• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Menüm :56:

Sabah
7-8 adet fasulye turşusu (bayılırım, görünce dayanamadım)
yarım kk peynir
1 lokma börek (yarım kibrit kutusu boyutunda)

Ara 1 adet peynirli kraker

Öğle
4 kaşık bezelye-patates yemeği
4 kaşık yoğurt

Ara yarım elma, yarım portakal

Akşam
1 kase çorba
3-4 yaprak marul
1 rendelenmiş turp üzerine 4 kaşık yoğurt ve yarım kk peynir

Su içmeye devam
Spor 45 dk. yürüyüş
2 saat ev işi

Tükkan kapanmıştır

Dip not: bu gün ara Y-O-K-

hoşgeldin elis aramıza menün gayet güzel anladığım kadarıyla çalışıyorsun ilk sayfada takım kurallarımız var bunlara bakarak sana uyuyormu cevaplarsan seviniriz mazeretsiz 5 mesaj yazmayan günlük (haftasonu hariç) hergün menü paylaşımı yapmazsan bizi bozar bunlara uyarsan deneme süreci sonucunda takımdasın canım

Kurallarınızı okudum canım evett bana uyuyor :)

Ben de geldim, burdayim.

Su an 101 kilodayim. Yarin sabah tartilir, ilk resmi bildirimimi de yaparim insallah. Boyum 1.67. 31 yasindayim, bir universitede arastirma gorevlisi olarak calisiyorum. Hedefim Eylul 2014'te 69, Eylul 2015'te 55 kg'ya ulasmak. Insallah duzenli spor, saglikli bir diyet ile ve sizin desteginizle bu hedeflerime ulasirim.

Baslangic olarak genel beslenme hatalarimi yazayim ki, duzeltmekle baslayabileyim.
1. yemekleri onceden planlamazsam, abur cubur ve sagliksiz yiyeceklere yoneliyorum. Her gunun yemegini bir gun onceden planlayip hazirlamaliyim.
2. bazen isleri yetistirmek icin sabahliyorum ve uyku ve yemek duzenim sarsiliyor. gun icinde vaktimi daha dikkatli kullanip duzenli uyku, duzenli beslenmeme oncelik vermeliyim. her gun ayni saatte yemek yenildiginde metabolizma icin daha iyi oluyor diye duymustum.
3. ucu bir arada kahve tuketimine son. gunde 5 tane icsem, her biri 80 kaloriden 400 kalori ediyor. (malesef kahveye cok bagimliyim.) sade, sekersiz filtre kahveye gecis yapmaliyim.

spor planim her gun bir saat eliptik bisiklet ve bir saat yuruyus. (su an o kadar formdan dusmus durumdayim ki once bir kan dolasimimi artirmam gerek)

sende hoşgeldin canım hatalarını az çok farketmişsin bunların farkında olmak kesinlikle başarmanın yarısı bu işe başkoymuşsun hedefin işin gerçeği zor gibi görünse de çok zor değil her ay düzenli olarak 4 kg verebilirsen 28 kg eder ki yapılmayacak verilmeyecek bir kilo değil azimli olduktan sonra
elis e yazdığım gibi öncelikle ilk sayfadaki 5. takım kurallarını okursan seviniriz
yalnız şu an kaptan juju değil benim

yeni arkadaşlar gelmiş, hoşgelmişler... takım kaptanımız toplightın da dediği gibi lütfen 1. sayfadaki kuralları okuyup kabul ettiğinize dair, kabul ediyorum şeklinde yazınız.

Ayrıca hergün 5 mesaj yazma zorunluluğumuz vardır, yeni katılan üyelerimiz mesajlarının başına numara koyarak hesabı kolaylaştırmalıdırlar..(zaten zaman içinde tanışıp kaynaşıldıkça 5 i geçmektedir mesajlarımız)

cumadan cumaya tartılır en geç 12:00 de mutlaka kilomuzu yazmış oluruz... bunlar genellikle sıkıntı yaşadığımız konular, takım kaptan yardımcısı olarak tekrar belirtmek isterim...

Hepimize sağlıklı, keyifli kilo vermeler :)

Sabah
yarım kk peynir

Öğle
4 kaşık yoğurt

Akşam
1 kase çorba
3-4 yaprak marul

Su içmeye devam
Spor 45 dk. yürüyüş
2 saat ev işi

Tükkan kapanmıştır

gamzem yaa sen biraz az yiyon sanki:26::26:

Kurallarınızı okudum canım evett bana uyuyor :)
ok anlaştık o zaman

yeni arkadaşlar gelmiş, hoşgelmişler... takım kaptanımız toplightın da dediği gibi lütfen 1. sayfadaki kuralları okuyup kabul ettiğinize dair, kabul ediyorum şeklinde yazınız.

Ayrıca hergün 5 mesaj yazma zorunluluğumuz vardır, yeni katılan üyelerimiz mesajlarının başına numara koyarak hesabı kolaylaştırmalıdırlar..(zaten zaman içinde tanışıp kaynaşıldıkça 5 i geçmektedir mesajlarımız)

cumadan cumaya tartılır en geç 12:00 de mutlaka kilomuzu yazmış oluruz... bunlar genellikle sıkıntı yaşadığımız konular, takım kaptan yardımcısı olarak tekrar belirtmek isterim...

eferin sana yardımcı kaptan işi öğrenmeye başladın:46::46::46::46::46:

Sabah
yarım kk peynir

Öğle
4 kaşık yoğurt

Akşam
1 kase çorba
3-4 yaprak marul

Su içmeye devam
Spor 45 dk. yürüyüş
2 saat ev işi

Tükkan kapanmıştır

süppersin canım, meyve, marul ve turbuna da bayıldım.... bu arada sabah sabah turşu mu??? hayırdır?

hahahahahahah seviyorum seni yahuuuuuuuu, uçaktaki hostesler gibisin :27::27::27:

Ben de geldim, burdayim.

Su an 101 kilodayim. Yarin sabah tartilir, ilk resmi bildirimimi de yaparim insallah. Boyum 1.67. 31 yasindayim, bir universitede arastirma gorevlisi olarak calisiyorum. Hedefim Eylul 2014'te 69, Eylul 2015'te 55 kg'ya ulasmak. Insallah duzenli spor, saglikli bir diyet ile ve sizin desteginizle bu hedeflerime ulasirim.

Baslangic olarak genel beslenme hatalarimi yazayim ki, duzeltmekle baslayabileyim.
1. yemekleri onceden planlamazsam, abur cubur ve sagliksiz yiyeceklere yoneliyorum. Her gunun yemegini bir gun onceden planlayip hazirlamaliyim.
2. bazen isleri yetistirmek icin sabahliyorum ve uyku ve yemek duzenim sarsiliyor. gun icinde vaktimi daha dikkatli kullanip duzenli uyku, duzenli beslenmeme oncelik vermeliyim. her gun ayni saatte yemek yenildiginde metabolizma icin daha iyi oluyor diye duymustum.
3. ucu bir arada kahve tuketimine son. gunde 5 tane icsem, her biri 80 kaloriden 400 kalori ediyor. (malesef kahveye cok bagimliyim.) sade, sekersiz filtre kahveye gecis yapmaliyim.

spor planim her gun bir saat eliptik bisiklet ve bir saat yuruyus. (su an o kadar formdan dusmus durumdayim ki once bir kan dolasimimi artirmam gerek)

canım senin hedef kilonu da 69 olarak yazıyorum uygun mudur?

Şahnurum bende buna deli oluyorum yaaa, buna rağmen gitmiyor yahuuu :26::26::26::26: bişi oldu metobolizmama :52:

kızlar benim çıkma zamanım geldi kendinize iyi bakın akşam erkenden yemek olayımnı bitirin fırsatım olursa akşam uğramaya çalışırım değilse sabah herkes kilo vermiş olarak gelsin ona göreeee

merhaba şimdinin güzel geleceğinse manken bayanları:)) aranıza katılmak istiyorum.kurallarınızı okudum.sanıyorum her gün bir önceki gün neler yediğimizi ve yaptığımız egzersizleri yazmamız gerekecek. güzel bir motivasyon iyi sonuçlar alınacağından eminim. bunlar haricinde yapmamız gereken nedir. bir deneyiniz bakalım beni de bakarsınız yakında aranızda olurum :))

[video=youtube;1qnobd6JlMA]http://www.youtube.com/watch?v=1qnobd6JlMA[/video]

Kızlarrr damarın dibinee vuralımmmm :27::27::27::27:

kızlar benim çıkma zamanım geldi kendinize iyi bakın akşam erkenden yemek olayımnı bitirin fırsatım olursa akşam uğramaya çalışırım değilse sabah herkes kilo vermiş olarak gelsin ona göreeee

tamam canımız kaptanımız, öpüldünüz, görüşürüz ...

ay çok güldüm, hostes ne alaka? sen de diğer yardımcı değil misin bakiiim, göster maharetini sen de:P ben de seni seviyoruuummm <3

Tamam :27: aaaa cozutmayın bakimm, tükkanı kapatın, bol bol spor yapın..Bu saatten sonra spormu olur demeyin ayyyy biraz harekettt haydeeee :27::27::27::27:

merhaba şimdinin güzel geleceğinse manken bayanları:)) aranıza katılmak istiyorum.kurallarınızı okudum.sanıyorum her gün bir önceki gün neler yediğimizi ve yaptığımız egzersizleri yazmamız gerekecek. güzel bir motivasyon iyi sonuçlar alınacağından eminim. bunlar haricinde yapmamız gereken nedir. bir deneyiniz bakalım beni de bakarsınız yakında aranızda olurum :))

Hoşgeldin canım, Hamurkafayı okuyunca hamur işi canı isterse bir insanın kk da daha çokkk gezer :27::27:

Taza taze bir bilgi vereyim dedim sabahları aç karnına bal limon ve ılık su karışımı ( 1 çay bardağı ) karın bölgesindeki yağlanmayı eritiyormuş haftasonu denicem bakalım haftaıcı ıcıp sonra otobuse bınıp 1 saat yol gelmeyi kestiremedim haftasonu denim dedim:34::34:

Back
X