuk yemeği
1kase yoğurt
1kase çorba

SPOR
1saat yürüyüş
1saat leslie

SU
2litre

Bitki çayım herzamanki gibi yemekten 1-2saat sonra içildi. Misafirim olduğu için şimdi girip yazabildim.Bu arada sanki bu hafta herkes daha istikrarlı gibi:) Alah hepimize kolaylık versin. bütün gün evde durup diyet yapmak daha zor :(
iyi gidiyorsun aslında - kek olmasa da olurmuş ama yarım dilim 1 lokma bişey zaten:1:

bana göre tüm gün evde oturup diyet yapmak tabi ev işlerin de varsa daha kolay çünki ne zaman evden çıkıyım diyetimi bozabiliyorum evde kimse şunu ye demeden kendim ayarlıyorum
diyetinde spor harika sadece sabah 2 proteini beraber almamanını öneririm yumurta varsa peynir olmamalı yada aksi
ben de yıllardır yumurta ile peyniri bir arada yememem gerektiğini düşünürdüm çünkü ilk diyetisyenim öyle demişti hatta üstünden 15 yıl geçmesine rağmen listem de durur yani :) o zaman minimum düzeyde protein almam gerekiyordu ve birkaç yıl öncesine kadar da bunu uyguladım ama mesela 2 kk peynir yerine 1 kk peynir+1 yumurta yapabilirsin - ben çok çok nadirdir bunu yaptığım ama mesela krebi peynirle yerim ee o da yumurtadan yapılıyor - yani kişiden kişiye değişiyor bunlar:34:

günaydınlarrrrrr

canımkerevizhavuçfalankoymadınmısen bazı listelerde varda?

benim gözüme sadece kahvaltıdaki şekerli çay battı çayı şekersiz içmeye çalış tatlım yaa inan onun keyfi başka güzel oluyor alışınca hemde boşuna kalori almamış olursun

canım evde supradin allday vardı ondan aldım hem akşam hem sabah

günaydın tatlım evet yarın büyük gün kızlar yarın aynı zamanda karne günü o yüzden sizden ricam 12 den önce lütfen bildirimlerinizi yapın öğleden sonra okula karne almaya gideceğim çünkü fazla ilgilenemem

gelelim bana
sabah itibari ile tartıldım gene sonunda gecen cuma ki kiloma gelebildim 1 gün önce 600 gr fazlalık vardı
menümü yazayım
sabah
1,5 dilim kepekli ekmek
1 yumuırta
1 kk peynir
1/2 domates
1/2 salatalık
sonra 2 saat ara ile ayranlı detoks çorbası en son saat 19 da yedim akşamı kapattım
spor maalesef yapamadım normalde bu diyetle 1,5-2 kg ya yakın veriliyormuş ama benim sadece 600 gr gitti dün bakalım bugün ne kadar gidecek?

sen ayran detoksundaydın menün de güzel zaten sabit:1: bence ilk gün için 600g güzel sen de 1 ver 2 yerine nolcak - önemli olan ödemi atmak kilo vermek değil mi?:34: üzme yani kendini sonuçta tartıda eksileri göreceksin önemli olan da bu:16:

ben severim kerevizi koyayım olmaz sa bu arada neden burası bu kadar sakin yaaa nserin in profiline baktım dün sabah 11 de girmiş ama hiç mesaj yazmadı gecen cumadan beri?:53::53:
ben de bayılırım kerevize:56: evde de var ayıklanacak - akşam ayıklayıp haşlayayım bari çünkü 1 kg aldım hepsini yiyemem bir kısmını haşlayıp buzluğa atacağım:34:

toparlandım yahu görenler farkadiyor birde spor yapınca bu kilolar Allahın izniyle niye yerinde kalsın değilmi hep kendimden

bence iyi gidiyorsun ve eminim ki istediğin kiloya ulaşacaksın

hmm korkunç gezmelerden olası diyet yaptığım sürece kaçtım ama senin kurtuluşun yok sende ne kadar az yersen o kadar karlısın ben genelde bu dönem yanlız yaşiyorum malesef millet le olunca zafiyetim var ama senin uşaklar heç seni yanlızlığa düçar eder mi kolay gelsin
evet evet spor a her zaman evet yarın bildirim yapacağim inş erkenden
benim işler bana bakar ben kk bakar en iyisi işleri daha fazla baktırmayayım hadi size kolay gelsin
yalnız mı yaşıyorsun??? :29: ben de öyle... Ama kafam rahat karışan eden yok bu sayede kendin pişir kendin ye modundayım :1:

Merhaba kızlar tekrardan:3:
Bugün dairede işler biraz telaşeliydi şu an sakin sessizken yazayım dedim aslında ilk pc açtım direkt bu sayfadaydım ama ancak yazma fırsatım oldu.:50:
Valla itiraf ediyorum herşeyden yiyorum kızlar:17: tabii azar azar...

Dünkü menümü yazayım anlayacaksınız:18:

Sabah - 09:00
- 2 dilim çavdar ekmeği+
- 1 kk light peynir+az salçayla yapılmış klasik yağsız tost
- 1-2 bardak açık çay

Ara - 10:30
- 1 fincan sütlü neskafe (yarı süt yarı sıcak su+1 çay kaşığı neskafe - şekersiz)

Öğle - 12:30
- 5 yk nohut yemeği
- 1 dilim çavdar ekmeği
- 1 bardak ayran

Ara - 16:00
- 3 tane gün kurusu kayısı

Akşam - 18:30 (çarşıdaydım)
- 5 yk mantı (salçalı suda yağsız haşlandı)
- 1 kase yoğurt

20:00 - ara öğün değil bildiğiniz kaçamak:17:
- 1 kase kazandibi (hazır tatlı sütle yaptım ama pek bişeye benzetemedim - sevmedim:50:)
- 2 tane madlen çikolata - bitter

Su - 2lt
Spor - 1 saat çarşı gezmesi - eve giderken yokuşlu yoldan çıktım yani epey efor sarf ettim canlarım:8:

Sonuç: 1156 kcal...

Ya canım aslında çikolatalı kek falan çekti ama şu kazandibini bitireyim dedim canım istedikçe 1 kase süte göz kararı döküp pişiriyorum zaten 4 defa mı yaptım ne...:44: ama çok beğenmedim buğday nişastasında yamışlar bebek maması gibiydi ağzımın tadı bozuldu o yüzden çikolata yedim :17:

Son düzenleme:
Canım sorun da bu zaten - yani az yedin tamam ama artık yavaştan dengeli bir beslenme tarzına geçiş yapman lazım çünkü sen de biliyorsun ki ömür boyu lahana diyeti yapılmaz:34:

11 mi? Azmış:52: valla ben bi ara tencere dibine gelene kadar 20 falan yemiştim 1 tanecik daha yiyeyim derken:17: o yüzden sarma mı?:19: benden uzak olsun yoksa dayanamam...:37:

canım menün de sporun da harika:46: sadece kahvaltında ekmek göremedim sanki?:44:

senin menünü yazmadan önce de az çok tahmin etmiştim yazınca emin oldum - bazı diyetisyenler ara öğünde süt+meyve verir kimi de sadece meyve verir haliyle fındık göze çarpıyordu:1:

benim de dikkatimi çeken sabahki şekerli çay oldu tabii 500lt suyu ben 500ml olarak algıladığım için bir arkadaş farkedip yazmış ya onu görünce ben de aaa hakkaten öyleymiş dedim :)

Sen İsveç diyeti falan mı yapıyorsun? Menülerin çok az ve o diyete benziyor:44:
iyi gidiyorsun aslında - kek olmasa da olurmuş ama yarım dilim 1 lokma bişey zaten:1:

ben de yıllardır yumurta ile peyniri bir arada yememem gerektiğini düşünürdüm çünkü ilk diyetisyenim öyle demişti hatta üstünden 15 yıl geçmesine rağmen listem de durur yani :) o zaman minimum düzeyde protein almam gerekiyordu ve birkaç yıl öncesine kadar da bunu uyguladım ama mesela 2 kk peynir yerine 1 kk peynir+1 yumurta yapabilirsin - ben çok çok nadirdir bunu yaptığım ama mesela krebi peynirle yerim ee o da yumurtadan yapılıyor - yani kişiden kişiye değişiyor bunlar:34:

sen ayran detoksundaydın menün de güzel zaten sabit:1: bence ilk gün için 600g güzel sen de 1 ver 2 yerine nolcak - önemli olan ödemi atmak kilo vermek değil mi?:34: üzme yani kendini sonuçta tartıda eksileri göreceksin önemli olan da bu:16:

ben de bayılırım kerevize:56: evde de var ayıklanacak - akşam ayıklayıp haşlayayım bari çünkü 1 kg aldım hepsini yiyemem bir kısmını haşlayıp buzluğa atacağım:34:

bence iyi gidiyorsun ve eminim ki istediğin kiloya ulaşacaksın

yalnız mı yaşıyorsun??? :29: ben de öyle... Ama kafam rahat karışan eden yok bu sayede kendin pişir kendin ye modundayım :1:

canım sen kerevizi haşlayıp dolaba mı atıyorsun o nasıl oluyor merak ettim yaaa

bu arada öğlen gittim 45 dk yürüyüş yaptım geldim

- 2 dilim çavdar ekmeği+
- 1-2 bardak açık çay
- 1 fincan sütlü neskafe (yarı süt yarı sıcak su+1 çay kaşığı neskafe - şekersiz)

- 5 yk nohut yemeği
- 1 dilim çavdar ekmeği
- 1 bardak ayran

- 1 kase yoğurt

- 1 kase kazandibi (hazır tatlı sütle yaptım ama pek bişeye benzetemedim - sevmedim:50:)

Su - 2lt
Spor - 1 saat çarşı gezmesi - eve giderken yokuşlu yoldan çıktım yani epey efor sarf ettim canlarım:8:

Ya canım aslında çikolatalı kek falan çekti ama şu kazandibini bitireyim dedim canım istedikçe 1 kase süte göz kararı döküp pişiriyorum zaten 4 defa mı yaptım ne...:44: ama çok beğenmedim buğday nişastasında yamışlar bebek maması gibiydi ağzımın tadı bozuldu o yüzden çikolata yedim :17:

canım merhaba, diyetin kalori olarak güzel ama kazandibi, madlen işi bozmuş gibi... bir de sabah hem 2 dilim çavdar ekmeği hem de tost yemişsin gibi algıladım ama sanırım çavdardan yapılmış tost mu demek istedin? bir de hiç meyve sebze göremedim, domates, salatalık, elma, mandalina... salata? bunlardan alınacak vitamine de ihtiyacın var bence... fazla karbonhidratlı gibi...

Merhaba kızlar tekrardan:3:
Bugün dairede işler biraz telaşeliydi şu an sakin sessizken yazayım dedim aslında ilk pc açtım direkt bu sayfadaydım ama ancak yazma fırsatım oldu.:50:
Valla itiraf ediyorum herşeyden yiyorum kızlar:17: tabii azar azar...

- 2 dilim çavdar ekmeği+
- 1-2 bardak açık çay

- 5 yk nohut yemeği
- 1 dilim çavdar ekmeği
- 1 bardak ayran

- 1 kase yoğurt

Su - 2lt

lily cim senin deepfreze de mantı çok anlaşılan menülerinde sık sık görüyorum haftada bir ye 1 tabak ye ki 5 yk da bir tabak nerdeyse
sen o kazandibini at çöpe madem tadı da güzel değilmiş bi de üstüne madlen yemişsin hem kazandibi hem madlen hem mantı hepsi birden olmamış miktarları çok olmasa da

canım merhaba, diyetin kalori olarak güzel ama kazandibi, madlen işi bozmuş gibi... bir de sabah hem 2 dilim çavdar ekmeği hem de tost yemişsin gibi algıladım ama sanırım çavdardan yapılmış tost mu demek istedin? bir de hiç meyve sebze göremedim, domates, salatalık, elma, mandalina... salata? bunlardan alınacak vitamine de ihtiyacın var bence... fazla karbonhidratlı gibi...

bu arada luci ye katılıyorum hiç sebze ve meyve yok protein çok az sayılır karbo olmuş çoğunluk emin ol çok doymamışsındır da bu akşam gamze ve luci mutfağı erken kapatıyorlar sen neler yemeyi düşünüyorsun bi yaz bakalım ona göre biz burda karar verelim:26::26::26:

canım sen kerevizi haşlayıp dolaba mı atıyorsun o nasıl oluyor merak ettim yaaa

bu arada öğlen gittim 45 dk yürüyüş yaptım geldim
canım haşlayıp da atabilirsin yemeğini de pişirdikten sonra plastik kaplara koyup atabilirsin:34:

canım sabahları tost yiyorum onu açarak yazdım yani hem ekmek hem tost değil :34: zaten artık bundan sonra direkt klasikleşen tostum yazmayı düşünüyorum:1:
bu arada meyve olarak kuru kayısı yedim akşam portakal yiyeyim diyorum ama o da midemi gece rahatsız ediyor asit asit tat geliyor geceleri - eee işte de yenmiyor oysa ki evde ne güzel dalından koparılmış portakallar var:50:
bi de dün meyve getirmeyi unuttum zaten iş yerine... domates salatalık çok severim ama kış diye yememeye çalışıyorum akşam normalde salata yapacaktım ama geç gelince hemen yiyeyim de az dinleneyim dedim yani ben de kh. yoğun bi menü olduğunun farkındayım maalesef:50:haklısın...

ben bugün öğlen ve akşama yoğurt içine salatalık dilimleyip ufak ufak , bol nane ile yiyeceğim, yoğurt çorbasına benzer bi kıvamda ama bakliyatları olmayacak.. öğlen yedim, akşama da aynısını yapmayı planlıyorum ki varsa fazladan şişliğimiz, yarına insin... bu arada yoğurdun içine kimyon koymamı önerdi bi arkadaş, yağ yaktırıyormuş herhalde, onu da deneyeceğim :)

lily cim senin deepfreze de mantı çok anlaşılan menülerinde sık sık görüyorum haftada bir ye 1 tabak ye ki 5 yk da bir tabak nerdeyse
sen o kazandibini at çöpe madem tadı da güzel değilmiş bi de üstüne madlen yemişsin hem kazandibi hem madlen hem mantı hepsi birden olmamış miktarları çok olmasa da

bu arada luci ye katılıyorum hiç sebze ve meyve yok protein çok az sayılır karbo olmuş çoğunluk emin ol çok doymamışsındır da bu akşam gamze ve luci mutfağı erken kapatıyorlar sen neler yemeyi düşünüyorsun bi yaz bakalım ona göre biz burda karar verelim:26::26::26:

mantıyı bir paket almıştım dün çarşıdan eve dönünce hemen yiyip dinleneyim dedim çünkü ben çok ayakta duramıyorum eee yemek de geç kalmasın dedim hatta yol boyu düşündüm ne yapsam hem pratik hem doyurucu hem de beni yormayacak... aslında bulgur pilavı falan düşündüm ama öğlen nohut yiyince 2 öğün baklagil olmasın dedim dün zaten meyvemi unuttum bi tane domatesi tezgahta unuttum yani hepsi önceden düşünüldü ama gözümün önündekileri göremedim maalesef:50: 1 tabak 5ten 10 kaşığa kadar çıkar ben bir tabak çıkacak kadar haşlıyorum yoksa oturup fazlasını yerim biliyorum
Akşama nohut var küçük bir tencere yaptım ama ye ye bitmiyor maşallah:nazar: yanına 1 dl ekmek+salata+ayran düşünüyorum öğlen de köfte+domates+ekmek yedm artık nohut en geç yarına bitecek
bir de pilav - makarna tarzı şeyleri normalde yiyen biri değilimdir son 1 yıldır pilav çok nadirdir yediğim ama işte kış gelince kendimce çabuk şeyler olsun istiyorum işten gidince tek dileğim uzanıp dinlenmek oluyor
bi de kızlar ben herşeyi yapıp tek tek hazırlayıp işe taşıyorum yani meşakkatli oluyor biraz...
evde olsam daha planlı yiyebiliyordum ama işte meyvemi bile yerken utanıyorum onca kişi içinde...:26:

akşama bol salata üzerine serpiştirilmiş light ton balığı da olabilir, fikir olarak, yağı süzülmüş limonlu toplightcım öneri için yazıyorum...

akşama bol salata üzerine serpiştirilmiş light ton balığı da olabilir, fikir olarak, yağı süzülmüş limonlu toplightcım öneri için yazıyorum...

valla bir önceki gün balık yedim bi de o şekilde planlamaya çalışıyorum menüleri.. Aslında brokoli salatası+yoğurt yiyecektim ama çarşı işi çıkınca mecbur mantıya yöneldim ben:26:

Back
X