• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

4

Suphanekee dinimiz aminnnnnnnnnn :2u ::27::27::27: ayyy sen ne tatlısın böylee yaaaa :54: birde şey dicemmm :26: kaptanımız duymaz demi bu cozutmaları :23: :18::18::18:

canim benim sende cok tatlisin ;)) valla arada kaynamasi soz konusuolabilir. ama tek twk incelenirse duyulabilirr sen en iyisi yarin telafisini yap cok saglikli beslen

bende dun 1 cikolatali gofret yedim.herkes bilir cikiloataya duskun oldugumu is arkadaslarim alio getirmis kiramadim malesef ama aksama ceza kestim kendime :45:

ooo asil dayaklik sensin demek ki :47:

:27::27::27::27::27::52::52::52::52:

:27::27::27::27::27::27::27::27:

Haftasonu menüler havada uçuşuyor balımm :27: görememişizdir :27::27::27:

gamzecim tamam yarın çok pis başlıyoruz ....sabah öğle akşam beraberiz...sıkıyosa benden habersiz bişeyler yede göreyim...:27::27::27:

kızlarrrr bi sürü şey yazmıştım sayfa kapanıp açıldı şimdi özet gecemem purmelal sen sıkma canını izinli yazarız bebiş toparlansın bi öncelikle

gamze ve sevda sizi birbirinize emanet ediyom ona göre ikinizde nefislerinize hakim olacaksınız biribirinizi aşka getşirmek yok sadece sporda aşka getirebilirsiniz

diğer arkadaşlar düzenli paylaşımlara devam edin lütfen
ben bu hafta izin aldım işyerindeki kadar aktif size katılamayacağım malum sömestr haftası bakıcıya da izin verdim 1 hafta çocukları gezdireceğim fırsat buldukça girerim endinize iyi bakın tozutmayın hepinizi kocaman öpüyorummm

tamamdır kaptanım gamze bana emanet bende ona. şahnurum çocuklarla iyi vakit geçir iyi tatiller tatlım. sende sakın cozutma heee...:16::16::16::16:

.

of bu akrabalas, arkadaslar yok mu? bence soz verelim takim olarak bu tur israrlara taviz vermeyelim. sorarlarsa "takim arkadaslarim cok kizar" diyebilirsiniz. hatta o yuzden :47: :34:

hahaaa o zamanda amaaan soylemessen nasil duyacaklar ye bisey olmaz diyecekler aslinda is tamamen bizden geciyor da neysee :45:
hayir isin ilginc tarafi etimek tatlisini isteyen benim sevgili esim :1:

:27::27::27::27::27::52::52::52::52:

gamzecim tamam yarın çok pis başlıyoruz ....sabah öğle akşam beraberiz...sıkıyosa benden habersiz bişeyler yede göreyim...:27::27::27:

tamamdır kaptanım gamze bana emanet bende ona. şahnurum çocuklarla iyi vakit geçir iyi tatiller tatlım. sende sakın cozutma heee...:16::16::16::16:

.

Tamam arkadaşımmmmmmmmm :46::46::46::46::46::46:

.

Bugün 3 litre falan su tükettim sanırım annem en sonunda kızdı yeter tuvaletten çıkmıyosun diye :D Akşam 10 gibi limonlu yeşil çay içtim. Diyetim için güzel bir gün oldu sanırım :51:

:72: günaydın kızlarrrr, herkese iyi haftalar dilerim :54: :54: :54:

geçmişi okuyunca hafta sonu cozutan arkadaşlar gördüüüm :20: çook ayıp vallahi, bu günden itibaren sizi diyete davet ediyorum gamzecim ve diğer arkadaşlar... cozutmak yok haaa :34:

hadi bakalım hepimize kolay gelsinnn :16: :16: :16:

Günaydın hanımlar:3:
Hepinize güzel bir hafta dilerim.
Maşallah hafta sonu döktürmüşsünüz 13 sayfa geçmişi okuyacağım da alıntılayıp yorum yazacağım da bir de bugünün temposuna yetişeceğim:44: valla biraz zor gibi... önümde Cuma bitiremediğim dosya duruyor onun yanı sıra başka işler de çıkacak eminim- artık yetişebildiğim kadar, yapacak birşey yok:50:
Kızlar ben hafta sonu hiç dikkat etmedim zaten normalde de düzenim bozuluyordu bir de bu hafta sonu aöf sınavları vardı sabahları erken kalk şehrin öbür ucuna git bir de kampüs içinde tepedeki fakülteye çık - valla canım çıktı hafta sonu dinlenmek yerine daha çok yoruldum:37: diyet miyet hak getire ben karnımı doyurduğuma şükrettim - bugün de saat 8de işte olma mecburiyetinden dolayı kahvaltımı bile hazırlayamadım gerçi tatil olduğunu unuttum:37: normalde istiklal marşı için saat 8de burada oluyoruz da:24: fırından simit aldım onu normalde yarımşar yiyordum ama şimdi hepsini yedim:26: artık günün geri kalanını sorunsuz atlatmaya çalışacağım.
Bu arada aöf harici biraz dinlendim ev işini de akşam yapayım dedim uyumuşum - kalktım hadi bakalım ev işine dedim baktım ki kombi suyu ısıtmıyor:47: aç kapa yaptım denemediğim şey kalmadı ama yok - kombi ateşleme yapmıyor dün akşam üşümekten uyumakta bile zorlandım:18: üşüyünce başıma ağrı girer, titremekten uyuyamam:18: birkaç saat uyumuşum sabah erken kalktım 6.30 gibi - peyniri suya koydum, yapamadığım işleri biraz yapayım dedim ama baktım 1 saat geçmiş hemen giyinip çıktım
bugün zorlu bir gün olacak benim için - servisi arayacağım evimin işlerini bile yapamadım çamaşırlar yıkandı asılacak kalorifer çalışmadığından sermedim yoksa ev nem kokar:50:
kızlar bende durumlar bu - biraz işlerimi yapayım sonra geçmişi okurum yazabilirsem yazarım şimdilik hoşçakalın:3:

Herkese Günaydın ve İyi Haftalar Kızlarrr

Dünkü mesaj sayım : 5 ( malum pazar )

Ben tam bir kahvaltı hastasıyımdır. Hafta içi çalıştığım için haftasonu mesaim yoksa fix menü kahvaltı hazırlarım hazırlamayada bayırılırım. aşağıdakileri tüketiiğime inanamıyorum normalde o patates o peynir falan uçması lazımdı :1::1:

Ayrıca yaz kış soğuk su içerim. Ancak eşim bu duruma inanılmaz kızıyor çünkü geçen ay fena bir hastalık geçirdim. Bu endenle bırakın dolaba su koymayı markette bilem alamıyorum. Ve bu nedenle haftasonu su tüketimim çok az. Ama elimden geldiğince buzluğa su koyuyorum eşim farketmeden içiyorum :1::1::1::1:

Dünkü menümü hemen paylaşayım

Sabah 10:30

1 dilim beyaz peynir
3 tane zeytin
2 dilim salam
2 yemek kaşığı patates
1 haşlanmış yumurta
2 bardak sekersiz cay

Öğlen 16:30

1 tane etimek
1 adet limonlanmış haşlanmış brokoli

Ara öğün 17:30

Sekersiz cay

Akşam 19:00

2 yemek kaşığı pilav
1 yemek kaşığı tavuk
1 kase yoğurt

Ara öğün 21:00

1 meyve

su : 1 lt su içememişimdir.

Herkese iyi haftalarrr

Son düzenleme:
:72: günaydın kızlarrrr, herkese iyi haftalar dilerim :54: :54: :54:

geçmişi okuyunca hafta sonu cozutan arkadaşlar gördüüüm :20: çook ayıp vallahi, bu günden itibaren sizi diyete davet ediyorum gamzecim ve diğer arkadaşlar... cozutmak yok haaa :34:

hadi bakalım hepimize kolay gelsinnn :16: :16: :16:

Günaydınnnnnnnnnnnnnnn :16::16::16::16: hele şükür normale dönmeye başladım, grip ha geldi ha gelicek gibi devam ediyor fakat gittikçe rahatlamaya başladığıma göre sanırım geri gidecek.. Cozutmaya gelince hahahahahah her şey bitti artık cozutmayla aramızda AY-RIL-DIK :27: :33: yeni bir gün ve yepyeni umutlara MERHABA dedik :46::46::46:

Günaydınnnnnnnnnnnnnnn :16::16::16::16: hele şükür normale dönmeye başladım, grip ha geldi ha gelicek gibi devam ediyor fakat gittikçe rahatlamaya başladığıma göre sanırım geri gidecek.. Cozutmaya gelince hahahahahah her şey bitti artık cozutmayla aramızda AY-RIL-DIK :27: :33: yeni bir gün ve yepyeni umutlara MERHABA dedik :46::46::46:

Tekrar tekrar geçiş olsun o haldee

günaydınn güzel bir gün olsun kızlar cozutmaları unutalım diyete tam gaz sarılalım bakalım ben sabahleyin gayet güzel diyete uygun kahvaltımı yaptım şimdi bebelerle çıkacağız ondan sonra allah bilir akşama eve ancak girerim kolay gelsin hepinize

günaydınn güzel bir gün olsun kızlar cozutmaları unutalım diyete tam gaz sarılalım bakalım ben sabahleyin gayet güzel diyete uygun kahvaltımı yaptım şimdi bebelerle çıkacağız ondan sonra allah bilir akşama eve ancak girerim kolay gelsin hepinize

Aynen öyle kaptanım, bende diyetime uygun bir şekilde yaptım kahvaltımı şükürler olsun :16: tatilin tadını çıkarıyorum :27::27:

herkese merhabalar:))))

bol kalori yakımlı bir hafta olsun hepimize

haftasonları forumu takip edemiyorum malesef. Haftasonu menülerimi yazıyorum şimdi

cumartesi:
sabah 2 dilim kepek ekmeği, 1 haşlanmış yumurta, 1 domates, biraz maydanoz, bir parça peynir.

öğle: üşendim ve 1 elmayla geçiştirdim

akşam: bol yeşillikli ton balıklı salata ve ayran

haftalık kaçamak: bu haftaki kaçamağımı kendi yapımım 1 dilim ev keki ve yanında 1 bardak süt ile yaptım.

su: 2-3 lt

spor: 1 saat tempolu yürüyüş

pazar:
sabah 2 dilim kepek ekmeği, yumurta, 4 adet zeytin, biraz peynir, 1 dilim sucuk(pazar kahvaltısında bu kadarla durdurdum kendimi)

öğle: 1 adet muz (kahvaltıyı geç yaptık da)

akşam: 1 kase tavuk suyuna çorba bol limonlu, 1 kase cacık, 1 yemek kaşığı bezelye

gece ara öğün: 5 fındık, 3 badem, 10 beyaz leblebi

su: 2-3lt

spor: 1 saat plates

haftasonları forumu takip edemiyorum malesef. Haftasonu menülerimi yazıyorum şimdi

cumartesi:
sabah 2 dilim kepek ekmeği, 1 haşlanmış yumurta, 1 domates, biraz maydanoz, bir parça peynir.

haftalık kaçamak: bu haftaki kaçamağımı kendi yapımım 1 dilim ev keki ve yanında 1 bardak süt ile yaptım.

pazar:
sabah 2 dilim kepek ekmeği, yumurta, 4 adet zeytin, biraz peynir, 1 dilim sucuk(pazar kahvaltısında bu kadarla durdurdum kendimi)

akşam: 1 kase tavuk suyuna çorba bol limonlu, 1 kase cacık, 1 yemek kaşığı bezelye

Gayet güzel atkatılmış haftasonu, tebrikler :46::46::46::46::46::46:

.

Günaydın kızlarrr gününüz aydın olsun iyi haftalarr :21::21:

Sabah kızımı bıraktım anneme yine geldim işe:2: Haftasonu alışınca ole kötü oluyorum ki haftabaşları annelik duygularım fena kabardı ya böle 1 sanıye bırakmak istemiyorum onu ama mecbur :50:

Haftasonu diyetimde gayet güzel idi ama 2 öğün sabah ve akşam çünkü sabah kahvaltılarını geç yaptık.

C.TESİ-PAZAR:Rutin kahvaltı :)
Akşam yemeklerimde şöle oldu 1 gün balık yedım, diğer günde ıspanak.

Ama itiraf edeyim 1 adet çikolata yedim :)))

Sabah kızımı bıraktım anneme yine geldim işe:2: Haftasonu alışınca ole kötü oluyorum ki haftabaşları annelik duygularım fena kabardı ya böle 1 sanıye bırakmak istemiyorum onu ama mecbur :50:

Haftasonu diyetimde gayet güzel idi ama 2 öğün sabah ve akşam çünkü sabah kahvaltılarını geç yaptık.

olur o kadar dert etme :) bebişe de kıyamam ama napalım hayat şartları mecbur çalışmaca :(

Midemin küçüldüğünün farkındayım kızlar 2. tabak yemeği yersem, ki inanın oda 2 kaşık filan şişiyorum :)) Maden suyu içmeye başlaıcam bu hafta aralıklı ve mineral var faydalı hemde tok tutuyor.

farklı farklı tartılarda tartıldım hep başka gösteriyor ay nasıl moralım bozuldu ya. Hata bende ınsan her gün tartılırmı hiç. Bu hafta cumaya kadar çıkmıcam tartıtya geçen hafta işyerindeki tartıda tartıldım 1,5 kg vermişim.

Evde giymek istediğim pantolonlarım varr :44:

Herkese Günaydın ve İyi Haftalar Kızlarrr

Dünkü mesaj sayım : 5 ( malum pazar )

Ben tam bir kahvaltı hastasıyımdır. Hafta içi çalıştığım için haftasonu mesaim yoksa fix menü kahvaltı hazırlarım hazırlamayada bayırılırım. aşağıdakileri tüketiiğime inanamıyorum normalde o patates o peynir falan uçması lazımdı :1::1:

Ayrıca yaz kış soğuk su içerim. Ancak eşim bu duruma inanılmaz kızıyor çünkü geçen ay fena bir hastalık geçirdim. Bu endenle bırakın dolaba su koymayı markette bilem alamıyorum. Ve bu nedenle haftasonu su tüketimim çok az. Ama elimden geldiğince buzluğa su koyuyorum eşim farketmeden içiyorum :1::1::1::1:

Dünkü menümü hemen paylaşayım

Sabah 10:30

1 dilim beyaz peynir
3 tane zeytin
2 dilim salam
2 yemek kaşığı patates
1 haşlanmış yumurta
2 bardak sekersiz cay

Öğlen 16:30

1 tane etimek
1 adet limonlanmış haşlanmış brokoli

Ara öğün 17:30

Sekersiz cay

Akşam 19:00

2 yemek kaşığı pilav
1 yemek kaşığı tavuk
1 kase yoğurt

Ara öğün 21:00

1 meyve

su : 1 lt su içememişimdir.

Herkese iyi haftalarrr
Günaydın - ben de kahvaltısız yapamam yani güzel bir alışkanlık aslında...
Yediklerin iyi, süper hatta:46:

Günaydınnnn:16::16::16:

Günaydın kaptan:16:

cumartesi:

pazar:

Günaydın - menülerin hafta sonuna göre gayet güzel:46: Normal zamanda öğleleri atlama ama olur mu?:34:

Günaydın:3: Benim de hafta sonu geldi mi öğünler ikiye iniyor kahvaltı brunch tarzı öğleye yakın oluyor haliyle acıkmıyor insan - bir de akşam yeniyor. Senin de güzel bence - 1 tane çikolata da çok değil, afiyet olsun:56:, bu hafta için bu kaçamak motivasyon olsun sana:34:

Back
X