• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Gamzecim dünü telafi etmiş oluyorsun sanırım bu menünle ve sporunla. Su içmeye devam ;) :nazar:

İnşaallah canımmm, bakalım tarıtda da telafi olmuş olucak mı :26:

Akşam yemeğimi de yiyeceğim birazdan arkadaşlar.
kahvaltımı yazmıştım zaten , yarım simit yediğimi
öğlen az şekerli Türk kahvesi ile 6 tane kepekli incirli bisküvi ve 2 küçük parça çikolata
akşam 1 dilim kepekli ekmek 1 baget tavuk salata ayran
öğlen çikolata kaçamağım var ama yürüdüm sonradan yarım saat kadar :))
sanırım içtiğim su miktarı 1.5 litre olmuştur.

değişik bir menü olmuş, ama diyete ihanet yok gibi
bisküvi ve çikolata dışında :27:
sabah 2d.ekmek tel peynir 3 zeytin salata

ara 1 çay b.süt 3 hurma

öğlen yarım d.ekmek 1 kepçe çorba 2 kaşik tavuk sote 3-4 kaşik sebze yemeği salata

ara y.çay bardaği süt 4 hurma

akşam 1 kase yoğurt 1 kaşık tavuk sote

ara 1 fincan süt 1 incir

suyu 1.5 lt su olmuştur spor 15 dk bisiklet

Canım ara öğünlerinde meyvelerinin yanında süt içmenin özel bir sebebi var mı? menün genelde çok iyi :46:

ayyyy allahım korusunnnnnnn, bende tırstım şimdi :18::18::18:

Birde balım yaaa, benim menümü gördünn hayatım çokmu fazla ki ben şu an doygunluktan patlıyorum gibi :52::52::52: karnım şişti yaaa, böyle kilo veremeyeceğim diye korkuyorum :52::52:

canım ben de aynı durumdayım patlayacağım sanki, çok yemedik, yediğimiz ne ki, vereceğiz kiloları meraklanma sen... sadece tok tutan şeyleri yemeyi başarıyoruz..

canım ben de aynı durumdayım patlayacağım sanki, çok yemedik, yediğimiz ne ki, vereceğiz kiloları meraklanma sen... sadece tok tutan şeyleri yemeyi başarıyoruz..

önemli olan bu saatten sonrası sabaha kadar ağzımıza sudan başka bir şey girmemeli, bak sabaha nasıl hafif kalkıyoruz

bu imza duzenleme ozelligi kidemli uyelere ait bir sey mi? keske hepimizin imzasinda bi kilo cetveli olsa, o zaman kim su an kac kilo, kac kiloda baslamis, ne kadar vermis, ne kadar daha verecek gorebilirdik. boyle cok karisik oluyor.

bu imza duzenleme ozelligi kidemli uyelere ait bir sey mi? keske hepimizin imzasinda bi kilo cetveli olsa, o zaman kim su an kac kilo, kac kiloda baslamis, ne kadar vermis, ne kadar daha verecek gorebilirdik. boyle cok karisik oluyor.

yok canım isteyen herkes yapabiliyorr....istersen sana hemen yapayım ben..linkini veririm forum ayarlarına yüklersin..:16:

Gamze cim ara öğün olarak ikisini beraber yapmamin sebebi diyetimde o sekilde var ilk kontrole gittigimde kas dan vermisim ara ogunlerde sutu ben ihmal ediyordum ozellikle diyetisyen tavsiye etti

Gamze cim ara öğün olarak ikisini beraber yapmamin sebebi diyetimde o sekilde var ilk kontrole gittigimde kas dan vermisim ara ogunlerde sutu ben ihmal ediyordum ozellikle diyetisyen tavsiye etti

ooo süpermiş canımmm, ne kadar bilinçli ve sağlıklı besleniyorsun o halde :46:

yok canım isteyen herkes yapabiliyorr....istersen sana hemen yapayım ben..linkini veririm forum ayarlarına yüklersin..:16:

cetveli yaptim canim da, kontrol panelinde imzaya dair hicbir sey bulamiyorum.

hatta cetvelim soyle $wa__100.6__02wf0000Hg3DMjU4aHwwOTg3NzhwYXx2YXpnZWNtZWsgeW9rISBrYWxhbjo.gif

kızlar eşim galiba grip olmuş onunla ilgilenmeliyim sabaha görüşürüz çook öptüm kendinize dikkat ediniz...

evet canim olmadi cunku imzaya ekleyemiyorum, resim olarak ekledim. imza duzenlemeyi bulsam, cetvel olmasa da olur.

Yukarda forum ayarlarından profil ayarlarını tıkla ve aşağı doğru in, çizelge yazan yere yapmış olduğun çizelge linkini yapıştır ve değişiklikleri kaydet canım..

bu arada aksam ustu alisverise gittim, lor peyniri aldim. kalorisi normal peynirin nerdeyse yarisi, protein orani cok yuksek, yag orani cok dusuk. bir de next flakes diye bisi aldim, k-bar gibi biraz, 110 kalorilik tatli bir ara ogunluk olur diye dusundum. bazen cok fena tatli bisiler yemek istegi geliyor. aslinda olabildigince islenmis gidadan uzak durmak lazim ama diyeti bozmaktan iyidir diye dusundum.

iyi akşamlar az hasarla bir günü atlattık darısı yarına bakalım

herkese merhabalar:))))

bol kalori yakımlı bir hafta olsun hepimize

haftasonları forumu takip edemiyorum malesef. Haftasonu menülerimi yazıyorum şimdi

cumartesi:
sabah 2 dilim kepek ekmeği, 1 haşlanmış yumurta, 1 domates, biraz maydanoz, bir parça peynir.

öğle: üşendim ve 1 elmayla geçiştirdim

akşam: bol yeşillikli ton balıklı salata ve ayran

haftalık kaçamak: bu haftaki kaçamağımı kendi yapımım 1 dilim ev keki ve yanında 1 bardak süt ile yaptım.

su: 2-3 lt

spor: 1 saat tempolu yürüyüş

pazar:
sabah 2 dilim kepek ekmeği, yumurta, 4 adet zeytin, biraz peynir, 1 dilim sucuk(pazar kahvaltısında bu kadarla durdurdum kendimi)

öğle: 1 adet muz (kahvaltıyı geç yaptık da)

akşam: 1 kase tavuk suyuna çorba bol limonlu, 1 kase cacık, 1 yemek kaşığı bezelye

gece ara öğün: 5 fındık, 3 badem, 10 beyaz leblebi

su: 2-3lt

spor: 1 saat plates
tatlım haftasonuna göre gayet güzel bir menü

Günaydın kızlarrr gününüz aydın olsun iyi haftalarr :21::21:

Sabah kızımı bıraktım anneme yine geldim işe:2: Haftasonu alışınca ole kötü oluyorum ki haftabaşları annelik duygularım fena kabardı ya böle 1 sanıye bırakmak istemiyorum onu ama mecbur :50:

Haftasonu diyetimde gayet güzel idi ama 2 öğün sabah ve akşam çünkü sabah kahvaltılarını geç yaptık.

C.TESİ-PAZAR:Rutin kahvaltı :)
Akşam yemeklerimde şöle oldu 1 gün balık yedım, diğer günde ıspanak.

Ama itiraf edeyim 1 adet çikolata yedim :)))
her çalışan annenin maalesef kabusudur hele küçük bebeği bırakıp işe gitmek zamanla alışırsın canım senin menümnde güzell
karatay diyeti ile ilgili kk da topik açmışlar çok faydasını gören olmuş, bizde uygulayan var mı geçmişte karatay diyeti kızlar???
ben gecen hafta çok okudum bana da cazip geldi ama işe başlayınca başlamaya karar verdim çünkü bu hafta sürekli gezmeler vs mümkün olduğu kadar az hasarla atlatmaya çalışacağım

Bu sabah : 2 dilim etimek
domates
salatalık
k.peyniri

öĞLE : Köfteli papates
2 yemek kaşığı makarna

AKŞAM : 1 Kase yayla çorbası ( Dünden hazır )
salata

Kışında su içilmiyor yaww sabahtan beri 5 bardak anca
canım menün güzel suyu da ılık sıcağa yakın içebilirsin içine biraz limon sıkarak hem de bağışıklık sistemini güçlendirir

gamzecim hay Allah senden razı olsun bak beni gaza getirdin, sayende 20 dk leslie yaptım, bu leslie teyze bi harika, onun yürü dediği yerde koştum acayip ter attım, süppper olduuu :46: :46: :46:
şu lesli ye bi ben başlayamadım yaa nerden yapıyonuz bi link atsanız bana özelden

Selam arkadaşlar. biraz geciktim. Havalar felaket soğuk burda.sınavlara gidip gelirken üşütmüşüm biraz halsizim. sizler neler yapıyorsunuz görüşmeyeli.diyetler nasıl gidiyor :)
sınavın nasıl geçti canım sen ve lily sınavzede oldunuz bu hafta

Evet arkadaşlarım mutfağım kapanmıştır, ara öğünlerde çok fazla katı olucağım bundan sonra, mesela ben meyve yiyiyordum çoğunlukla ama çok acıkıyordum ana öğünüme kadar..Bu gün se sevgili arkadaşım luci :27: sayesinde çok fazla ara öğün yapmadım ve inanın hiç acıkmadım, şu an akşam yemeğim için hazırladığım menümü yemek için yiyiorum ve nerdeyse sadece çorbamı içerek doydum sayılır :46::46:
hadi bakalım haftasonunun acısı çıkıyor gibi

Akşam yemeğimi de yiyeceğim birazdan arkadaşlar.
kahvaltımı yazmıştım zaten , yarım simit yediğimi
öğlen az şekerli Türk kahvesi ile 6 tane kepekli incirli bisküvi ve 2 küçük parça çikolata
akşam 1 dilim kepekli ekmek 1 baget tavuk salata ayran
öğlen çikolata kaçamağım var ama yürüdüm sonradan yarım saat kadar :))
sanırım içtiğim su miktarı 1.5 litre olmuştur.
öğlen yemeğini beğenmedim hem az olmuş hem karbonhşidrat yüklü o acıktırır seni daha doyurucu bişeyler yemeye çalışabiliyormusun? işyerinde mümkün müdür?
sabah 2d.ekmek tel peynir 3 zeytin salata

ara 1 çay b.süt 3 hurma

öğlen yarım d.ekmek 1 kepçe çorba 2 kaşik tavuk sote 3-4 kaşik sebze yemeği salata

ara y.çay bardaği süt 4 hurma

akşam 1 kase yoğurt 1 kaşık tavuk sote

ara 1 fincan süt 1 incir

suyu 1.5 lt su olmuştur spor 15 dk bisiklet
gYET güzel canım zaten diyetisyen de kontrol ediyor seni

cnım kullanıcı kontrol paneline gir orda profili düzenleye gir orada çizelge yazıyor aşağıya doğru inince
kişisel bilgilerimn olduğu yerde http ile başlayıp en sonda png olacak oraya kadar kopyalıyorsun
buraya benimkini kopyalıyorum onun gibi yapacaksın
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/w5fd7r8/weight.png
bunu çizelgeye yapıştırırsan değişiklikleri kaydet e de basarsan halledersin tatlım

kızlar eşim galiba grip olmuş onunla ilgilenmeliyim sabaha görüşürüz çook öptüm kendinize dikkat ediniz...
geçmiş olsun eşine canım

cetveli yaptim canim da, kontrol panelinde imzaya dair hicbir sey bulamiyorum.

hatta cetvelim soyle Eki Görüntüle 952061

canım yukarıya açıklama yazdım inşallah anlaşılır olmuştur

bana gelince
sabah
1,5 dilim ekmek
1 kk peynir
5 zeytin

ara yok

öğle
1/2 kepçe çorba
2-3 kaşık patatesli tavuk yemeği
1 lokma ekmek (sıcak ekmekti dayanamayıp tadına baktım)
1 kaşık pilav
bol salata

ara
eti puf büyüklüğünde köstebek pasta

ara
2 sarma
1 dilim börek

ara
1/2 elma

akşamı kapattım spor maalesef yok su da 1,5 lt kadar oldu yatana kadar 2 yi geçer

bu arada aksam ustu alisverise gittim, lor peyniri aldim. kalorisi normal peynirin nerdeyse yarisi, protein orani cok yuksek, yag orani cok dusuk. bir de next flakes diye bisi aldim, k-bar gibi biraz, 110 kalorilik tatli bir ara ogunluk olur diye dusundum. bazen cok fena tatli bisiler yemek istegi geliyor. aslinda olabildigince islenmis gidadan uzak durmak lazim ama diyeti bozmaktan iyidir diye dusundum.

ben sana anlatana kadar sen halletmişsin bile eline sağlık gayet güzel olmuş

bu hafta listeye girecek olan arkadaşlar daha önce cuma yarışmalarında yarışanınız oldu mu? eğer olduysa bana mesaj atın ya da buraya yazın? sevda cım senin durumunu biliyorum 5. takımda olduğun için onun dışındaki diğer üyeler için geçerli bu durum
neyse ufak oğlanın uykusu gelmiş ben onunla ilgileyim biraz görüşürüz

bu hafta listeye girecek olan arkadaşlar daha önce cuma yarışmalarında yarışanınız oldu mu? eğer olduysa bana mesaj atın ya da buraya yazın? sevda cım senin durumunu biliyorum 5. takımda olduğun için onun dışındaki diğer üyeler için geçerli bu durum
neyse ufak oğlanın uykusu gelmiş ben onunla ilgileyim biraz görüşürüz

listeye girme konusunu bilemedim ama yeni uye olarak, hayir ben sitede de cuma yarisinda da yeniyim.

Back
X