iyi akşamlar az hasarla bir günü atlattık darısı yarına bakalım
herkese merhabalar:))))
bol kalori yakımlı bir hafta olsun hepimize
haftasonları forumu takip edemiyorum malesef. Haftasonu menülerimi yazıyorum şimdi
cumartesi:
sabah 2 dilim kepek ekmeği, 1 haşlanmış yumurta, 1 domates, biraz maydanoz, bir parça peynir.
öğle: üşendim ve 1 elmayla geçiştirdim
akşam: bol yeşillikli ton balıklı salata ve ayran
haftalık kaçamak: bu haftaki kaçamağımı kendi yapımım 1 dilim ev keki ve yanında 1 bardak süt ile yaptım.
su: 2-3 lt
spor: 1 saat tempolu yürüyüş
pazar:
sabah 2 dilim kepek ekmeği, yumurta, 4 adet zeytin, biraz peynir, 1 dilim sucuk(pazar kahvaltısında bu kadarla durdurdum kendimi)
öğle: 1 adet muz (kahvaltıyı geç yaptık da)
akşam: 1 kase tavuk suyuna çorba bol limonlu, 1 kase cacık, 1 yemek kaşığı bezelye
gece ara öğün: 5 fındık, 3 badem, 10 beyaz leblebi
su: 2-3lt
spor: 1 saat plates
tatlım haftasonuna göre gayet güzel bir menü
Günaydın kızlarrr gününüz aydın olsun iyi haftalarr

Sabah kızımı bıraktım anneme yine geldim işe:2: Haftasonu alışınca ole kötü oluyorum ki haftabaşları annelik duygularım fena kabardı ya böle 1 sanıye bırakmak istemiyorum onu ama mecbur
Haftasonu diyetimde gayet güzel idi ama 2 öğün sabah ve akşam çünkü sabah kahvaltılarını geç yaptık.
C.TESİ-PAZAR:Rutin kahvaltı :)
Akşam yemeklerimde şöle oldu 1 gün balık yedım, diğer günde ıspanak.
Ama itiraf edeyim 1 adet çikolata yedim :)))
her çalışan annenin maalesef kabusudur hele küçük bebeği bırakıp işe gitmek zamanla alışırsın canım senin menümnde güzell
karatay diyeti ile ilgili kk da topik açmışlar çok faydasını gören olmuş, bizde uygulayan var mı geçmişte karatay diyeti kızlar???
ben gecen hafta çok okudum bana da cazip geldi ama işe başlayınca başlamaya karar verdim çünkü bu hafta sürekli gezmeler vs mümkün olduğu kadar az hasarla atlatmaya çalışacağım
Bu sabah : 2 dilim etimek
domates
salatalık
k.peyniri
öĞLE : Köfteli papates
2 yemek kaşığı makarna
AKŞAM : 1 Kase yayla çorbası ( Dünden hazır )
salata
Kışında su içilmiyor yaww sabahtan beri 5 bardak anca
canım menün güzel suyu da ılık sıcağa yakın içebilirsin içine biraz limon sıkarak hem de bağışıklık sistemini güçlendirir
şu lesli ye bi ben başlayamadım yaa nerden yapıyonuz bi link atsanız bana özelden
Selam arkadaşlar. biraz geciktim. Havalar felaket soğuk burda.sınavlara gidip gelirken üşütmüşüm biraz halsizim. sizler neler yapıyorsunuz görüşmeyeli.diyetler nasıl gidiyor :)
sınavın nasıl geçti canım sen ve lily sınavzede oldunuz bu hafta
Evet arkadaşlarım mutfağım kapanmıştır, ara öğünlerde çok fazla katı olucağım bundan sonra, mesela ben meyve yiyiyordum çoğunlukla ama çok acıkıyordum ana öğünüme kadar..Bu gün se sevgili arkadaşım luci
sayesinde çok fazla ara öğün yapmadım ve inanın hiç acıkmadım, şu an akşam yemeğim için hazırladığım menümü yemek için yiyiorum ve nerdeyse sadece çorbamı içerek doydum sayılır 
hadi bakalım haftasonunun acısı çıkıyor gibi
Akşam yemeğimi de yiyeceğim birazdan arkadaşlar.
kahvaltımı yazmıştım zaten , yarım simit yediğimi
öğlen az şekerli Türk kahvesi ile 6 tane kepekli incirli bisküvi ve 2 küçük parça çikolata
akşam 1 dilim kepekli ekmek 1 baget tavuk salata ayran
öğlen çikolata kaçamağım var ama yürüdüm sonradan yarım saat kadar :))
sanırım içtiğim su miktarı 1.5 litre olmuştur.
öğlen yemeğini beğenmedim hem az olmuş hem karbonhşidrat yüklü o acıktırır seni daha doyurucu bişeyler yemeye çalışabiliyormusun? işyerinde mümkün müdür?
sabah 2d.ekmek tel peynir 3 zeytin salata
ara 1 çay b.süt 3 hurma
öğlen yarım d.ekmek 1 kepçe çorba 2 kaşik tavuk sote 3-4 kaşik sebze yemeği salata
ara y.çay bardaği süt 4 hurma
akşam 1 kase yoğurt 1 kaşık tavuk sote
ara 1 fincan süt 1 incir
suyu 1.5 lt su olmuştur spor 15 dk bisiklet
gYET güzel canım zaten diyetisyen de kontrol ediyor seni
bu imza duzenleme ozelligi kidemli uyelere ait bir sey mi? keske hepimizin imzasinda bi kilo cetveli olsa, o zaman kim su an kac kilo, kac kiloda baslamis, ne kadar vermis, ne kadar daha verecek gorebilirdik. boyle cok karisik oluyor.
cnım kullanıcı kontrol paneline gir orda profili düzenleye gir orada çizelge yazıyor aşağıya doğru inince
kişisel bilgilerimn olduğu yerde http ile başlayıp en sonda png olacak oraya kadar kopyalıyorsun
buraya benimkini kopyalıyorum onun gibi yapacaksın
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/w5fd7r8/weight.png
bunu çizelgeye yapıştırırsan değişiklikleri kaydet e de basarsan halledersin tatlım
kızlar eşim galiba grip olmuş onunla ilgilenmeliyim sabaha görüşürüz çook öptüm kendinize dikkat ediniz...
geçmiş olsun eşine canım
cetveli yaptim canim da, kontrol panelinde imzaya dair hicbir sey bulamiyorum.
hatta cetvelim soyle
Eki Görüntüle 952061
canım yukarıya açıklama yazdım inşallah anlaşılır olmuştur
bana gelince
sabah
1,5 dilim ekmek
1 kk peynir
5 zeytin
ara yok
öğle
1/2 kepçe çorba
2-3 kaşık patatesli tavuk yemeği
1 lokma ekmek (sıcak ekmekti dayanamayıp tadına baktım)
1 kaşık pilav
bol salata
ara
eti puf büyüklüğünde köstebek pasta
ara
2 sarma
1 dilim börek
ara
1/2 elma
akşamı kapattım spor maalesef yok su da 1,5 lt kadar oldu yatana kadar 2 yi geçer