• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Akşam yemeğini 17:30 da yedim 18:00 de yemeyi kestim. Ama şimdi yazabiliyorum ancak.
Akşam yemeğim şöyle :56: , 1 kase mercimek çorbası ve ton balıklı zeytinyağlı salata,1 dilim tam buğday ekmeği yedim. Başta ekmeği yemekte tereddüt etsem de sonradan gecenin ilerleyen saatlerinde acıkmaktan mutfağa koşmaktan korktuğum için yedim.Spor yapamadım bugün. Dışardaydım, yürüdüm tabi ama o tempolu olmadığından spordan sayılmaz.

kızlar bugünkü menümü yazarak mutfağımı kapatıyorum..

sabah:
sirkeli karışım
1 yumurta ile yapılmış sebzeli omlet
1 galeta
1/2 domates
1 kk peynir

öğle:
4 yk ıspanak yemeği
2 yk yoğurt

akşam:
1 tabak kısır-bol marul ve yeşillikli, yağsız

2,5 litre su...
bugün de spor yapamayacağım programımdan ötürü...akşama yeşil çay...

sevgili luci221177 bana göre bugünkü menün güzel olmuş :nazar: sabahki galeta dışında hiç ekmek yok diyebiliriz.Hep böyle devam edebilirsen oldukça hızlı kilo vereceğini düşünüyorum.
Akşam yemeğindeki kısırda bulgur olduğundan tok tutacaktır sanırım seni :) Şu an canım kısır istedi tabi ki yarına kaldı kısır yeme hayallerim :D

500ml su

Sabah 2 d.ekmek tel peynir 4 zeytin salata

Ara 1 çay b. Süt 5 hurma

Öğlen 100gr tavuk salata 4 kaşik yoğurt

Ara 1 çay bardaği süt 3 hurma

Akşam 1 kase çorba bir parça ekmek

Ara 1 çay b.süt 3 hurma

2.5litre su spor ev işi

kızlar hurmayı büyüklüğünüde göstererek diyetisyene sordum 5 tane fazla değilmi yok rahatlıkla yiyebilirsin dedi

Herkese iyi aksamlarr

Bugunku menum

Sabah 08.30
Ac karnina 9lu cay
Minnacik yagda peynirli gozleme

Ara ogun 12.00
Orta sekerli turk kahvesi

Oglen 13.30
2yemek kasigi bezelye
2 yemek kasigi bulgur pilavi
yarin kepce corba
yagsiz salata

Ara ogun 16.00
1 porsiyon meyve

Aksam yemegi 19.45
4 yemek kasigi sebze yemegi (kabak patlican havuc patates)
3yemek kasigi yogurt

Ara öğün
1 bardak süt

su : 2 lt
spor: hafta sonu mesaim oldugundan dolayi cok yorgundum bugun spor yok
Not : kucuk bir kacamagim oldu 1 adet cikolatali gofret yedim ama cok iyi cigneyerek yuttum.;) kan sekerim dusmustuuu

canim senin menun bana biraz az gorundu. yaklasik olarak gunluk kalorinin 1200'un altinda kalacagini tahmin ediyorum. bu sekilde evet kilo verirsin, hizli da verirsin ama bir sure sonra kilo vermen durur ve almaya baslarsin. ayrica metabolizman da aldigin kalori olcusunde yavaslar. ara ogunlerle menunu desteklemen gerek diye dusunuyorum.

canım hak veriyorum sana lakin kilom fazla olduğu için başta biraz hızlı vererek motivasyonumu güçlendirmeyi hedefliyorum. Aç hissetmedikçe bir şeyler yemek istemiyorum ki midem küssün biraz... daha önce daha az besleniyordum kontrollü olarak birşeyleri sokuyorum hayatıma...

sevgili luci221177 bana göre bugünkü menün güzel olmuş :nazar: sabahki galeta dışında hiç ekmek yok diyebiliriz.Hep böyle devam edebilirsen oldukça hızlı kilo vereceğini düşünüyorum.
Akşam yemeğindeki kısırda bulgur olduğundan tok tutacaktır sanırım seni :) Şu an canım kısır istedi tabi ki yarına kaldı kısır yeme hayallerim :D

evet canım diyetimin 19. günündeyim ve hiç ekmek yemedim bu süreçte... sadece pazar kahvaltılarında 1/2 sokak simidi yedim bu süreçte... ekmeği hayatımdan çıkarmak istiyorum çünkü benim imtihanım ekmekle...ekmek, makarna pilav başlayınca durduramıyorum kendimi o sebeple başlamıyorum.. çok şükür artık eksikliğini de hissetmiyorum... kısırı da özellikle yedim hem uzun süre tok tutsun hem bulgur vitamini alayım.. o da yağsız bol limonlu ve bol marul salatalıklı falandı, iyi geldi.. ara ara tavsiye ederim hakkaten :)

Buldum yavrum yapalım berber pazartesi başlayalım yarın anlatırım sana

tamam canım benim haber bekliyorum senden... bu arada iyi hissetmene çok sevindim ben de cuma akşamı çıkarken çok iyi hissettim süslenince... giyemediğim kıyafetlerime girebilmek muhteşemdi... gidecek bu kilolarrrr :)

kızlarrr herkese günaydınlar, muhteşem bi pazar olsun hepimiz için... bugün burası oldukça yağmurlu, evde geçireceğim sakin bir pazar olmasını ümit etmekteyim... genel olarak buralardayım ara ara girip bakıyorum, görüşürüz yineee :)

kızlar bebeğim hasta o yüzden giremiyorum ve bir süre de giremeyeceğim sanırım
göz kapakları iltihaplanmış kuzum 3 gün gözleri şiş kızarmış ve sarı sarı akıntısı vardı açamıyordu gözlerini.şimdi ilaç kullanıyoruz damla ve antibiyotik ve ağrı kesici kullnıyoruz.günlerdir ilk defa dün gece uyudu yavrum.eşim de ben de uykusuzuz günlerdir perişan olduk.bir de dişi hala patlamamış o patlamak üzzere dedi doktorumuz.ta gözü daha iyi en azından gözünü açıp bzi görebiliyor derken dün de ateşi çıktı dişinden dolayı.
bir de salak ev sahibimiz kış günü evden çıkarıyor bizi.neymiş oğluyla geliniyle beraber yaşıyormuş bizdeki ev daha büyük diye oraya geçeceklermiş.
özetle bir de ev arıyoruz en kısa zamanda ev taşıyacağız.

beni 2-3 hafta izinli yazarmısınız?gruptan ve sizden ayrılmak istemiyorum :( atmayın beni olur mu?

evet canım diyetimin 19. günündeyim ve hiç ekmek yemedim bu süreçte... sadece pazar kahvaltılarında 1/2 sokak simidi yedim bu süreçte... ekmeği hayatımdan çıkarmak istiyorum çünkü benim imtihanım ekmekle...ekmek, makarna pilav başlayınca durduramıyorum kendimi o sebeple başlamıyorum.. çok şükür artık eksikliğini de hissetmiyorum... kısırı da özellikle yedim hem uzun süre tok tutsun hem bulgur vitamini alayım.. o da yağsız bol limonlu ve bol marul salatalıklı falandı, iyi geldi.. ara ara tavsiye ederim hakkaten :)

senin bu iradene hayranım :46::46:

kızlarrr herkese günaydınlar, muhteşem bi pazar olsun hepimiz için... bugün burası oldukça yağmurlu, evde geçireceğim sakin bir pazar olmasını ümit etmekteyim... genel olarak buralardayım ara ara girip bakıyorum, görüşürüz yineee :)

Günaydınnn luciii, günaydın arkadaşlarr...Musmutlu pazarlar olsunn..yoğun bir akşamdan sonra üstümden tır geçmiş gibi uyandım.. :52::27:

göz kapakları iltihaplanmış kuzum 3 gün gözleri şiş kızarmış ve sarı sarı akıntısı vardı açamıyordu gözlerini.şimdi ilaç kullanıyoruz damla ve antibiyotik ve ağrı kesici kullnıyoruz.günlerdir ilk defa dün gece uyudu yavrum.eşim de ben de uykusuzuz günlerdir perişan olduk.bir de dişi hala patlamamış o patlamak üzzere dedi doktorumuz.ta gözü daha iyi en azından gözünü açıp bzi görebiliyor derken dün de ateşi çıktı dişinden dolayı.
bir de salak ev sahibimiz kış günü evden çıkarıyor bizi.neymiş oğluyla geliniyle beraber yaşıyormuş bizdeki ev daha büyük diye oraya geçeceklermiş.

beni 2-3 hafta izinli yazarmısınız?gruptan ve sizden ayrılmak istemiyorum :( atmayın beni olur mu?

:5::5::5::5: kıyamam yaaaaa bebişee.. Rabbim acil şifalar versin, ev arama konusunda da rabbim yyardımcınız olsun :26::26:

Gunaydin, bugun biraz gec uyanabildim.

Dunku mesaj sayim: 4... Yorum yapabilecegim fazla paylasim olmadi.

Dunku menum:

uyaninca: elma sirkeli, balli ilik su

sabah: 2 dilim etimek, labne, domates, salatalik

ara: yok malesef. 3 saat sinav gozetmenligim vardi.

ogle: 3 kepce sehriye corbasi, 3 kepce makarna (sadece bir yk domates sosu ile), 4-5 kasik dogal yogurt

ara: 1 avuc kuru uzum 1 bardak yagsiz sut

aksam: yemekten once elma sirkeli balli ilik su.
yemekte: 2 buyuk carliston, 2 kucuk yumurta, azicik yag ile sotelenmis makarna, 4-5 kasik dogal yogurt

ara: 1 elma

spor: 35 dk eliptik, 15 dk tempolu yuruyus.

Son düzenleme:
herkese güzel bir pazar geçirmesi dileğiyle merhabalar....

sevda cım hoşgeldin tatlım seni acaba izinli mi ayırmıştık yoksa kendi isteği ile mi ona bir bakalım tatlım

esmerim canım menün fena değil biraz nohut ağırlıklı olmuş az ama öz:27::27:
tatlım sınavlarında başarılar malum haftasonu olunca bende evde çocuklarla ilgileneceğim için fazla giremiyorum inşallah güzel sonuçlarla gelirsin

canım ya ben kendi isteğimle ayrılmıştım...ama 6 ayım sanırım bir kaç haftaya dolmak üzere .olmadı dolunca girerim takıma bu arada da biraz kendimi toparlarım aranızda .kendimi okadar çok boşvermiş haldeyimki sormayın gitsin...ben bi bakayım ne zaman bırakmışım..

tatlım çok geçmiş olsun rabbim biran önce şifasını versin bebişinin inşallah.kuzum ev sahibinde çok vijdansızmış az daha sabredememiş mi bu kış gününde nedirki derdi ..şimdiye kadar oturmuş ya geliniyle sanki yaza kadar sabretse bi tarafı eksilecek kolay gelsin bacım...allah yardım etsin..

.

şahnurum 329. etap ( 27 eylül - 4 ekim ) da izinli yazılmışım ... ama şu an çok kilo aldım 77.20....:26::26::26::26::26: biraz olumsuz etkileyebilirim, biraz deil bayağı bi olumsuz etkileyebilirim karar sizin arkadaşlar....

.

canıım çok çok geçmiş olsun, Allah yardımcınız olsun. Seni göremeyince meraktan çatladık, dikkat et kendine

mutfağı kapatarak bugünü bitiriyorum... menümü paylaşayım

sabah:
sirkeli karışım
1/2'den az sokak simidi,
1 adet yumurta ile sebzeli omlet
1 kk süzme peynir

yeşil çay
şekersiz Türk kahvesi

akşamüstü:
5 ızgara köfte
yağsız marul salata
1 kase tuzsuz light yoğurt ile cacık
3 yk bulgur pilavı...

akşama yine yeşil çay içilecek

1 saat açık havada tempolu yürüyüş... şu ana kadar 2,5 litre su yatana kadar 3,5 u geçer...

tamam canım benim haber bekliyorum senden... bu arada iyi hissetmene çok sevindim ben de cuma akşamı çıkarken çok iyi hissettim süslenince... giyemediğim kıyafetlerime girebilmek muhteşemdi... gidecek bu kilolarrrr :)

Sonunda fırsat buldum canum şimdi 5 saatte bir yiyoruz bol sıvı tüketiyoruz 3 ana öğün.ve her öğünde tek besin grubu uyarmı birde porsiyonlar az olucak

herkese güzel bir pazar geçirmesi dileğiyle merhabalar....

canım ya ben kendi isteğimle ayrılmıştım...ama 6 ayım sanırım bir kaç haftaya dolmak üzere .olmadı dolunca girerim takıma bu arada da biraz kendimi toparlarım aranızda .kendimi okadar çok boşvermiş haldeyimki sormayın gitsin...ben bi bakayım ne zaman bırakmışım..

tatlım çok geçmiş olsun rabbim biran önce şifasını versin bebişinin inşallah.kuzum ev sahibinde çok vijdansızmış az daha sabredememiş mi bu kış gününde nedirki derdi ..şimdiye kadar oturmuş ya geliniyle sanki yaza kadar sabretse bi tarafı eksilecek kolay gelsin bacım...allah yardım etsin..

.

Ggeçmiş olsun tatlım en kısa sürede aramıza dönersin umarım

kizlar selam

dunku mesaj sayim ; 10!

bugun pazar ve tek izin gunum o yuzden giremiyorum.

guzel bir kahvalti ve yine ara ogunlere yer verebildim

vee bugun sabah ac karbina tartilinca yuzcagizim guldu umarim tum hafta boyle olur

herkese sevgiler

Son düzenleme:
Back
X