• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bana bazen bu "bir kereden bisi olmaz, abartma" diyen insanlar kilolu ve mutsuz kalmamizdan derinden derinden mutlu oluyorlar gibi geliyor. yani kilolu kalip istedigim kiyafetleri giyemezken (su an 100 kiloyum, kocaman yuvarlak bisiyim yani) bu akrabalarin bana faydasi olmuyor. o yuzden ben hic aldirmiyorum bu israrlara artik.

hatta insanlarin soylediklerine kulaklarimi tikamayi ogrendim, cunku spor yapmasan yap derler, yapsan "cok yapiyorsun, soyle yap" derler. diyet yapmasan "cok yedin" derler, yapsan "aman ye" derler. kilo alsan "sismanlamissin" derler, zayiflasan "aay yemek ye biraz anoreksik mi olacaksin?" derler. yani ben biktim artik bu konusmalardan. kimseyi dinlemiyorum.

en güzeli bence de dinleme, motive ol, yolundan şaşma... :46:

bana bazen bu "bir kereden bisi olmaz, abartma" diyen insanlar kilolu ve mutsuz kalmamizdan derinden derinden mutlu oluyorlar gibi geliyor. yani kilolu kalip istedigim kiyafetleri giyemezken (su an 100 kiloyum, kocaman yuvarlak bisiyim yani) bu akrabalarin bana faydasi olmuyor. o yuzden ben hic aldirmiyorum bu israrlara artik.

hatta insanlarin soylediklerine kulaklarimi tikamayi ogrendim, cunku spor yapmasan yap derler, yapsan "cok yapiyorsun, soyle yap" derler. diyet yapmasan "cok yedin" derler, yapsan "aman ye" derler. kilo alsan "sismanlamissin" derler, zayiflasan "aay yemek ye biraz anoreksik mi olacaksin?" derler. yani ben biktim artik bu konusmalardan. kimseyi dinlemiyorum.

hahaaa sana katılıyorum sekerim.

Benim en sinir olduğum cümle aynı zamanda yalan diyetyapıcam yada spor yapıcam cümlesinden sonra " senin ihtiyacın mı var canım aaaa ? "

hadi oradann içindenneler söylüyorsun kmbilir

en güzeli bence de dinleme, motive ol, yolundan şaşma... :46:

hahaaa sana katılıyorum sekerim.

Benim en sinir olduğum cümle aynı zamanda yalan diyetyapıcam yada spor yapıcam cümlesinden sonra " senin ihtiyacın mı var canım aaaa ? "

hadi oradann içindenneler söylüyorsun kmbilir

evet kimseyi dinlemeyelim, yolumuza yilmadan, yorulmadan devam edelim. amaaaaaa diyetimizi ve sporumuzu yaparken saglikli olmasina da dikkat edelim. bize saglikli yorumlar getirenleri dinleyelim. bu bakimdan menulerimizde hatali bir sey gorursek birbirimizi uyaralim.

bu arada kilo verince, bu durmadan konusan akrabalarin size karsi durusu degisiyor resmen, daha cok saygi duyuyorlar. nasil zayifladiginizi ogrenmek istiyorlar. toplumda bi de soyle bi yanilgi var, kilolu insanlarin kendileri icin dogru kararlari veremediklerini sandiklari icin her konuda isinize karisip her isinizi yonetmeye calisiyorlar. zayiflamak bu insanlara kendimiz icin dogru kararlar verebilecek kadar akli basinda oldugumuzu gostermek acisindan da onemli.

Menüm :56:

Sabah: 1 domates+ yarım kk peynir

Ara: 2 kayısı

Öğle: 3 kşık yoğurtlu ıspanak+ 3 kaşık alinazik

Ara: 1 kayısı

Akşam: 1 kupa tarhana çorbası (orta boy)+ 3 kaşık havuç tarator+ 2 kaşık alinazik :27:

Spor: 45 dk. eliptik+ 50 mekik

Su: içmeye devam :16:

Evet arkadaşlarım mutfağım kapanmıştır, ara öğünlerde çok fazla katı olucağım bundan sonra, mesela ben meyve yiyiyordum çoğunlukla ama çok acıkıyordum ana öğünüme kadar..Bu gün se sevgili arkadaşım luci :27: sayesinde çok fazla ara öğün yapmadım ve inanın hiç acıkmadım, şu an akşam yemeğim için hazırladığım menümü yemek için yiyiorum ve nerdeyse sadece çorbamı içerek doydum sayılır :46::46:

Son düzenleme:

Akşam: 1 kupa tarhana çorbası (orta boy)+ 3 kaşık havuç tarator+ 2 kaşık alinazik :27:

canım menün çok güzel de aklıma takıldı neden hiç salata göremiyorum menülerde... acaba diyete olumsuz bir katkısı mı var da salata yemiyorsunuz benim haberim yok???

canım menün çok güzel de aklıma takıldı neden hiç salata göremiyorum menülerde... acaba diyete olumsuz bir katkısı mı var da salata yemiyorsunuz benim haberim yok???

Hayırr tatlım yaaaa :27::27: yeşillikleri yıkamak zor geliyor :27::27: yarınki menümde salata da olucaktır arkadaşım :54:

Hayırr tatlım yaaaa :27::27: yeşillikleri yıkamak zor geliyor :27::27: yarınki menümde salata da olucaktır arkadaşım :54:

korktum canım bir an vallahi, akşam koca tabak marul salata yedim yağsızdı ama ne olur ne olmaz bi sorayım dedim..genelde menülerde salata göremiyorum..dedim bilmediğim bir şey mi var acep :) :37:

korktum canım bir an vallahi, akşam koca tabak marul salata yedim yağsızdı ama ne olur ne olmaz bi sorayım dedim..genelde menülerde salata göremiyorum..dedim bilmediğim bir şey mi var acep :) :37:

yok yokkk, sen benim idolumsun :27: sende çok yanlış olmaz :27::27:

Evet arkadaşlarım mutfağım kapanmıştır, ara öğünlerde çok fazla katı olucağım bundan sonra, mesela ben meyve yiyiyordum çoğunlukla ama çok acıkıyordum ana öğünüme kadar..Bu gün se sevgili arkadaşım luci :27: sayesinde çok fazla ara öğün yapmadım ve inanın hiç acıkmadım, şu an akşam yemeğim için hazırladığım menümü yemek için yiyiorum ve nerdeyse sadece çorbamı içerek doydum sayılır :46::46:

canım yaa ben de inan meyve yediğimde ara öğinde açlıktan bayılacak gibi oluyordum 1 saat sonra... yüzlerce sayfa okudum bugün bununla ilgili, hakkaten işe yaradı, hiiiç mi hiç acıkmadım... katkım olduysa ne mutlu bana :16:

kızlar şimdilik kaçtım bennn, sistem açık ama burada olmayacağım 1 saat yürüyüp geleyim, öptüm hepiniziiii

:17: utandım şimdi.. cumaya kilo verememiş olursam görürüm o zaman idolü ben :122:

ayyyy allahım korusunnnnnnn, bende tırstım şimdi :18::18::18:

Birde balım yaaa, benim menümü gördünn hayatım çokmu fazla ki ben şu an doygunluktan patlıyorum gibi :52::52::52: karnım şişti yaaa, böyle kilo veremeyeceğim diye korkuyorum :52::52:

Akşam yemeğimi de yiyeceğim birazdan arkadaşlar.
kahvaltımı yazmıştım zaten , yarım simit yediğimi
öğlen az şekerli Türk kahvesi ile 6 tane kepekli incirli bisküvi ve 2 küçük parça çikolata
akşam 1 dilim kepekli ekmek 1 baget tavuk salata ayran
öğlen çikolata kaçamağım var ama yürüdüm sonradan yarım saat kadar :))
sanırım içtiğim su miktarı 1.5 litre olmuştur.

Gamzecim dünü telafi etmiş oluyorsun sanırım bu menünle ve sporunla. Su içmeye devam ;) :nazar:

Akşam yemeğimi de yiyeceğim birazdan arkadaşlar.
kahvaltımı yazmıştım zaten , yarım simit yediğimi
öğlen az şekerli Türk kahvesi ile 6 tane kepekli incirli bisküvi ve 2 küçük parça çikolata
akşam 1 dilim kepekli ekmek 1 baget tavuk salata ayran
öğlen çikolata kaçamağım var ama yürüdüm sonradan yarım saat kadar :))
sanırım içtiğim su miktarı 1.5 litre olmuştur.
kaçamakların bir zaman sonra inş azalır bence karbonhidrat ağırlıklı olmuş diyetin

kızlar bugun misafirim vardı ancak girebildim maşallah sizlerde baya muhabbet etmişsiniz okumak çok zor neyse herkese kolay gelsin

sabah 2d.ekmek tel peynir 3 zeytin salata

ara 1 çay b.süt 3 hurma

öğlen yarım d.ekmek 1 kepçe çorba 2 kaşik tavuk sote 3-4 kaşik sebze yemeği salata

ara y.çay bardaği süt 4 hurma

akşam 1 kase yoğurt 1 kaşık tavuk sote

ara 1 fincan süt 1 incir

suyu 1.5 lt su olmuştur spor 15 dk bisiklet

evet kimseyi dinlemeyelim, yolumuza yilmadan, yorulmadan devam edelim. amaaaaaa diyetimizi ve sporumuzu yaparken saglikli olmasina da dikkat edelim. bize saglikli yorumlar getirenleri dinleyelim. bu bakimdan menulerimizde hatali bir sey gorursek birbirimizi uyaralim.

bu arada kilo verince, bu durmadan konusan akrabalarin size karsi durusu degisiyor resmen, daha cok saygi duyuyorlar. nasil zayifladiginizi ogrenmek istiyorlar. toplumda bi de soyle bi yanilgi var, kilolu insanlarin kendileri icin dogru kararlari veremediklerini sandiklari icin her konuda isinize karisip her isinizi yonetmeye calisiyorlar. zayiflamak bu insanlara kendimiz icin dogru kararlar verebilecek kadar akli basinda oldugumuzu gostermek acisindan da onemli.

tabiki canım o zamanda etrafında pır dönüyorlar nasıl zayıfladın ne yaptın diye.. znnediyorlar ki 1 2 günde zayıflayıp bitiyor birde öyle bir hava sezdiriyorlar kendilerince =))

Back
X